Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
No Swear
No ale mi niechodzi o ML tylko o zwykly mecz i caly czas slysze chelsea da cos sie z tym zrobic chociaz zliwkidowac te przyspiewki i wogole niewiem dlaczego nieslysze pos;kich przyspiewek tylko caly czas te czelsi i czelsi i mnie to denerwuje prosze pomozcie mi wszystko dobrze skopiowałem jak nalerzy
BadNewz
Czy będzie oddzielny temat, w którym to urzytkownicy będą mogli wyrazić swoją opinię na temat owego dzieła, czy można to zrobić tutaj?
Tomak
dry.gif <--- BadNewz, skacz w lewo. !
Kenny
Witam,czy można pobrać plik 0_sound 4 linki z Rapida a reszte z Hostuje?
Pozdrawiam smile.gif
torin
Wszystkie pliki z wyjatkiem 0_text mozecie pobierac i z rapida i z hotuje, nie trzeba trzymac sie jednego servera.
Widzewek
ten patch jest do pesa 2009???
T-Mac
jakby byl do pes9 to ten dzial by mial inna nazwe
pomysl za nim cos napiszesz
Jamnik
CYTAT(Widzewek @ Dec 21 2008, 10:21) *
ten patch jest do pesa 2009???

dry.gif Dział masz PES6 - Ekstraklasa Patch > Ekstraklasa Patch - to ciekawe do jakiego to jest pesa ?
mcmattt25
witamm smile.gif prosze odpowiedzcie mi czy patch bedzie na torrencie ? bo nie wiem czy czekac czy sicagac juz partami smile.gif
Kamiloxx
A można się dowiedzieć kiedy będzie update taki tylko dla Ekstraklasy?
frodo998
Kolego, śmiało ściągaj z serwerów. Wczoraj ściągnąłęm w kilka godzin i od 17 w sobote pykam w to arcydzieło! A też myślałem żeby czekać na torrenta...
WKS
CYTAT(frodo998 @ Dec 20 2008, 10:53) *
Witam przede wszystkim pokłony w stronę twórców patcha:) Jeszcze ściągam, ale nie wątpię, że będzie świetny. Zauważyłem, że od dłuższego czasu ludzie pytają o stadiony. Wrzucam więc swoją paczkę na serwer i podam linki na forum. Jest tego troszke bo ponad 300 stadionów razem waży 1,7GB więc chyba będziecie zadowoleni:)

I kiedy wgrasz te stadiony?  bo bym sciagna 
siwers99
jak bym twórców patcha poprosił o listę zespołów z przydzielonymi im numerami żeby ponad pisywać w mapie w stadiums innym zespołom stadiony niż tylko polskim;) z góry dziękuje;)
Kamiloxx
A ja mam inne pytanie. Czy przyśpiewki z OE 4.0 będą działać na EP 5.0 ?
Tasiemiec
Witam[/url], mam problem, bo wyłącza mi sie gra podczas wczytywania meczu, czarne tło i zawis albo poprostu pokazuje sie bład pes.exe "nie wysylaj " Da się na to coś poradzić ? Gra na początku włącza się bezproblemowo, wsyztko śmiga, ustalam sobie składy wszystko jest w najlepszym pozadeczku a pozniej taka nieciekawa sytuacjia. Bardzo prosze o pomoc. Z góry dziękuje, Tasiemiec
Flisak
Wrzuci ktoś same stroje Ekstraklasy na jakiś serwer?
jaro9
Tez pobrałem z hostuje.pl bez problemu biggrin.gif
Kenny
Ja równiez juz koncze smile.gif Radze nie czekac na torrenta i ciagnac stąd ;d
JuveR
CYTAT(Flisak @ Dec 21 2008, 13:00) *
Wrzuci ktoś same stroje Ekstraklasy na jakiś serwer?

Stroje 24 drużyn (Ekstraklasa + I Liga): KLIK
arzu
Za co odpowiedzialny jest O_sound? za przyspiewki i muzyke w grze??
JuveR
CYTAT(arzu @ Dec 21 2008, 13:43) *
Za co odpowiedzialny jest O_sound? za przyspiewki i muzyke w grze??

Za wszelkie dźwięki oprócz komentarza wink.gif
arzu
e to obejdzie sie u mnie bez 0_sound prawie giga wazy to pewnie mnostwo przyspiewek itd. biggrin.gif swoja droga macie w komentarzu wymawiane nazwisko benzemy? albo aguero?
T-Mac
tak sa one wymieniane
MaKu23
Świetna praca, wielkie dzięki, póki co większych błędów się nie dopatrzyłem - ogarnę jeszcze sobie te stadiony i będzie w 100% idealny Pes biggrin.gif. Jeszcze raz - wielki szacunek za pracę.
No Swear
wiem ;/ ale nikt mi nieodpisuje ? ;/
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(No Swear @ Dec 21 2008, 16:25) *
fajnie fajnie ale jak by mi ktos pomogl tez by bylo fajnie chodzi mi o to ze jak wezme zwykly mecz nie ML to caly czas slysze przyspiewki chelsea caly czas wiesz ze jest podobny temat ale mi chodzi o zwykly mecz i pozatym nieslysze innych przyspiewek tylko te chelsea i chelse bardzo prosil bym o pomoc w raze czego daje swoje gg 10075968 tongue.gif

dolaczam sie do prosby ten sam problem
JagielloniaFan
Mam prośbę: czy ktoś może mi dokładnie napisać gdzie wkleić wszystkie pliki z patcha? Bo ja już zapomniałem. Z góry dzięki za pomoc.
lukasz44
Wszystkie O_Text, O_Sound,p_sound,p_text,opmov, podmieniasz za te które są w folderze DAT który masz na dysku na którym jest pes 6np.C,D,E , pes.exe wgrywasz do folderu pes6 też podmieniasz, a ofa wklejasz do moje dokumenty\konami\folder1\ czaisz ??????

EDIT : Kitserver Do głównego .
JagielloniaFan
Tak a kitserver do folderu głównego czy także do dat?
EjPii
CYTAT(wujek @ Dec 21 2008, 16:41) *
Tak a kitserver do folderu głównego czy także do dat?

Kitserver do folderu z grą np. X:\GRY\PES 6. Wchodzisz do niego setup-->install i już
reszte pilków podmienić kopiuj-->wklej
Dziękujemy za patcha biggrin.gif Piękny prezent na święta wink.gif
Filippo123321
Kitserwer do glownego

EDIT: Spóżniłem sie wink.gif
No Swear
mogłby nam ktos pomoc ;/
hak23
Powiem krótko- patch jest najlepszy. Bardzo podoba mi się równierz czcionka która została zastosowana w tej wersji. Teraz tylko pozostaje czekać n aaktualke Of-a po okienku styczniowym. Wielkie podziękowania dla twórców za włożony trud.
MaKu23
CYTAT(siwers99 @ Dec 21 2008, 11:47) *
jak bym twórców patcha poprosił o listę zespołów z przydzielonymi im numerami żeby ponad pisywać w mapie w stadiums innym zespołom stadiony niż tylko polskim;) z góry dziękuje;)

dołączam się ;D

albo mógłby ktoś wrzucić swojego mapa do tego patcha?
dziki91
CYTAT(MaKu23 @ Dec 21 2008, 17:48) *
dołączam się ;D

albo mógłby ktoś wrzucić swojego mapa do tego patcha?

a ja bym Ci polecił takie małe urządzonko wrzucasz tylko stadion a ono samo towrzy plik .map closedeyes.gif

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=8217
JagielloniaFan
A w jaki sposób można dopisać stadion do drużyny. aby nie szukać samemu "ręcznie" stadionu? I jeszcze jak macie pod ręką to podajcie link do innych stadionów (nie polskich).
frodo998
Zgodnie z zapowiedzią wrzucam stadiony na serwer w temacie: http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry261950
wrzuciłem również ballpack: http://board.issonline.pl/index.php?showto...034&st=1020
karol1119
ja rowniez mam pytanie czy da sie jakos usstawic stadion do druzyny?? zeby juz byl
CYTAT(wujek @ Dec 21 2008, 20:42) *
A w jaki sposób można dopisać stadion do drużyny. aby nie szukać samemu "ręcznie" stadionu? I jeszcze jak macie pod ręką to podajcie link do innych stadionów (nie polskich).
mcmattt25
ja to sciagnac nie moge wcale :/ plik O_sound to predkosc mam 4 KB/s to moze mi do rana sciagnie eh jeszcze do tego tyle partow kurde a tak bym sobie pogral w to arcydzielo smile.gif
frodo998
Dla zainteresowanych dodam uni trochę zmienione przeze mnie. Tzn podnienione stroje do rozdzielczości 512x512 dla prawie wszystkich drużyn zarówno narodowych jak i klubów (Iran i Słowacja miały nieaktualne, jeżeli nie było dodawałem 3 komplety, również bramkarskie) Jak już to uploaduje podam linka. Były nieaktualne stroje Athletic Bilbao, Osasuna, Deportivo, Mallorca, Betis, Recreativo.
warson
Mam pytanko, Mam przezuconą gre na TV LCD 32cale czy jest jakis plik opcja aby zmienić rozdzielczość na 16:9 w HD ??

z góry dziękuje za odpis. Bo takoś jakaś kijową mam grafike sad.gif
frodo998
CYTAT(warson @ Dec 22 2008, 00:09) *
Mam pytanko, Mam przezuconą gre na TV LCD 32cale czy jest jakis plik opcja aby zmienić rozdzielczość na 16:9 w HD ??

z góry dziękuje za odpis. Bo takoś jakaś kijową mam grafike sad.gif

w kitserverze lodcfg enable aspet ratio i w settings ustawiasz grafe;) sorka nie zobaczyłem tego HD na koncu... w HD chyba w Pesa6 nie pograsz. tak mi sie wydaje. ale 1600x1200 chyba tak
JagielloniaFan
W tym patchu jest Grosicki w Jadze? Bo ja już mam patcha sciągniętego, ale dopiero dziś grę bedę miał więc pytam smile.gif
Kamiloxx
Ponawiam. Czy przyśpiewki z OE 4.0 (czyli plik 0_sound) będą działać na EP 5.0 ?
Windziak
Tak, ale nie wszystkie, bo np. w nim nie było przyśpiewek dla Lechii czy Śląska...
JagielloniaFan
No już w końcu spatchowałem grę. Panowie super robota!
mietek_
Moze mi ktos tu wrzycic caly folder GBD z e stadionami i mapem z OE v.4.0 bo pozmieniam sobie pare tych stadionow i ede mail wszystkie z gory dzieki
Orange_91
Jakby ktoś chciał to do Master Ligi zrobiłem takie małe instalatory podmieniające loga i nazwy lig A, B, C, D.
Trzy instalatory różniące się od siebie różnymi układami lig jakie wybraliśmy rozpoczynając Master Ligę:

Premier League, La Liga, Bundesliga, Ekstraklasa
http://sharebee.com/d08cf85d

Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga
http://sharebee.com/6f8f1fa9

Premier League, La Liga, Serie A, Ekstraklasa
http://sharebee.com/00d001e2

Instalujemy za pomocą DKZ Studio wgrywając do p_text.
mietek_
a jak to sie instaluje?
arzu
omg wystarczy poszukac a nie miliard razy pytac jak sie instaluje plik o rozszerzeniu dkz ludzie troche wysilku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.