Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Szarzan
Jak chcesz mieć stadiony to wrzucasz je do folderu GDB w kitserverze. Do poprawnego działania patcha stadiony nie są potrzebne.
For3st06
Dajcie 0_sound w jedym pliku na gigashare albo cos... juz 30 razy scigalem i caly czas mam blad ;/ prosze wink.gif
seebek787
Dzięki Szarzan za odpowiedź !! smile.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Mam malutkom prosbe o paczke s roznymi scoreboardami do Ekstraklasa Patch Dzieki Narazie smile.gif
Orange_91
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Jan 3 2009, 10:00) *
Mam malutkom prosbe o paczke s roznymi scoreboardami do Ekstraklasa Patch Dzieki Narazie smile.gif

Masz scoreboardy wykonane przez Teco: http://sharebee.com/122e61a1
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(Orange_91 @ Jan 3 2009, 11:21) *
Masz scoreboardy wykonane przez Teco: http://sharebee.com/122e61a1

Dzieki ale mam problem ze scoreboardami jest bialy ekran zamiast scoreboardow ktos wie cos zrobic ?
miloszowen
MOgłby ktoś wrzucić folder boots ?
mietek_
Ja mam tak samo jak___ChEvRoLeT^CaRmArO___ ze mam bialy ekran zamiast scoreboardow.co mozna z tym zrobic zeby bylo ok?
payton
patch jest mistrzostwo świata!!! dzięki dla twórców! powinniście pracować dla Konami a te skośnookie istoty powinny zobaczyć jak się robi porządną robotę! hehe jedno tylko pytanie czy jest w planach aktualizacja OF'a po zamknięciu okna transferowego? albo jeszcze poźniej? bo nie wiem czy brać się sam za podmiany;]
djclanv1r00z
CYTAT(miloszowen @ Jan 3 2009, 12:56) *
MOgłby ktoś wrzucić folder boots ?

3maj : http://odsiebie.com/pokaz/1247311---5db8.html

CYTAT(payton @ Jan 3 2009, 22:30) *
patch jest mistrzostwo świata!!! dzięki dla twórców! powinniście pracować dla Konami a te skośnookie istoty powinny zobaczyć jak się robi porządną robotę! hehe jedno tylko pytanie czy jest w planach aktualizacja OF'a po zamknięciu okna transferowego? albo jeszcze poźniej? bo nie wiem czy brać się sam za podmiany;]

jeżeli dobrze pamiętam to twórcy coś wspominali że zrobią aktalizacje smile.gif

pozdro cool.gif
swiatek
mam pytanie. czy jak mam kitser od oe v4.0 i jak sciagne tylko map.text od patcha v5.0 to bedza dzialaly stroje? a jek bedzie to w ktorej czesci jest map.text?
Orange_91
CYTAT(swiatek @ Jan 4 2009, 10:12) *
mam pytanie. czy jak mam kitser od oe v4.0 i jak sciagne tylko map.text od patcha v5.0 to bedza dzialaly stroje? a jek bedzie to w ktorej czesci jest map.text?

Nie zadziała bo w 5.0 jest kilka nowych drużyn i stroje są na sezon 08/09.
rudy19
Hej, mam problem, gra wychodzi mi do windowsa gdy chce zagrac mecz lub trening lub coś podobnego. mam wgranego tego patcha, tylko nie mam stadionów ściągniętych, a i niekiedy wyskakuje mi błąd po wyjściu do windowsa, nigdy nie miałem takiego problemu na wczesniejszych patcha, czy wie może ktoś co mi się dzieję?
Z góry dzięki
payton
też miałem ten problem z wywalaniem i dało się grać tylko na jednej z piłek z gry.. dopiero jak zainstalowałem patcha na czystą grę to śmiga bez problemo;d poczytaj wcześniejsze posty bo już pisane było trochę o tym
rudy19
Oki kolego, poczytałem i już wiem, niestety mam MX blush.gif ale dzięki wielkie
a odnośnie Patcha, wielkie gratulacje i szacunek za włożoną w niego pracę jest świetny, Brawo!!!
karwocha
A ja mam takie małe problemiki:
1. Często w pes'a gram sobie w tryb "Losowo Wybrany Mecz" i podczas grania w niego gram na stadionach tych podstawowych, które były w grze, a chcę na stadionach z KS, nie wiecie jak to zmienić? Na OE Patch'u v. 4.0 grałem na stadionach z KS, czy tu też jest taka możliwość?
2. W tym samym trybie również mam problem z piłkami, zawsze losuje się 1 piłka na całą grę, chodzi mi o to, że jak rozegram np. 5 meczy z rzędu w tym trybie to ciągle będzie ta sama gała, chyba że wyłączę grę i włączę jeszcze raz, oczywiście tu nie da się wybrać piłki przed meczem (tak samo jak stadionu), w OE Patch'u zawsze losowały się inne piłki. Może ktoś pomóc?
zloty71
Mam problem. Sciaganelm wszystko co bylo do sciagniecia zamienilem te pliki , zainstalowalem kitservera. Mam polska lige ale nie mam ani jednego godla klubow, nie mam zmienionego menu. Nie ma nowych przyspiewek. Co zrobilem nie tak???
empek
Napewno nie podmieniłeś o_text i o_sound
karol1119
Witam!
Mam taki problem ze czesto podczas gry podczas meczu resetuje mi sie komp. Zdaza nie raz mi sie to ze 2 razy w ciagu pol godz. Potem gdy uruchamia sie system wyskakuje komunikat ze system odzyskal sprawnosc po powaznym bledzie. i teraz pytanie czy Wy tez tak nie raz macie? czy tylko u mnie jest taki problem???
JustMe1987
CYTAT(karol1119 @ Jan 6 2009, 20:25) *
Witam!
Mam taki problem ze czesto podczas gry podczas meczu resetuje mi sie komp. Zdaza nie raz mi sie to ze 2 razy w ciagu pol godz. Potem gdy uruchamia sie system wyskakuje komunikat ze system odzyskal sprawnosc po powaznym bledzie. i teraz pytanie czy Wy tez tak nie raz macie? czy tylko u mnie jest taki problem???

Nie spamuj. Wystarczy raz zapytac.

PS

Torin podeslij mi na pw bardziej zielona flage - wiesz ktora tongue.gif
empek
Może ktoś podać tytuł piosenki która leci jak się ogląda powtórki??
bartek71993
ja mam takie pytanie czy mozna tak zrobic zeby w ML w 1 lidze była ekstraklasa jak mozna to jak
perONE
Nie ma chyba takiej możliwości.
Milerinho
Bardzo dobra robota panowie GRATKI.... tzw. good work !
Orange_91
CYTAT(bartek71993 @ Jan 7 2009, 16:21) *
ja mam takie pytanie czy mozna tak zrobic zeby w ML w 1 lidze była ekstraklasa jak mozna to jak

Może chodzi Ci o to?

CYTAT(Orange_91 @ Dec 22 2008, 12:15) *
Jakby ktoś chciał to do Master Ligi zrobiłem takie małe instalatory podmieniające loga i nazwy lig A, B, C, D.
Trzy instalatory różniące się od siebie różnymi układami lig jakie wybraliśmy rozpoczynając Master Ligę:

Premier League, La Liga, Bundesliga, Ekstraklasa
http://sharebee.com/d08cf85d

Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga
http://sharebee.com/6f8f1fa9

Premier League, La Liga, Serie A, Ekstraklasa
http://sharebee.com/00d001e2

Instalujemy za pomocą DKZ Studio wgrywając do p_text.

bartek71993
noo własnie o to tylko mógłby mi ktoś wytłumaczyc jak to zainstalowac przez DKZ Studio krok po kroku??
hak23
CYTAT(bartek71993 @ Jan 8 2009, 08:18) *
noo własnie o to tylko mógłby mi ktoś wytłumaczyc jak to zainstalowac przez DKZ Studio krok po kroku??

1. ściągasz odpowiedni plik i wypakowujesz go,
2. naciskasz go 2 razy lewym przyciskiem myszy,
3. wlącza Ci się dkz,
4. Naciskasz na górze napis patch -> aplly patch in folder i wskazujesz folder dat z pesa,
5.naciskasz na folder dat 2 razy i dkz automatycznie Ci wgra dodatek.

To wszystko smile.gif
bartek71993
wielkie dzięki
karwocha
CYTAT(karwocha @ Jan 6 2009, 19:12) *
A ja mam takie małe problemiki:
1. Często w pes'a gram sobie w tryb "Losowo Wybrany Mecz" i podczas grania w niego gram na stadionach tych podstawowych, które były w grze, a chcę na stadionach z KS, nie wiecie jak to zmienić? Na OE Patch'u v. 4.0 grałem na stadionach z KS, czy tu też jest taka możliwość?
2. W tym samym trybie również mam problem z piłkami, zawsze losuje się 1 piłka na całą grę, chodzi mi o to, że jak rozegram np. 5 meczy z rzędu w tym trybie to ciągle będzie ta sama gała, chyba że wyłączę grę i włączę jeszcze raz, oczywiście tu nie da się wybrać piłki przed meczem (tak samo jak stadionu), w OE Patch'u zawsze losowały się inne piłki. Może ktoś pomóc?

To jak, nikt nie pomoże dry.gif ?
Youbo
Od jakiego pliku zależy wygląd gry ? Bo mam stare menu i nie mam tablic z wynikami.
empek
CYTAT(Youbo @ Jan 10 2009, 15:08) *
Od jakiego pliku zależy wygląd gry ? Bo mam stare menu i nie mam tablic z wynikami.

O_text ale kilka postów wyżej było to pisane!!
Orange_91
CYTAT(empek @ Jan 10 2009, 15:40) *

p_text. tongue.gif
potter
A ja mam takie pytanie:
Ten update to bedzie z poczatku lutego czy marca ? Bo okienko transferowe konczy sie na swiecie 31 stycznia ale w Polsce trwa miesiac dluzej
Orange_91
CYTAT(potter @ Jan 10 2009, 19:02) *
A ja mam takie pytanie:
Ten update to bedzie z poczatku lutego czy marca ? Bo okienko transferowe konczy sie na swiecie 31 stycznia ale w Polsce trwa miesiac dluzej

Prawdopodobnie z początku lutego a w marcu pewnie następny ze wszystkimi już transferami w polskiej lidze.
potter
CYTAT(Orange_91 @ Jan 10 2009, 19:04) *
Prawdopodobnie z początku lutego a w marcu pewnie następny ze wszystkimi już transferami w polskiej lidze.

Ok. Dzieki za szybka odpowiedz
Gigant
Po pierwsze chciałem podziękować wszystkim, którzy dołożyli swoją cegiełke do tego patcha! Naprawde, kawał świetnej roboty!

Po drugie chciałem zapytać, co zepsułem. Mam taki dziwaczny problem: zaczynam sezon jakąś drużyną (generalnie nie ma to znaczenia jaką, bo próbowałem na kilku), pierwszy mecz wszystko jest super, konkretnie doping, przy drugim meczu doping jest już zepsuty i generalnie jest tak już dalej sad.gif, mianowicie jakiejś tam drużyny(nie wiem jakiej konkretnie, ale generalnie zawsze ten sam), jak mówie nie ma zanczenia czy to liga polska, włoska czy inna. Podobnie przy towarzyskim meczu, w pierwszym doping jest okej, ale jezeli wezme zagraj innymi druzynami to jest już nie tak jak powinno. Czy ktoś doświadczył? Może coś źle zrobiłem?
The_Raq
Mam problem z plikiem 0_text part 4, jak ściągam obojętnie z którego servera, to przy rozpakowywaniu wyskakuje komunikat, że jest uszkodzony, dotyczy to tylko tego 4 parta. Czy z nim coś nie tak, czy to ja coś robię żle? I czy któryś z tych plików opublikowanych na tej stronie odpowiada za twarze, czy muszę je oddzielnie pościągać i wrzucić przez kitserva?
Proszę o szybką odpowiedż smile.gif
The_Raq
Juz nie istotne, troche zneewbie'łem ale to dla mnie pierwsza taka zabawa z patchami, ale jakoś udało mi się to ustawić i jestem poprostu zachwycony :> Świetna robota ;D
Orange_91
CYTAT(Gigant @ Jan 10 2009, 20:23) *
Po pierwsze chciałem podziękować wszystkim, którzy dołożyli swoją cegiełke do tego patcha! Naprawde, kawał świetnej roboty!

Po drugie chciałem zapytać, co zepsułem. Mam taki dziwaczny problem: zaczynam sezon jakąś drużyną (generalnie nie ma to znaczenia jaką, bo próbowałem na kilku), pierwszy mecz wszystko jest super, konkretnie doping, przy drugim meczu doping jest już zepsuty i generalnie jest tak już dalej sad.gif, mianowicie jakiejś tam drużyny(nie wiem jakiej konkretnie, ale generalnie zawsze ten sam), jak mówie nie ma zanczenia czy to liga polska, włoska czy inna. Podobnie przy towarzyskim meczu, w pierwszym doping jest okej, ale jezeli wezme zagraj innymi druzynami to jest już nie tak jak powinno. Czy ktoś doświadczył? Może coś źle zrobiłem?

Ustaw częstotliwość dopingu gospodarzy i gości na max.
dr_idea
A ktoś mi powie jak włączyć nazwiska na koszulkach reprezentacji?
artysta germanista
CYTAT(dr_idea @ Jan 11 2009, 11:24) *

musiałbyś wszystkie dopisac
torin
CYTAT(dr_idea @ Jan 11 2009, 11:24) *

Musisz je wlaczyc w kitserverze, najlepiej korzystajac z programu GDBManager.
empek
CYTAT(empek @ Jan 10 2009, 15:40) *

CYTAT(Orange_91 @ Jan 10 2009, 17:27) *
p_text. tongue.gif

hehe mała pomyłka
Fuji
Nie powinno być problemów jeśli najpierw zainstaluje patcha, pogram trochę i dopiero wrzucę komentarz?
dr_idea
Nie.
karwocha
Mam taką małą prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić mapa do stadionów z OE Patch v 4? Będę bardzo wdzięczny
bartek71993
ja mam takie pytanie czy da sie ustawić jakąś inna kamerę oprócz tych które są juz w grze
wisnia656
ja ma takie pytanie gram mecz np. Legia i nie spiewaja kibice legii tylko cos tam o chelsea słysze skopiowałem ten O_sound i komentarz jest okej a przyśpiewki sa ale nie takie które powinny byc zagraniczni kibice spiewaja co zrobic? wspomne ze miałem wczesniej wgrany patch i kopiowałem na pliki z tamtym patchem ale to nie powinno miec winy bo reszta działa tylko te przyspiewki ???? POMOZCIE bo gra sie z tym patche super
Kenny
A grasz mecz towarzyski czy master lige? Pozdrawiam smile.gif
masvidal
mam maly problem z patchem wink.gif wszystko dziala jak nalezy oprocz stadionow..otoz sciagnalem wszystkie,lacznie z polskimi natomiast w grze nie moge ich wybrac. Podczas wyboru strojow klikam page up/down tam gdzie jest wybor stadionow klikam sobie 0/9 jednak sa tam tylko polskie stadiony a powinno byc jakies 230+ wink.gif podczas ustawien meczu takze probuje wybrac inny stadion jednak sa tam tylko default'owe stadiony a tych wgranych nie ma :/ wgrywalem jeszcze raz kitservera,przeklejalem od nowa stadiony i nic,plik map takze mam na swoim miejscu. Moze ktos cos podpowiedziec w tej sprawie? smile.gif z gory dziekuje

edit: juz sobie poradzilem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.