Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
lukasz44
CYTAT(DONIA 0 @ Dec 28 2008, 11:18) *
Intel®82915G/GV/910GL Express Chipset Family mam takie coś ale OE v3 mi działał ok. a bez kit servera tez nie działa przed wymianą plików chodzi po, już nie.

Może wgraj pesa jeszcze raz i podmień wszystko tak jak trzeba , powinno pomóc, pozdro.
karol1119
ja tez znalazlem w patchu kilka bledow i moge tu narzekac ale po co. Dziekuje tym ktorzy go stworzyli. A propo stadionow dlatych ktorym jest ich mało t tu macie mnostwo: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12388. Ja sam sobie sciagma stadiony i robie do nich mapa i nie narzekam ze cos nie tak.
karwocha
CYTAT(karol1119 @ Dec 28 2008, 14:57) *
ja tez znalazlem w patchu kilka bledow i moge tu narzekac ale po co. Dziekuje tym ktorzy go stworzyli. A propo stadionow dlatych ktorym jest ich mało t tu macie mnostwo: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12388. Ja sam sobie sciagma stadiony i robie do nich mapa i nie narzekam ze cos nie tak.

to jak zrobisz tego map'a to wstaw na serwa, bo sam nie zabardzo nie umiem, a w paczce brak (chodzi mi o tą ostatnią paczkę od frodo998)
karol1119
CYTAT(I am what I am @ Dec 28 2008, 18:21) *
to jak zrobisz tego map'a to wstaw na serwa, bo sam nie zabardzo nie umiem, a w paczce brak (chodzi mi o tą ostatnią paczkę od frodo998)

ja robie mapa ze stadionami do wszystkich druzyn klubowych i reprezentacji oprocz U-23. Niestety bedzie bez paru stadionow bo nie jesczce zrobionych np stadionow arki czy polonii b. jak zrobir mapa to wrzucę go tutaj i dam linki do stadionow skad sciagalem aby wam pasaowalo. rolleyes.gif
karwocha
spoko, czekamy happy.gif
Orange_91
Najpóźniej w środę wrzucę tutaj swoją paczkę stadionów. Będą tam stadiony dla prawie wszystkich drużyn w patchu, bo niektórych oczywiście nie wykonano, ale będzie wszystko w miarę możliwości.
empek
Orange_91 Możesz dać swój Map do stadionów ?
Orange_91
CYTAT(empek @ Dec 29 2008, 14:19) *
Orange_91 Możesz dać swój Map do stadionów ?

http://www.sendspace.com/file/fa7103
Giovani
Można prosić o torrent?
Będę bardzo wdzięczny smile.gif
frodo998
CYTAT(Giovani @ Dec 29 2008, 21:55) *
Można prosić o torrent?
Będę bardzo wdzięczny smile.gif
jeżeli chodzi o patcha - http://www.mininova.org/tor/2123561
mrdamian92
Ej dalej mam problem z tymi twarzami bo mi nadal nie dzialaja myslalem ze to przez to ze niema w folderze face map ale chyba to nie to bo jakis typ mi dal te map i kompletnie nic to samo zadna twarz nie dziala niewiem w czym problem jak mogl by mi ktos mogl pomoc.Bardo bym prosil piscie. biggrin.gif
Lasek
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

I cóż takiego takim postem chciałeś wnieść do dyskusji? Na przyszłość jak masz zamiar w swoim poście umieścić tylko emotikony to sobie daruj.///Orange_91
lukasz44
CYTAT(mrdamian92 @ Dec 30 2008, 00:08) *
Ej dalej mam problem z tymi twarzami bo mi nadal nie dzialaja myslalem ze to przez to ze niema w folderze face map ale chyba to nie to bo jakis typ mi dal te map i kompletnie nic to samo zadna twarz nie dziala niewiem w czym problem jak mogl by mi ktos mogl pomoc.Bardo bym prosil piscie. biggrin.gif

A zainstalowałeś kitserver ???? Bo może nie ?? pozdro, tongue.gif tongue.gif
Janniro
Ja też mam pewien problem. Mianowicie gdy wchodze w Edytor albo gdy ładuję mi się mecz to wywala nie do Windowsa. Próbowałem juz na nowo instalować grę ale to nie pomaga. Czy wie ktoś może w czym tkwi problem i czy da sie go naprawić. ;] Pozdriawiam !
lukasz44
Być może to przez to że masz GeForce Mx, jeżeli tak to spróbuj usunąć piłki, pozdro, tongue.gif tongue.gif
Janniro
Lukasz44 obawiam się ,że to nie to...;[
empek
CYTAT(Orange_91 @ Dec 29 2008, 14:23) *

Dzięki
DaNy1988
Dodałem wszystko jak należy - podmieniłem do tego zainstalowalem kit server ale za nic nie wiem jak dodac stadiony no i mam tylko jedną piłe do wyboru znaczy jest ich kilka do wybrania ale w meczu i tak widać tylko żółta NIKE i to mam zawsze w każdym Patchu taki problem
Orange_91
CYTAT(DaNy1988 @ Dec 31 2008, 14:31) *
Dodałem wszystko jak należy - podmieniłem do tego zainstalowalem kit server ale za nic nie wiem jak dodac stadiony no i mam tylko jedną piłe do wyboru znaczy jest ich kilka do wybrania ale w meczu i tak widać tylko żółta NIKE i to mam zawsze w każdym Patchu taki problem

Paczka stadionów pod patcha będzie za jakieś 20 minut to się nie martw. Co do piłki to podczas wyboru stroi wciśnij page up/page down i znajdź menu wyboru piłek i wtedy wybieraj piłkę jaką chcesz za pomocą klawiszy 0 i 9.
DaNy1988
dzieki mistrzu, jesli mam być szczery jestem pod wrażeniem waszej pracy i roboty jaka wykonujecie dla Poczciwego PES6 chyba najlepszego z Wszystkich ! Naprawde podziwiam Cie i ogromny szacun z mojej strony !
empek
No to czekamy na stadiony...
Stuart17
czekamy, czekamy, ale trzeba byc cierpliwym happy.gif
Orange_91
W pierwszym poście już są. smile.gif
artysta germanista
CYTAT(Orange_91 @ Dec 29 2008, 14:23) *

Orange stadionów dla jakich drużyn nie masz?

Mi brakuje dla Finlandii,Słoweni,Mali,Trynidadu, a po za tym każda drużyna ma u mnie stadion w grze. Przypisałem nawet stadiony ld drużyn z challenge biggrin.gif

EDIT: W twoim mapie nie widzę stadionów dla Łotwy,Kamerunu,WKS,Ghany,Koreii Płd,Estonii.

Ostatnie 2 dni przesiedziałem w komplketowaniu swojego folderu stadiums do EP v5.0, i chciałem się z nim podzielic ale wyprzedziłeś mnie. Jak chcesz to moge dorzucic linki do tych stadionow.
Stuart17
thx biggrin.gif
MaKu23
Orange, jest map z tymi stadionami?
perONE
CYTAT(MaKu23 @ Dec 31 2008, 15:10) *
Orange, jest map z tymi stadionami?

Zapewne wink.gif
Orange_91
CYTAT(19(M)50 @ Dec 31 2008, 15:00) *
Orange stadionów dla jakich drużyn nie masz?

Mi brakuje dla Finlandii,Słoweni,Mali,Trynidadu, a po za tym każda drużyna ma u mnie stadion w grze. Przypisałem nawet stadiony ld drużyn z challenge biggrin.gif

EDIT: W twoim mapie nie widzę stadionów dla Łotwy,Kamerunu,WKS,Ghany,Koreii Płd,Estonii.

Ostatnie 2 dni przesiedziałem w komplketowaniu swojego folderu stadiums do EP v5.0, i chciałem się z nim podzielic ale wyprzedziłeś mnie. Jak chcesz to moge dorzucic linki do tych stadionow.

Jasne możesz dorzucić linkami do tych stadionów, dodam je do pierwszego postu tak jak tą Irlandię Płn, którą pominąłem.
artysta germanista
No to wrzuciłem: Tu są spakowane stadiony narodowe dla : Łotwy,Kamerunu,WKS,Ghany,Koreii Płd,Estonii.Każdy z nich ma nowy preview w HD wykonany przez Tomiego.Dodatkowo do archiwum dorzuciłem pliczek tekstowy "map2" w którym są całe wpisy do map do tych stadionów aby powklejac je tylko pomiędzy inne numerki w map biggrin.gif. Plik poleciał na filefronta i ma 33 mb closedeyes.gif Pobierz
lechita1986
witam a czy do tych stadionów jest map??i czy mógłbym prosić o liste stadionów jakie sie znajdują w folderach od Orange...
mietek_
Mam problem podmienilem flage widzewa w O_text przez ggs ale podczas meczu mam flagi derby green peace czy jakos tak.Co mam zrobic??
lechita1986
witam mam jeszcze jedno pytanie czy można jakoś zrobić by na stadionach były sektorówki tak samo jak na meczach ekstraklasy??i czy ma ktoś jakieś fajne flagi dla Lecha Poznań bo te z patcha mi sie nie podobają...prosze o odpowiedz...
Tolox11
CYTAT(mietek_ @ Jan 1 2009, 05:33) *
Mam problem podmienilem flage widzewa w O_text przez ggs ale podczas meczu mam flagi derby green peace czy jakos tak.Co mam zrobic??

You have to edit the color of fans inside pes 6 game in edycja, edit druzyne then pick widzew, then stroj and finally kolory kibicow, and depends of the color you choose you have to search inside 0_text(with ggs) and search the colors from the unknow_09458.bin (you will see in this bin at the beginning the first 6 flags are black with the polonia bytom as 1st of all 6, then 6 blue, then 6 red, then 6 light pink, then 6 green and continue like that) and for example what i did was, put green green color to widzew and in those 6 green flag the 1st i put the widzew flag and it works.

Just that if other teams also have green, those teams will appear with widzew flags. 

Hope it works.

artysta germanista
CYTAT(lechita1986 @ Jan 1 2009, 11:37) *
witam mam jeszcze jedno pytanie czy można jakoś zrobić by na stadionach były sektorówki tak samo jak na meczach ekstraklasy??i czy ma ktoś jakieś fajne flagi dla Lecha Poznań bo te z patcha mi sie nie podobają...prosze o odpowiedz...

sektorówki? nie da rady. Tzn da biggrin.gif ale musiałby byc nad głowami kibicow przez cały mecz tongue.gif
mateusz14422
a ja kopiuje of i jak wlaczam laduje sie option file i mam pozniej czarny ekran co mam zrobic prosze o pomoc
lukasz44
CYTAT(mateusz14422 @ Jan 1 2009, 15:14) *
a ja kopiuje of i jak wlaczam laduje sie option file i mam pozniej czarny ekran co mam zrobic prosze o pomoc

poczytaj dokładnie wcześniejsze strony,może znajdziesz odpowiedż na swoje pytanie, tongue.gif tongue.gif tongue.gif pozdro,
artysta germanista

jak skopjowałeś sam OF to możliwe że coś sie wali. No chyba że wgrałeś cały patch to niewiem jak rozwiązac ten problem
Orange_91

Wgrywałeś na polska wersję PESa?
Janniro
Witam wink.gif Mam prośbę. Po podmienieniu pliku 0_text.to w Edytorze lub gdy ładuję mi się mecz wywala mnie do Windowsa. Wiem już w czym tkwi problem a mianowicie mam GeForce 4 MX i wywala mnie przez piłki. Mam więc pytanie czy mógł by mi ktoś podrzucić jakis ballpack przystosowany do tej własnie karty ? ;] Z góry dzienkuje za pomoc. Pozdrawiam biggrin.gif
lukasz44
CYTAT(Janniro @ Jan 2 2009, 14:26) *
Witam wink.gif Mam prośbę. Po podmienieniu pliku 0_text.to w Edytorze lub gdy ładuję mi się mecz wywala mnie do Windowsa. Wiem już w czym tkwi problem a mianowicie mam GeForce 4 MX i wywala mnie przez piłki. Mam więc pytanie czy mógł by mi ktoś podrzucić jakis ballpack przystosowany do tej własnie karty ? ;] Z góry dzienkuje za pomoc. Pozdrawiam biggrin.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13500 , pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Janniro
CYTAT(lukasz44 @ Jan 2 2009, 15:00) *

Dzienki biggrin.gif:D Pozdro tongue.gif
DaNy1988
wybaczcie że jeszcze wtrącę swoje 3 grosze ale mam pytanko gdzie znajduje się map do tych stadionów ?

Pozdrawiam serdecznie Twórców, na prawdę patch jest fenomenalny smile.gif
lukasz44
CYTAT(DaNy1988 @ Jan 2 2009, 18:57) *
wybaczcie że jeszcze wtrącę swoje 3 grosze ale mam pytanko gdzie znajduje się map do tych stadionów ?

kitserver\GDB\stadiums\na samym dole powinien być, pozdro, tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Orange_91
CYTAT(DaNy1988 @ Jan 2 2009, 18:57) *

W folderze stadiums? rolleyes.gif
DaNy1988
CYTAT(Orange_91 @ Jan 2 2009, 19:05) *
W folderze stadiums? rolleyes.gif

Miałem na myśli w której paczce - pobralem juz 5 czesci i jeszcze nie znalazłem sad.gif
lechita1986
siema.Orange91 czy do stadionów które udostępnileś do patcha też jest map???pozdrawiam
perONE
CYTAT(lechita1986 @ Jan 2 2009, 21:28) *
siema.Orange91 czy do stadionów które udostępnileś do patcha też jest map???pozdrawiam

Nie, nie ma blink.gif laugh.gif
Szarzan
CYTAT(DaNy1988 @ Jan 2 2009, 21:19) *
Miałem na myśli w której paczce - pobralem juz 5 czesci i jeszcze nie znalazłem sad.gif

Pobierz wszystkie części i wypakuj. Map jest na pewno bo sciągałem.
DaNy1988
CYTAT(Szarzan @ Jan 2 2009, 21:36) *
Pobierz wszystkie części i wypakuj. Map jest na pewno bo sciągałem.

W takim razie tak też zrobie biggrin.gif Dzieki i pozdrawiam smile.gif
seebek787
Sorry że zadam takkie głupie pytanie ale czy trzeba instalować też stadiony ?? blush.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.