nynek51
Dec 9 2009, 08:54
Panowie wszedzie pisze na tym forum i nikt nie jest taki mily zeby odpisac. jak grac z kims przez siec. znalazlem gdzies na forum jakas instrukcje ale jej nie kumam
CYTAT(tomaj @ Dec 8 2009, 19:14)

Chodzi mi o to, że autorzy na pewno nie mają czasu aby non stop siedzieć przy robieniu patcha i dlatego trzeba cierpliwie czekać.
T-Mac takie małe pytanie, czy jak będę chciał wstawić swoją drużynę za inną, to czy będzie możliwość abyście przygotowali mi jedno logo w stylu EPatcha i czy podacie mi numery przyśpiewek i flag, abym je też mógł podmienić, czy poprostu będę musiał szukać wszystkiego sam?
Flagi znajdziesz w 0_text w plikach od unknow_09453 do 09464. Slot zastępującej drużyny juz sobie znajdziesz

Co do logosów, to jak dostaniesz to jak wrzucisz do PesFan Editora, to Ci zastąpi wszędzie, a miejsce będzie bo o ile pamiętam to w OFie od EP nigdy nie było logosów, także tam z 50 z miejsc wolnych

Co do przyśpiewek to Ci nie pomogę, bo nie znam slotów.
Pzdr
cikul21
Dec 9 2009, 15:24
Kurcze no kiedy bedzie ten patch?
Jakis duzy ten poslizg
cikul21
Dec 9 2009, 15:25
A i mógłby mi ktos powiedziec czemu mi INTRO nie dziala ??/
wszystko dobrze chodzilo, ale od kilku dni juz nie chodzi
CYTAT(cikul21 @ Dec 9 2009, 15:29)

A i mógłby mi ktos powiedziec czemu mi INTRO nie dziala ??/
wszystko dobrze chodzilo, ale od kilku dni juz nie chodzi

Zainstaluj kodeki na nowo . np.K-Lite codec pack
no poślizg jest bo pisali że pewnie będzie a i tak mają inne sprawy osobiste ważniejsze niż ten patch ja też czekam z niecierpliwieniem ale ty też musisz czekać bo innego wyboru nie masz (jak i reszta oczekujących) pograj sobie jeszcze w wiosne 09 jeśli masz albo w coś innego bo i tak nie ma co pisać głupot o czekanie..
Krystiusss
Dec 9 2009, 17:31
Kolo ciesz sie ze wgl wyjdzie

kazdy, nie tylko Ty czeka na tego patcha

i wole przetrzymac jeszcze te pare dni i miec go w 100 % dopracowanego, niż jakieś błedy

)
Kamiloxx
Dec 9 2009, 18:13
Ludzie, ja rozumiem, że chcecie patcha, ale potem będziecie narzekać, że ten coś tam źle ma itp... A T-Mac i reszta chcą, żeby takich postów nie było... Sorry chłopaki za OT, ale nie mogłem się powstrzymać...
kamildhino
Dec 9 2009, 18:17
wy sie tak napalacie na tego patcha, mówicie ze tak długo czekamy bo oni go muszą dopracować. Myślicie że nie będzie błędów ?? gówno prawda, błędy będą. Pamiętam sytuacje sprzed roku, też długo sie czekało a potem masa błędów, a to stadion zryty a to komentarz nie dopracowany i tak dalej.
Mówie wam patch wyjdzie w 2010 roku i będzie naszpikowany błędami tak jak jesien 08.
ktos chyba nie potrafi dobrze zainstalowac patcha

patch jest wlasciwie ukonczony zostaly 2-3 komplety kitsow oraz ustawienie przyspiewek
patch nie wyszedl jeszcze ze wzgledu na zycie osobiste - praca, rodzina itp...
cikul21
Dec 9 2009, 18:46
ponowna instalacja kodeków nie pomogła
Dalej INTRO nie działa
Moze wie ktos dlaczego ??
pawlik0
Dec 9 2009, 19:12
można liczyć ze w tym tygodniu patch wyjdzie?
Liczyć można, a czy wyjdzie to zobaczymy
CYTAT(T-Mac @ Dec 9 2009, 18:43)

ktos chyba nie potrafi dobrze zainstalowac patcha
patch jest wlasciwie ukonczony zostaly 2-3 komplety kitsow oraz ustawienie przyspiewek
patch nie wyszedl jeszcze ze wzgledu na zycie osobiste - praca, rodzina itp...
Bardzo dobra wiadomosc licze ze tak na chlodno ze za 2 tyg to chyba na 100% no nie ?
filipinaikos
Dec 10 2009, 00:14
Miałem podobny problem z intrem i jakośnie udało mi sie naprawić tego... Najlepszym sposobem jest usuniecie pliku odpowiadającego za intro i już nie bedzie się wieszać. Jeżeli zostały tylko ze 3 drużyny to patch wyjdzie lada dzień a to jest super wiadomość
Krystiusss
Dec 10 2009, 16:09
CYTAT(kamildhino @ Dec 9 2009, 18:21)

wy sie tak napalacie na tego patcha, mówicie ze tak długo czekamy bo oni go muszą dopracować. Myślicie że nie będzie błędów ?? gówno prawda, błędy będą. Pamiętam sytuacje sprzed roku, też długo sie czekało a potem masa błędów, a to stadion zryty a to komentarz nie dopracowany i tak dalej.
Mówie wam patch wyjdzie w 2010 roku i będzie naszpikowany błędami tak jak jesien 08.
chłopie, to co ty tu jeszcze robisz ? :| jak Ci sie cos nie podoba to w pesa 2010 grac... zal :| po co ty wgl bedziesz ten patch sciagac ?
T-Mac to można mieć choć cień nadziei, że patch wyjdzie w tym tygodniu? ;D Szczerze mi odpowiedz..
cikul21
Dec 10 2009, 17:02
No własnie tez bym chcial wiedziec
Kamiloxx
Dec 10 2009, 17:17
Chłopaki, przecież pisał, że nie wie kiedy wyjdzie... A i mam pytanie. Czy będą uwzględnione transfery typu Cleber do Wisły, czy Kaliciak (ten z GKS Katowice) do Cracovii?
cikul21
Dec 10 2009, 17:33
A może dało by sie juz coś wrzucić ??
Wszyscy byli by napewno zadowoleni
Kamiloxx
Dec 10 2009, 17:37
Sorka za OT, ale już wrzucili OFa do testów, to powinno Ci wystarczyć. ;]
cikul21
Dec 10 2009, 17:41
Nie moge go znależć
mógłbys podac link ??
TryGummer
Dec 10 2009, 17:52
Przyłączam się do prośby.!;)
cikul21
Dec 10 2009, 17:57
Jamnik
Dec 10 2009, 18:47
Ja mam kolejne pytanie. Na ile ocenicie, ilość dodanych sekwencji komentarzowych. Tak mniej więcej oczywiście. Chodzi mi nie tylko o nazwiska, ale i o wydarzenia na boisku.
ciezko powiedziec, ale z fify10 jest ponad 100 i to sa tam co byly wczesniej wyciszenia (no i jeszcze ze starszych fif)
a nazwiska hmm w chu.. i ciut ciut

chinyamy, rybusy, maleckie sa
Jamnik
Dec 10 2009, 19:16
Genialnie

Wielkie dzięki za szybką odpowiedź
CYTAT(Pucek @ Dec 10 2009, 16:41)

T-Mac to można mieć choć cień nadziei, że patch wyjdzie w tym tygodniu? ;D Szczerze mi odpowiedz..
nie
CYTAT(Kamiloxx @ Dec 10 2009, 17:21)

Chłopaki, przecież pisał, że nie wie kiedy wyjdzie... A i mam pytanie. Czy będą uwzględnione transfery typu Cleber do Wisły, czy Kaliciak (ten z GKS Katowice) do Cracovii?
nie
kamildhino
Dec 10 2009, 19:54
Nie w tym tygodniu... mówie wam w 2010 jakoś...
Ja myśle , że Patch wyjdzie na gwiazdke pod choinkę .
No panowie , musicie czekać cierpliwie do wigilii . Pod choinkę przez łącze
Pozdrawiam
CYTAT(kamildhino @ Dec 10 2009, 19:58)

Nie w tym tygodniu... mówie wam w 2010 jakoś...
ciagle piszesz to samo, wkur... juz mnie
masz duzo czasu to sobie zrob patcha sam
jeszcze jeden taki twoj post a bedziesz solidnie ukarany
CYTAT(T-Mac @ Dec 10 2009, 20:10)

ciagle piszesz to samo, wkur... juz mnie
masz duzo czasu to sobie zrob patcha sam
jeszcze jeden taki twoj post a bedziesz solidnie ukarany
Popieram.
kamildhino
Dec 10 2009, 20:41
No dobra sory, powiedz odpowiedz mi na pytatanie czy będzie więcej twarzy np. czy Dudu z widzewa bedzie mial albo czy Tosik z GKS bełch. itp >>>
T-Mac a czym tu się przejmować? szkoda nerwów

ważne że patch wyjdzie

i tyle!!!! pozdro
TryGummer
Dec 10 2009, 20:53
CYTAT(kamildhino @ Dec 10 2009, 20:45)

No dobra sory, powiedz odpowiedz mi na pytatanie czy będzie więcej twarzy np. czy Dudu z widzewa bedzie mial albo czy Tosik z GKS bełch. itp >>>
Dudu w poprzednich wersjach patcha jest.
wiec teraz tez powinien byc...
no i czekaj z cierpliwoscia.
kamildhino
Dec 11 2009, 11:19
DUDU był w poprzednich wersjach??? ciekawe w jakiej druzynie jak on do Widzewa przeszedł z Litexu łowecz.
TryGummer
Dec 11 2009, 12:08
CYTAT(kamildhino @ Dec 11 2009, 11:23)

DUDU był w poprzednich wersjach??? ciekawe w jakiej druzynie jak on do Widzewa przeszedł z Litexu łowecz.
ja go mam w patchu v5.0
w widzewie.
Krystiusss
Dec 11 2009, 12:30
T-Mac nie podawaj daty wydania patcha, bo znów co niektórzy się odezwą, że patch miał być już w tym i tym dniu, a go nie ma. Kamildhino może Ty zrób takiego patcha ? zobaczymy ile Ci zajmie to czasu...
kamildhino
Dec 11 2009, 12:31
To pewnie dlatego że masz ofa jesien 09 ten co T-Mac dał do testów
pawlik0
Dec 11 2009, 13:33
T-Mac patch wyjdzie w tym roku ?
unikat
Dec 11 2009, 13:47
CYTAT(pawlik0 @ Dec 11 2009, 13:37)

T-Mac patch wyjdzie w tym roku ?
W ogóle nie wyjdzie. czekajcie aż wyjdzie ,a nie tylko o daty pytacie
legolas9
Dec 12 2009, 08:22
Po co już wydawac ekstraklasa patch jesień jak już się skończyły jesienne rozgrywki. A po drugie to pes 6.5 patch v4 będzie lepszy.
CYTAT(legolas9 @ Dec 12 2009, 08:26)

Po co już wydawac ekstraklasa patch jesień jak już się skończyły jesienne rozgrywki. A po drugie to pes 6.5 patch v4 będzie lepszy.
Za taki tekst powinno się dostawać bana! Jak możesz oceniać coś co dopiero wyjdzie. Pozatym z tego co widzę nie będzie on zawierał Ekstraklasy, a EPatch jest robiony głównie z myślą o osobach które chcą polską ligę zagrać.
kamildhino
Dec 12 2009, 11:32
legolas9 ty jesteś śmieszny mówiąc że v4 jest lepsze, przeciesz sama wskazuje ze v5 musi byc lepsza niz v4.
I jeszcze nie rozumiem wypowiedzi Tomaja, najpierw mówisz ze EP nie zawiera ekstraklasy a potem ze bedzie mozna pograc w nim w polska lige....
perONE
Dec 12 2009, 11:37
CYTAT(legolas9 @ Dec 12 2009, 08:26)

A possiesz? EP jet tworzony z myślą i naszej lidze, to jest jak gdyby glowny punkt skupienia. 6.5 to rowniez bardzo dobry patch ale ma inne cele.
co nie których mi tu szkoda ale cuż.... ja tam nie narzekam gram w wiosne 09 i jest lux! a jesien 09 kontynuacja też będzie fajna na pewno więc jeśli komuś się nie podoba to wypad i nie gadać głupot!
P.S super prezent na święta
T-Mac, prosiłem kiedyś o parę screen'ów ŁKS'u.. I wtedy ich nie wrzuciłeś.. może czas wrzucić parę screen'ów z Ekstraklasy i 1.Ligi ? Z góry dzięki
perONE
Dec 12 2009, 13:38
Po co robić zamiesznia ze skrinami i tracić czas na pierdoły. Patch jest na dniach więc już zaczekajcie
TryGummer
Dec 12 2009, 14:38
T-mac mowil ze patch wyjdzie w 2010 roku...
wiec nie przeszkadzajcie pierdolami pytajac kiedy wyjdzie i zeby dodal screen'y...
czekac cierpliwie.
ile mozna pytac.
sami sobie zrobcie..!
Pozdro.
jak ktos ma czas niech wpada do mnie pomoże mi malowac kuchnie - no i tyle na temat patcha na dzis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.