EKSTRAKLASA PATCH
Co zawiera patch
- polską ekstraklasę
- 8 kluby pierwszej ligi polskiej
- niemiecką bundeslige
- aktualne transfery jesien 2008
- obszerną zawartość kitservera
face - 2169
hair - 2059
uni - prawie wszystkie kitsy sezon 2008/09
boots, stadiony, pilki
- nowy wyglad gry
- wiele nowych przyspiewek
- komentarz Szpakowski&Szaranowicz w 98%
dodane nowe nazwiska wymawiane przez Szpaka
- nowe intro
- oraz wiele innych dodatków
Tworcy
Inicjator
Orange91, Torin, T-Mac Grafika gry: Torin
OF: Orange91, T-Mac (pomoc E9, potter)
Ustawienia w KS
face i hair: T-Mac
uni: Torin
stadiums: Torin, Orange 91, E9
balls: Torin
boots: Orange 91, reS, jamnik
Dzwiek: Orange91, torin
Komentarz z fify: Hojrak Red Devil (pomoc przy nazwiskach T-Mac)
Stroje: Torin oraz kitsmakerzy z calego swiata

Intro: Torin
W patchu zostalo wykorzystanych wiele elementów graficznych
ulepszaczy gry z calego swiata wiec nie jestesmy w stanie ich wymienic

jedynie mozemy napisac skromne Dziekuje
DOWNLOAD
mcmattt25
Dec 19 2008, 12:55
yeeeeeeeee ! wkoncu !!!!!!! yeeeeeee !
a mam pytanie bedzie na torrencie ?
perONE
Dec 19 2008, 13:01
Jest!!
tylko server do dupci

Mam takie pytanie: na ile % określacie pełność face&hair ?
Paw3l3k92
Dec 19 2008, 13:02
Wreszcie sie doczekałem;) Wielkie dzieki!!!
Już zasysam:P
Tylko lipa ze na rapidshare:/
Koronas
Dec 19 2008, 13:13
Super! Wielkie dzięki już zasysam

Mam nadzieję, że w tych 8 z I ligi jest WIDZEW.
EDIT: Z tego co pamiętam z poprzednich patchy to DKZ wgrywa się pliki 0_text i 0_sound, a resztę się podmienia, tak?
Brawo Panowie!
Bardzo dziękowac za niezwykly świeteczny prezent.
CYTAT(Koronas @ Dec 19 2008, 13:17)

Super! Wielkie dzięki już zasysam

Mam nadzieję, że w tych 8 z I ligi jest WIDZEW.
EDIT: Z tego co pamiętam z poprzednich patchy to DKZ wgrywa się pliki 0_text i 0_sound, a resztę się podmienia, tak?
tym razem nie ma instalatora dkz
poprostu kopiujesz i podmieniasz
sa to cale pliki 0_sound, 0_text itd..
Tolox11
Dec 19 2008, 13:46
Dziekuje bardzo, you re really the best, thanks for the christmas gift

i bet the wait was worth and is an incredible patch, long live to PES 6 and Ekstraklasa patch.
Salu2 / pozdrawiam from the end of the world
naczelnik5
Dec 19 2008, 13:50
No w koncu sie doczekalismy , wielki dzieki panowie

fajnie by bylo jakby ktos kto juz sciagnal wrzucil to na p2mail do sciagniecia moorhuntem lub ygoow, pieknie by to szlo wszystkim
mazitbg
Dec 19 2008, 14:38
Na początek chciałbym bardzo podziękować twórcom patcha za ich prace i poświęcony czas. Sprawiliście wszystkim bardzo miły prezent świąteczny

Co do samego patcha to z downloadem go rzeczywiście są kłopoty... najlepszy byłby chyba właśnie torrent, tylko nie wiem jak wygląda to ze strony technicznej z wykonaniem... no nic poczekam na rozwój sytuacji
Nareszcie dzieki wielkie !! jestescie spoko ! u mnie dobrze pobiera
CYTAT(Facemaker @ Dec 19 2008, 15:12)

ok czyli mam nadzieję że T-Mac wszystko wrzuci na sharebee.com ;]
Aha i mam pytanie : czy w OF-ie jest już w Pasach Socha i nie ma Majorosa?
jeszcze nie ma tych zmian zimowych (beda)
robie juz upload na sharebase.to slaby mam upload (max33kilo) ale nic nie poradze
Jamnik
Dec 19 2008, 15:14
Chciałbym podziękować twórcom patcha za miły świąteczny prezent
manio3
Dec 19 2008, 15:35
dzięki za reupa t-mac, za patcha podziękuję potem
ps:dało by się jeszcze reupnąć KitServer,0_TEXT,P_SOUND,O_SOUND? bo czekać na rapidzie 15 min..
Z mojej strony pojawi sie upload na server hostuje.net. Jesli nie wystapia jakies nieprzewidziane trudnosci to mysle ze w poznych godzinach wieczornych bedzie mozna juz pobierac.
artysta germanista
Dec 19 2008, 15:59
nie doczytałem się

są nowe polskie stadiony?
Kamiloxx
Dec 19 2008, 16:02
CYTAT(19(M)50 @ Dec 19 2008, 17:03)

nie doczytałem się

są nowe polskie stadiony?
No... raczej nie ale im więcej zajmuje stadion tym lepszy
Theo Lee
Dec 19 2008, 16:50
Przeczuwałem, że będą chcieli wydać w okolicy świąt. Ale super niespodzianka

Już nie mogę się doczekać kiedy się ściągnie. Szkoda, że coś z rapidem jest kłopot, ale pewnie niedługo ktoś uploaduje na inny serwer
Respect za wykonaną robotę
Grzechu
Dec 19 2008, 18:02
Witam

W pierwszej kolejności chciałbym podziękować WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do powstania patcha. Jesteście wielcy - kocham Was

I taka prośba: Czy nie dałoby rady wrzucić tego wszystkiego na torrenta? Znacznie ułatwiłoby to pobieranie. Z góry dziękuję.
Piękny prezent na święta Panowie!
Wielkie dzięki za czas i wysiłek przy tworzeniu patcha!
Teraz tylko ściągać patcha i grać
Spokojnie, wyluzujcie trochę, patch dopiero co został wydany, swoimi prośbami co pół godziny na pewno nie przyspieszacie jego umieszczenia na innych serwerach, a tylko robicie syf w temacie.
MaTi10
Dec 19 2008, 21:02
Gratulacje za ogrom włożonej pracy

pozdro ;]
19michau20
Dec 19 2008, 22:19
normalnie bedziesz mógł na free user

CYTAT(WKS&RKS @ Dec 19 2008, 22:22)

Czy dobrze sie zczailem ze pobiora tylko ci co maja konto premium czy free user tez bedzie mógł sciagnac ?
maciag
Dec 19 2008, 22:22
Ściągnołem of'a i chciałem zobaczyć skład Realu i zauważyłem że nie ma A.Bueno, Huntellara i Palanci który zagrał z Barceloną... Co do Huntellara i Palanci to rozomiem bo dołączyli do składu w połowie rundy ale A.Bueno jest już w PES 2009, więc to jedna taka uwaga pozatym jeśli chodzi o menu to wszystko fajnie... ale master liga ma zwykłe tło nie ma w ogóle zmienionego tła tylko te domyślne, więc to mi się nie podoba pozatym bardzo fajny pomysł ze zmianą czcionki i za mimow wszystko polepszony komentarz wielki szacun i dzięki za robotę....
Pozdro ;P
perONE
Dec 19 2008, 22:25
a początek czytałeś? OF-> składy (jesień 2008)
ale update miejmy nadzieje będziie
maciag
Dec 19 2008, 22:37
A czy ty może czytałeś uważnie mój post, bo chyba nie, napisałem że z wyżej wymienionych powinien być A.Bueno on tak dla twojej informacji został zgłoszony do 1. drużyny na ten sezon już w sierpniu. Jesteś z tego co widze kibicem Realu to powinieneś wiedzieć o takich rzeczach... Tak pozatym to są złe formacje dla kilku drużym ale to już sobie sam pozmieniam
perONE
Dec 19 2008, 22:41
Napisałeś tez Huntelaar i Palanca

a może jeżeli znalazłeś jakieś błędy to napisz o nich w odpowiednim temacie, może pomogą innym userom.
maciag
Dec 19 2008, 22:47
I znowu to samo napisałem że mieli prawo ich pominąć bo przybyli w środku rundy... Mniejsza o to. Jeśli chodzi o formacje to przede wszystkim skład Realu na środku obrony daliście Metzeldera na prawą obronę Salgado... Zamiast Metzeldera - proponuje Canne, a za Salgado - Ramosa

Jeszcze dałbym do pierwszego składu Sneijdera a na ławkę Guti'ego ;P
djclanv1r00z
Dec 19 2008, 22:52
CYTAT(maciag @ Dec 19 2008, 22:51)

I znowu to samo napisałem że mieli prawo ich pominąć bo przybyli w środku rundy... Mniejsza o to. Jeśli chodzi o formacje to przede wszystkim skład Realu na środku obrony daliście Metzeldera na prawą obronę Salgado... Zamiast Metzeldera - proponuje Canne, a za Salgado - Ramosa

Jeszcze dałbym do pierwszego składu Sneijdera a na ławkę Guti'ego ;P
weź się opanuj z tym nabijaniem ... widać że bardzo jesteś zafascynowany wielkim realem ale sobie poprzestawiaj sam formacje i składy a nie tu narzekasz... a tego grajka zawsze można dorobić samemu...
narazie znalazłem to że Turina z Lecha ma nr 30 zamiast właściwego 31 oraż Mączyński z Wisły K. ma ustawiony nr 29 a od sierpnia wziął 10

pozdro
dziki91
Dec 19 2008, 23:02
Przeinstalowałem Pes-a i jak mam zainstlować tego patcha na zasadzie podmieniania, jak w C/Program Files/KONAMI nie mam kitservera itd...
djclanv1r00z
Dec 19 2008, 23:08
CYTAT(dziki91 @ Dec 19 2008, 23:06)

Przeinstalowałem Pes-a i jak mam zainstlować tego patcha na zasadzie podmieniania, jak w C/Program Files/KONAMI nie mam kitservera itd...

jak już wszystko będziesz mieć to kopiujesz to do folderu "dat" : C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 6\dat
a OF (KONAMI-WIN32PES6OPT) do folderu "folder1" C:\Documents and Settings\.........\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
i chyba to jest jasne ...
pozdro
No Swear
Dec 19 2008, 23:42
Mogli byście dać jakieś nowe screeny z tego patcha bardzo bym prosił żeby ktoś wstawił

;D
Kamiloxx
Dec 20 2008, 07:27
a ja mam inne 2 pytania:
1) Czy 0_sound i p_sound jest z OE.4.0?
2) Czy żeby szedł patch muszę ściągać p_sound i 0_sound ?
maciag
Dec 20 2008, 08:57
CYTAT(djclanv1r00z @ Dec 19 2008, 22:56)

weź się opanuj z tym nabijaniem ... widać że bardzo jesteś zafascynowany wielkim realem ale sobie poprzestawiaj sam formacje i składy a nie tu narzekasz... a tego grajka zawsze można dorobić samemu...
narazie znalazłem to że Turina z Lecha ma nr 30 zamiast właściwego 31 oraż Mączyński z Wisły K. ma ustawiony nr 29 a od sierpnia wziął 10
pozdro

Nie jestem twoim kolęgą żebyś w ten sposób do mnie pisał a tak pozatym to nie nabijałem postów tylko odpowiadałem na pytanie i pisałem jaki błąd w patchu znalazłem... Dlatego pisałem o formacji Realu a jak sie coś nie podoba to lepiej zachowaj to dla siebie.
Orange_91
Dec 20 2008, 09:13
CYTAT(maciag @ Dec 19 2008, 22:26)

Ściągnołem of'a i chciałem zobaczyć skład Realu i zauważyłem że nie ma A.Bueno, Huntellara i Palanci który zagrał z Barceloną... Co do Huntellara i Palanci to rozomiem bo dołączyli do składu w połowie rundy ale A.Bueno jest już w PES 2009, więc to jedna taka uwaga
Składy były robione dość dawno i potem tylko aktualizowane to mogły zdarzyć się takie pominięcia. Składów na przyszłą rundę nie robiliśmy. Co do tego Bueno to wszędzie pisze, że jest w drugiej drużynie Realu.
CYTAT(maciag @ Dec 19 2008, 22:26)

pozatym jeśli chodzi o menu to wszystko fajnie... ale master liga ma zwykłe tło nie ma w ogóle zmienionego tła tylko te domyślne, więc to mi się nie podoba pozatym bardzo fajny pomysł ze zmianą czcionki i za mimow wszystko polepszony komentarz wielki szacun i dzięki za robotę....
Pozdro ;P
Tło w ML jest z OE v4.0, więc mogło Ci się tak z przyzwyczajenia wydawać, że jest z czytego PESa.
Linki na hostuje.net zostaly dodane w pierwszym poscie. Wszystkich spamujacych ten temat jak i skrzynki pw trojki autorow lojalnie ostrzegam przed podejmowaniem kolejnych prob. Wysokich transferow
Czy jeśli pobrałem part 1 do 0_text z linku T-maca, a party:2 3 i 4 pobiorę z linków torina to wszytko się będzie zgadzać ?
Tomaszzz
Dec 20 2008, 10:39
CYTAT(MAT92 @ Dec 20 2008, 10:35)

Czy jeśli pobrałem part 1 do 0_text z linku T-maca, a party:2 3 i 4 pobiorę z linków torina to wszytko się będzie zgadzać ?
No raczej tak.
PS: Zamiast PES6.rar z tego tego hostuje.net ściąga mi się PES6.html, czyli strona, z której ten plik miała być ściągny. Z innymi plikami tez tak jest... Ponawiam prośbę do do dobrych ludzi o wrzucenie patcha na odsiebie.com
No Swear
Dec 20 2008, 10:41
a chciałem sie zapytac beda inne stadiony do sciagniecia czy tylko te dla OE ?
WTF ?
Kamilbialego
Dec 20 2008, 10:45
Stadiony innych lig można znaleźć choćby na issonline.pl. Nie ma juz OE jest tylko Ekstraklasa, tak jest od około połowy roku...
CYTAT(No Swear @ Dec 20 2008, 10:45)

a chciałem sie zapytac beda inne stadiony do sciagniecia czy tylko te dla OE ?
CYTAT(MAT92 @ Dec 20 2008, 10:35)

Jesli chodzi o 0_text to moze byc z tym problem bo ja sam pakowalem ten plik, natomiast pozostale mozna sciagac naprzemian.
CYTAT(Jabol7 @ Dec 20 2008, 10:42)

Znowu na rapidshare są jakieś błędy :/
Bo na rapid jeszcze nie bylo reuploadu, bedzie pozniej
CYTAT(Tomaszzz @ Dec 20 2008, 10:43)

No raczej tak.
PS: Zamiast PES6.rar z tego tego hostuje.net ściąga mi się PES6.html, czyli strona, z której ten plik miała być ściągny. Z innymi plikami tez tak jest... Ponawiam prośbę do do dobrych ludzi o wrzucenie patcha na odsiebie.com

Matko, w takiej sytuacji to najchetniej dalbym ci od razu bana. Naucz sie sciagac pliki z darmowych serverow a pozniej mozesz mowic ze sie nie da.
frodo998
Dec 20 2008, 10:49
Witam przede wszystkim pokłony w stronę twórców patcha:) Jeszcze ściągam, ale nie wątpię, że będzie świetny. Zauważyłem, że od dłuższego czasu ludzie pytają o stadiony. Wrzucam więc swoją paczkę na serwer i podam linki na forum. Jest tego troszke bo ponad 300 stadionów razem waży 1,7GB więc chyba będziecie zadowoleni:)
Tomaszzz
Dec 20 2008, 11:02
CYTAT(torin @ Dec 20 2008, 10:52)

Jesli chodzi o 0_text to moze byc z tym problem bo ja sam pakowalem ten plik, natomiast pozostale mozna sciagac naprzemian.
Bo na rapid jeszcze nie bylo reuploadu, bedzie pozniej
Matko, w takiej sytuacji to najchetniej dalbym ci od razu bana. Naucz sie sciagac pliki z darmowych serverow a pozniej mozesz mowic ze sie nie da.

Nie chcę się kłócić, ale umiem ściągać z darmowych serwerów. Przepisuję kod, akceptuję regulamin, klikam na pobierz plik i jest to co jest. a po drugie wcale nie piszę, że się nie da, tylko że jakoś ja jakimś cudem nie mogę tego ściągnąć, choć wiem jak to zrobić... Mam problem i kurde piszę o tym... Take it easy. Sam zobacz:
http://img68.imageshack.us/img68/7074/beztytuuqe5.jpg
19michau20
Dec 20 2008, 11:04
takie małe apropo...
0_text part.4 jest uszkodzony plik jeden i nie da rady rozpakowac sie calosc ...
Tomaszzz
Dec 20 2008, 11:07
CYTAT(19michau20 @ Dec 20 2008, 11:08)

takie małe apropo...
0_text part.4 jest uszkodzony plik jeden i nie da rady rozpakowac sie calosc ...
Chyba musisz jeszcze raz ściągnąć ten part, bo czasami są drobne błędy w ściąganiu, mimo iż plik na serwerze nie ma błędów.
Kamiloxx
Dec 20 2008, 11:15
CYTAT(torin @ Dec 20 2008, 12:31)

Linki na hostuje.net zostaly dodane w pierwszym poscie. Wszystkich spamujacych ten temat jak i skrzynki pw trojki autorow lojalnie ostrzegam przed podejmowaniem kolejnych prob. Wysokich transferow

Wielkie dzięki torin
A propo czy w patchu jest Anartoshis Framagusta i CFR Cluj ?
PS.Trzeba ściągać przeglądarką nie flashgetem
marcin_p
Dec 20 2008, 11:21
Mam pytanie co do instalacji:
Czy mogę zrobić tak, ze jeśli teraz mam v 4.0 to poprostu podmienie te pliki z v5.0 i bedzie gotowe?
Czy mam przeinstalowac grę i potem zamienic te oryginalne pliki od konami z tymi z v 5.0 ?
artysta germanista
Dec 20 2008, 11:22
CYTAT(Facemaker @ Dec 20 2008, 11:19)

Wielkie dzięki torin
A propo czy w patchu jest Anartoshis Framagusta i RCJ Chuj ?
PS.Trzeba ściągać przeglądarką nie flashgetem

CFR Cluj

a propo jeszcze patcha to zapraszam do tematu z mirrorami (link w moim podpisie). Wrzucone już są na filefronta of, pes6.exe, o_text part.1, p_text i pierwszy part stadionów. To co ściągam odrazu daje do uploadu
19michau20
Dec 20 2008, 11:25
CYTAT(Tomaszzz @ Dec 20 2008, 11:11)

Chyba musisz jeszcze raz ściągnąć ten part, bo czasami są drobne błędy w ściąganiu, mimo iż plik na serwerze nie ma błędów.
sciągałem to 3 razy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.