Szarzan
Jan 2 2009, 21:40
Jak chcesz mieć stadiony to wrzucasz je do folderu GDB w kitserverze. Do poprawnego działania patcha stadiony nie są potrzebne.
For3st06
Jan 2 2009, 23:25
Dajcie 0_sound w jedym pliku na gigashare albo cos... juz 30 razy scigalem i caly czas mam blad ;/ prosze
seebek787
Jan 3 2009, 09:33
Dzięki Szarzan za odpowiedź !!
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jan 3 2009, 09:56
Mam malutkom prosbe o paczke s roznymi scoreboardami do Ekstraklasa Patch Dzieki Narazie
Orange_91
Jan 3 2009, 10:17
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Jan 3 2009, 10:00)

Mam malutkom prosbe o paczke s roznymi scoreboardami do Ekstraklasa Patch Dzieki Narazie

Masz scoreboardy wykonane przez Teco:
http://sharebee.com/122e61a1
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jan 3 2009, 11:15
CYTAT(Orange_91 @ Jan 3 2009, 11:21)

Masz scoreboardy wykonane przez Teco:
http://sharebee.com/122e61a1Dzieki ale mam problem ze scoreboardami jest bialy ekran zamiast scoreboardow ktos wie cos zrobic ?
miloszowen
Jan 3 2009, 12:52
MOgłby ktoś wrzucić folder boots ?
mietek_
Jan 3 2009, 15:25
Ja mam tak samo jak___ChEvRoLeT^CaRmArO___ ze mam bialy ekran zamiast scoreboardow.co mozna z tym zrobic zeby bylo ok?
patch jest mistrzostwo świata!!! dzięki dla twórców! powinniście pracować dla Konami a te skośnookie istoty powinny zobaczyć jak się robi porządną robotę! hehe jedno tylko pytanie czy jest w planach aktualizacja OF'a po zamknięciu okna transferowego? albo jeszcze poźniej? bo nie wiem czy brać się sam za podmiany;]
djclanv1r00z
Jan 3 2009, 23:20
CYTAT(miloszowen @ Jan 3 2009, 12:56)

MOgłby ktoś wrzucić folder boots ?
3maj :
http://odsiebie.com/pokaz/1247311---5db8.htmlCYTAT(payton @ Jan 3 2009, 22:30)

patch jest mistrzostwo świata!!! dzięki dla twórców! powinniście pracować dla Konami a te skośnookie istoty powinny zobaczyć jak się robi porządną robotę! hehe jedno tylko pytanie czy jest w planach aktualizacja OF'a po zamknięciu okna transferowego? albo jeszcze poźniej? bo nie wiem czy brać się sam za podmiany;]
jeżeli dobrze pamiętam to twórcy coś wspominali że zrobią aktalizacje

pozdro
swiatek
Jan 4 2009, 10:08
mam pytanie. czy jak mam kitser od oe v4.0 i jak sciagne tylko map.text od patcha v5.0 to bedza dzialaly stroje? a jek bedzie to w ktorej czesci jest map.text?
Orange_91
Jan 4 2009, 10:17
CYTAT(swiatek @ Jan 4 2009, 10:12)

mam pytanie. czy jak mam kitser od oe v4.0 i jak sciagne tylko map.text od patcha v5.0 to bedza dzialaly stroje? a jek bedzie to w ktorej czesci jest map.text?
Nie zadziała bo w 5.0 jest kilka nowych drużyn i stroje są na sezon 08/09.
Hej, mam problem, gra wychodzi mi do windowsa gdy chce zagrac mecz lub trening lub coś podobnego. mam wgranego tego patcha, tylko nie mam stadionów ściągniętych, a i niekiedy wyskakuje mi błąd po wyjściu do windowsa, nigdy nie miałem takiego problemu na wczesniejszych patcha, czy wie może ktoś co mi się dzieję?
Z góry dzięki
też miałem ten problem z wywalaniem i dało się grać tylko na jednej z piłek z gry.. dopiero jak zainstalowałem patcha na czystą grę to śmiga bez problemo;d poczytaj wcześniejsze posty bo już pisane było trochę o tym
Oki kolego, poczytałem i już wiem, niestety mam MX

ale dzięki wielkie
a odnośnie Patcha, wielkie gratulacje i szacunek za włożoną w niego pracę jest świetny, Brawo!!!
karwocha
Jan 6 2009, 19:08
A ja mam takie małe problemiki:
1. Często w pes'a gram sobie w tryb "Losowo Wybrany Mecz" i podczas grania w niego gram na stadionach tych podstawowych, które były w grze, a chcę na stadionach z KS, nie wiecie jak to zmienić? Na OE Patch'u v. 4.0 grałem na stadionach z KS, czy tu też jest taka możliwość?
2. W tym samym trybie również mam problem z piłkami, zawsze losuje się 1 piłka na całą grę, chodzi mi o to, że jak rozegram np. 5 meczy z rzędu w tym trybie to ciągle będzie ta sama gała, chyba że wyłączę grę i włączę jeszcze raz, oczywiście tu nie da się wybrać piłki przed meczem (tak samo jak stadionu), w OE Patch'u zawsze losowały się inne piłki. Może ktoś pomóc?
zloty71
Jan 6 2009, 19:08
Mam problem. Sciaganelm wszystko co bylo do sciagniecia zamienilem te pliki , zainstalowalem kitservera. Mam polska lige ale nie mam ani jednego godla klubow, nie mam zmienionego menu. Nie ma nowych przyspiewek. Co zrobilem nie tak???
Napewno nie podmieniłeś o_text i o_sound
karol1119
Jan 6 2009, 20:21
Witam!
Mam taki problem ze czesto podczas gry podczas meczu resetuje mi sie komp. Zdaza nie raz mi sie to ze 2 razy w ciagu pol godz. Potem gdy uruchamia sie system wyskakuje komunikat ze system odzyskal sprawnosc po powaznym bledzie. i teraz pytanie czy Wy tez tak nie raz macie? czy tylko u mnie jest taki problem???
JustMe1987
Jan 6 2009, 20:32
CYTAT(karol1119 @ Jan 6 2009, 20:25)

Witam!
Mam taki problem ze czesto podczas gry podczas meczu resetuje mi sie komp. Zdaza nie raz mi sie to ze 2 razy w ciagu pol godz. Potem gdy uruchamia sie system wyskakuje komunikat ze system odzyskal sprawnosc po powaznym bledzie. i teraz pytanie czy Wy tez tak nie raz macie? czy tylko u mnie jest taki problem???
Nie spamuj. Wystarczy raz zapytac.
PS
Torin podeslij mi na pw bardziej zielona flage - wiesz ktora
Może ktoś podać tytuł piosenki która leci jak się ogląda powtórki??
bartek71993
Jan 7 2009, 16:17
ja mam takie pytanie czy mozna tak zrobic zeby w ML w 1 lidze była ekstraklasa jak mozna to jak
Nie ma chyba takiej możliwości.
Milerinho
Jan 7 2009, 19:03
Bardzo dobra robota panowie GRATKI.... tzw. good work !
Orange_91
Jan 7 2009, 19:49
CYTAT(bartek71993 @ Jan 7 2009, 16:21)

ja mam takie pytanie czy mozna tak zrobic zeby w ML w 1 lidze była ekstraklasa jak mozna to jak
Może chodzi Ci o to?
CYTAT(Orange_91 @ Dec 22 2008, 12:15)

Jakby ktoś chciał to do Master Ligi zrobiłem takie małe instalatory podmieniające loga i nazwy lig A, B, C, D.
Trzy instalatory różniące się od siebie różnymi układami lig jakie wybraliśmy rozpoczynając Master Ligę:
Premier League, La Liga, Bundesliga, Ekstraklasa
http://sharebee.com/d08cf85dPremier League, La Liga, Serie A, Bundesliga
http://sharebee.com/6f8f1fa9Premier League, La Liga, Serie A, Ekstraklasa
http://sharebee.com/00d001e2Instalujemy za pomocą DKZ Studio wgrywając do p_text.
bartek71993
Jan 8 2009, 08:14
noo własnie o to tylko mógłby mi ktoś wytłumaczyc jak to zainstalowac przez DKZ Studio krok po kroku??
CYTAT(bartek71993 @ Jan 8 2009, 08:18)

noo własnie o to tylko mógłby mi ktoś wytłumaczyc jak to zainstalowac przez DKZ Studio krok po kroku??
1. ściągasz odpowiedni plik i wypakowujesz go,
2. naciskasz go 2 razy lewym przyciskiem myszy,
3. wlącza Ci się dkz,
4. Naciskasz na górze napis patch -> aplly patch in folder i wskazujesz folder dat z pesa,
5.naciskasz na folder dat 2 razy i dkz automatycznie Ci wgra dodatek.
To wszystko
bartek71993
Jan 8 2009, 17:19
wielkie dzięki
karwocha
Jan 8 2009, 17:36
CYTAT(karwocha @ Jan 6 2009, 19:12)

A ja mam takie małe problemiki:
1. Często w pes'a gram sobie w tryb "Losowo Wybrany Mecz" i podczas grania w niego gram na stadionach tych podstawowych, które były w grze, a chcę na stadionach z KS, nie wiecie jak to zmienić? Na OE Patch'u v. 4.0 grałem na stadionach z KS, czy tu też jest taka możliwość?
2. W tym samym trybie również mam problem z piłkami, zawsze losuje się 1 piłka na całą grę, chodzi mi o to, że jak rozegram np. 5 meczy z rzędu w tym trybie to ciągle będzie ta sama gała, chyba że wyłączę grę i włączę jeszcze raz, oczywiście tu nie da się wybrać piłki przed meczem (tak samo jak stadionu), w OE Patch'u zawsze losowały się inne piłki. Może ktoś pomóc?
To jak, nikt nie pomoże

?
Od jakiego pliku zależy wygląd gry ? Bo mam stare menu i nie mam tablic z wynikami.
CYTAT(Youbo @ Jan 10 2009, 15:08)

Od jakiego pliku zależy wygląd gry ? Bo mam stare menu i nie mam tablic z wynikami.
O_text ale kilka postów wyżej było to pisane!!
Orange_91
Jan 10 2009, 17:23
CYTAT(empek @ Jan 10 2009, 15:40)

p_text.
potter
Jan 10 2009, 18:58
A ja mam takie pytanie:
Ten update to bedzie z poczatku lutego czy marca ? Bo okienko transferowe konczy sie na swiecie 31 stycznia ale w Polsce trwa miesiac dluzej
Orange_91
Jan 10 2009, 19:00
CYTAT(potter @ Jan 10 2009, 19:02)

A ja mam takie pytanie:
Ten update to bedzie z poczatku lutego czy marca ? Bo okienko transferowe konczy sie na swiecie 31 stycznia ale w Polsce trwa miesiac dluzej
Prawdopodobnie z początku lutego a w marcu pewnie następny ze wszystkimi już transferami w polskiej lidze.
potter
Jan 10 2009, 19:23
CYTAT(Orange_91 @ Jan 10 2009, 19:04)

Prawdopodobnie z początku lutego a w marcu pewnie następny ze wszystkimi już transferami w polskiej lidze.
Ok. Dzieki za szybka odpowiedz
Gigant
Jan 10 2009, 20:19
Po pierwsze chciałem podziękować wszystkim, którzy dołożyli swoją cegiełke do tego patcha! Naprawde, kawał świetnej roboty!
Po drugie chciałem zapytać, co zepsułem. Mam taki dziwaczny problem: zaczynam sezon jakąś drużyną (generalnie nie ma to znaczenia jaką, bo próbowałem na kilku), pierwszy mecz wszystko jest super, konkretnie doping, przy drugim meczu doping jest już zepsuty i generalnie jest tak już dalej

, mianowicie jakiejś tam drużyny(nie wiem jakiej konkretnie, ale generalnie zawsze ten sam), jak mówie nie ma zanczenia czy to liga polska, włoska czy inna. Podobnie przy towarzyskim meczu, w pierwszym doping jest okej, ale jezeli wezme zagraj innymi druzynami to jest już nie tak jak powinno. Czy ktoś doświadczył? Może coś źle zrobiłem?
The_Raq
Jan 10 2009, 21:48
Mam problem z plikiem 0_text part 4, jak ściągam obojętnie z którego servera, to przy rozpakowywaniu wyskakuje komunikat, że jest uszkodzony, dotyczy to tylko tego 4 parta. Czy z nim coś nie tak, czy to ja coś robię żle? I czy któryś z tych plików opublikowanych na tej stronie odpowiada za twarze, czy muszę je oddzielnie pościągać i wrzucić przez kitserva?
Proszę o szybką odpowiedż
The_Raq
Jan 10 2009, 23:34
Juz nie istotne, troche zneewbie'łem ale to dla mnie pierwsza taka zabawa z patchami, ale jakoś udało mi się to ustawić i jestem poprostu zachwycony :> Świetna robota ;D
Orange_91
Jan 11 2009, 09:11
CYTAT(Gigant @ Jan 10 2009, 20:23)

Po pierwsze chciałem podziękować wszystkim, którzy dołożyli swoją cegiełke do tego patcha! Naprawde, kawał świetnej roboty!
Po drugie chciałem zapytać, co zepsułem. Mam taki dziwaczny problem: zaczynam sezon jakąś drużyną (generalnie nie ma to znaczenia jaką, bo próbowałem na kilku), pierwszy mecz wszystko jest super, konkretnie doping, przy drugim meczu doping jest już zepsuty i generalnie jest tak już dalej

, mianowicie jakiejś tam drużyny(nie wiem jakiej konkretnie, ale generalnie zawsze ten sam), jak mówie nie ma zanczenia czy to liga polska, włoska czy inna. Podobnie przy towarzyskim meczu, w pierwszym doping jest okej, ale jezeli wezme zagraj innymi druzynami to jest już nie tak jak powinno. Czy ktoś doświadczył? Może coś źle zrobiłem?
Ustaw częstotliwość dopingu gospodarzy i gości na max.
dr_idea
Jan 11 2009, 11:20
A ktoś mi powie jak włączyć nazwiska na koszulkach reprezentacji?
artysta germanista
Jan 11 2009, 11:35
CYTAT(dr_idea @ Jan 11 2009, 11:24)

musiałbyś wszystkie dopisac
CYTAT(dr_idea @ Jan 11 2009, 11:24)

Musisz je wlaczyc w kitserverze, najlepiej korzystajac z programu GDBManager.
CYTAT(empek @ Jan 10 2009, 15:40)

CYTAT(Orange_91 @ Jan 10 2009, 17:27)

p_text.

hehe mała pomyłka
Nie powinno być problemów jeśli najpierw zainstaluje patcha, pogram trochę i dopiero wrzucę komentarz?
dr_idea
Jan 13 2009, 12:56
Nie.
karwocha
Jan 13 2009, 19:59
Mam taką małą prośbę, czy mógłby ktoś wrzucić mapa do stadionów z OE Patch v 4? Będę bardzo wdzięczny
bartek71993
Jan 14 2009, 19:01
ja mam takie pytanie czy da sie ustawić jakąś inna kamerę oprócz tych które są juz w grze
wisnia656
Jan 14 2009, 21:00
ja ma takie pytanie gram mecz np. Legia i nie spiewaja kibice legii tylko cos tam o chelsea słysze skopiowałem ten O_sound i komentarz jest okej a przyśpiewki sa ale nie takie które powinny byc zagraniczni kibice spiewaja co zrobic? wspomne ze miałem wczesniej wgrany patch i kopiowałem na pliki z tamtym patchem ale to nie powinno miec winy bo reszta działa tylko te przyspiewki ???? POMOZCIE bo gra sie z tym patche super
A grasz mecz towarzyski czy master lige? Pozdrawiam
masvidal
Jan 14 2009, 22:20
mam maly problem z patchem

wszystko dziala jak nalezy oprocz stadionow..otoz sciagnalem wszystkie,lacznie z polskimi natomiast w grze nie moge ich wybrac. Podczas wyboru strojow klikam page up/down tam gdzie jest wybor stadionow klikam sobie 0/9 jednak sa tam tylko polskie stadiony a powinno byc jakies 230+

podczas ustawien meczu takze probuje wybrac inny stadion jednak sa tam tylko default'owe stadiony a tych wgranych nie ma :/ wgrywalem jeszcze raz kitservera,przeklejalem od nowa stadiony i nic,plik map takze mam na swoim miejscu. Moze ktos cos podpowiedziec w tej sprawie?

z gory dziekuje
edit: juz sobie poradzilem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.