Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Jamnik
Kiedy on to mówił ? Dajcie już spokój. T-Mac, zamknij ten temat, chyba tak najlepiej będzie, a otwórzcie ewentualny download. Piąteczka
tomaj
CYTAT(T-Mac @ Dec 12 2009, 14:47) *
jak ktos ma czas niech wpada do mnie pomoże mi malowac kuchnie - no i tyle na temat patcha na dzis tongue.gif

Lepiej daj screen kuchni, bo inaczej co niektórzy nie uwierzą i dalej będą się pytać o datę premiery tongue.gif

A tak apropo to się spiesz bo już niedługo karpika będzie trzeba smażyć biggrin.gif
mateo3212
mam pytanie(moze troche glupie) czy jak wkleje patcha to zwieksza sie wymagania gry? happy.gif
unikat
CYTAT(mateo3212 @ Dec 13 2009, 19:39) *
mam pytanie(moze troche glupie) czy jak wkleje patcha to zwieksza sie wymagania gry? happy.gif

Wcale nie jest głupie lepsze niż tych userów co pytają non stop o premiere wink.gif
Tak jakby się zwiększają wymagania przez kitserver ,ale to wszystko da się pozmieniać ;D
TryGummer
a jak to zrobic?
cikul21
Bedą przyspiewki dla nowych klubów ???
TryGummer
CYTAT(cikul21 @ Dec 14 2009, 15:23) *
Bedą przyspiewki dla nowych klubów ???

podobno nowe komentarze z fify 10 i poprzednich wersji...
ale przypuszczam ze tak..
mateo3212
CYTAT(Rzepa7 @ Dec 13 2009, 21:27) *
Wcale nie jest głupie lepsze niż tych userów co pytają non stop o premiere wink.gif
Tak jakby się zwiększają wymagania przez kitserver ,ale to wszystko da się pozmieniać ;D

co to znaczy kitserver(sorki jestem zielony w tych sprawach) jezeli to ma cos zwiazanego z onlinem to da sie to jakos wylaczyc bo nie zamierzam grac przez neta
TryGummer
To nie ma nic wspolnego z gra online...

to jest folder ktory zawiera buty,boiska,face i pilki
mateo3212
a ile ten patch bedzie mniej wiecej zajmowal??
TryGummer
2,5 gb gdzies.;D

Folder dat zajmuje 2 gb a kitserver 509 mb.

jak masz poprzednie wersje patchow to moze troszeczke mniej.

ale przypuszczam ze nie masz bo pytasz co to kitserver...
wiec czeka cie duzo roboty jesli chcesz grac w pesa na aktualnych swietnie zrobionych patchach wink.gif
mateo3212
nie strasz mnie ;p mam nadzieje ze to nie jest az takie trudne i ze beda jakies instrukcje jak to zrobic
kamildhino
kiedys tez miałem problem z instalacją tego patcha ale teraz to dla mnie bułka z masłem, jak ktoś nie będzie wiedział co zrobic to walić do mnie ;d
mateo3212
jest szansa ze patch wyjdzie do konca tego roku?
TryGummer
T-Mac mowil ze nie...

ludzie ktorzy pracuja nad patchem maja tez swoje obowiazki domowe. nie moga caly czas siedziec nad patchem..
A taki patch wymaga duzo roboty i checi.
Czekajmy cierpliwie.
mateo3212
rozumiem.Poprostu niechcialem sie codziennie pytac kiedy bedzie patch itp
kamil_legia
Podobnież zostały 2-3 kitsy i ustawienie przyspiewek (stan na 9. grudnia). Dziś jest 15. ja nie chcę nikogo popędzać ale z całym szacunkiem czy to co pozostało wymaga aż tyle pracy ?
tomaj
CYTAT(kamil_legia @ Dec 15 2009, 22:02) *
Podobnież zostały 2-3 kitsy i ustawienie przyspiewek (stan na 9. grudnia). Dziś jest 15. ja nie chcę nikogo popędzać ale z całym szacunkiem czy to co pozostało wymaga aż tyle pracy ?

Próbowałeś robić kiedyś kitsy świetnej jakości, takie w 100% odwzorowujące oryginał? Co do przyśpiewek to pamiętaj że jest ich sporo, więc zabawy tez z nimi trochę jest. Zresztą, chcesz patcha szybciej? T-Mac pisał, że jak ktoś wymaluje mu kuchnie to szybciej patch skończy.
TryGummer
T-Mac pisal wczesniej ze patch wyjdzie w 2010 r.
ale Ja wierze ze patch wyjdzie jeszcze w tym roku...
czekam. wink.gif
kamil_legia
CYTAT(TryGummer @ Dec 15 2009, 23:05) *
czekam. wink.gif

Nie przypominam sobie jakoś tego
Windziak
Ja pierdzielę. Zacznijcie banować tych zasranych leszczy, co śmiecą w tym temacie. Rzygać się chce. Człowiek z nadzieją zerka codziennie, czy aby nie pojawiły się jakieś screeny, ale nawet gdyby tak się stało to i tak musiałby przebrnąć wpierw przez zmanierowanych gówniarzy, którym się w mózgu popierdzieliło od tego dobrobytu. Do książek szczyle!

A tak z innej beczki. Czy w Wiśle można się spodziewać kilku młodych graczy? M.in. chodzi mi o Czekaja, Bruda, Kamila Jelenia, Leszczaka oraz Michała Chrapka. smile.gif
bartek71993
Ja mam takie pytanie czy da sie ustawic kat kamery na wiekszy niz 9?
np tak jak w pes 2010 ze w kitserverze camera angle ustawialem np na 30.PoZdRo
WKS
CYTAT(TryGummer @ Dec 15 2009, 23:05) *
czekam. wink.gif

Jesli ogladasz WWE mam dla ciebie dwa słowa ;] ,  tez takiego czegos sobie  nie przypominam jak po nowym roku , to jakis wymysl kamdinha a wszyscy juz sie cieszza jakby to bylo ze strony T-Maca osobiscie wierze ze to bedzie przed swietami pogrubiam zeby nie bylo afery jak by co .

PS. Ale FixRapid to gowno , za resjtracje trzebabylo zaplacic 1zl okazuje sie  ze 20 i w dodatku nie sciaga tyle ile sie chce xD

mateo3212
mam pytanie co do tych przyspiewek czy beda to klasyczne np,, LEGIA WARSZAWA.......LEGIA WARSZAWA'' czy na przyklad w przypadku lecha ,, kolejowy jest ten co nas zna oooooo....., albo poznan poznan hej koooolejooorz''??
tomaj
CYTAT(mateo3212 @ Dec 16 2009, 20:06) *
,, kolejowy jest ten co nas zna oooooo.....''

Ciekawy tekst, szkoda że nie ze sradionu
kamildhino
Panie T-Mac mam pytanie. Kilka razy już pytałem i za kazdym razem nikt nie odpisuje, prosze o odpowiedz.
Jak sie zmienia kolory kibiców???
Wiem ze to szczegół ale bardzo mi na tym zalezy prosze o pomoc i dokładna instrukcje jak to zrobic...
czekam:D
jaro9
mam pytanie co do tych przyspiewek czy beda to klasyczne np,, LEGIA WARSZAWA.......LEGIA WARSZAWA'' czy na przyklad w przypadku lecha ,, kolejowy jest ten co nas zna oooooo....., albo poznan poznan hej koooolejooorz''??

Chyba chodziło Ci o "kolejowy herb to nasz znak" ohmy.gif
cikul21
ale sie dziadujecie z tym patchem tongue.gif
Pucek
Ja już bym pograł ;] Mam nadzieję, że zbliża się wielkimi krokami
damiank9
a mi to w sumie wszystko jedno czy wyjdzie teraz czy po swietach nawet nie pobrałem jeszcze 6.5 v4 a juz jest upload PP a pozatym jest jeszcze wiele na evo web wiec mam co nieco roboty biggrin.gif ale napewno sciagne ten jak bedzie biggrin.gif
pablo_kks
,, kolejowy jest ten co nas zna oooooo.....''??

Hahaha... muszę tą wersje Grzędzie zaproponować biggrin.gif
1908TylkoTwój1922
Ja też już bardzo chętnie bym pograł ;] T-Mac możesz dać jakieś info? tongue.gif Ile jeszcze potrzeba czasu, żeby patch ujrzał światło dzienne? Możesz chyba raz zdradzić i powiedzieć ? Ty też chciałbyś wiedzieć kiedy wychodzi patch, uwierz mi ;D
bartek71993
unikat
CYTAT(bartek71993 @ Dec 18 2009, 20:57) *

nie. ale 9 jest bardzo dobra wink.gif na szerokiej kamerze ;D
bartek71993
powinny przeciez byc jakies programy na zmiane kata kamery skoro były w pes 2008/09/10...
kamildhino
T-mac powiedz czy beda twarze dla dudu tosika itp??
T-Mac
dudu - nie
tosik - tak

co do twojego poprzedniego pytania jak ustawic kolor kibicow
ustawic mozesz w grze tam gdzie kitsy sie robi w edit mode ale jak tam zmienisz, to zmieni ci sie flaga kibicow
wiec musi byc kolor domyslny
patch juz jest skladany w calosc
Jamnik
Świetna wiadomość smile.gif
WKS
TZN ze juz tylko Upload ?? Goood News ;] , za 10 minut minie rok bo 19.12.2008 wyszlo V 5.0 ;]
1908TylkoTwój1922
CYTAT(WKSRKS @ Dec 19 2009, 12:45) *
TZN ze juz tylko Upload ?? Goood News ;] , za 10 minut minie rok bo 19.12.2008 wyszlo V 5.0 ;]

Mam nadzieję, że tak tongue.gif Już chcę zobaczyć download biggrin.gif U mnie już Pes6 czysty czeka smile.gif

T-Mac - a będzie twarz miał Łukasz Gikiewicz z eŁKSy ? W ogóle kto z eŁKSy będzie miał mordki biggrin.gif ?
Pucek
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Dec 19 2009, 12:53) *
Mam nadzieję, że tak tongue.gif Już chcę zobaczyć download biggrin.gif U mnie już Pes6 czysty czeka smile.gif

T-Mac - a będzie twarz miał Łukasz Gikiewicz z eŁKSy ? W ogóle kto z eŁKSy będzie miał mordki biggrin.gif ?

Ponawiam i czekam na odpowiedz biggrin.gif
Kamiloxx
To świetna wiadomość. A pliki będą osobno jak poprzednio? Oby tak... tongue.gif
kamildhino
T-macu kochany dzięki za odpowiedz
kamildhino
no a powiedz czy z Widzewa będzie wiecej twrzy niz w EP v5??
popolupo
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Dec 19 2009, 12:53) *

CYTAT(kamildhino @ Dec 19 2009, 17:52) *
no a powiedz czy z Widzewa będzie wiecej twrzy niz w EP v5??

Pogielo was w tej Łodzi?! Ciagle sie dopytywaliscie sie o mordki graczy tych smiesznych klubikow, jakby ich liczba decydowala czy sciagniecie patch czy nie... Dziecinada
CYTAT(T-Mac @ Dec 19 2009, 12:10) *
patch juz jest skladany w calosc

swietna wiadomosc
WKS
Weź zluzuj banana bo ci żyłka peknie , co masz do chłopaków , chyba prawo nie zakazuje pytac ? .

PS. T-Mac moim zdaniem najlepiej jak byś wrzucił patcha na torentt.
cikul21
Mam nadzieje ze patch nie bedzie długo składany tongue.gif
tomaj
CYTAT(WKSRKS @ Dec 19 2009, 18:37) *
Weź zluzuj banana bo ci żyłka peknie , co masz do chłopaków , chyba prawo nie zakazuje pytac ? .

PS. T-Mac moim zdaniem najlepiej jak byś wrzucił patcha na torentt.

Rozwiązanie dobre, ale ma jeden ogromny minus. Co by to dało gdyby T-Mac nie miał włączonego non stop kompa?
cikul21
Najlepiej bedzie jak download bedzie w czesciach tak jak poprzednie czesci biggrin.gif
kamildhino
popolupo a ty za kim jestes?? Pewnie za Piastem Gliwice hehehehe, takie frajerstwo jak ty powinno się pobić ze skutkiem śmiertelnym. Jak Widzew może być śmieszny ty debilu ?? Nie ma w Polsce lepszego klubu. A jeśli jestes za klubem z innego kraju to złego patcha chcesz pobrać...

P.S przepraszam T-macu za słownictwo ale wkurzył mnie ten... człowiek, z resztą jego avatar sam mówi za niego że to jakiś skończony debil

Jak patch wyjdzie bardzo bym prosił kogoś o wrzucenie go na megaupload bo nie chce mi sie pobierać w częściach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.