mietek_
Mar 1 2009, 15:55
Orange moze wydacie dzisiaj OFa a jutro dodatki?
lukasz44
Mar 1 2009, 16:03
CYTAT(mietek_ @ Mar 1 2009, 15:59)

Orange moze wydacie dzisiaj OFa a jutro dodatki?
Pisali że będzie w poniedziałek to w poniedziałek , myślisz że T-Mac albo Orange specjalnie bo ty chcesz dadzą dziś,

pozdroooo
CYTAT(frodo998 @ Mar 1 2009, 13:42)

Ekstraklasa Patch ----> torrent
http://www.mininova.org/tor/2123561 , ale wątpię, że jeszcze ktoś seeduję. Możesz spróbować. Ja osobiście seedowałem do 7 pełnych, jak widać później się posępili

Radzę pobrać chociaż samego patcha z mirrorów. A ewentulanie kitserver z torrenta (seeduję nadal) i sporo osób pobiera więc nie powinno być problemu z dostepnością

dzięki
CYTAT(lukasz44 @ Mar 1 2009, 16:07)

dodatek bedzie mial ze 2 dni poslizgu
ponieważ jutro ide na noc do pracy a chcialem jeszcze dac wszystkie kitsy do 0_text dla druzyn z org. kitsami
CYTAT(T-Mac @ Mar 1 2009, 22:25)

dodatek bedzie mial ze 2 dni poslizgu
ponieważ jutro ide na noc do pracy a chcialem jeszcze dac wszystkie kitsy do 0_text dla druzyn z org. kitsami
Ale , OF dzisiaj wydasz ? bo tak jak pisales dodatek za 2 dni to razem z OF-em czy bez ? Dzieki za info
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 2 2009, 10:38)

Ale , OF dzisiaj wydasz ? bo tak jak pisales dodatek za 2 dni to razem z OF-em czy bez ? Dzieki za info
Dodatek czyli update, bedzie mial opoznienie. Wiec OF'a wczesniej nie wydamy, bedzie calosc do pobrania, za ok 2 dni.
bartek71993
Mar 2 2009, 16:31
no to czekamy;D
For3st06
Mar 2 2009, 17:12
Sciagalem z 'hostuje' 0_Sound i bledy caly czas wyskakuje ;/ moze wrzuci ktos na inna stronke albo cos
Kamiloxx
Mar 2 2009, 17:28
A na jakie serwery będzie update? Czy będzie megaupload??? I czy będą poprawione staty dla niektórych graczy?
Orange_91
Mar 2 2009, 17:57
CYTAT(Facemaker @ Mar 2 2009, 17:32)

A na jakie serwery będzie update? Czy będzie megaupload???
Na razie nie wiadomo na jakim serwerze będzie patch.
CYTAT(Facemaker @ Mar 2 2009, 17:32)

I czy będą poprawione staty dla niektórych graczy?
Przecież już od bodajże v4.0 są w patchu staty z database.
CYTAT(Forest 7 @ Mar 2 2009, 17:16)

Sciagalem z 'hostuje' 0_Sound i bledy caly czas wyskakuje ;/ moze wrzuci ktos na inna stronke albo cos

http://www.megaupload.com/?d=GKSL5G74http://www.megaupload.com/?d=F9D1IYB2Wystarczyło wejść w " Mirrory Ekstrakalsa Patch "
DoMManU
Mar 3 2009, 13:09
mam pytanie do autorów

czy do zainstalowania update potrzebny bedzie program dkz studio ?
Mam ogromną prośbę, czy mógłby ktoś z uploadować całego patcha na rapidshare. Bardzo chciałbym go ściągnąć, a ten na pierwszej stronie tematu już nie działa!!! PROSZĘ OGROMNIE!! BARDZO MI ZALEŻY!!!
Kamiloxx
Mar 3 2009, 16:27
Jest dużo linków w temacie "Mirrory Ekstraklasa Patch"
CYTAT(DoMManU @ Mar 3 2009, 13:13)

mam pytanie do autorów

czy do zainstalowania update potrzebny bedzie program dkz studio ?
tak
poniewaz, nie ma sensu dawac w calosci plikow z folderu dat (O_text itd...)
DoMManU
Mar 3 2009, 16:56
CYTAT(T-Mac @ Mar 3 2009, 16:57)

tak
poniewaz, nie ma sensu dawac w calosci plikow z folderu dat (O_text itd...)
o to lipka bo mi ten program nie dziala od dawna nie moge uruchomic

ale jesli wgram samego ofa to strace najwyzej na nowej grafice? czy mi sie pokiełbasi calkiem gra ?
CYTAT(Facemaker @ Mar 3 2009, 16:31)

Jest dużo linków w temacie "Mirrory Ekstraklasa Patch"

Na "Mirror Ekstraklasa Patch" nie ma nic z Rapidshara, niestety...
Kamiloxx
Mar 4 2009, 18:56
A można się dowiedzieć co dokładnie będzie zawierał update?
Orange_91
Mar 4 2009, 18:59
CYTAT(Facemaker @ Mar 4 2009, 19:00)

A można się dowiedzieć co dokładnie będzie zawierał update?
Niedługo wyjdzie to się dowiesz. Wystarczy jeszcze trochę poczekać.
DoMManU
Mar 4 2009, 19:19
niedługo czyli kiedy ? upek miał być dziś ;]
lukasz44
Mar 4 2009, 19:22
CYTAT(DoMManU @ Mar 4 2009, 19:23)

niedługo czyli kiedy ? upek miał być dziś ;]
Ale nie ma ! Po co piszecie takie durnoty , myślicie że nie mają innych spraw na głowie, nie tylko pes na świecie istnieje ...

Jak wyjdzie to napewno nie będą go chować tylko udostępnią, trzeba czekać ... pozdrooo
DoMManU
Mar 4 2009, 20:18
CYTAT(lukasz44 @ Mar 4 2009, 19:26)

Ale nie ma ! Po co piszecie takie durnoty , myślicie że nie mają innych spraw na głowie, nie tylko pes na świecie istnieje ...

Jak wyjdzie to napewno nie będą go chować tylko udostępnią, trzeba czekać ... pozdrooo

też robie różne patche i inne tym podobne... i tez nie zawsze mieszcze sie w wyznaczonym terminie ale jak już wiem, że coś się opóźni zawsze wydaje stosowne oświadczenie... i tu byłem poinformowany że up bedzie w poniedzialek potem ze w srode ...

dlatego myslalem ze dzis wlasnie wyjdzie pzdr
beton1986
Mar 4 2009, 20:29
mam problem z dzwiekiem, mianowicie przy uderzeniu piłki nie ma zadnego dzwieku kopniecia oraz jak trafi w poprzeczke (słupek) tez nic. Nie wiem czy tak juz jest czy mam jakis błąd?
Proszę niech ktoś wystawi na Rapidshara patcha... Też chciałbym pograć!! Pozdrawiam!
E__B__I
Mar 5 2009, 11:57
mam pytanie do Twórców Update, kiedy zostanie wrzucony na serwery lub z jakim jeszcze poślizgiem będzie wydany.
Proszę o odp.
P.S świetną robote wykonujecie ... szacuneczek
i nie przejmujcie sie tymi napinaczami to są B U C E nie doceniają waszego wkładu.
frodo998
Mar 5 2009, 12:13
CYTAT(E__B__I @ Mar 5 2009, 12:01)

mam pytanie do Twórców Update, kiedy zostanie wrzucony na serwery lub z jakim jeszcze poślizgiem będzie wydany.
Proszę o odp.
P.S świetną robote wykonujecie ... szacuneczek
i nie przejmujcie sie tymi napinaczami to są B U C E nie doceniają waszego wkładu.
już jest od wczoraj
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13995
Ja mam pytanie , gdyż baardzo dawno nie odwiedzałem forum , czy jest to najnowszy Ekstraklasa Patch do PESa 6?
lukasz44
Mar 6 2009, 19:19
Mam pytanie do autorów Patcha. Jezeli istnieje mozliwosc, prosilbym o wypisanie zawodnikow, ktorym zostal dodany zwód elastico oraz cruyff turn. Zauwazylem między innymi zmianę u Quaresmy, Anelki czy Milnera. Jezeli istnieje mozliwosc to bede bardzo wdzieczny, bo jest mi to dosyc potrzebne, a niektorzy zawodnicy, ktorzy byli wczesniej (jak chociazby Cruyff) zostali zmienieni w zawodnikow bez tych zwodów. Pozdrawiam
19wisnix83
Mar 6 2009, 23:23

Naprawdę wiele wnosząca do tematu wypowiedź. Następnym razem radzę się wstrzymać.///Orange_91
19wisnix83
Mar 6 2009, 23:26
Tak najnowszy narazie nikt inny owego pacha nie zrobil.Screeny mowia same za siebie
Tuptens
Mar 7 2009, 12:11
A ja mam taki zapytanie:
Wypakowuje np. p_sound part1 a jak po wypakowaniu part1 wypakowuje w to same miejsce part 2 i wyświetla mi się czy chce podmienić pliki bo dokładnie tyle samo ważą
I co mam z tym zrobić ??
proszę o odpowiedź
I Bardzo dziękuję twórcom tego patcha
lukasz44
Mar 7 2009, 12:26
mam błąd w komentarzu zamiast Yaya Toure mówi Carriere , a tak pozatym to wszystk ok.
prawie bo gdy skopiuję pes.exe i chcę wejśc do edycji wywala mnie z gry, na starym pes.exe. jest ok , o co biega ??? pozdroooo
bartek71993
Mar 7 2009, 18:07
ja bym sie chciał zapytac czy da sie tak zrobic zeby zmienic jakiemukolwiek piłkarzowi korki
prosze jesli ktos wie niech napisze jak:D:D
Pobierz PLayer GDB Menager. Tam juz się połapiesz. Wklei go do folderu z grą/
bartek71993
Mar 8 2009, 20:57
ok dzieki
Tolox11
Mar 10 2009, 22:18
Is there any chance to put the name and logo of Bundesliga in "Liga" instead of Liga miedzynadorowa with the Fifa logo. ?? beacause is the only league that doesnt has that.
Podloga
Mar 15 2009, 14:30
Panowie wielkie dzieki ten patch to prawdziwa rewelacja.
Gratuluje dobrej roboty.
Witam. W updacie wiosna 09 zauważyłem jeszcze wiele błędów naprzykład powtarzające się nazwiska najczęściej w młodzieżówkach. Czy planujecie wydać kolejną łatkę bo mam prośbę:
Jako, że pojawił się Goalserver6 i już nie dugo wypuszczona zostanie stabilna pełna wersja to czy była by możliwość wypuszczenia OFA online w pełni współpracującego z extraklasą patch??? Wtedy równiez mielibyśmy możliwość organizacji choćby ligi na issonline bazując na waszym dodatku. Czy planujecie wydać takie coś w przyszłości. Jeżeli nie przemyślcie mój pomysł. Wiele osób z pewnością chciałoby takie coś otrzymać.
Patch pod względem wizualnym, graficznym itd jest świetny, majstersztyk, gratuluje. Natomiast pod względem samej samej rozgrywki fatalny!!!!!! Nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi... Taka jest moja opinia. Gorzej mi się nie grało w żadną odsłonę gry, ani na żadnym innym patchu. Strzelenie bramki z wolnego jest niemal niemożliwe, bramkarze w 100% sytuacjach robią parady totalnie nie możliwe. Często jest tak, że to przeciwnik kontroluje przebieg całego spotkania, ciężko przerwać akcję, odebrać piłkę, całą rozgrywka sprowadza się do obrony swojej bramki, a nie do gry ofensywnej do jakiej przywykłem odkąd gram w pes'a. Identyczną opinię mają moi kumple, także nie jestem na pewno sam. Dla porównania - gram np. Bayern-Koln na patchu i komputer robi ze mną co chce - nie rzadko bierze mnie nawet na biegi ;/ w podstawowej wersji gry gram Grecja-Włochy i sytuacja jest całkiem odwrotna (poziom Czempion). Po kilku meczach odechciewa się grać i ogólnie odpuściłem tego patcha bo podsumowując jest beznadziejny ;/ Pewnie za to każdy mnie to zjedzie ale cóż, moje nerwy puściły bo nie ma się żadnej przyjemności z gry po za jak już wspomniałem wizualną.
lala6000
Mar 21 2009, 13:27
no jak nauczysz sie grac to pogadamy
Otóż to ja nie widze w tym patchu nic co utrudnia rozgrywke. Wszystkie pesy są banalnie łatwe i tylko grając online można napotkać dobrego przeciwnika.
Wolne uderza się w 6 trudniej niż w 2008 lub 2009 ale tak co 4 wpada w samo okno tak, że często bramkarz nie ma nic do piśnięcia, a nawet czasami się nie żuci tylko stoi wryty w ziemię.(Uwielbiam takie wolne, wygląda to bardzo realistycznie) Co do samej rozgrywki jest również banalna. Grając Lyonem (bo to mój ulubiony zespół) z każdym innym zespołem to ja cały czas prowadzę gre i jestem w stanie w czasie 10 minut strzelić np. barcelonie 5-6 bramek. Zadarzają się również mecze zacięte, ale tylko do strzelenia pierwszego gola potem wpada 2 i 3 i pozamiatane. Nie wiem co było zrobione w tym patchu w gameplayu, że bramkarz czasami tylko może spojrzeć za lecącą przy samym słupku piłką i nawet nie interweniuje. Bardzo mi się to podoba i urealistycznia rozgrywkę.
Gdybym miał jakiś wpływ na twórców pesa pierwsze o co bym poprosił to dodanie 2 gwiazdek poziomu trudności i poprawa gemapleya.
Ty musisz się jeszcze dużo nauczyć grając w pesa 6 jeżeli rezygnujesz bo ci nie idzie. Wszystkie pesy są banalne(6 akurat jeszcze była tym co może troche trzymał poziom).
Tylko w online można znaleźć przeciwnika który godnie stawi ci czoło.
PoZdrO
Ok ok ale kur.. nie mówcie mi że musze się dużo nauczyć w pes'a bo gram napewno dłużej niż wy!!!! I to często! Moge się zmierzyć.
//Może po prostu jesteś mniej zdolny, +10%
Mani3k
CYTAT(ufo19 @ Mar 21 2009, 15:02)

Ok ok ale kur.. nie mówcie mi że musze się dużo nauczyć w pes'a bo gram napewno dłużej niż wy!!!! I to często! Moge się zmierzyć.
//Może po prostu jesteś mniej zdolny, +10%
Mani3k
ja gram w gale konami od 1998roku
pewnie cie jeszcze nie bylo na swiecie
Jamnik
Mar 21 2009, 19:18
Ja mam pytanie do twórców patcha: wprawdzie wyszedł niedawno update, i następny pewnie nie szybko wyjdzie, lecz mam takie pytanie: czy w związku z ostatnią paczką
twarzy T-Maca i strojami Torina (brawo tak przy okazji dla obu panów) to czy w następnej części będzie drużyna Partizana Belgrad ?
lukasz44
Mar 21 2009, 19:19
Ktoś nie umie grać i szuka pretekstów , ja gram w szóstke na EP i mi tam wszystko pasuje, co wolałbyś strzelac po 10 goli w mecz a komp 0 , co to miało by za sens ??? Gempley jest w porządku , patch świetny, naucz się grać i tyle.
p.s - Też zauważyłem ten bład z Carriere zamiast Yaya w komentarzu ... pozdrooo
CYTAT(Jamnik @ Mar 21 2009, 19:22)

Ja mam pytanie do twórców patcha: wprawdzie wyszedł niedawno update, i następny pewnie nie szybko wyjdzie, lecz mam takie pytanie: czy w związku z ostatnią paczką twarzy T-Maca i strojami Torina (brawo tak przy okazji dla obu panów) to czy w następnej części będzie drużyna Partizana Belgrad ?
tak partizan bedzie oraz rubin kazan
a update moze wyjdzie troszke szybciej
aktualne kadry narodowe juz sa teraz poprawiam u-23
Jamnik
Mar 21 2009, 21:56
O to świetnie, a można wiedzieć za które ekipy ? I co jeszcze będzie w update, bo o ile pamiętam to F/H, tak ?
Patizan -> Feyenoord
Rubin -> Spartak
Tak to prawdopodobnie bedzie wygladac. Jesli chodzi o pozostala zawartosc to oczywiscie uaktualniona zostanie calosc kitservera. Pojawia sie poprawki we flagach kibicow, glownie dopasowanie dla zespolow bundesligi. Plus paczka scoreboardow o ktorych wspominalem w temacie z ostatnim update.
__SaNd1__
Mar 22 2009, 00:52
CYTAT(torin @ Mar 21 2009, 23:37)

Patizan -> Feyenoord
Rubin -> Spartak
Tak to prawdopodobnie bedzie wygladac. Jesli chodzi o pozostala zawartosc to oczywiscie uaktualniona zostanie calosc kitservera. Pojawia sie poprawki we flagach kibicow, glownie dopasowanie dla zespolow bundesligi. Plus paczka scoreboardow o ktorych wspominalem w temacie z ostatnim update.
Torin moze by sie przydaly aktualne sklady do Online z nazwiskami druzyn(wiem ze duzo czasu sie robi to) pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.