Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
No Swear
A ja chciałem sie zapytac czy beda nowe scoreboardy ?biggrin.gif jakas paczka czy cos a nie ten jeden canal + sad.gif
warson
Mam pytanko, Mam przezuconą gre na TV LCD 32cale czy jest jakis plik opcja aby zmienić rozdzielczość na 16:9 w HD ??

z góry dziękuje za odpis. Bo takoś jakaś kijową mam grafike sad.gif

w kitserverze lodcfg enable aspet ratio i w settings ustawiasz grafe;) sorka nie zobaczyłem tego HD na koncu... w HD chyba w Pesa6 nie pograsz. tak mi sie wydaje. ale 1600x1200 chyba tak

ok a gdzie ustawić to 1600x1200 bo w lodcfg nie ma sad.gif
frodo998
CYTAT(warson @ Dec 22 2008, 21:40) *
ok a gdzie ustawić to 1600x1200 bo w lodcfg nie ma sad.gif
normalnie ustaw rozdzielczość w settings rolleyes.gif
Maciek121
Hey mam maly problem z tym patchem zgralem wszystko i wszystko git tylko emblemy mam stare prosze o pomoc jak to zmienic gdze wejsc co robic z gory dziekuje

dziki91
jak zmienić scoreboard żeby było widać normalnie logo klubu i wynik tak jak poniżej

http://www.gamingaccess.com/functions/show...ttachmentid=995

a nie tak jak w patchu że jest tylko skrót nazwy drużyny ?
For3st06
Pomoze mi ktoss .? Sciagam normalnie 4 party 0_text i wypakowuje i za kazdym razem jest blad part1 ;/ co jest co mam zrobic .? juz sciagalem z 15 razy ;/ prozse pomozcie 
For3st06
OOOO jeeeee wypakowalo sie biggrin.gif teraz gram w PES 6 wink.gif patrzlem wczesniej jak wyglada to wszytko jest zajebi*** ... najlepszy prezent na swieta xD wink.gif dzieki bardzo .!
marcin79
a ja mam problem bo instalowałem patcha na czystego pesa i niby wszystko ok, ladnie pozmieniane i w ogole ale... jak zaczynam mecz to wywala mi gre i wracam do windowsa. czy ktos miał juz taki problem?
krzych1921
Ja mam Panowie problem z pilkiem(plikami) p_sound ponieważ sciągłem je z pomocą hosttuje 3 części i po wypakowywaniu pisze abym sciagnął 4 part którego ja niestety nie obaczyłem.. pomóżcie co  wtej sprawie zrobić mam!

lukasz44
krzych1921
Dziwne ja ściągałem z hostuje i wszystko było normalnie , ale spróbuj ściągnąć z rapidshare .

marcin79
Wiele osób miało takie problemy, najpierw spróbuj skasować intro(opmov) z folderu dat.
marcin79
skasowałem intro z folderu dat i dalej jak sie ma mecz zaczynac wywala do windowsa sad.gif
lukasz44
CYTAT(marcin79 @ Dec 23 2008, 09:18) *
skasowałem intro z folderu dat i dalej jak sie ma mecz zaczynac wywala do windowsa sad.gif

A jaką masz kartę graficzną MX, jeżeli tak to jest to wina piłek bo one są pod lepsze karty ,

Edit: Spróbuj usunąć piłki.
marcin79
karte mam taka se srednia bo na lapku gram - intel GMA 950 64 mb. ale czysty pes smiga bardzo dobrze.
frodo998
CYTAT(marcin79 @ Dec 23 2008, 09:54) *
karte mam taka se srednia bo na lapku gram - intel GMA 950 64 mb. ale czysty pes smiga bardzo dobrze.
więc myślę, że tu leży Twój problem. A konkretnie nowe tekstury dodane poprzez patcha, kitserver na wyższych detalach(lodmix), zobacz jeszcze może stery, i biblioteki directx. Ja na przykład kiedyś chciałem zainstalowac PESa z patchem na laptopie dziewczyny (cel 2.0 GMA x3100 128 mb 2GB ddr2) patch ver. 3.0 miał duże problemy, a właściwie grać się nie dało, a czysta gra śmigała aż miło. Ale tak jak pisałem stery i directx zobacz jeszcze
marcin79
frodo998 mysle ze masz racje. za słaby sprzet na patcha. mowi sie trudno, musze pomyslec o zmianie lapka wink.gif dzieki
krzych1921
Jest tak samo nawet gdy ktośtam mówił abym skasował z folderu Dat opmov.. Nadal nie czyta.. i wyskakuje abuym włożył z P_ Sound 4 Part!!
Jvd
Witam. Mam problem. Zrobiłem wszystko to co trzeba. Skopiowałęm/podmieniłem etc. Podczas włączania gry, uruchamia sie pasek wczytywania pliku opcji (ładuję się do końca, i znika - tak jak normalnie). Po czym zostaje tylko czarny ekran i dalej się nic nie dzieje. W czym może tkwić problem? Komputer mam dość dobry. Wcześniej tylko zrobiłęm taki 'myk' : Miałem zainstalowaną tylko angielską wersję wiec miałem pliki nazwane e_sound, e_text , i podmieniłem nazwy spatchowanych plików e_sound=p_sound i e_text=p_text.. Przy wcześniejszych takich zamianach przy patchu 4.0 działało to bezzarzutu.
Proszę o pomoc, bo naprawdę chciałbym zagrać w to cudo smile.gif
kloopa
CYTAT(Jvd @ Dec 23 2008, 16:18) *
Witam. Mam problem. Zrobiłem wszystko to co trzeba. Skopiowałęm/podmieniłem etc. Podczas włączania gry, uruchamia sie pasek wczytywania pliku opcji (ładuję się do końca, i znika - tak jak normalnie). Po czym zostaje tylko czarny ekran i dalej się nic nie dzieje. W czym może tkwić problem? Komputer mam dość dobry. Wcześniej tylko zrobiłęm taki 'myk' : Miałem zainstalowaną tylko angielską wersję wiec miałem pliki nazwane e_sound, e_text , i podmieniłem nazwy spatchowanych plików e_sound=p_sound i e_text=p_text.. Przy wcześniejszych takich zamianach przy patchu 4.0 działało to bezzarzutu.

mam ten sam problem, metoda prob i bledow odkrylem, ze problem tkwi w option file, jezeli podmienisz 0_text, p_text, kitserver itp, to wszystko dziala bez zarzutu. kiedy podmieniam plik opcji pojawia sie wlasnie ten czarny ekran. tez bylbym wdzieczny za pomoc
karol1119
CYTAT(kloopa @ Dec 23 2008, 15:24) *
mam ten sam problem, metoda prob i bledow odkrylem, ze problem tkwi w option file, jezeli podmienisz 0_text, p_text, kitserver itp, to wszystko dziala bez zarzutu. kiedy podmieniam plik opcji pojawia sie wlasnie ten czarny ekran. tez bylbym wdzieczny za pomoc

ja mialem juz problem z czarnym ekranem. Usunalem gre zaisntalowalem od nowa i wszystko pomalu pojedynczo kpiowalem a plik of na koncu. mozecie miec problem z plikiem 0_text moze , bo jego trzeba sciagnac z jednego serwaera np z rapidshare. ja tak zrobilem i juz chodzi mi ok
mrdamian92
Elo mam mały problem!bo pościągałem wszystko co potrzebne jest do Ekstraklasa Patch tylko że mam jeden problem z kitserverem bo niedziałają mi twarze zawodników a reszta (czyli stadiony ubrania działają) myślę że to z tego powodu ze w folderze z twrzami (face) brakuje "map" i w tym mój problem bardzo bym prosil o pomoc moje gg 1827727 pisać nawet jak mnie niema.Z góry dziękuje.

Napisałeś dwa razy to samo, ani razu w odpowiednim miejscu... //Tomak
mrdamian92
Chyba że ktoś kto ma tego patcha i mógł by mi z kitservera z folderu face przesłać "map" na mojego emaila [email protected] bardzo bym był zadowolony.Bardzo Prosze zależy mi na tym bo się troszke głupio gra bez orginalnych twarzy... rolleyes.gif
acm2108
Co do tego czarnego ekranu to ja za pomoca PESFan Editora przenioslem wszystkie dane z nowego OFa do tego, na którym wcześniej grałem. I wszystko pieknie chodzi tongue.gif
kerad
U mnie również jest problem gdy wywala do Windowsa podczas ładowania meczu. Doszłem do tego że problemem jest plik 0_text. I pytanie.. co w nim się znajduję prócz scoreboarderów oraz herbów zespołów? aktualnie wrzuciłem do folderu DAT plik 0_text z patcha bodajże 2.0 no i przykładowo mam w wyborze zespołów herb Wisły Płock ale już podpisane jako Polonia Bytom ;/ nowy plik 0_text nie dziala mi zapewnie przez za słabą kartę graficzną (GeForce 2) i moze daloby sie wrzucic elementy tego pliku w jakiejs gorszej jakosci aby zadzialalo? najbardziej wkurza mnie biale puste pole w miejscu na scoarboardery oraz te niewlasciwie dobrane herby.. reszty różnic nie zauważyłem.
koordi
CYTAT(kerad @ Dec 25 2008, 16:15) *
U mnie również jest problem gdy wywala do Windowsa podczas ładowania meczu. Doszłem do tego że problemem jest plik 0_text. I pytanie.. co w nim się znajduję prócz scoreboarderów oraz herbów zespołów? aktualnie wrzuciłem do folderu DAT plik 0_text z patcha bodajże 2.0 no i przykładowo mam w wyborze zespołów herb Wisły Płock ale już podpisane jako Polonia Bytom ;/ nowy plik 0_text nie dziala mi zapewnie przez za słabą kartę graficzną (GeForce 2) i moze daloby sie wrzucic elementy tego pliku w jakiejs gorszej jakosci aby zadzialalo? najbardziej wkurza mnie biale puste pole w miejscu na scoarboardery oraz te niewlasciwie dobrane herby.. reszty różnic nie zauważyłem.

jeśli chodzi o twój problem musisz mieć prawdopodobnie karte Graf. GeForce 4 MX a na nią nie wchodzą ballpacki usuń ballpack i znajdź sobie balls pod GeForce 4MX/ pozdro / sam miałem z tym problem
For3st06
A jak sciagacie 0_sound to robicie cos innego na kompie naprzyklad gracie w gry albo cos ?? bo jak ja scigam i cos zrobie to mam odrazu przy wypakowywyaniu blad ;/
djclanv1r00z
CYTAT(Forest 7 @ Dec 25 2008, 20:28) *
A jak sciagacie 0_sound to robicie cos innego na kompie naprzyklad gracie w gry albo cos ?? bo jak ja scigam i cos zrobie to mam odrazu przy wypakowywyaniu blad ;/

może jak włączasz gre czy coś to niechcący anulujesz pobieranie i party są nie kompletne i potem przy rozpakowywaniu są błędy więc rób tak jak ja czyli minimalizuj sobie pobieranie biggrin.gif nigdy w czasie grania mi nie anulowało. I zawsze potem działa

pozdro cool.gif
pitus
Patch najlepszy do najlepszej gry. biggrin.gif
mrdamian92
Ej bo mam ten głópi problem z tym "map" w face bo ja w tym folderze (face) niemam "map" i bardzo prosze jak by mi ktos mógł te "map" z face wysłac na emaila [email protected] lub [email protected] BŁAGAM sad.gif i z góry dziękuje. rolleyes.gif
Jamnik
Masz ten głópi map

Download

E: głÓpi (widząc taką pisownie mam ochotę odwołać się do mojego avatara)
harryurban
Mam pytanko kiedy będą transferki nowe potrzebuje bałkańskich wzmocnień kolejorza
zgredzik90
mam kłopot jak gram normalny mecz to jest ok sa kibice a jak gram w karierze to trybuny puste wszystko pusto cicho bez przyspiewek
morwa1910
mam 2 problemy:

- grając obojętnie jaki mecz mam ten sam doping
- przy pliku 0-tekst ściągniętym z hostuje, podczas uruchamiania meczu wracało do windowsa, gdy ściągnąłem owy plik z rapidshare sytuacja wygląda podobnie.

jakies rady ?

pozdrawiam.

Jamnik
CYTAT(zgredzik90 @ Dec 26 2008, 09:20) *
mam kłopot jak gram normalny mecz to jest ok sa kibice a jak gram w karierze to trybuny puste wszystko pusto cicho bez przyspiewek

W Lodmixerze zmień ustawienia (to jest w folderze z Kitserverem)

CYTAT(morwa1910 @ Dec 26 2008, 10:36) *
mam 2 problemy:

- grając obojętnie jaki mecz mam ten sam doping
- przy pliku 0-tekst ściągniętym z hostuje, podczas uruchamiania meczu wracało do windowsa, gdy ściągnąłem owy plik z rapidshare sytuacja wygląda podobnie.

jakies rady ?

pozdrawiam.

0_text musi być ściągnięty z jednego serwera
morwa1910
CYTAT(Jamnik @ Dec 26 2008, 10:41) *
0_text musi być ściągnięty z jednego serwera

no mam ściągniety z rapida i nadal to samo.
Przemek23
CYTAT(Jvd @ Dec 23 2008, 15:18) *

Mam ten sam problem huh.gif
artysta germanista
Jvd: to jak zainstaluejsz od nowa polską wersje to będzie działac ja tak robiłem kiedyś z jakimś patchem i zamieniałem i też gówno mi z tego wyszło tongue.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Morze jakas paczka ze scoreboardami by sie przydala do EP V 5 ?
empek
Patch najlepszy w jakiego grałem a czy wszystkie druzyny Polskie maja przyśpiewki???
Orange_91
CYTAT(empek @ Dec 26 2008, 20:29) *
Patch najlepszy w jakiego grałem a czy wszystkie druzyny Polskie maja przyśpiewki???

Wszystkie.
ScOuT
Można prosić o nowe linki do stadionów ? rolleyes.gif Poprosiłbym również o linki do dużej paczki stadionów z całego świata wink.gif Z góry thx biggrin.gif

P.S. jeszcze bym prosił o 0_text 2 part bo mi wyskakuje blad CRC :/
Filippo123321
Nie rozumiem po co wrzucac stadion Śląska skoro jest on na maxa skopany???
perONE
No to usuń i po problemie.

Żal mi takich ludzi. Stworzyc ludziom patcha i jeszcze pretensje mają blink.gif
empek
perONE Co sie dziwisz dostąja patcha za darmo a ze ma błedy to nie uniknione Ale jak płaca za gre z 120 zł i ma błedy to nie płacza smile.gif
Filippo123321
"No to usuń i po problemie.

Żal mi takich ludzi. Stworzyc ludziom patcha i jeszcze pretensje mają "

Chłopcz zastanów sie co ty mowisz, jesli KONAMI wydałoby gre z np. niedkonczonym gameplayem to bys nie narzekal, patch jest w porzadku, ale skoro cos jest niedokonczone to jaki jest sens wrzucania tego do patcha? hm?

Poza tym jesli uwazasz moja wypowiedz za pretensje to gratuluje czytania ze zrozumieniem ;]

Pozdrawiam.
frodo998
CYTAT(Filippo123321 @ Dec 27 2008, 19:42) *

Chłopcz zastanów sie co ty mowisz, jesli KONAMI wydałoby gre z np. niedkonczonym gameplayem to bys nie narzekal, patch jest w porzadku, ale skoro cos jest niedokonczone to jaki jest sens wrzucania tego do patcha? hm?

Poza tym jesli uwazasz moja wypowiedz za pretensje to gratuluje czytania ze zrozumieniem ;]

Pozdrawiam.
Sorry, ale co niby jest skopane?? Patch wyśmienity a stadiony czy inne pierdoły w kitserverze to jaka filozofia sobie samemu pozmieniać???
lukasz44
CYTAT(Filippo123321 @ Dec 27 2008, 19:42) *

Pozdrawiam.

Nie kłóćić się bo po co to, mi też nie odpowiadały niektóre stadiony, ale nie robiłem z tego wielkiej hecy, usunąlem i tyle . happy.gif
tongue.gif pozdro.
Filippo123321
Pewnie, ze nie ma wiekszego problemu, ale niesmak pozsotaje wink.gif
Ale co by nie mowic patch swietny - pes 2009 nie podskoczy szosteczce ;]
Pozdrawiam
DONIA 0
Witam wszystkich Patch jest GENIALNY biggrin.gif
ALE MAM PROBLEM
Mogę wejść do menu wybrac zespoły ustalić słady i gdy włączam początek meczu wyłącza mi gre CO JEST ŻLE
PROSZĘ POMOCY
lukasz44
CYTAT(DONIA 0 @ Dec 28 2008, 01:10) *
Witam wszystkich Patch jest GENIALNY biggrin.gif
ALE MAM PROBLEM
Mogę wejść do menu wybrac zespoły ustalić słady i gdy włączam początek meczu wyłącza mi gre CO JEST ŻLE
PROSZĘ POMOCY

Myślę że jeżeli masz kartę GeForce MX to wina spada na piłki i muisz je usunąć , czy masz MX ???
DONIA 0
CYTAT(lukasz44 @ Dec 28 2008, 10:34) *
Myślę że jeżeli masz kartę GeForce MX to wina spada na piłki i muisz je usunąć , czy masz MX ???

Intel®82915G/GV/910GL Express Chipset Family mam takie coś ale OE v3 mi działał ok. a bez kit servera tez nie działa przed wymianą plików chodzi po, już nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.