Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
wisnia656
w normalnym meczu a w karierze jeszcze nie patrzałem POMOCY
wisnia656
grałem w meczu towarzyskim i nie było tych przsypiewek co trzeba a w karierze jeszcze nie sprawdzałem
maciag
CYTAT(wisnia656 @ Jan 15 2009, 16:19) *
grałem w meczu towarzyskim i nie było tych przsypiewek co trzeba a w karierze jeszcze nie sprawdzałem

http://board.issonline.pl/index.php?showto...3425&st=120 8 post od góry... Pisałem to już chyba z 6 razy i co chwile to samo pytanie Orange też pisał o tym problemie, więc nooby: przeszukujcie tematy! dry.gif
baggio_p
witam mam takie pytanie
czy gra pójdzie na kompie pentium NVIDA 4PCU 2.40 GHZ NVIDIA Geforce4 MX 440
hak23
CYTAT(baggio_p @ Jan 16 2009, 14:17) *
witam mam takie pytanie
czy gra pójdzie na kompie pentium NVIDA 4PCU 2.40 GHZ NVIDIA Geforce4 MX 440

Gra powinna pojść, tylko do kitservera ściągnij sobie piłki pod kartę MX bo te standardowe spowodują Ci wyłączanie się gry.
baggio_p
a mógłbym prosić o paczke piłek na MX bo niebardzo wiem gdzie je znajde?
lukasz44
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13500

pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Piter23
CYTAT(empek @ Jan 6 2009, 22:30) *
Może ktoś podać tytuł piosenki która leci jak się ogląda powtórki??

Też pragne się tego dowiedziećsmile.gif Wie ktos? Plz odp
Duma Katalonii
Może ktoś zarzucić patchem na torrent ? Albo coś darmowego i w miarę dobrego ? (Files filefront or Speedyshare or megaupload);d
frodo998
CYTAT(Duma Katalonii @ Jan 18 2009, 09:14) *
Może ktoś zarzucić patchem na torrent ? Albo coś darmowego i w miarę dobrego ? (Files filefront or Speedyshare or megaupload);d

http://www.mininova.org/tor/2123561
Duma Katalonii
CYTAT(frodo998 @ Jan 18 2009, 12:12) *

Dzięki :]
Smoti
CYTAT(Duma Katalonii @ Jan 18 2009, 22:05) *
Dzięki :]

Mogłby ktos wrzucić plik 0_text.part 4bo jest uszkodzony???z góry dzieki:)
Orange_91
CYTAT(Smoti @ Jan 19 2009, 07:36) *
Mogłby ktos wrzucić plik 0_text.part 4bo jest uszkodzony???z góry dzieki:)

Było to już pisane, 0_text należy ściągać z jednego źródła.
Duma Katalonii
CYTAT(Orange_91 @ Jan 19 2009, 13:01) *
Było to już pisane, 0_text należy ściągać z jednego źródła.

Z jednego źródła, znaczy, że 4 pliki z rapidshare albo zhostuje ? Bo linki do rapida zdaje się wygasły :|
hak23
CYTAT(Duma Katalonii @ Jan 19 2009, 21:12) *
Z jednego źródła, znaczy, że 4 pliki z rapidshare albo zhostuje ? Bo linki do rapida zdaje się wygasły :|

Tak, musisz wszystkie części ściągnąc z 1 źródła, ja proponuje z hostuje bo jest lepszy transfer.
Smoti
Dziękuje za pomoc i szybką odpowiedź, zrobiłem jak nakazaliscie i wszystko gra, sorki za niedopatrzenie. Patch jest THE BEST!!!doskonała robota.
lukasz44
A ja mam takie pytanie nie do tematu, ale mam nadzieję że ktoś mi pomoże,
mianowicie podczas oglądania powtórek zauważyłem że piłkarze nie mają twarzy z kitservera, jak je włączyć czy cuś, proszę o pomoc, pozdro
baggio_p
Witam!
Mam takie pytanie czy wrzucił by ktos albo gdzie moge znalesć aktualne składy do tego patcha wszystkich lig jak Beckham w milanie Bellamy w City Tosić w United??
damiank9
to sam sobie ich przerzuć..
kilka transferów to co to jest dla zwykłego gracza ;0
torin
CYTAT(Piter23 @ Jan 17 2009, 11:06) *
Też pragne się tego dowiedziećsmile.gif Wie ktos? Plz odp

Podczas powtorek po polowie i calym meczu pojawiaja sie nastepujace utwory:
Common - I Want You
Rico Tubbs - Intoxicated
Wiley - Wearing My Rolex
Freestylers - Push Up World Up

Natomiast po wybraniu opcji replay to kawalek:
Dizzee Rascal - Flex
dejwid89
MAm probel z OF'em, po zaladowaniu go do Folderu1, wlaczam Pes'a, laduje sie plik opcji a pozniej czarny ekran;/ w czym problem?? Z gory dzieki, pozdro!
Piter23
CYTAT(torin @ Jan 20 2009, 21:17) *
Podczas powtorek po polowie i calym meczu pojawiaja sie nastepujace utwory:
Common - I Want You
Rico Tubbs - Intoxicated
Wiley - Wearing My Rolex
Freestylers - Push Up World Up

Natomiast po wybraniu opcji replay to kawalek:
Dizzee Rascal - Flex

No nareszcie;] Dziekówka ziomuśsmile.gif Patch jest zaje*****(fajny). biggrin.gif Pozdro
Cavalerra
Mam problem. Posiadam Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007, zrobiłem wszystko tak jak trzeba. Plik pes6.exe który ściągnąłem zmieniłem mu nazwę na we2007(tak się nazywa plik z Winning Eleven) i podmieniłem. Kiedy chce uruchomić grę wyskakuje mi okienku błędu, że niby gra nie jest zainstalowana. Mianowicie kiedy odpalam z we2007 gra się włącza, robi się czarny ekran i wyskakuje błąd we2007.exe windowsowy taki. Nie wiem co zrobić :/
Orange_91
CYTAT(Cavalerra @ Jan 21 2009, 16:59) *
Mam problem. Posiadam Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007, zrobiłem wszystko tak jak trzeba. Plik pes6.exe który ściągnąłem zmieniłem mu nazwę na we2007(tak się nazywa plik z Winning Eleven) i podmieniłem. Kiedy chce uruchomić grę wyskakuje mi okienku błędu, że niby gra nie jest zainstalowana. Mianowicie kiedy odpalam z we2007 gra się włącza, robi się czarny ekran i wyskakuje błąd we2007.exe windowsowy taki. Nie wiem co zrobić :/

Patch jest pod PES 6 a nie pod WE 2007 i należy go instalować tylko i wyłącznie na PES 6.
eSeL_15

Siema dajcie jakies screeny z gameplayu bo patcha jeszcze nie zassalem a chcialby nacieszyc oczy happy.gif
roni82
torrent seeds please :-) and thx
NETHERLAND
Mógłby ktoś wrzucić stój Groclinu. z góry dziękuje
lukasz44
CYTAT(NETHERLAND @ Jan 22 2009, 08:36) *
Mógłby ktoś wrzucić stój Groclinu. z góry dziękuje

Chyba chodziło ci o strój Polonii Warszawa (Groclinu już nie ma),

http://www.sendspace.pl/file/qHqsyCGy/

mam nadzieję że pomogłem, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
maciek20
Witam Podziekowania za tak ciezka prace i znakomite efekty tongue.gif pozdrawiam
pebe
Witam serdecznie, czy szykujecie może uaktualnienie Ofa po zimowym oknie transferowym? Nie wiem po prostu, czy jest sens samemu przerzucac, jezeli Wy wydalibyscie uaktualnienie. Pozdrawiam
HernanRenifer
Planujecie : A) OFA B)Wydać patch v.06 ?
maciek20
Siemka mam problem. W menu jest wszystko dobrze lecz gdy wchodze w mecz odrazu mnie wywala do windowsa. Mam grafike mx wiec morze to przez pilki wiec ktory plik odpowiada za pilki?? a i druga sprawa w karierze w orange ekstraklasie zamiast polskiej ligi mam pomieszane zespoly pomoze ktos?? a i jeszcze dodam ze gdy podmienialem spowrotem pojedynczo pliki na orginalne to po podmienieniu pliku 0_text na orginal gra dzialala. Czy mogl sie zle sciagnąć?? ale wypakowal sie bez problemu ... Czekam na odp
roberto13
patch bomba!! wielki szacunek!!

a teraz ja walę do Was mistrzowie ceremonii ze swoim problemem... przejrzałem wcześniejsze strony ale nie znalazłem, odpowiedzi.. a więc mianowicie tak to było.. grałem w Master Ligę 1 sezon i po 17kolejce gdy chcę rozegrać następny mecz albo wiesza mi się gra albo wyrzuca mnie do Windowsa.. zaznaczam że kartę mam Radeon 9550.. Pesa przez swoją niewiedzę zainstalowałem w dwóch językach.. polski i angielski.. czy w tym może być przyczyna?? czysty oczywiście chodzi bez problemów.. pamiętam że kiedyś na innym patchu miałem podobny problem, ale po kilku sezonach.. :/ i tez nie mogłem sobie z nim poradzić.. :/ pomoże ktoś?? pozdrawiam smile.gif
Orange_91
CYTAT(pebe @ Jan 22 2009, 11:40) *
Witam serdecznie, czy szykujecie może uaktualnienie Ofa po zimowym oknie transferowym? Nie wiem po prostu, czy jest sens samemu przerzucac, jezeli Wy wydalibyscie uaktualnienie. Pozdrawiam

Będzie uaktualnienie po zimowym okienku transferowym.

CYTAT(HernanRenifer @ Jan 22 2009, 15:54) *
Planujecie : A) OFA B)Wydać patch v.06 ?

Co to? Jakiś teleturniej? blink.gif

CYTAT(maciek20 @ Jan 22 2009, 16:12) *
Siemka mam problem. W menu jest wszystko dobrze lecz gdy wchodze w mecz odrazu mnie wywala do windowsa. Mam grafike mx wiec morze to przez pilki wiec ktory plik odpowiada za pilki?? a i druga sprawa w karierze w orange ekstraklasie zamiast polskiej ligi mam pomieszane zespoly pomoze ktos?? a i jeszcze dodam ze gdy podmienialem spowrotem pojedynczo pliki na orginalne to po podmienieniu pliku 0_text na orginal gra dzialala. Czy mogl sie zle sciagnąć?? ale wypakowal sie bez problemu ... Czekam na odp

Usuń folder balls z kitservera.

CYTAT(roberto13 @ Jan 22 2009, 17:54) *

a teraz ja walę do Was mistrzowie ceremonii ze swoim problemem... przejrzałem wcześniejsze strony ale nie znalazłem, odpowiedzi.. a więc mianowicie tak to było.. grałem w Master Ligę 1 sezon i po 17kolejce gdy chcę rozegrać następny mecz albo wiesza mi się gra albo wyrzuca mnie do Windowsa.. zaznaczam że kartę mam Radeon 9550.. Pesa przez swoją niewiedzę zainstalowałem w dwóch językach.. polski i angielski.. czy w tym może być przyczyna?? czysty oczywiście chodzi bez problemów.. pamiętam że kiedyś na innym patchu miałem podobny problem, ale po kilku sezonach.. :/ i tez nie mogłem sobie z nim poradzić.. :/ pomoże ktoś?? pozdrawiam smile.gif

Zainstalowanie dwóch wersji językowych nie ma nic do rzeczy, ważne żeby była polska. Co do tego wyrzucania do Windowsa to nie bardzo można coś poradzić może spróbuj ten jeden mecz zagrać z odinstalowanym kitserverem.
eSeL_15
siema mam problem z pobraniem patcha z torrenta sciagam go z mininovej na bittorremta i jak juz go mam to caly czas sciaga 0 kb co zrobic aby zaczelo sie sciagac??z gory dzieki

frodo998
[quote name='eSeL_15' date='Jan 22 2009, 22:17' post='269234']
siema mam problem z pobraniem patcha z torrenta sciagam go z mininovej na bittorremta i jak juz go mam to caly czas sciaga 0 kb co zrobic aby zaczelo sie sciagac??z gory dzieki

pretensje tylko i wyłącznie do ludzi którzy ściągnęli i wogóle nie seedowali. To ja go wrzuciłem na mininove. Seedowałem 9 dni non stop do bodajże 7 pełnych, później jak widać nie za bardzo się dzielić chcieli...
eSeL_15

pretensje tylko i wyłącznie do ludzi którzy ściągnęli i wogóle nie seedowali. To ja go wrzuciłem na mininove. Seedowałem 9 dni non stop do bodajże 7 pełnych, później jak widać nie za bardzo się dzielić chcieli...

Mógłbyś jeszcze trochę poseedować??Będę bardzo wdzięczny
Luki9541
Witajcie patch jest bardzo ładny (jeśli chodzi o menu)
Bo jeszcze nie grałem i na tym polega mój problem.
Skopiowałem wszystkie pliki do dat łącznie z kit serverem (na czystego pesa )
Jak włączam grę widzę menu biorę opcje rozpoczynające gry i wybieram stroje i na końcu biorę opcje rozpocznij mecz. Wtedy gra ładuje się jednak po chwili znika z paska lub pisze błąd aplikacji pes 6 exe.
Czy mógł by mi ktoś pomóc może coś źle zrobiłem.Jeżeli tak to proszę krok po kroczku wytłumaczyć jak zgrać na czystego pesa.Pomocy Błagam muszę w to zagrać przez ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roberto13
na poprzednich stronach jeśli nie czytałeś niektórzy za winę tego problemu o którym piszesz podają kartę Mx... posiadasz taką ową?? jeśli tak to wyrzuć piłki i wtedy spróbuj... piłki które są w tym patchu karta Mx nie obsługuje...
roberto13
CYTAT(roberto13 @ Jan 22 2009, 17:54) *

Zainstalowanie dwóch wersji językowych nie ma nic do rzeczy, ważne żeby była polska. Co do tego wyrzucania do Windowsa to nie bardzo można coś poradzić może spróbuj ten jeden mecz zagrać z odinstalowanym kitserverem.

dzięki za radę spróbuję zagrać tak jak piszesz i napiszę później czy to coś dało..
Luki9541
problem w tym że wogóle jak by nie było tego kit servera mimo że go wkleiłem
Luki9541
CYTAT(roberto13 @ Jan 23 2009, 16:07) *
na poprzednich stronach jeśli nie czytałeś niektórzy za winę tego problemu o którym piszesz podają kartę Mx... posiadasz taką ową?? jeśli tak to wyrzuć piłki i wtedy spróbuj... piłki które są w tym patchu karta Mx nie obsługuje...

tak ale u mnie wogóle nie widać kit servera tak jakby go nie było pod strojami.
frodo998
CYTAT(Luki9541 @ Jan 23 2009, 16:29) *
tak ale u mnie wogóle nie widać kit servera tak jakby go nie było pod strojami.
zobacz, czy zainstalowałeś kitserver??? kitserver-->setup
Luki9541
CYTAT(frodo998 @ Jan 23 2009, 17:12) *
zobacz, czy zainstalowałeś kitserver??? kitserver-->setup

HMMMM szkoda żę w tej wersji kot servera nie ma takiej opcji
roberto13
musi być smile.gif
Luki9541
CYTAT(roberto13 @ Jan 23 2009, 19:39) *
musi być smile.gif

sory ale u mnie nie ma
perONE
CYTAT(Luki9541 @ Jan 23 2009, 20:53) *
sory ale u mnie nie ma

Zmień wersję. Download na str. głównej.
eSeL_15
Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedujcie
maciek20
CYTAT(maciek20 @ Jan 22 2009, 16:12) *

usunolem pilki tak jak kazaes lecz to nic nie daje!!! Dalej wywala mnie z gry przeinstalowalem juz z 5 razy pesa i nadal tak jest ze gdy podmienie z powrotem plik0_text na orginalny to gra dziala oczywiscie bez cherbow oe i innych dupereli co robic??
Niewiem czy to ma znaczenie ale nie pobralem jeszcze 0_sound oraz stadionow ale to chyba nie ma nic do tego ze mnie wywala POMOCY!!!;/
roberto13
a ja mam odpowiedź na taki problem.. tylko niech ktoś mądrzejszy ode mnie ją oceni.. czy mała ilość pamięci wirtualnej może być przyczyną wyrzucania z gry do windowsa??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.