Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Rubin
Witam wszystkich, tak samo jak i Wy czekam z niecierpliwością na nowy Orange Ekstraklasa Patch ale T-Mac mam do Ciebie jedną małą prośbę co do wyjściowej jedenastki Liverpoolu i ustawienia jakim grają - zróbcie to prawidłowo! W ostatniej odsłonie Waszego patcha Liverpool był ustawiony na grę systemem 4-3-3 (skąd wzięliście takie informacje?!), a prawda jest taka, że jako fan Liverpoolu stwierdzam, że nie pamiętam kiedy graliśmy takim ustawieniem. Hmm.. chyba nigdy. Podejrzewam, że nawet za czasów Houliera czegoś takiego nie było ale wtedy jeszcze nie kibicowałem The Reds. W każdym razie jeśli chodzi o Premier League to służę pomocą jeśli mielibyście z czymś problem. Tak, żeby było jasne to na dzień dzisiejszy podstawowa 11 Liverpoolu wygląda tak:

---------- Reina ----------
Johnson - Carragher - Skrtel - Insua *
------- Lucas ----- Mascherano -------
Kuyt ------------------------ Benayoun (Riera)
------------- Gerrard ---------------
------- Fernando Torres ----------

* Emiliano Insua bardzo dobrze sobie radzi na lewej obronie ale niedawno z kontuzji wyleczył się Fabio Aurelio więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że jak powróci do pełnej formy to jednak młody Argentyńczyk będzie znacznie rzadziej wystawiany w podstawowym składzie ale jak to się mówi 'nigdy nic nie wiadomo'.

Podobna sytuacja jest z Benayounem, który obecnie jest chyba w życiowej formie także Rafa wystawia go ostatnio znacznie częściej niż Rierę chociaż normalnie to Yossi grał na prawej stronie i był zmiennikiem 'zapierdajającego' Kuyta ale czasy się zmieniły.

Aha i nie wiadomo też, czy jak Agger zacznie normalnie grać po kontuzji to czy nie wygryzie ze składu Carry, laugh.gif który imo gra ostatnio coraz gorzej ale spokojnie - podobno obiecał poprawę. W sumie prędzej Agger będzie grał na zmianę ze Skrtelem niż zastąpi Jamiego. W każdym razie jeśli chodzi o podstawowy skład to na lewej flance bardziej widział bym Rierę w PESie niż Yossiego.
Lucas może grać bardziej wysuniętego (o tak z jedno, max dwa pola wyżej) defensywnego pomocnika.

Pozdrowionka.
torin
A propos scoreboardow mala zapowiedz:

mcraczek
Fenomenalna robota Torin, świetne tablice!
mentor
Witam twórców! Jak tam postępy? Mogę pomóc jakoś, byleby przyspieszyć wydanie Patcha! Jakieś sprawy związane z Pogonią? Chyba,że już ją ukończyliście! Proszę Was abyście wydali go jeszcze w trakcie sezonu (rundy jesiennej), jeśli to możliwe. fajnie tak się gra "na bieżąco"! Pozdrawiam i słowa uznania!!
unikat
A będą typowe dla ligi angielskiej scoreboardy ?
No i lepiej wyglądały te stare dla ligi Polskiej.

@Torin ,a jak z tymi boots będą aktualizowane ?
arm
Rewelka!
Pozostaje tylko czekać na finał... biggrin.gif
Specu
właśnie o Nsport mi chodziło smile.gif super sprawa! : ) pięknie to wygląda! biggrin.gif pozostaje tylko czekać a puki co jeszcze na Wiosna 09 można pośmigać : D bo innego wyboru nie ma xD
jaro9
Wow!Super wygląda scor Champions League i Ligi Europy biggrin.gif Świetna robota!
Szakal21
Faktycznie bardzo fajnie wam wyszły wink.gif najbardziej podoba mi sie score Ligi Europejskiej tongue.gif Szacunek za robote smile.gif
torin
CYTAT(Rzepa7 @ Sep 22 2009, 13:14) *
A będą typowe dla ligi angielskiej scoreboardy ?
No i lepiej wyglądały te stare dla ligi Polskiej.

@Torin ,a jak z tymi boots będą aktualizowane ?

Skargi mozesz kierowac do stacji Canal+ tongue.gif

Oczywiscie ze boots bedzie aktualizowane, jak chcesz pomoc pisz do mnie na pw.

Kilka nastepnych:

RoNN!E
scoreboardy prezentuja sie swietnie smile.gif

tylko ten czerwony przy l. angielskiej jest za mocny :/ bardzo w oczy daje
Specu
Najważniejsze że jest Nsport! smile.gif super a chciałbym zapytać bo też mam plik z Nsport.rar i nie wiem co z nim zrobić i jak wstawić w pesie aby działał może mi ktoś to wytłumaczy? ;]
JustMe1987
Ekstra ze zdecydowaliscie sie urozmaicic ten element patcha. Wczesniej bylem zawiedziony wlasnie brakiem rozmaitych tablic. Cieszy tez fakt ze nacisk zostal polozony na taka ilosci rodzimych stacji - jest tak "swojsko" wink.gif Podswietlenie nazwisk w lidze angielskiej wydaje sie nienajszczesliwiej dobrane ale jesli juz nie ma w planach updateu tego element to jakos to przeboleje wink.gif Bylo nie bylo - swietna robota cool.gif
unikat
Kapitalne już czekam tylko aż odpalę tegoroczne update ;D

Ps. Nie wiem czy dam rade bo flagi i staty przepisuje ,ale może kolega będzie mógł bo zna się na rzeczy wink.gif
Pucek
To będzie na prawdę super patch wink.gif ! Już nie mogę się doczekać kiedy będzie do ściągnięcia ;D A tak nawiasem to mam nadzieje, że zbliża się wielkimi krokami !
Tolox11
Niesamowite scoreboardy, elegancja  wink.gif  . tylko maly detail, in premierleague scorebaordy, maybe would be better to put letters in white, bo letters in black look too dark.
perONE
tv4 miazga ohmy.gif
__SaNd1__
Wszystko wyglada swietnie smile.gif Gratulacie smile.gif
Windziak
Scoreboardy są po prostu fenomenalne. Strasznie się cieszę, że mogłem dołożyć drobną cegiełkę przy pracach do tego Update. Jak coś byście jeszcze chcieli to zapraszam na priv smile.gif
siwers99
znakomita robota;)
Smoti
Jestem pod wrazeniem tego patcha,i nie pospieszajac czekam na dawnload.
pozdrawiam:)
WKS
No czekamy panowie smile.gif , torin scoreboard miód wink.gif
FIFINHO9393
Witam! MAm pytanie, czy zostanie uaktulizowany kitspak wszystkich deużyn z Ekstraklasy?
unikat
CYTAT(FIFINHO9393 @ Sep 26 2009, 08:58) *
Witam! MAm pytanie, czy zostanie uaktulizowany kitspak wszystkich deużyn z Ekstraklasy?

Tak wszystko będzie aktualizowane czytaj wcześniej ;D
giorgio92
Witam
Można się dowiedzieć kiedy będzie przypuszczalny termin wydania patchu??
Elboro
CYTAT(giorgio92 @ Sep 26 2009, 10:18) *
Witam
Można się dowiedzieć kiedy będzie przypuszczalny termin wydania patchu??

Nie wiem...ale mam nadzieje, że przed rozpoczęciem kolejnego okna transferowego mellow.gif
Jamnik
A ja mam pytanie do Torina: aktualizujesz może flagi ? I jak tak to czy można te dla Pogoni zobaczyć wink.gif ?
unikat
CYTAT(Jamnik @ Sep 26 2009, 18:29) *
A ja mam pytanie do Torina: aktualizujesz może flagi ? I jak tak to czy można te dla Pogoni zobaczyć wink.gif ?

Umówiłem się z Timakiem że wykonam całą aktualizacje Ekstraklasy i dam mu jeszcze flagi beniaminków np.. te od Darka smile.gif
Pucek
Witam, nie mogę się doczekać kiedy ściągnę patcha dlatego chcę pomóc. Jestem ogarnięty w tych sprawach, nie jestem zielony. Chcę pomóc byleby patch wyszedł jak najszybciej i był najbardziej dopracowany.
Sebol17
Może poprawicie to by w karierze były przyśpiewki klubów a nie jakieś obce?
Orange_91
CYTAT(Sebol17 @ Sep 29 2009, 14:08) *
Może poprawicie to by w karierze były przyśpiewki klubów a nie jakieś obce?

Inaczej się nie da: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
mentor
Proszę Was, powiedzcie tylko mniej więcej kiedy Patch będzie gotowy. Nie zawracałbym głowy gdyby nie fakt, że w nowej wersji będzie moja Pogoń! Za co serdecznie Wam dziękuję!!! Pozdrawiam!
Sebol17
Dlaczego się nie da? Bo z tego opisu nie bardzo moge coś z tym zrobić.
piotrwisla
Można wiedzieć kiedy wydacie ten patch? Ile procent już zrobiliście? i czy trzeba wam jakiejś pomocy?
Windziak
Jejku ale rozmywacie. Data nie może być znana. Jest pełno pracy przy OFie, kitserverze, przy wszystkim po kolei. To nie takie proste. Bawiłem się z ligą angielską i wiem ile to pracy. Posprawdzanie i pozmienianie statsów zgodnie z Database każdego zawodnika, jeden po drugim zajmuje naprawdę multum czasu, jest mozolne i nudne. Nie pytajcie o datę, bo to nonsens.
mentor
Ja to rozumiem, ale wydanie Patcha na koniec rundy jesiennej też jest nonsensem, gdyż wtedy znowu zaczną się transfery i leniwi gracze, którym ciężko jest przenieść zawodnika z jednego klubu do drugiego będą wołać o kolejne uaktualnienie! Jeżeli chodzi o mnie to wystarczyło by mi na razie jakbyście umieścili do ściągnięcia wszystko co jest związane z Pogonią! Oczywiście żartuje, bo wiem, że tak się nie stanie! No cóż, pozostaje czekać... Pozdrawiam!!
Windziak
mentor - to już problem leniwych...
Jak coś chcecie pomocy to pisać priv. Nie mam jeszcze zajęć na uczelni to mogę pomóc. smile.gif
unikat
* Dwa rodzaje gameplayu - oryginalny od KONAMI i "prawdziwy" od ASD91 (spora ingerencja w statystyki zawodnikow w celu uzyskania realizmu prawdziwej rozgrywki)

Taka rzecz znajduje się w RLP 09/10 wink.gif można było by go dodać do EP jak by był całkiem ciekawy wink.gif
Czy to tylko zawyrzone staty ? ;o
I w RLP jest face Jeffrena z Barcy przyda się do EP wink.gif
Specu
Sorka że wyjde poza temat.. ale chciałbym spytać was o karte AGP x8 na pes 6 jaką byście mi polecili żeby ładnie śmigało i wogóle... bo mam teraz GeForce 4mx440 128/128 .. a wcześniej Geforce 3ti200 i na tej drugiej wszystko śmigało super 1024/768 na luzie..a na ten 1 640/480 i się zacina.. także mam pytanko chce kupić jakąś karte na AGP x8 DDR1 i którą polecacie.. z góry dzięki..

Sorka że wybiegam poza temat.. ale dlamnie liczy się żeby pograć dobrze i bez zacinek.. ;]

Za to dla mnie liczy się żeby nie śmiecić tematów na tym forum postami o zupełnie czymś innym.///Orange_91
T-Mac
do wszystkich - (kiedy patch ? )
po raz kolejny pisze
ja i torin mamy swoje zycie osobiste, patcha robimy w wolnych chwilach
pomocy jak na razie nie potrzebujemy
T-Mac
post pod postem ale co tam smile.gif
dorwalem fife10 PL i juz nawyciagalem troszke nowych nazwisk, wiec chinyama,malecki, stilic i podobne beda w patchu smile.gif
unikat
oooo To super wink.gif a jakieś nowe teksty też wrzucisz ?
JustMe1987
CYTAT(T-Mac @ Oct 3 2009, 20:47) *
post pod postem ale co tam smile.gif
dorwalem fife10 PL i juz nawyciagalem troszke nowych nazwisk, wiec chinyama,malecki, stilic i podobne beda w patchu smile.gif

a co tam - ciagnijmy Ta wzajemna adoracje dzis laugh.gif Tzn chcialem powiedziec sweetasnie. Nie! Wrrrroc!

Dobra teraz serio. Poza nazwiskami pojawia sie tez jakies nowe kwestie? Przydaloby sie troszke swiezosci no ale jesli ea nic w tym roku nie podrasowalo komentarza to z pustego i salomon nie naleje cool.gif
Rubin
Mam pytanie, dlaczego mój ostatni post w tym temacie został bezczelnie usunięty bez żadnego wyjaśnienia?! Może mi to ktoś łaskawie wyjaśnić? Tak się nie robi.

Czekam na sensowną odpowiedź.
szejk
mod bogiem jest i huj ci do tego biggrin.gif

Timak mówisz o tych z polskiej ligi a z zagranicznych moze tez cos byscie wyciagneli. Bo wielu brak zwłaszcza tych młodych gwiazdeczek.
T-Mac
powiem ci ze tak sie postarali w zagranicznych ze zal dupe sciska ;p
RauL276
No ale nowe kwestie by się na pewno przydały wink.gif Bo one są.

A i jeszcze jedno: We FIFIE 10 Szpakowski mówi np. "Gol dla Manchesteru United" itp. W PESie by się czegoś takiego zrobić nie dało?

Pozdro wink.gif
T-Mac
nie, takie cos sie nie da
Rubin
CYTAT(szejk @ Oct 5 2009, 17:44) *
mod bogiem jest i huj ci do tego biggrin.gif

..Panie kolego - zapomniałeś dodać. Bo nie pamiętam, żebyśmy przeszli na Ty. Poza tym naprawdę nie wiem dlaczego cokolwiek do mnie piszesz skoro wiesz, że nie dorównuję Ci inteligencją. Może teraz spróbuj zbudować bardziej złożone zdanie, wiesz, takie z przecinkami.

A ja ponawiam moje pytanie bo chyba ktoś tu nie dosłyszał, dlaczego mój post został usunięty? Byłbym też wdzięczny gdybyście mogli powiedzieć czy ten patch ukaże się przed końcem listopada czy raczej nie bardzo? Wiem, że każdy pyta 'kiedy' i pewnie już nie możecie tego słuchać ale.. ja jeszcze nie pytałem. tongue.gif

Pozdrawiam
T-Mac
post napisany w nie wlasciwym miejscu, ja jestem za stary by sie bawic w przenoszenie wiec szybciej poszlo usuniecie smile.gif
tu sobie pisz
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=38
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.