Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
unikat
Timak ,a jak to będzie z tym komentatorem będą nowe kwestie ?

PS. W moim temacie są już flagi dla Pogoni jak ktoś chce zobaczyć bardzo mile widziany komentarz ...
T-Mac
nie bedzie - zaczekamy na soundmaster10 (jak wogole wyjdzie)
zreszta nawet nie robiac teraz komentarza (ktory i tak jest w 100% zrobiony) mamy duzoooo roboty

edit
nie na temat ale smile.gif
wie ktos co moze byc przyczyna nie wyswietlania sie intra??, czarne tlo jest i dupa, ale jak plik odpowiadajacy za intro odpale w allplayer to dziala
Tomaszzz
Może brakuje ci kodeka ffdshow viedo?
tomaj
A upewniałeś się, że intro ma na pewno tę samą nazwę jaką powinno mieć i czy na pewno jest w odpowiednim formacie?
I jeszcze jedna kwestia. Czy czasami za dużo nie waży i gra go nie widzi.
T-Mac
a czy ty masz do czynienia z początkującym ?
wczesniej dzialalo teraz nie
dobra jeba.. to smile.gif
tomaj
CYTAT(T-Mac @ Oct 7 2009, 20:52) *
a czy ty masz do czynienia z początkującym ?
wczesniej dzialalo teraz nie
dobra jeba.. to smile.gif

Sam tez robiłem intro, co prawda do pes 2008 i 2009. Wiem, że nawet profesjonalistą zdarza się o podstawowych rzeczach zapomnieć, więc bez urazy, bo wcale nie mam Cie za jakiegoś żółtodzioba.
T-Mac
pare nowych screenow - nowy wyglad by torin smile.gif

perONE
ohmy.gif Menu bardzo fajne, klimat i kolory wink.gif
Jamnik
Fajne, ale w oknie wyboru trybu meczu (towarzyski, karne itd) jest Ektraklasa (brakuje "s")
unikat
Miaazga wink.gif
lukasz44
No nie powiem, ten screen z Nilmarem mnie bardzo zaciekawił ;-DD czekamy na patcha . . .
Tolox11
Fantastycznie zdjecia, czekami za one of the best patch of PES 6, niesamowite pracy od T-mac i torin, dziekuje bardzo  wink.gif
jaro9
Good job biggrin.gif EP Patch najlepszy wink.gif
lolek1127
no nie mogę się doczekać patcha
panowie brawo biggrin.gif
lodzik2c
Pięknie ale mało wink.gif ale nie mogę się doczekać rolleyes.gif
Kamiloxx
Miodziiooo! :]
I mam takie pytanko. Czy można by było prosić screeny podstawowych 11 polskich klubów? Albo chociaż Lecha i Cracovii i jakieś zdjęcia fejsów. ;]
kksm
Brakuje S w wyrazie EKSTRAKLASA na jednym ze screenów w menu i jest EKTRAKLASA. Poprawcie to. Po za tym szykuje się ekstra patchyk.
Smoti
Mam pytanie,czy do tego patcha bedzie potrzebna poprzednia wersja OE??
RoNN!E
mam pytanko smile.gif czy Marcin Robak, napastnik Widzewa, jeden z najlepszych strzelców Unibet 1 ligi bedzie mial wkoncu zrobiony face?
Jesli tak to czy moglbym prosisc o screen? smile.gif
T-Mac
Smoti - nie smile.gif

screen
unikat
I jak tu nie zostać przy 6 ;D
mentor
Proszę Was! Wydajcie tego Patcha jeszcze przed zakończeniem tej rundy!! Da radę?? Pozdrawiam!!
MaGik_TSW
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 13 2009, 22:05) *
I jak tu nie zostać przy 6 ;D

nic dodać nic ująć smile.gif Pzdr !
adampaco
Kiedy można spodziewać się patcha?
perONE
Jak skończą. Proponuje ukarac każdego dozywotnim banem za takie pytanie. To się zaczyna robic nudne i śmieszne.
empek
Czekam na tego patach żeby moją pogonią nareszcie wygrać . Narazie ładnie się prezentuje praca czekam na efekt końcowy.
KemoT86
Ja za to oferuje jak przy EP Patchu do PES 09 pomoc w uploadzie na serwery bez limitu i zarabiania na wrzutach na uploadingu
T-Mac
jak dobrze pojdzie dostaniecie dzis of do testow
by wylapac to czego nam sie nie udalo smile.gif
unikat
O super wiadomość wink.gif Ja już wydałem Update Pogoni ;D
perONE
I bardzo dobrze wink.gif
Jamnik
Wspaniała wiadomość smile.gif
RoNN!E
ekstra smile.gif
__SaNd1__
Super Wiadomosc wink.gif
T-Mac
Ekstraklasa of 2009/10 TEST
of daje tylko do testowania zebyscie wylapali bledy (najbardziej mnie interesuja dublujacy sie zawodnicy)
nie piscie ze ktos ma inna twarz lub jego nazwisko jest wymawiane zle to dopiero bedzie sie zgrywac z caloscia patcha smile.gif
aha wiek graczy w lidze polskiej dopiero bede poprawial wiec tez na to nie patrzcie( w innych ligach jest ok)
w of jak do tej pory udalo mi sie uaktualnic nastepujace kadry narodowe :francja, niemcy, argentyna, brazylia, czechy, polska, slowacja, belgia, serbia, holandia, portugalia, hiszpania, rosja, chile pozostale postaram sie tez zrobic
licze na wasza pomoc
Tomaszzz
Podstawowa pozycja Pazdana to CB, a poza tym to jeżeli chodzi o Górnik to skład w 100% dobry. wink.gif
tomaj
W sumie błahostki ale zawsze:
- w Bramce Lecha Kasprzik, w zasadzie jest on już drugim bramkarzem, bo pierwszym został Burić.
- w reprezentacji Niemiec dorosłej i młodzieżowej są Neuer (mimo, że już jest o rok za stary) i Ozil. Pozatym ostatnio Lowe się wypowiedział i tak jest, że pierwszym bramkarzem jest właśnie Neuer a nie Enke
- w składzie Herthy Piszczek jest w rezerwie a Wichniarek w pierwszym składzie mimo, że ostatnio ten pierwszy częściej zaczyna, chociaż nie na tej pozycji.
- w wyjściowej jedenastce Bayernu powinien być Braafheid zamiast Pranjica oraz Olic zamiast Riberego (tak ostatnio grali, bo Ribery był kontuzjowany)

To takie pierdoły, ale zawsze coś
T-Mac
o takie rzeczy jak wyjsciowe jedenastki to czlowiek nie nadazy bo co mecz to moze byc kto inny
co do mlodych kadr to robilem ich do 23 roku smile.gif
Jamnik
Super wielkie dzięki za download smile.gif Tak na szybko: Prędota gra z #9 nie #99 . Jak coś jeszcze znajde to napisze tutaj smile.gif
T-Mac
CYTAT(Jamnik @ Oct 16 2009, 19:14) *
Super wielkie dzięki za download smile.gif Tak na szybko: Prędota gra z #9 nie #99 . Jak coś jeszcze znajde to napisze tutaj smile.gif

zapomnialem mu ustawic nr tongue.gif
no ale po to dalem of
WKS
No to jednym słowem jestem w du**e ;] , nie wiem czy czekac na pełna wersje patcha czy sciagac stara ;/ . T-Mac nie pytam sie kiedy wyjdzie itd bo to zenada ale jak myslisz opłaca mi sie sciagac stara wersje czy nie ?
Robcio
T-Mac, Lukjanovs i Kozans z Lechii nie są Bośniakami tylko Łotyszami.
perONE
Zendena możecie dać do Sunderlandu już wink.gif
Pompey
W Portsmouth Begovic został wypożyczony do Ipswich Town.
W Borussi Dortmund to raczej Hummels gra w pierwszym a nie Subotic. Chociaż oni tak jakby na zmianę grają.
T-Mac
CYTAT(Robcio @ Oct 16 2009, 20:26) *
T-Mac, Lukjanovs i Kozans z Lechii nie są Bośniakami tylko Łotyszami.

spokojnie Bosnia jest za Lotwe dlatego taka zamiana smile.gif
dobra isc do pracy tongue.gif
siwers99
jaroslwa lato polonia w. --------> wolny gracz
Ben Sahar z Espanyolu nie ma statów z Pesdatabazy i Vadocz z Osasuny
pawlik0
ja mam problemy z komentatorem z wymawianiem nazwisk np. Iwański a mówi Worms
siwers99
CYTAT(T-Mac @ Oct 16 2009, 18:21) *
Ekstraklasa of 2009/10 TEST
nie piscie ze ktos ma inna twarz lub jego nazwisko jest wymawiane zle to dopiero bedzie sie zgrywac z caloscia patcha smile.gif

CYTAT(pawlik0 @ Oct 17 2009, 09:05) *
ja mam problemy z komentatorem z wymawianiem nazwisk np. Iwański a mówi Worms

czytaj kolego...
Galacticos
Zróbcie coś z reprezentacjami u-20 dajcie takie jakie były na MŚ w egipcie

Jamnik
To jest dużo pieprzenia się (zmiany narodowości itp). Chłopaki i tak mają dużo roboty smile.gif
Kamiloxx
To leciem z błędami... wink.gif
Cracovia:
- Marek Pączek w rezerwach i odkąd przyszedł Merda, Przemysław Wróbel też w rezerwach,
- Pierwszym bramkarzem czasem jest Merda, czasem Cabaj, więc tutaj do wyboru macie, ale na pewno Olszewski nie może być na ławce,
- Często gramy formacją 3-5-2 A-1, i w ataku w 11 występuje Matusiak i Ślusarski (tylko, że Ślusarz ma kontuzję i gramy 1 napastnikiem),
- Kaszuba i Cebula koniecznie na ławce,
- W tej formacji co podałem wyżej, zamiast Wasiluka jest Sasin (ciągle gra od pierwszych minut praktycznie).

Polonia Warszawa:
- źle napisane nazwisko Nikolicia, pisze Nicolic, a powinno być Nikolic (jeśli się da, to na końcu ma być "Ć").

Tyle wyłapałem, jak znajdę więcej, wypiszę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.