No Swear
Dec 22 2008, 20:29
A ja chciałem sie zapytac czy beda nowe scoreboardy ?

jakas paczka czy cos a nie ten jeden canal +
warson
Dec 22 2008, 21:36
Mam pytanko, Mam przezuconą gre na TV LCD 32cale czy jest jakis plik opcja aby zmienić rozdzielczość na 16:9 w HD ??
z góry dziękuje za odpis. Bo takoś jakaś kijową mam grafike sad.gif
w kitserverze lodcfg enable aspet ratio i w settings ustawiasz grafe;) sorka nie zobaczyłem tego HD na koncu... w HD chyba w Pesa6 nie pograsz. tak mi sie wydaje. ale 1600x1200 chyba tak
ok a gdzie ustawić to 1600x1200 bo w lodcfg nie ma
frodo998
Dec 22 2008, 21:47
CYTAT(warson @ Dec 22 2008, 21:40)

ok a gdzie ustawić to 1600x1200 bo w lodcfg nie ma

normalnie ustaw rozdzielczość w settings
Maciek121
Dec 22 2008, 22:22
Hey mam maly problem z tym patchem zgralem wszystko i wszystko git tylko emblemy mam stare prosze o pomoc jak to zmienic gdze wejsc co robic z gory dziekuje
dziki91
Dec 22 2008, 22:51
jak zmienić scoreboard żeby było widać normalnie logo klubu i wynik tak jak poniżej
http://www.gamingaccess.com/functions/show...ttachmentid=995a nie tak jak w patchu że jest tylko skrót nazwy drużyny ?
For3st06
Dec 22 2008, 23:10
Pomoze mi ktoss .? Sciagam normalnie 4 party 0_text i wypakowuje i za kazdym razem jest blad part1 ;/ co jest co mam zrobic .? juz sciagalem z 15 razy ;/ prozse pomozcie
For3st06
Dec 22 2008, 23:13
OOOO jeeeee wypakowalo sie

teraz gram w PES 6

patrzlem wczesniej jak wyglada to wszytko jest zajebi*** ... najlepszy prezent na swieta xD

dzieki bardzo .!
marcin79
Dec 23 2008, 01:53
a ja mam problem bo instalowałem patcha na czystego pesa i niby wszystko ok, ladnie pozmieniane i w ogole ale... jak zaczynam mecz to wywala mi gre i wracam do windowsa. czy ktos miał juz taki problem?
krzych1921
Dec 23 2008, 08:36
Ja mam Panowie problem z pilkiem(plikami) p_sound ponieważ sciągłem je z pomocą hosttuje 3 części i po wypakowywaniu pisze abym sciagnął 4 part którego ja niestety nie obaczyłem.. pomóżcie co wtej sprawie zrobić mam!
lukasz44
Dec 23 2008, 09:02
krzych1921
Dziwne ja ściągałem z hostuje i wszystko było normalnie , ale spróbuj ściągnąć z rapidshare .
marcin79
Wiele osób miało takie problemy, najpierw spróbuj skasować intro(opmov) z folderu dat.
marcin79
Dec 23 2008, 09:14
skasowałem intro z folderu dat i dalej jak sie ma mecz zaczynac wywala do windowsa
lukasz44
Dec 23 2008, 09:19
CYTAT(marcin79 @ Dec 23 2008, 09:18)

skasowałem intro z folderu dat i dalej jak sie ma mecz zaczynac wywala do windowsa

A jaką masz kartę graficzną MX, jeżeli tak to jest to wina piłek bo one są pod lepsze karty ,
Edit: Spróbuj usunąć piłki.
marcin79
Dec 23 2008, 09:50
karte mam taka se srednia bo na lapku gram - intel GMA 950 64 mb. ale czysty pes smiga bardzo dobrze.
frodo998
Dec 23 2008, 10:41
CYTAT(marcin79 @ Dec 23 2008, 09:54)

karte mam taka se srednia bo na lapku gram - intel GMA 950 64 mb. ale czysty pes smiga bardzo dobrze.
więc myślę, że tu leży Twój problem. A konkretnie nowe tekstury dodane poprzez patcha, kitserver na wyższych detalach(lodmix), zobacz jeszcze może stery, i biblioteki directx. Ja na przykład kiedyś chciałem zainstalowac PESa z patchem na laptopie dziewczyny (cel 2.0 GMA x3100 128 mb 2GB ddr2) patch ver. 3.0 miał duże problemy, a właściwie grać się nie dało, a czysta gra śmigała aż miło. Ale tak jak pisałem stery i directx zobacz jeszcze
marcin79
Dec 23 2008, 10:58
frodo998 mysle ze masz racje. za słaby sprzet na patcha. mowi sie trudno, musze pomyslec o zmianie lapka

dzieki
krzych1921
Dec 23 2008, 11:30
Jest tak samo nawet gdy ktośtam mówił abym skasował z folderu Dat opmov.. Nadal nie czyta.. i wyskakuje abuym włożył z P_ Sound 4 Part!!
Witam. Mam problem. Zrobiłem wszystko to co trzeba. Skopiowałęm/podmieniłem etc. Podczas włączania gry, uruchamia sie pasek wczytywania pliku opcji (ładuję się do końca, i znika - tak jak normalnie). Po czym zostaje tylko czarny ekran i dalej się nic nie dzieje. W czym może tkwić problem? Komputer mam dość dobry. Wcześniej tylko zrobiłęm taki 'myk' : Miałem zainstalowaną tylko angielską wersję wiec miałem pliki nazwane e_sound, e_text , i podmieniłem nazwy spatchowanych plików e_sound=p_sound i e_text=p_text.. Przy wcześniejszych takich zamianach przy patchu 4.0 działało to bezzarzutu.
Proszę o pomoc, bo naprawdę chciałbym zagrać w to cudo
kloopa
Dec 23 2008, 15:20
CYTAT(Jvd @ Dec 23 2008, 16:18)

Witam. Mam problem. Zrobiłem wszystko to co trzeba. Skopiowałęm/podmieniłem etc. Podczas włączania gry, uruchamia sie pasek wczytywania pliku opcji (ładuję się do końca, i znika - tak jak normalnie). Po czym zostaje tylko czarny ekran i dalej się nic nie dzieje. W czym może tkwić problem? Komputer mam dość dobry. Wcześniej tylko zrobiłęm taki 'myk' : Miałem zainstalowaną tylko angielską wersję wiec miałem pliki nazwane e_sound, e_text , i podmieniłem nazwy spatchowanych plików e_sound=p_sound i e_text=p_text.. Przy wcześniejszych takich zamianach przy patchu 4.0 działało to bezzarzutu.

mam ten sam problem, metoda prob i bledow odkrylem, ze problem tkwi w option file, jezeli podmienisz 0_text, p_text, kitserver itp, to wszystko dziala bez zarzutu. kiedy podmieniam plik opcji pojawia sie wlasnie ten czarny ekran. tez bylbym wdzieczny za pomoc
karol1119
Dec 23 2008, 16:17
CYTAT(kloopa @ Dec 23 2008, 15:24)

mam ten sam problem, metoda prob i bledow odkrylem, ze problem tkwi w option file, jezeli podmienisz 0_text, p_text, kitserver itp, to wszystko dziala bez zarzutu. kiedy podmieniam plik opcji pojawia sie wlasnie ten czarny ekran. tez bylbym wdzieczny za pomoc
ja mialem juz problem z czarnym ekranem. Usunalem gre zaisntalowalem od nowa i wszystko pomalu pojedynczo kpiowalem a plik of na koncu. mozecie miec problem z plikiem 0_text moze , bo jego trzeba sciagnac z jednego serwaera np z rapidshare. ja tak zrobilem i juz chodzi mi ok
mrdamian92
Dec 24 2008, 01:27
Elo mam mały problem!bo pościągałem wszystko co potrzebne jest do Ekstraklasa Patch tylko że mam jeden problem z kitserverem bo niedziałają mi twarze zawodników a reszta (czyli stadiony ubrania działają) myślę że to z tego powodu ze w folderze z twrzami (face) brakuje "map" i w tym mój problem bardzo bym prosil o pomoc moje gg 1827727 pisać nawet jak mnie niema.Z góry dziękuje.
Napisałeś dwa razy to samo, ani razu w odpowiednim miejscu... //Tomak
mrdamian92
Dec 24 2008, 10:54
Chyba że ktoś kto ma tego patcha i mógł by mi z kitservera z folderu face przesłać "map" na mojego emaila
[email protected] bardzo bym był zadowolony.Bardzo Prosze zależy mi na tym bo się troszke głupio gra bez orginalnych twarzy...
acm2108
Dec 24 2008, 11:26
Co do tego czarnego ekranu to ja za pomoca PESFan Editora przenioslem wszystkie dane z nowego OFa do tego, na którym wcześniej grałem. I wszystko pieknie chodzi
U mnie również jest problem gdy wywala do Windowsa podczas ładowania meczu. Doszłem do tego że problemem jest plik 0_text. I pytanie.. co w nim się znajduję prócz scoreboarderów oraz herbów zespołów? aktualnie wrzuciłem do folderu DAT plik 0_text z patcha bodajże 2.0 no i przykładowo mam w wyborze zespołów herb Wisły Płock ale już podpisane jako Polonia Bytom ;/ nowy plik 0_text nie dziala mi zapewnie przez za słabą kartę graficzną (GeForce 2) i moze daloby sie wrzucic elementy tego pliku w jakiejs gorszej jakosci aby zadzialalo? najbardziej wkurza mnie biale puste pole w miejscu na scoarboardery oraz te niewlasciwie dobrane herby.. reszty różnic nie zauważyłem.
koordi
Dec 25 2008, 16:51
CYTAT(kerad @ Dec 25 2008, 16:15)

U mnie również jest problem gdy wywala do Windowsa podczas ładowania meczu. Doszłem do tego że problemem jest plik 0_text. I pytanie.. co w nim się znajduję prócz scoreboarderów oraz herbów zespołów? aktualnie wrzuciłem do folderu DAT plik 0_text z patcha bodajże 2.0 no i przykładowo mam w wyborze zespołów herb Wisły Płock ale już podpisane jako Polonia Bytom ;/ nowy plik 0_text nie dziala mi zapewnie przez za słabą kartę graficzną (GeForce 2) i moze daloby sie wrzucic elementy tego pliku w jakiejs gorszej jakosci aby zadzialalo? najbardziej wkurza mnie biale puste pole w miejscu na scoarboardery oraz te niewlasciwie dobrane herby.. reszty różnic nie zauważyłem.
jeśli chodzi o twój problem musisz mieć prawdopodobnie karte Graf. GeForce 4 MX a na nią nie wchodzą ballpacki usuń ballpack i znajdź sobie balls pod GeForce 4MX/ pozdro / sam miałem z tym problem
For3st06
Dec 25 2008, 20:24
A jak sciagacie 0_sound to robicie cos innego na kompie naprzyklad gracie w gry albo cos ?? bo jak ja scigam i cos zrobie to mam odrazu przy wypakowywyaniu blad ;/
djclanv1r00z
Dec 25 2008, 20:32
CYTAT(Forest 7 @ Dec 25 2008, 20:28)

A jak sciagacie 0_sound to robicie cos innego na kompie naprzyklad gracie w gry albo cos ?? bo jak ja scigam i cos zrobie to mam odrazu przy wypakowywyaniu blad ;/
może jak włączasz gre czy coś to niechcący anulujesz pobieranie i party są nie kompletne i potem przy rozpakowywaniu są błędy więc rób tak jak ja czyli minimalizuj sobie pobieranie

nigdy w czasie grania mi nie anulowało. I zawsze potem działa
pozdro
Patch najlepszy do najlepszej gry.
mrdamian92
Dec 25 2008, 23:25
Ej bo mam ten głópi problem z tym "map" w face bo ja w tym folderze (face) niemam "map" i bardzo prosze jak by mi ktos mógł te "map" z face wysłac na emaila
[email protected] lub
[email protected] BŁAGAM

i z góry dziękuje.
Jamnik
Dec 25 2008, 23:29
Masz ten gł
ópi map
DownloadE: głÓpi (widząc taką pisownie mam ochotę odwołać się do mojego avatara)
harryurban
Dec 25 2008, 23:51
Mam pytanko kiedy będą transferki nowe potrzebuje bałkańskich wzmocnień kolejorza
zgredzik90
Dec 26 2008, 09:16
mam kłopot jak gram normalny mecz to jest ok sa kibice a jak gram w karierze to trybuny puste wszystko pusto cicho bez przyspiewek
morwa1910
Dec 26 2008, 10:32
mam 2 problemy:
- grając obojętnie jaki mecz mam ten sam doping
- przy pliku 0-tekst ściągniętym z hostuje, podczas uruchamiania meczu wracało do windowsa, gdy ściągnąłem owy plik z rapidshare sytuacja wygląda podobnie.
jakies rady ?
pozdrawiam.
Jamnik
Dec 26 2008, 10:37
CYTAT(zgredzik90 @ Dec 26 2008, 09:20)

mam kłopot jak gram normalny mecz to jest ok sa
kibice a jak gram w karierze to trybuny puste wszystko pusto cicho bez przyspiewek
W Lodmixerze zmień ustawienia (to jest w folderze z Kitserverem)
CYTAT(morwa1910 @ Dec 26 2008, 10:36)

mam 2 problemy:
- grając obojętnie jaki mecz mam ten sam doping
- przy pliku 0-tekst ściągniętym z hostuje, podczas uruchamiania meczu wracało do windowsa, gdy ściągnąłem owy plik z rapidshare sytuacja wygląda podobnie.
jakies rady ?
pozdrawiam.
0_text musi być ściągnięty z jednego serwera
morwa1910
Dec 26 2008, 10:57
CYTAT(Jamnik @ Dec 26 2008, 10:41)

0_text musi być ściągnięty z jednego serwera
no mam ściągniety z rapida i nadal to samo.
Przemek23
Dec 26 2008, 11:10
CYTAT(Jvd @ Dec 23 2008, 15:18)

Mam ten sam problem
artysta germanista
Dec 26 2008, 11:17
Jvd: to jak zainstaluejsz od nowa polską wersje to będzie działac ja tak robiłem kiedyś z jakimś patchem i zamieniałem i też gówno mi z tego wyszło
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 26 2008, 19:01
Morze jakas paczka ze scoreboardami by sie przydala do EP V 5 ?
Patch najlepszy w jakiego grałem a czy wszystkie druzyny Polskie maja przyśpiewki???
Orange_91
Dec 27 2008, 09:49
CYTAT(empek @ Dec 26 2008, 20:29)

Patch najlepszy w jakiego grałem a czy wszystkie druzyny Polskie maja przyśpiewki???
Wszystkie.
Można prosić o nowe linki do stadionów ?

Poprosiłbym również o linki do dużej paczki stadionów z całego świata

Z góry thx

P.S. jeszcze bym prosił o 0_text 2 part bo mi wyskakuje blad CRC :/
Filippo123321
Dec 27 2008, 17:54
Nie rozumiem po co wrzucac stadion Śląska skoro jest on na maxa skopany???
perONE
Dec 27 2008, 18:12
No to usuń i po problemie.
Żal mi takich ludzi. Stworzyc ludziom patcha i jeszcze pretensje mają
perONE Co sie dziwisz dostąja patcha za darmo a ze ma błedy to nie uniknione Ale jak płaca za gre z 120 zł i ma błedy to nie płacza
Filippo123321
Dec 27 2008, 19:38
"No to usuń i po problemie.
Żal mi takich ludzi. Stworzyc ludziom patcha i jeszcze pretensje mają "
Chłopcz zastanów sie co ty mowisz, jesli KONAMI wydałoby gre z np. niedkonczonym gameplayem to bys nie narzekal, patch jest w porzadku, ale skoro cos jest niedokonczone to jaki jest sens wrzucania tego do patcha? hm?
Poza tym jesli uwazasz moja wypowiedz za pretensje to gratuluje czytania ze zrozumieniem ;]
Pozdrawiam.
frodo998
Dec 27 2008, 19:54
CYTAT(Filippo123321 @ Dec 27 2008, 19:42)

Chłopcz zastanów sie co ty mowisz, jesli KONAMI wydałoby gre z np. niedkonczonym gameplayem to bys nie narzekal, patch jest w porzadku, ale skoro cos jest niedokonczone to jaki jest sens wrzucania tego do patcha? hm?
Poza tym jesli uwazasz moja wypowiedz za pretensje to gratuluje czytania ze zrozumieniem ;]
Pozdrawiam.
Sorry, ale co niby jest skopane?? Patch wyśmienity a stadiony czy inne pierdoły w kitserverze to jaka filozofia sobie samemu pozmieniać???
lukasz44
Dec 27 2008, 20:25
CYTAT(Filippo123321 @ Dec 27 2008, 19:42)

Pozdrawiam.
Nie kłóćić się bo po co to, mi też nie odpowiadały niektóre stadiony, ale nie robiłem z tego wielkiej hecy, usunąlem i tyle .

pozdro.
Filippo123321
Dec 27 2008, 20:27
Pewnie, ze nie ma wiekszego problemu, ale niesmak pozsotaje

Ale co by nie mowic patch swietny - pes 2009 nie podskoczy szosteczce ;]
Pozdrawiam
DONIA 0
Dec 28 2008, 01:06
Witam wszystkich Patch jest GENIALNY
ALE MAM PROBLEM
Mogę wejść do menu wybrac zespoły ustalić słady i gdy włączam początek meczu wyłącza mi gre CO JEST ŻLE
PROSZĘ POMOCY
lukasz44
Dec 28 2008, 10:30
CYTAT(DONIA 0 @ Dec 28 2008, 01:10)

Witam wszystkich Patch jest GENIALNY
ALE MAM PROBLEM
Mogę wejść do menu wybrac zespoły ustalić słady i gdy włączam początek meczu wyłącza mi gre CO JEST ŻLE
PROSZĘ POMOCYMyślę że jeżeli masz kartę GeForce MX to wina spada na piłki i muisz je usunąć , czy masz MX ???
DONIA 0
Dec 28 2008, 11:14
CYTAT(lukasz44 @ Dec 28 2008, 10:34)

Myślę że jeżeli masz kartę GeForce MX to wina spada na piłki i muisz je usunąć , czy masz MX ???
Intel®82915G/GV/910GL Express Chipset Family mam takie coś ale OE v3 mi działał ok. a bez kit servera tez nie działa przed wymianą plików chodzi po, już nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.