PES2009 miarzdzy pod kazdym wzgledem !!!! Grafiki,mechaniki gry,ta gra to po prostu majsterszyk !
1) Messi,Ronaldo itd i ich przepakowanie
Zgadzam sie sa przepakowani a czy w rzeczywistosci nie sa ? czy w rzeczywistosci nie zdarza im sie kiwnac 3 gosci ? Zgadza sie ciezko im pilke zabrac ale bardzo chetnie bym zobaczyl jak ktos mija mi cala druzyne 1 zawodnikiem po czym strzela bezbronnemu bramkarzowi do pustej bramki
2) Strzaly z daleka,oczywiscie z 25 metrow polowa forum to strzela 15 na 16
3) Bledy bramkarzy ? kilka widzialem to fakt,ostatnio w tv tez mi sie zdarzylo cos zobaczyc,chyba przesadzacie
4) Rozgrywanie akcji - toz to najpiekniejszy najcudowniejszy aspekt w tej grze - multum mozliwosci, MULTUM !!!! a mechanika gry po prostu powala
5) Porownanie do FIFY 2009
Musze powiedziec ze Fifa 2007 byla naprawde fajna 2008 taka w kit ale to co zrobiono z FIFA 2009 to jest taka bieda ze sie w glowie nie miesci ( pod uwage biore tylko wersje na PC) Przegrywa pod kazdym wzgledem,grafiki,mechaniki gry i w ogole zastanawiam sie co tutaj porownywac
Na plus zdecydowany trzeba Fifie oddac multi i ta opcje grania 10 vs 10 - to jest akurat mega miazga oraz fakt ze sklady i powiedzmy "licencje" masz na gotowca choc to tylko plus dla ludzi leniwych do ktorych sie zaliczam
6) PES06 - gra legenda,rewelacyjna aaaale mysle ze przesadzacie z opiniami ze wygrywa z 2009
To jest tak samo jak kwestia CS 1.6 a np COD4 (Call Of Duty4),CS 1.6 byl kozak ale nikt chyba nie ma watpliwosci ze COD4 go miarzdzy pod kazdym wzgledem co oczywiscie nie jest rowne temu ze CS jest kiepski.
7) Minusy PES2009 - bo oczywistym jest ze takowe sa !
Po pierwsze to o czym juz wspomnialem czyli kurde te patche dodatki itd - to nie dla mnie,chociaz wlasnie sciagam pierwszy raz w zyciu jakies paczki
Wslizgi robione przez kompa - o tak to bardzo irytujace,generalnie da sie to opanowac gdyz szybkie operowanie zmiana zawodnikow w pewnym sensie to eliminuje ale bywaja sytuacje gdzie niestety sie nic nie poradzi....i tak poza tym to ja naprawde nie widze wad tej gry,poza jeszcze ta ze musze cos sciagnac zeby grac przez hamachi right ? he he he he
Mnie powala ta gra do tego stopnia ze po pol roku zorientowalem sie ze nie mam komentatorow