roberto13
Jan 24 2009, 12:40
po odinstalowaniu kitservera jest to samo.. wiesza się... :/
frodo998
Jan 24 2009, 13:04
CYTAT(roberto13 @ Jan 24 2009, 11:18)

a ja mam odpowiedź na taki problem.. tylko niech ktoś mądrzejszy ode mnie ją oceni.. czy mała ilość pamięci wirtualnej może być przyczyną wyrzucania z gry do windowsa??
Raczej nie. Mam wyłączony plik strony i wszystko chodzi bez problemu P4 2,6@800 2GB DDR@400 Radeon X1550 256MB DDR2 AGP x8
maciek20
Jan 26 2009, 22:03
Żal ZA DUPE SCISKA.dzieki za pomoc naprawde zainteresowanie problemami jest wielki Żal mowic trzeba wracac na patche fify bo widze ze nie uzyskam tu pomocy powodzenia w nastepnych odsłonach patcha narq
siwers99
Jan 26 2009, 22:17
CYTAT(maciek20 @ Jan 24 2009, 02:23)

usunolem pilki tak jak kazaes lecz to nic nie daje!!! Dalej wywala mnie z gry przeinstalowalem juz z 5 razy pesa i nadal tak jest ze gdy podmienie z powrotem plik0_text na orginalny to gra dziala oczywiscie bez cherbow oe i innych dupereli co robic??
Niewiem czy to ma znaczenie ale nie pobralem jeszcze 0_sound oraz stadionow ale to chyba nie ma nic do tego ze mnie wywala POMOCY!!!;/
CYTAT(maciek20 @ Jan 26 2009, 22:07)

Żal ZA DUPE SCISKA.dzieki za pomoc naprawde zainteresowanie problemami jest wielki Żal mowic trzeba wracac na patche fify bo widze ze nie uzyskam tu pomocy powodzenia w nastepnych odsłonach patcha narq
jeśli masz stadiony ustawione na game choice to nie powinno Cię wywalać , bo możesz mieć przypisane z starego stadium servera który maiałeś przedtem.
Naucz sie ortografii.
maciek20
Jan 27 2009, 00:07
CYTAT(siwers99 @ Jan 26 2009, 22:21)

jeśli masz stadiony ustawione na game choice to nie powinno Cię wywalać , bo możesz mieć przypisane z starego stadium servera który maiałeś przedtem.
Naucz sie ortografii.
Dobra poradziłem sobie już a o ortografie się nie martw jak sie jest wkurw.... to i uwagi się nie przywiązuje do tego wiec nie pouczaj bo to nie temat o ort polskiej pozdro;]
Pompey
Jan 27 2009, 20:22
Żal za dupe to Ciebie ściska !!! 100 razy mam pisac co trzeba robić żeby działał dodatek na słabych kompach chwile nie odwiedzałem tematu i już!
Pesa trza uruchamiać przez 3danalyze z takimi ustawieniam

prawdopodobnie nie bedzie menu głównego tlko czarny ekran tylko na dole bedą napisy a po wyjściu z gry będzie wyskakiwał bład
CYTAT(maciek20 @ Jan 26 2009, 22:07)

maciek20
Jan 28 2009, 03:27
CYTAT(Pompey @ Jan 27 2009, 20:26)

Żal za dupe to Ciebie ściska !!! 100 razy mam pisac co trzeba robić żeby działał dodatek na słabych kompach chwile nie odwiedzałem tematu i już!
Pesa trza uruchamiać przez 3danalyze z takimi ustawieniam

prawdopodobnie nie bedzie menu głównego tlko czarny ekran tylko na dole bedą napisy a po wyjściu z gry będzie wyskakiwał bład
gra mi poszła bez tego programu a z tym programem jest tylko czarny ekran w menu dalej nie sprawdzałem bo po co jak idzie normalnie ale "DZIęKI ZA ZAINTERESOWANIE!! Aż boje sie pytać no ale zaryzykuje: Dlaczego mam w karierze takie same przyśpiewki dla każdej drużyny?? od czasu do czasu są normalne czyli dopasowane do odpowiedniej drużyny ale praktycznie caly mecz to są 3 rodzaje pszyspiewek na krzyż w meczach towarzyskich jest wszystko okey. dziękuje z góry będę bardziej cierpliwy... pozdro
Pompey
Jan 28 2009, 12:43
kur.... przecież pisze że będzie czarny ekran w menu głównym naucz się czytać ale za to będą Ci działać wszystkie piłki i nie będziesz musiał ich kasować i mecze się będą włączać
po wgraniu O_texta i ze wszystkim będzie działać
CYTAT(maciek20 @ Jan 28 2009, 03:31)

gra mi poszła bez tego programu a z tym programem jest tylko czarny ekran w menu dalej nie sprawdzałem bo po co jak idzie normalnie ale "DZIęKI ZA ZAINTERESOWANIE!! Aż boje sie pytać no ale zaryzykuje: Dlaczego mam w karierze takie same przyśpiewki dla każdej drużyny?? od czasu do czasu są normalne czyli dopasowane do odpowiedniej drużyny ale praktycznie caly mecz to są 3 rodzaje pszyspiewek na krzyż w meczach towarzyskich jest wszystko okey. dziękuje z góry będę bardziej cierpliwy... pozdro
El Polacco
Jan 28 2009, 14:27
też miałem taki sam problem, czarny ekran zniknął gdy nie zaznaczyłem "emulate HW TnL caps", ja daję też "performance mode" (to na dole)
roberto13
Jan 28 2009, 15:42
a mi w ogóle w tym programie nie chce śmigać.. wyskakuje jakiś błąd
MaGik_TSW
Jan 29 2009, 14:47
Siema
bedzie jakis OF z najnowszymi transferami ?
pozdro . !
Orange_91
Jan 29 2009, 17:50
CYTAT(MaGik_TSW @ Jan 29 2009, 14:51)

Siema
bedzie jakis OF z najnowszymi transferami ?
pozdro . !
Było pisane, że po zimowym okienku transferowym będzie aktualizacja składów.
El Polacco
Jan 29 2009, 20:01
CYTAT(roberto13 @ Jan 28 2009, 15:46)

a mi w ogóle w tym programie nie chce śmigać.. wyskakuje jakiś błąd

odinstaluj 3D analyzer i zainstaluj jeszcze raz. Musi działać.chyba że robisz coś źle. Dla pewności spróbuj z innymi grami
mcmattt25
Feb 1 2009, 09:51
Witamm mam taki problem bo czesto wywala mnie do windowsa w czasie gry np. gram sezon i gram 5 meczy i przed 6 mnie wywala , albo czasem po 2 juz a niekiedy po 10 i cokolwiek bym gral ( czy puchar czy lige ) zawsze po ktorys tam meczu mnie wywali ;/ co moze byc przyczyna ?
Tawarisz
Feb 1 2009, 12:50
A ja mam pytanei czy da sie przywrocic klasycznych zawodnikow typu Pele, Maradona czy Boniek na wgranym OE5?
CYTAT(Tawarisz @ Feb 1 2009, 12:54)

A ja mam pytanei czy da sie przywrocic klasycznych zawodnikow typu Pele, Maradona czy Boniek na wgranym OE5?
raczej słabo kolego ! poza tym to po co Ci skamieniały Pele i Bońiek? do młodzieży świat należy!

cała frajda w tym jak zakupisz młody talent i zrobisz z niego nowego Pele
Tawarisz
Feb 2 2009, 18:25
CYTAT(payton @ Feb 2 2009, 15:21)

raczej słabo kolego ! poza tym to po co Ci skamieniały Pele i Bońiek? do młodzieży świat należy!

cała frajda w tym jak zakupisz młody talent i zrobisz z niego nowego Pele

koego ja to inaczej widze dla mnie zaszczyt kiedy zakupie znane twarze i mam dream teama zamiast standardowej druzyny. Na OE3 juz wstawilem mojemu klubowi (nie temu co prowadzilem) atak w stylu Pele maradona i z tylu platini boniek beckenbauer i robili co chcieli w lidze mistrzow i to byla frajda grac przeciwko nim
CYTAT(Tawarisz @ Feb 2 2009, 18:29)

koego ja to inaczej widze dla mnie zaszczyt kiedy zakupie znane twarze i mam dream teama zamiast standardowej druzyny. Na OE3 juz wstawilem mojemu klubowi (nie temu co prowadzilem) atak w stylu Pele maradona i z tylu platini boniek beckenbauer i robili co chcieli w lidze mistrzow i to byla frajda grac przeciwko nim

kwestia gustu!

pzdr
Tawarisz
Feb 3 2009, 00:44
CYTAT(payton @ Feb 2 2009, 23:49)

kwestia gustu!

pzdr
jasne ze rzecz gustu
co nei zmienia faktu ze jezeli ktos zna sposob aby jechac na OE5 i miec klasycznych zawodikow jak pisalem to bardzo prosze podac bo mi ich brakuje
Luki9541
Feb 3 2009, 09:18
a czy te 12 piłek nowych nie w kit serwerze tylko w normalnym menu wchodzą pod karte mx
??
Luki9541
Feb 3 2009, 10:11
bo usunołem piłki w kit serverze i nie wyświetlają mi się ale nadal podczas ładowania mi ściąga się na psaek
i jak biorę opcje edycja tak samo
lukasz44
Feb 3 2009, 10:45
Ja mam MX, ale po skasowaniu piłek działa, te w menu nie mają znaczenia , pozdro
artysta germanista
Feb 3 2009, 12:24
CYTAT(Tawarisz @ Feb 3 2009, 00:48)

jasne ze rzecz gustu
co nei zmienia faktu ze jezeli ktos zna sposob aby jechac na OE5 i miec klasycznych zawodikow jak pisalem to bardzo prosze podac bo mi ich brakuje
stwórz sobie ich -> zaedytuj młodziaków
Tawarisz
Feb 3 2009, 14:36
CYTAT(19(M)50 @ Feb 3 2009, 12:28)

stwórz sobie ich -> zaedytuj młodziaków
wiem, ze sie da ale wtedy Szpak mi ich nie przeczyta
artysta germanista
Feb 3 2009, 15:13
CYTAT(Tawarisz @ Feb 3 2009, 14:40)

wiem, ze sie da ale wtedy Szpak mi ich nie przeczyta

no to tak, żeby ci przeczytał chyba się nie da. I poprostu wyłącz nazwiska komentarzy tych młodych i zostraw puste.
Luki9541
Feb 3 2009, 16:03
bo zrobiłem tak jak trzeba <podmieniłem> zainstalowałem kit servera wybieram klub i jak ładuje się to znika na pasek.Ma ktoś jakiś pomysł jak na to zaradzić?

.Zaznacz że usunołem piłki
Tawarisz
Feb 3 2009, 17:04
CYTAT(19(M)50 @ Feb 3 2009, 15:17)

no to tak, żeby ci przeczytał chyba się nie da. I poprostu wyłącz nazwiska komentarzy tych młodych i zostraw puste.
wiem ze mozna wylaczyc ale dla mmie to juz nie to samo jak leci bez nazwisk
no coz moze jeszcze ekipa tworzaca powroci do do klasykow bo naprawde mi ich brak
grudi89
Feb 3 2009, 17:15
Ludzie dobrej woli!!!! prosze o seeda:)
Orange_91
Feb 3 2009, 17:57
CYTAT(Tawarisz @ Feb 3 2009, 17:08)

wiem ze mozna wylaczyc ale dla mmie to juz nie to samo jak leci bez nazwisk
no coz moze jeszcze ekipa tworzaca powroci do do klasykow bo naprawde mi ich brak

Nie wrócimy do tego na pewno. Co do wymawiania nazwisk zawodników klasycznych przez komentatorów to nawet nie wiem czy w FIFIE mają oni swój komentarz.
frodo998
Feb 3 2009, 19:25
CYTAT(grudi89 @ Feb 3 2009, 17:19)

Ludzie dobrej woli!!!! prosze o seeda:)
Jeszcze pobierasz z torrenta??? Zdecydowanie bardziej polecam pobrać z mirrorów ze str No. 1:) Spokojnie w jeden dzień można pobrać z RS i innych nawet nie mając konta premium, a torrent jak krew z nosa... ludki pobierają ale nie seedują
Tawarisz
Feb 3 2009, 20:59
CYTAT(Orange_91 @ Feb 3 2009, 18:01)

Nie wrócimy do tego na pewno. Co do wymawiania nazwisk zawodników klasycznych przez komentatorów to nawet nie wiem czy w FIFIE mają oni swój komentarz.
no coz szkoda :/
A co do fify to byl tam Boniek np i jego bankowo Szpak wymawia co do innych to nie mam pewnosci
grudi89
Feb 3 2009, 22:43
Ale jak ktos mieszka w takiej miejscowosci jak ja to nie da rady z 160kb internetem
Wislak1312
Feb 4 2009, 16:45
Można wiedzieć kiedy będzie aktualizacja składów ?
Bo okno chyba juz się zakonczyło...
E__B__I
Feb 4 2009, 18:36
wielkie dzięki wszystkim którzy przyczynili się do powstanie tego patcha
mam wielką prośbę czy mógłby ktoś zrobić reupload part'ów 12 i 13 stadionów na sendspace.pl lub hostuje gdyż nie moge ich ściągnąć. z góry wielkie podziękowania.
Wislak1312
Feb 4 2009, 18:43
Dziwne, że nie możesz ściągną tych partów...Ja ściągałem dzisiaj po południu i wszystkie lux działają
A tak w ogóle to Patch jest The Best!!!
Wszystko wygląda pięknie i brawa dla twórców
Wislak1312
Feb 5 2009, 12:23
Mam mały problem bo nie mogę ściągnąć 12 partu 0_sound czy mógłby go ktoś zreuploadować na rapidshare albo wrzucić na jakiś inny oprócz hostuje.net
Prosze jak najszybciej
karol3wzl
Feb 8 2009, 18:20
Na wszystkich serwerach limit wyczerpany przy 4 parcie kitservera bardzo bym prosił żeby ktoś kto już ściągnął wrzucił jeszcze raz lub na inny serwer.Dużo czasu to nie zajmie a mi naprawdę zależy.Z góry dzięki
Morrison
Feb 9 2009, 12:21
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
ja mam to jak chcę pobierać z RS.... wtf
lukasz44
Feb 9 2009, 12:41
CYTAT(Morrison @ Feb 9 2009, 12:25)

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
ja mam to jak chcę pobierać z RS.... wtf
Musisz poczekać z 10 minut, bo nie masz konta premium, ale jak masz neostaradę to po protsu się rozłączasz i połączasz ponownie i git, pozdro
JustMe1987
Feb 9 2009, 12:53
CYTAT(lukasz44 @ Feb 9 2009, 12:45)

Musisz poczekać z 10 minut, bo nie masz konta premium, ale jak masz neostaradę to po protsu się rozłączasz i połączasz ponownie i git, pozdro

Jak nie kumasz co jest napisane to nie wporawdzaj ludzi w blad
Morrison nie bedziesz mogl juz sciagnac z rapida wiec smialo przezuc sie na inne serwery.
CYTAT(Morrison @ Feb 9 2009, 13:25)

mam konto premium i inne pliki mogę pobierać bez problemu a tych nie no ale jeśli nie mogę tych pobrać to lipa poczekam na pes 6.5 patch
Serwery hostuje gryza

? Sam z nich pobieralem i sprawnie to poszlo.
Morrison
Feb 9 2009, 13:21
mam konto premium i inne pliki mogę pobierać bez problemu a tych nie no ale jeśli nie mogę tych pobrać to lipa poczekam na pes 6.5 patch
eduardo_9
Feb 10 2009, 15:06
Mam pytanie czy jest już uaktualniony of na rundę wiosenną?
grigor121
Feb 10 2009, 18:30
a bedzie news na glownej stronie czy mam sledzic ten temat, bo jestem tym of-em zainteresowany wiec pytam
Orange_91
Feb 10 2009, 19:06
CYTAT(grigor121 @ Feb 10 2009, 18:34)

a bedzie news na glownej stronie czy mam sledzic ten temat, bo jestem tym of-em zainteresowany wiec pytam
Będzie i tu i tu. Tylko, że na forum pewnie ukaże się szybciej.
maciek20
Feb 10 2009, 21:12
A ja mam taka informacje a mianowicie mam geforce 4 mx 440 i zadnych pileczek nie usunołem i mi dziala wszystko w pożadeczku niewiem dlaczego ale nie placze z tego powodu

:D wiec jak ktos ma mx niech próbuje moze też bedzie mial szczescie

pozdro
damiank9
Feb 10 2009, 21:44
a na jakich GeForcach nie chodzą gały?na wszystkich czy tylko na MX??
mcmattt25
Feb 11 2009, 21:54
mam pytanie czy bedzie tylko sam of czy tez moze jakies inne dodatki wydane ?
roberto13
Feb 12 2009, 15:20
przeglądałem wcześniejseze strony ale konkretnej odpowiedzi nie znalazlem... gram w ML Jagiellonia a podczas meczu mam głownie przyspiewki kibiców Lecha Poznań albo Chelsea... jak zrobić żeby były przyspiweki o Jadze.. kiedys w towarzyskim meczu bylo wszystko ok, a teraz nawet juz i tam mam ten sam problem.. :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.