Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Jamnik
A czy to temat "Szukam OF czy coś?" Weź OFa z jakiegoś patcha, stronka z transferami i jedziesz... Sory za OT
T-Mac
a mi mozna by przeslac troche kasy - wieksza motywacja by byla smile.gif

nad patchem pracujemy
Serdlas
czemu mi wychodzi do Windowsa lub sie zawiesza gdy chcę wejść w mecz (po zapisaniu i wyjsciu z gry) po ponownym włączeniu ??? dzieje się tak tylko w karierze ;/
cesq
a mi nie dziala 0_text sciagalem juz 2 razy / juz sciagam 3 raz... Jak chce wypakowa to przy 27% (ZAWSZE) wyskakuje jakis błąd...co jest grane? Bardzo proszę o pomoc...Wszystko sciagalem z hostuje.net

teraz widze, ze wszystkie pliki 0_text przy wypakowywaiu przy 27% wyskakuje błąd. Niewłaściwy format pliku czy coś...Błagam, pomocy!
unikat
To znaczy że któryś z partów źle ci się pobrał.
cesq
pobieram wszystko od poczatku...zobaczymy jak bedzie teraz...
perONE
Timak

ktos na evo-web dał paczkę przyśpiewek, zobacz może się coś przyda wink.gif

http://www.megaupload.com/?d=SMAMKW90
http://www.megaupload.com/?d=PZEJML4M
cesq
OK! Wszystko buja panowie! smile.gif tylko te komentarze nie bardzo są...Ale to jak w każdym PESie i FIFie ;p
__SaNd1__
CYTAT(T-Mac @ Aug 29 2009, 12:05) *
a mi mozna by przeslac troche kasy - wieksza motywacja by byla smile.gif

nad patchem pracujemy

Swietne newsy T - Mac smile.gif Bedzie jakiesz info na temat patcha - co bedzie w nim ? Dzieki rolleyes.gif Pozdrawiam smile.gif
cesq
Co jest? Wczoraj było wszystko OK, a dziś kur** jak chce zagrać, daje Początek Meczu i wychodzi do pulpitu i wyskakuje błąd "Nie wysyłaj". jeszcze się zacina, gdy chce zmienić ustawienie drużyny podczas kariery.
mentor
Witam! Mam pytanie do twórców tego cuda jakim jest Ekstraklasa Patch. Czy będzie wersja na ten sezon na PES'a 6 oczywiście?? Czy jako I-szo ligowiec będzie moja szczecińska Pogoń? I ostatnie pytanie smile.gif Mniej więcej kiedy planujecie wydanie Patcha? Oczywiście nie popędzam! Lepiej spokojnie poczekać a później cieszyć się tym dziełem! Pozdrowienia i wytrwałości dla Twórców!!
unikat
Pisał trochę postów wyżej że prace trwają wink.gif , nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądał Roster i z premierą Update też nie wiadomo ;]
perONE
Timak, może trzeba w czyms pomóc przy patchu? Coś poszukać itp.
Napisz jakiegos newsa, jakiś screen wink.gif
T-Mac
w sobote postaram sie cos wiecej napisac
obecnie mam urwanie glowy ;/
pawlik0
zainstalowałem odpowiednio kitserver i mam problem z włosami są jakby nie dopracowane nie wiem czemu?
Orange_91
CYTAT(pawlik0 @ Sep 5 2009, 17:31) *
zainstalowałem odpowiednio kitserver i mam problem z włosami są jakby nie dopracowane nie wiem czemu?

Tu jest temat o problemach: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
A co do włosów to w lodmixerze ustaw wszystko na Very High.
Specu
No miało być coś w sobote a jest coś cicho... ; / może coś jaśniej o tym update??
perONE
CYTAT(Specu @ Sep 7 2009, 21:53) *
No miało być coś w sobote a jest coś cicho... ; / może coś jaśniej o tym update??

Pozdrawiam laugh.gif

"Szukajcie a znajdziecie"
pawlik0
co musze sciagnac zebym mial zmienione menu i piosenke w grze? bo tego akturat nie nie mam
lowrider
p_text i 0_sound
pawlik0
jak sciagne 0_sound to na 100 % będę miał przyśpiewki?
siwers99
tak
pawlik0
ma ktos mapa do przyspiewek?
Orange_91
CYTAT(pawlik0 @ Sep 11 2009, 21:41) *
ma ktos mapa do przyspiewek?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=15791
pawlik0
jaki plik odpowiada za edycje w grze?
born2july
witam
czy posiada ktos aktualne linki do tego patcha na rapidshare?
dziekuje
pozdrawiam
Altharis
Witam...
Powie mi Ktoś gdzie wkleić stadiony ???
Czy są one częście kitserwera i instalują się razem z nim czy jak ???
Wszystko u mnie działa ale stadionów np z ekstraklasy nie ma ;/
z góry thx za odp.
reksio74
w kitserwerze masz folder-GDB otwierasz go i powinien być folder-STADIUMS-otwierasz i wklejasz stadiony.
Altharis
Tak też myślałem, wolałem się jednak upewnić..
Dziękuje za błyskawiczną pomoc happy.gif
pawlik0
czemu w tablicy wyniku mam same +sport a nie +sport 16/9
Altharis
Man jeszcze jedno pytanko...
Od razu przepraszam jeśli nie doczytałem wcześnie happy.gif
Otóż problem ze śpiewkami... gram zwykłą Ligę np.
Górnikiem Zabrze i w pierwszy meczu na Ernesta Pohla
są świetne przyśpiewki... w drugim zaś kibice śpiewają zupełnie co innego...
to nawet chyba nie są polskie przyśpiewki.. czy to jest normalne w owym patchu czy można jakoś rozwiązać ten problem ??
Pozdrawiam tongue.gif

edit:
problem sam się rozwiązał, nieaktualne..

ps.
Patch jest świetny.. szacunek dla twórców smile.gif
pawlik0
czemu w tablicy wyniku mam same +sport a nie +sport 16/9
dowiem się odpowiedzi??
Altharis
Można wiedzieć co dodaje lub poprawia ten update do stadionów ???
pozdrawiam
pawlik0
mam pytanie mapa do przyspiewk mam miec w folderze dat ?
kamildhino
pawlik0 Napisano Dzisiaj, 11:31
mam pytanie mapa do przyspiewk mam miec w folderze dat ?

tak
pawlik0
no to mam ale dalej w karierze mam polskie przyspiewki gdy gram Man Utd z miejsce ML wpisalem Manchester Utd i nic nie dalo
cikul21
Musisz w miejsce przyspiewek 310-314 dac przyspiewki dla ManUtd. W DKZ studio najlepiej biggrin.gif
pawlik0
z kad moge pobrac przyspiewki Man Utd
reksio74
CYTAT(cikul21 @ Dec 20 2009, 13:30) *
Musisz w miejsce przyspiewek 310-314 dac przyspiewki dla ManUtd. W DKZ studio najlepiej biggrin.gif

zeby mieć przyspiewki MU w master league musisz w miejsca 30-314 i 340-349 dać przyśpiewki manUtd.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=15791
pawlik0
jak mam je przeniesc do 30-314 i 340-349
300-304 tu mam przyspiewki milanu nie wiem czemu
reksio74
CYTAT(pawlik0 @ Dec 23 2009, 12:53) *
jak mam je przeniesc do 310-314 i 340-349

w ekstraklasa patch przyśpiewki manchesteru to 180-184
za pomocą programu DKZ studio,z folderu data twórz sobie plik 0_sound znajdz plik 310 a potem prawy przycisk myszki i import i znajdz np. 180 z tego foderu co ci go wysłałem i zamień i tak kazdy pokolei np.310-180,311-181,312-182,313-183,314-184,i tak samo z 340-349 a na koncu file i save as i zapisz sobie np. na pulpit a potem ten zapisany plik z pulpitu 0_sound zamień z w folderze data

tutaj masz przśpiewki MU http://www.sendspace.pl/file/482af54eb83755be416f14f
pawlik0
np. 180 z tego foderu co ci go wysłałem
o co w tym chodzi
reksio74
CYTAT(pawlik0 @ Dec 23 2009, 16:16) *
np. 180 z tego foderu co ci go wysłałem
o co w tym chodzi

oto chodzi że aby mieć przyśpiewki MU w trybie kariery to musisz te przyśpiewki wstawić do slotów o numerach 310,311,312,313,314 i 340,341,342,343,344,345,346,347,34,349-to są numery przyśpiewek odpowiadające za tryb ML,a MU ma przyśpiewki o numerach 180,181,182,183,184 i ty musisz te przyśpiewki MU wstawić sobie do przyspiewek ML,otwórz plik 0_sound dkz-tem,poszukaj wpisu 310 i najedz myszką na niego,nacisnij prawy przycisk myszki i daj import a potem poszukaj pliku 180 i kliknij na niego lewym przyciskiem myszki dwa razy i tak rób z kazdym plikiem.przyśpiewek MU masz 5 numerków a do ML potrzeba 15 więc daj sobie po trzy z kazdej przyśpiewki.

tutorial http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
pawlik0
wszystko działa dzięki za pomoc
lolwut
Witam, pobrałem 0.text.7z. Wszystkie 4 party mają rozszerzenie 001, 002, 003, 004. Co z nimi zrobić ? Zmieniam format na .rar to wyskakuję, że archiwum jest uszkodzone.
lukasz44
spróbuj je połączyć programem dzielłącz
bo takie właśnie rozszerzenia łączy ten program.
lolwut
Proszę podajcie mi kilka przykładów tego typu programów. Bo nie bardzo wiem o co chodzi.
CR9
http://www.7zip.com/util/1/7Zip sciagnij ten program
Radzik
Hej.
Mam problem z DKZ studio.
Odpalam p_text przez ten program i próbuje wybrać "Apply patch in folder' ale jest to nieaktywne.
Co robić?
jackgozdo
Mam problem,gdy chce zainstalować kitserwer to w tej tabelce małej nie mam zaznaczonego Pes'a i nie moge zacząć instalacji prosze o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.