Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP Patch 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
T-Mac
a jednak dam troszke screenow - wloska liga

Pucek
Fajnie, fajnie ;P Ale prosiłbym o podobną ilość screenów, tylko z ligi polskiej.. Najbardziej chciałbym zobaczyć screeny z ŁKS wink.gif
Elboro
A co wy tak z tym ŁKS i ŁKS...może nie wszyscy są kibicami tego klubu...a po drugie to nie jest forum o ŁKS-ie... closedeyes.gif blink.gif
Screeny wglądają obiecująco biggrin.gif
Mickel96
Witam
Gdy czytałem te 18 stron nie natrafiłem na to co on będzie zawierał. unsure.gif Napiszecie?
unikat
Polską ligę przede wszystkim wink.gif
Moje pytanie Czy będą podane sloty przyśpiewek drużyn ?
legia122
2 Małe pytanka:
1. ktoś na potrzeby patcha tworzył stadion legii (ten budowany)?
2. logo c+ będzie zmieniane na takie?:
Mickel96
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 17 2009, 20:56) *
Polską ligę przede wszystkim wink.gif

Chodziło mi o jakieś nowe opcje czy coś
kamil_legia
CYTAT(T-Mac @ Nov 5 2009, 22:29) *
do konca miesiaca postaramy sie wydac patcha

Uda się ?
legolas9
A czy będą jakieś nowe stadiony np. nowy stadion Wisły albo Cracovii?
kamil_legia
CYTAT(legolas9 @ Nov 20 2009, 14:22) *
A czy będą jakieś nowe stadiony np. nowy stadion Wisły albo Cracovii?

Z tego co mi wiadomo to takowy jeszcze nie istnieje ;P
unikat
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49419

Timak zobacz tutaj masz dużo rzeczy z których można skorzystać np.. twarze ponad 5 tysięcy wink.gif 09'
RoNN!E
moze jakies screeny z Ekstraklasy i Unibet 1 ligi? tongue.gif
CR9
sory ze pytam ale na ile procent ukonczony patch??
Mickel96
jak mówili że pod koniec miesiąca będzie to na jakieś 80% wink.gif
CR9
Dzieki wink.gif Pozdro
T-Mac
CYTAT(CR9 @ Nov 20 2009, 17:30) *
sory ze pytam ale na ile procent ukonczony patch??

nie wiem smile.gif
ale jestesmy w trakcie skladania
postaramy sie wyrobic do konca a jak nie to moze byc maly poslizg tongue.gif
jak ktos pojdzie za mnie do pracy lub odda mi swoj urlop to bedzie szybciej biggrin.gif
JustMe1987
CYTAT(T-Mac @ Nov 20 2009, 18:00) *
nie wiem smile.gif
jak ktos pojdzie za mnie do pracy lub odda mi swoj urlop to bedzie szybciej biggrin.gif

W tak slusznej sprawie oddaje Ci 2 dni mojego tongue.gif

Tak na serio to czekam z niecierpliwoscia na kolejna wersje ale... nie dajcie sie poganiac. Wazne zeby byl dopieszczony a to kiedy zostanie wydany to juz mniej istotna rzecz.. wielu z nas i tak nacieszy sie nim na dobre dopiero w swieta ( pozdrowienia dla wszystkich "zapracowanych" wink.gif )

cool.gif
CR9
Zeby nie było ja nie ponaglam ja mam czas moge poczekac wink.gif pozdro
tomaj
CYTAT(T-Mac @ Nov 20 2009, 18:00) *
nie wiem smile.gif

W ciągu roku można wziąć 4 dni urlopu na tzw. telefon bez podania przyczyny wink.gif
T-Mac
CYTAT(tomaj @ Nov 20 2009, 19:26) *
W ciągu roku można wziąć 4 dni urlopu na tzw. telefon bez podania przyczyny wink.gif

to ja wiem, raczej tzw. na żądanie smile.gif
tylko ze mi zostalo z calego roku jeden dzien urlopu
tak wyszlo a nie inaczej, ale mialem trudna sytuacje w domu i polecial jak z bicza strzelil ;/
Fuji
CYTAT(T-Mac @ Nov 20 2009, 19:00) *
nie wiem smile.gif

nie masz w swojej okolicy jakiegoś lekarza, co Ci lewe zwolnienie wystawi? smile.gif
unikat
CYTAT(Fuji @ Nov 20 2009, 22:30) *
nie masz w swojej okolicy jakiegoś lekarza, co Ci lewe zwolnienie wystawi? smile.gif

Pytanie będzie download na Rapida ?
T-Mac
jezeli ktos nam udostepni konto premium
unikat
CYTAT(T-Mac @ Nov 21 2009, 11:37) *
jezeli ktos nam udostepni konto premium

Ja mam ale do 5 grudnia więc trzeba pośpieszyć się ; ) Chyba że będę miał nowe xd
cikul21
A moze zamiast Floty lub GKS Katowice dało by sie Sandecje Nowy Sącz zrobic co wy na to ??
Kamiloxx
Patch zapowiada się super? Będą jakieś screeny Ekstraklasy? I na jakie serwery planujecie upload?
cikul21
A moze zamiast Floty lub GKS Katowice dało by sie Sandecje Nowy Sącz dać co wy na to ??
Jamnik
Cikul powtarzasz się :| T-Mac gdzieś wspominał o ile się nie mylę że lista drużyn jest zamknięta.
Krystiusss
CYTAT(cikul21 @ Nov 21 2009, 13:26) *
A moze zamiast Floty lub GKS Katowice dało by sie Sandecje Nowy Sącz dać co wy na to ??

I właśnie przez m.in. na odpowiedzi na takie pytania Patchmakerzy tracą głupio czas.... co będzie, to będzie, jejku. nie narzekajcie już.
kamildhino
Elo, mam kilka pytań.

1. Czy OF będzie oddzielnie ?
2. Czy musze mieć DKZ studio patch zeby móc wgrac to uaktualnienie?
3. Czy będą nowe twarze? bo wczesniej sie troche zawiodłem bo nie bylo ich zbyt wiele np. w takim Widzewie.
4. Czy kiedykolwiek zrobicie Unibet 1 ligą bo z ogormną przyjemnościa pograłbym sobie Dolcanem albo Motorem, czy Kluczborkiem.

czekam na odp.
Stinger
Scoreboardy polskich stacji sportowych c+ zmieniły swój wygląd uwzględnicie to myślę w patchu ? (liczę ,że twórcy PowerPatcha i Kubass również)
kamildhino
Elo, mam kilka pytań.

3. Czy będą nowe twarze? bo wczesniej sie troche zawiodłem bo nie bylo ich zbyt wiele np. w takim Widzewie.
4. Czy kiedykolwiek zrobicie Unibet 1 ligą bo z ogormną przyjemnościa pograłbym sobie Dolcanem albo Motorem, czy Kluczborkiem.
cikul21
Ja bym chciał SANDECJE NOWY SĄCZ w tym patchu zamiast Floty lub Górnika Łęczna
Sandecja mój ukochany klub!!!! KKS !!!!
Sandecja robi wielka furore jak narazie w Unibet 1 lidze biggrin.gif
nunek
ja tez bym chciał Sandecje ale niestety nie ma co liczyć na to ;( bo jedna dobra runda nie sprawi by ja dać do gry ale może z czasem smile.gif a co do Unibet 1 Ligi to by była fajna sprawa, pytanie do twórców była by możliwość ( nie mowie teraz) ale ogólnie zrobienia Unibet 1 Ligi ?
Elboro
Nie ma co zmieniac druzyn...jak ktos bedzie chcial miec polską 1 lige to niech sobie zrobi te drużyny. tongue.gif
Myśle, że jedyne co by sie przydało to Słowenia w Reprezentacjach mellow.gif
Krystiusss
CYTAT(Elboro @ Nov 22 2009, 12:09) *
Nie ma co zmieniac druzyn...jak ktos bedzie chcial miec polską 1 lige to niech sobie zrobi te drużyny. tongue.gif
Myśle, że jedyne co by sie przydało to Słowenia w Reprezentacjach mellow.gif

Słowenia jest w reprezentacjach....
z tego, co mi wiadomo, nie ma szans na Unibet 1. ligę, bo lista drużyn jest zamknięta wink.gif
kamildhino
Elo, mam kilka pytań.

Odpowiedzcie mi w końcu!!!
Jamnik
CYTAT(kamildhino @ Nov 22 2009, 13:08) *
Elo, mam kilka pytań.

Odpowiedzcie mi w końcu!!!

Minęły tylko 4 godziny miedzy postami które napisałes, tym bardziej w niedziele. Nie dziwi mnie szczególnie fakt że nikt Ci nie odpisał jeszcze. Czekaj cierpliwie. dry.gif
legia122
CYTAT(legia122 @ Nov 18 2009, 15:56) *
2 Małe pytanka:
1. ktoś na potrzeby patcha tworzył stadion legii (ten budowany)?
2. logo c+ będzie zmieniane na takie?:

Ktoś odpowie??????
Stinger
te loga są raczej przeźroczyste z napisem +SPORT i +SPORT2 Panowie od "tablic" już zapewne są zorientowani w tym temacie smile.gif
Pozdrawiam
kamildhino
odpowiedzcie w koncu na moje pytania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i pomózcie mi bo mam problemy

nie wiem dlaczego ale moge grac tylko żółtą nike inną nie, nawet jak wybiore inna to gram tylko tą jedną czemu tak jest??
komentarz za zwyczaj jest normalny ale od czasu do czasu odezwie sie borek. czemu tak jest???

Prosze was pomóżcie miiiiii
Specu
CYTAT(kamildhino @ Nov 23 2009, 20:57) *
odpowiedzcie w koncu na moje pytania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i pomózcie mi bo mam problemy

nie wiem dlaczego ale moge grac tylko żółtą nike inną nie, nawet jak wybiore inna to gram tylko tą jedną czemu tak jest??
komentarz za zwyczaj jest normalny ale od czasu do czasu odezwie sie borek. czemu tak jest???

Prosze was pomóżcie miiiiii

to że się Borek odezwię to normalne bo komentarz jest zrobiony w 90%.
Specu
coś tak temat ucichł.. ; ] coś więcej wiadomo odnośnie patcha??
kamildhino
powiedzcie mi wreszcie czemu moge grać tylko jedną piłką/ tzn mam tam chyba 14 piłek ale ja włączam mecz to gram tylko zółtą nike.
Oraz kiibice są w starych kolorach. Np. drużyna za którą jest obecnie legia ma kibiców w kolorze żółtym, albo kibice Gks bełchatów są na czerwono. jest jeszcze kilka niedociągnięć ale juz nie bd pisał. bardzo prosze o pomoc. kogoś mądrego naprawde bo to jest pilne.
Mani3k
CYTAT(kamildhino @ Nov 25 2009, 11:49) *
powiedzcie mi wreszcie czemu moge grać tylko jedną piłką/ tzn mam tam chyba 14 piłek ale ja włączam mecz to gram tylko zółtą nike.

Zapewne masz wgranego Ball Server'a i jest ustawiona jedna piłka...
Na screenie z wyborem stroi dla druzyn wcisnij SELECT i przy pomocy L1 i R1 wybierz piłkę.
kamildhino
dzięki kolego. pomogło. ale z kolorami kibiców naprawde nie da sie nic zrobic?? bo troche to kiepsko wygląda jak kibice gks bełchatów są na czerwono.
kamildhino
aha, i powedzcie mi czy wiadomo kiedy dokładnie wyjdzie jesien 09?
Specu
kwestia 2 tygodni pewnie smile.gif w najgorszym przypadku na wigilię xD
jaro9
Rok temu jak pamiętam to wyszedł przed Wigilią smile.gif
kamildhino
;/ nie dobrze, myslałem ze to kwestia kilku dni maks 30 a tu sie okazuje ze sobie poczekam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.