Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kamiloxx
CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 20 2008, 12:25) *
Mam pytanie co do instalacji:
Czy mogę zrobić tak, ze jeśli teraz mam v 4.0 to poprostu podmienie te pliki z v5.0 i bedzie gotowe?
Czy mam przeinstalowac grę i potem zamienic te oryginalne pliki od konami z tymi z v 5.0 ?

Najlepiej odinstaluj grę i folder PES 6 tam gdzie był zainstalowany (żeby kitservera nie było). I wtedy instalujesz grę i odrazu EP 5.0 smile.gif
karol1119
A czy z hostuje.net moge sciagac 2 party na raz?
Jabol7
Tomaszzz ja też mam taki sam problem jak ty scągam tym programem co ty to raczej jest wina programu
Tomaszzz
CYTAT(19michau20 @ Dec 20 2008, 11:29) *
sciągałem to 3 razy

Jeśli jeszcze nie próbowałeś to ściągnij z innego mirroru lub poproś kogoś żeby ci go wysłał...

CYTAT(Jabol7 @ Dec 20 2008, 11:41) *
Tomaszzz ja też mam taki sam problem jak ty scągam tym programem co ty to raczej jest wina programu

Widać to nie wina tego, ze nie umiem ściągać z darmowych serwerów torin... Żenada...

PS: Faktycznie działa ściąganie przez przeglądarkę, tylko ze miałem uruchomione 2 menedżery ściągania i w obu ściąganie nie działało.

CYTAT(karol1119 @ Dec 20 2008, 11:40) *
A czy z hostuje.net moge sciagac 2 party na raz?

Tak.
frodo998
Potwierdzam, jest jakiś błąd w 0_text part.4 również sciągałem kilka razy:/
Stuart17
ja rowniez mam ten sam problem mellow.gif
Kamiloxx
Ja nie mam takiego problemu. Ściągajcie a powinno być dobrze z tym plikiem. W razie czego ściągniecie T-Maca 0_text i będzie smile.gif
MaKu23
Pewnie ściągaliście na przemian, ściągnijcie part 1 z linku Torina.
Kamiloxx
CYTAT(MaKu23 @ Dec 20 2008, 13:50) *
Pewnie ściągaliście na przemian, ściągnijcie part 1 z linku Torina.

Ale oni mają problemy z partem 4 ... biggrin.gif
No Swear
no właśnie tez sciagalem ten 4 part pare razy i lipa ;/
MAT92
Ja ściągnąłem wszytkie 4 częśći 0_text z linków torina i nie ma żadnego problemu. Wypakowuje się od początku do końca bez błędu.
Pompey
od p_sound są tylko trzy pliki czy po prostu wszystkie części nie zostały jeszcze wrzucone
Orange_91
Temat trochę oczyściłem z niepotrzebnych postów, na razie nikt nie był karany % poza panem ___ChEvRoLeT^CaRmArO___, który przegina. W temacie piszcie tylko wtedy kiedy macie jakiś faktyczny problem z pobraniem a nie posty typu "wrzućcie na inny serwer". Torin już dał linki do serwera hostuje.pl i nie powinno być żadnych problemów z pobraniem. Jak Timak wróci z pracy to da działające linki na Rapidshare, trochę cierpliwości.

CYTAT(frodo998 @ Dec 20 2008, 11:42) *
Potwierdzam, jest jakiś błąd w 0_text part.4 również sciągałem kilka razy:/

Bo 0_text musisz ściągać z jednego serwera. Albo ściągasz z RSa albo z Hostuje.pl.
19michau20
zrobilem tak jak napisałeś ... ale ciągle to samo. sad.gif
CYTAT(Orange_91 @ Dec 20 2008, 12:04) *
Temat trochę oczyściłem z niepotrzebnych postów, na razie nikt nie był karany % poza panem ___ChEvRoLeT^CaRmArO___, który przegina. W temacie piszcie tylko wtedy kiedy macie jakiś faktyczny problem z pobraniem a nie posty typu "wrzućcie na inny serwer". Torin już dał linki do serwera hostuje.pl i nie powinno być żadnych problemów z pobraniem. Jak Timak wróci z pracy to da działające linki na Rapidshare, trochę cierpliwości.

Bo 0_text musisz ściągać z jednego serwera. Albo ściągasz z RSa albo z Hostuje.pl.
Kamilbialego
Mi to również to nic nie dało możesz zarzucić ten czwarty part kolego, proszę na jakiś serwer.
CYTAT(MAT92 @ Dec 20 2008, 12:02) *
Ja ściągnąłem wszytkie 4 częśći 0_text z linków torina i nie ma żadnego problemu. Wypakowuje się od początku do końca bez błędu.
Windziak
P_Sound to są pliki odpowiedzialne za sam komentarz czy coś jeszcze? Pytam bo mi na tym na razie nie zależy, więc wolałbym coś innego ściągnąć jak coś smile.gif
Orange_91
CYTAT(Windziak @ Dec 20 2008, 13:27) *
P_Sound to są pliki odpowiedzialne za sam komentarz czy coś jeszcze? Pytam bo mi na tym na razie nie zależy, więc wolałbym coś innego ściągnąć jak coś smile.gif

Sam komentarz.
sparkman
Ja mam takie pytanie, czy twórcy Patcha planują dodać w późniejszym czasie resztę stadionów do pozostałych drużyn z pozostałych lig, czy jednak pozostaje to już w zakresie własnym ich znalezienie.

Thx za świetny Patch rolleyes.gif
szołpas
Dzieki wszystkim twórcom za pacza ktorego juz sciągam smile.gif
byc moze dzieki temu patchowi pes09 pojdzie w niepamięć xd
No Swear
Ja mam problem sciagam stadiony jak wypakowywuje je to wyskakuje mi blad a sciagalem dobrze pilki nawet po 2 razy sad.gif
artysta germanista
CYTAT(19michau20 @ Dec 20 2008, 12:10) *
zrobilem tak jak napisałeś ... ale ciągle to samo. sad.gif

U mnie zadziałało miałem 2,3 i 4 z hostuje.net a 1 z sharebase i potem nadpisałem jeszcze raz part1 z hostuje.net i mogę cieszyc się już nowym o_textem rolleyes.gif
Kubisz 89
PROŚBA mógłby ktoś wrzucić o_sound 9 cześć na jakiś inny server niż hostuje bo wchodze w ten link i jedyny ze wszystkich sie nie włącza ??
frodo998
Zgadza sięsmile.gif 0_text part.1 z hostuje.net i wszystko ładnie się rozpakuje.
No Swear
a chciałem sie zapytac czy wogole beda stroje HD w upade czy cos takiego? smile.gif bo widze ze w tym patchu kitsy sa tej zwyklej rodzielczosci
Kamiloxx
a po co kitsy HD? w tym tkwi urok PESa - stroje jak gramy mecz wyglądają lepiej NoHD smile.gif a poza tym nie polecam kitsów HD smile.gif nieładnie wyglądają w grze i psują dla mnie urok PESów smile.gif A propo ponawiam czy w patchu są Anarthosis i CFJ Cluj?
torin
CYTAT(No Swear @ Dec 20 2008, 15:07) *
a chciałem sie zapytac czy wogole beda stroje HD w upade czy cos takiego? smile.gif bo widze ze w tym patchu kitsy sa tej zwyklej rodzielczosci

Nie bedzie.

CYTAT(Facemaker @ Dec 20 2008, 15:39) *
a po co kitsy HD? w tym tkwi urok PESa - stroje jak gramy mecz wyglądają lepiej NoHD smile.gif a poza tym nie polecam kitsów HD smile.gif nieładnie wyglądają w grze i psują dla mnie urok PESów smile.gif A propo ponawiam czy w patchu są Anarthosis i CFJ Cluj?

Nie uwzglednilismy tych druzyn smile.gifsmile.gif
Windziak
Nie wiem co jest nie tak, ale archiwa z hostuje.pl mi się źle pościągały i mi nie działają.
dziki91
Jak ktoś chce wszystkie stadiony do tego patcha to polecam temat ORANGE 91

http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry247294

a do przypisywania stadionów do drużyn polecam Player GDB Managera - świetny program sleep.gif
karwocha
czemu nie mogę wypakować stadionów, jest napisane że "nieoczekiwany koniec archwum", ściągnełem z hostuje.net
dziki91
hmmm moje zdanie jest takie że są to jakieś błędy na serwerach miałem takie coś że pobieram 0_text part 2 który ma 94.4 MB za chwile patrze.... już się pobrało blink.gif czy to taka prędkość dry.gif a tu pobieranie zakończone pobrało się tylko 62 MB do kosza i od nowa
T-Mac
rapidshare juz aktywne
Bartolek91
chyba cos jest nie tak z 4 partem 0_text wyskakuje blad archiwum...? dry.gif
laszlinho
Jak bierzesz wypakuj pliki (w win rarze) to zaznacz zachowaj uszkodzone pliki wink.gif
perONE
Ale to nie umnijeszy zawartości O_text ?? Wszystko będzie jak powinno być?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Mod z najwyzszom klassom! wink.gif Gratulacje ekipa Pol - Evo za prace ktore polozyly dla nas - naprawde swietnie oceniam patcha 10/10 dziekuje za uwage i narazie wink.gif

19michau20
mam pytanko...
jak się sciąga z SHAREBEE ?
ponieważ stadiony wrzucone na hostuje.net są nie dobre ;( plz o pomoc
ponieważ tylko to mi zostało do pełnej wersji tego Zaje****ego patcha smile.gif
19michau20
CYTAT(19michau20 @ Dec 20 2008, 20:14) *
mam pytanko...
jak się sciąga z SHAREBEE ?
ponieważ stadiony wrzucone na hostuje.net są nie dobre ;( plz o pomoc
ponieważ tylko to mi zostało do pełnej wersji tego Zaje****ego patcha smile.gif

sorry za to wszystko ale już doszedłem sam smile.gif hmm... czekają mnie długie noce smile.gif
karol1119
CYTAT(laszlinho @ Dec 20 2008, 20:34) *
Jak bierzesz wypakuj pliki (w win rarze) to zaznacz zachowaj uszkodzone pliki wink.gif

zrobilem tak jak kazales, ten plik 0_text zajmuje bez tego 4 363Mb, pytanie teraz do tych co tak zrobili czy chodzi wam dobrze czy czegos bez tego brakuje?
Jamnik
Pliki z O_text z jednego serwera: http://haker.nie-spamuj.eu/sieci.html musza być pobrane. Jak pobieresz to bierzesz normalnie wypakuj i wrzucasz do dat. Powinno być ok
karol1119
Jest to moj pierwszy patch ktory wlasnie pobralem, wczesniej nie instalowalem zadnego patcha. Wiem ze trzeba go wgrac na nową gre. Czy moglby mi ktos wytlumaczyc, napisac gdzie dokladnie trzeba wkleic kazdy plik z tego patcha bo sam nie chce na farta wgrywac zeby nie popierdzielic. Z góry dzieki rolleyes.gif
perONE
OF do moje dok->KONAMI->save-folder1
O_text P_text O_sound P_sound do ....pes/Dat
kitserver do ..../pes
Pes6.exe do .../pes
karol1119
CYTAT(karol1119 @ Dec 20 2008, 21:36) *
Jest to moj pierwszy patch ktory wlasnie pobralem, wczesniej nie instalowalem zadnego patcha. Wiem ze trzeba go wgrac na nową gre. Czy moglby mi ktos wytlumaczyc, napisac gdzie dokladnie trzeba wkleic kazdy plik z tego patcha bo sam nie chce na farta wgrywac zeby nie popierdzielic. Z góry dzieki rolleyes.gif

dzieki mam nadzieje ze bedzie ok
BadNewz
Mam takie pytanie przez opinię tongue.gif

Czy można pobierać party na zamianę z różnych serverów np. part1 z rapidshare'a a part2 z... z tego drugiego ;p?

EDIT: Już jasne, po prostu wystarczyło zaglądnąć na poprzednią stronę tematu...
No Swear
No ale mi niechodzi o ML tylko o zwykly mecz i caly czas slysze chelsea da cos sie z tymzrobic chociaz zliwkidowac te przyspiewki a wogole niewiem dlaczego jakos cicho mam jest napisane ze sa przyspiewki dla polskich druzyn ale mi jakos niespiewaja sad.gif
JuveR
CYTAT(BadNewz @ Dec 20 2008, 20:55) *
Mam takie pytanie przez opinię tongue.gif

Czy można pobierać party na zamianę z różnych serverów np. part1 z rapidshare'a a part2 z... z tego drugiego ;p?

EDIT: Już jasne, po prostu wystarczyło zaglądnąć na poprzednią stronę tematu...

Możesz pobierać naprzemian z linków torina i moich (linki w temacie z mirrorami) wink.gif Jutro wieczorem będzie cały 0_sound.
CYTAT
Ja chcialem sie zapytac bo ogolnie patch jest spoko ale jak biore obojetnie jaki mecz to leci mi caly czas przyspiewka chelsea i to mnie wnerwia czy zagram widzewem czy tam legia i tak mam chelsea da sie cos z tym zrobic? sad.gif((((

Jak masz tak w ML to zajrzyj do tematu z przyśpiewkami do OE 5.0. Tam Orange zamieścił tutorial jak sobie poradzić z tym 'problemem'.
unikat
Tak wogólę zapomniałem podziękować biggrin.gif Bo patch jest najlepszy ;D i najlepsza ekipa ;]
Wielkie dzięki .. wink.gif
Remas
Panowie , wykonaliście kawał dobrej roboty . Patch jest świetny . Pozdrawiam
Windziak
Błagam powrzucajcie na inne serwery... Większość linków z hostuje czy tych co wrzucają do działów z Mirrorami jest nie do końca sprawna... ;/ ściągnęło się np. w jednym z partów - 94,4mb ... i całość zrypana..
potter
Po 1 dzieki i sorry ze tak sie dopytywalem o niego tongue.gif
Po 2 Czy palnujecie update samego ofa na koniec okienka zimowego ,luty 09 ?
po 3 Pes 09 sie chowa tongue.gif
JuveR
CYTAT(Windziak @ Dec 20 2008, 22:48) *
Błagam powrzucajcie na inne serwery... Większość linków z hostuje czy tych co wrzucają do działów z Mirrorami jest nie do końca sprawna... ;/ ściągnęło się np. w jednym z partów - 94,4mb ... i całość zrypana..

Dziwne, ja pobierałem z hostuje.pl i ściągnąłem niemalże bez problemu rolleyes.gif Przyznam że pierwszy plik 0_text pobierałem 3 razy zanim dobrze się wypakował dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.