Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2009 - Dyskusja
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Damian.
CYTAT(Damian. @ Oct 15 2008, 20:37) *
Witam,
Mam problem:
Gdy instaluje pesa w połowie instalacji pojawia się komunikat: Nie ma płyty w napędzie. Włóz płytę....
Gdy przerzucam na dysk obraz płyty w połowie pisze Błąd CRC

Pomocy!

Pozdrawiam

Pomoże ktoś?? dry.gif
alex10
mam orygnla pesa chce grac przez neta ale trzeba wpisac jakie game id czy to jes płatne ??
crash5
Lysos a gdzie jest kod do grania online? Pytam się Ciebie bo tez masz na PS3. Chyba , że wie też kto inny co ma PS3?
adashko
Damian, jeśli z twardziela błąd CRC to raczej nic już z tym nie zrobisz sad.gif
To jest uszkodzenie danych, więc jedynym wyjściem będzie wydaj mi się pobranie gry od nowa.
geforc
CYTAT
Strzały z dystansu - może to ulegnie u mnie zmianie z biegiem gry, ale nie udało mi się jeszcze strzelić z 25-30 metrów takiej prawdziwej "petardy

a mi się udało raz ;p Rossi walnął pod poprzeczką
Damian.
CYTAT(adashko @ Oct 16 2008, 14:21) *
Damian, jeśli z twardziela błąd CRC to raczej nic już z tym nie zrobisz sad.gif
To jest uszkodzenie danych, więc jedynym wyjściem będzie wydaj mi się pobranie gry od nowa.

No tak... tylko że kumpel ściągał grę i mu działa biggrin.gif
Nagrywał 2 razy na płyty i to samo ..

pozdrawiam
eecik
W takim razie źle coś to wypala...;/
niech wypali i zainstaluje gierke z tej nagranej kopii- zobaczysz czy mu też nie ruszy;
Leszczu
Jak zainstalować buty i inne tego typu rzeczy za pomocą kitservera? Do jakiego folderu mam wrzucić pliki .bin?
Kubbas
To tak:

1 - gra wyśmienicie zoptymalizowana
2 - OF fatalny, wprost koszmarny, Roger biały, Braszczykowski i tym podobne
3 - wkurzają mnie bardzo wszystkie nazwiska z dużych liter, nie wie ktoś czy da się to jakoś fabrycznie zmienić?
Sparks
Niechciałem zakładać nowego topica , potrzebuje statsy Alvaro Recoby (jestem wielkim fanem)
czy moze ktoś podać jego body type , drybling style itp (niekonieczne att defence itd tu sie pofatyguje w googlach:D) dokucza mi jego brak w 2009 takze help me create him? ! (dyskutując) .
Ale tyż by cuś na temat było :
czemu kibice dalej sa z tekturki? -
kaberlem
Ja mam taką prośbę do tych którzy mają już PESa biggrin.gif

Czym mógłby ktoś wrzucić screena albo wypisać drużyny jakie są w OTHER?
mariusz123211
mam pytanie czy jest spolsczenie do pesa??
Tomi84
QUOTE(kaberlem @ Oct 16 2008, 16:16) *
Ja mam taką prośbę do tych którzy mają już PESa biggrin.gif

Czym mógłby ktoś wrzucić screena albo wypisać drużyny jakie są w OTHER?

Anderlecht
FC Brugge
Standard Liege
Slavia Praga
Dinamo Zagrzeb
Broendby Kopenhaga
FC Kopenhaga
HJK Helsinki
Olympiakos
Panathinaikos
AEK Ateny
Rosenborg
Benfica
FC Porto
Sporting Portugal
Steaua Bukareszt
CFR Cluj
Spartak Moskwa
Zenit St. Petersburg
Celtic
Glasgow Rangers
Crvena Zvezda
AIK Sztokholm
IFK Goeteborg
Hammarby
FC Basel
Besiktas
Fenerbahce
Galtasaray
Dynamo Kijów
Szachtar
Boca Juniors
River Plate
Internacional Porto Alegre

Screeny ode mnie : 800x600 (medium)

Co do składów to jest straszna lipa, pisze tu szczególnie pod względem tego co będzie w online - nawet w przypadku jakiś patchy do online. Brak w Barcelonie np Gudjohnsena, którego w ogóle nie mogę znaleźć w bazie gry to jakiś absurd. Ja rozumiem żeby to był jakiś transfer ale brak zawodnika który normalnie jest w kadrze Barcy już przez co najmniej sezon....jak można taką manianę odp......

Co do samej gry to na pewno jest lepsza od 2008 ale dla mnie 6-tki nie przebija. Bramkarza jak pluli tak plują przed siebie niemiłosiernie, a piłkarze cały czas biegają jak banda paralitów.
EjPii
Było oczekiwanie na PES09 teraz mamy oczekiwanie na jakiś OF. Te składy to żart :/ Szkoda, ale jakoś się przeżyje wink.gif
Bo0os
jest play again w treningu?
Offsik
Mogli by w tym pesie dodac sposób radości Naniego po strzeleniu gola smile.gif niby głupota no ale smile.gif
denerwuje mnie troche to, że gdy graja na deszczu błocie... nie widac na strojach zadnych zabrudzen. smile.gif

wolne mi sie nie podobają wogole strzały z wolnych są jakies powolne i wogole
Hitmanek
No w końcu wolne, nie? xDD

A jak wyglądają strzały z daleka, nadal tak dziwnie jak w demie? Wiem, że już o to pytałem.
Offsik
no wiem ze w koncu wolne smile.gif no ale smile.gif

a co do strzałów z daleka ja posłuchałem rady kogoś tam i do strzału (d) dodaje R2 wtedy strzały wg. mnie duzo lepiej wychodza
crash5
Ja se tak szybko dziś niezagram biggrin.gif Mam wersje na PS3 i już mi aktualizacje ściąga a wolno ściąga chodź mam 10MB widać , że ludzie dziś kupili PES chyba dlatego tak wolno smile.gif Ale wieczorkiem wkońcu orgazm biggrin.gif
Hitmanek
No ale mi chodziło o to czy wyglądają nadal tak anemicznie i piłki nadal tak dziwnie leci xD
JnR
Przepraszam że być może nie na temat... ale wiem że dużo osób tutaj piszę i może ktoś mi pomoże

Mianowicie planuje zakup PS3 za parę dni i od razu PES2009. Może ktoś wie jak się instaluję patche na PS3??? byłym bardzo wdzięczny za odpowiedź
crash5
JnR polecam Tobie jak najbardziej zakup konsoli PS3 , ale powiem tylko , że na PS3 nieinstaluje się Patchy z butami , nazwami , czy też logami lub strojami. Ewentualnie Konami może wypuścić takiego patcha i wtedy to instalujesz ale jest to mało prawdopodobne , że wypuści bo niezdażyło się tak w PES 2008. Jak chcesz konsole do patchowania to polecam PS2 smile.gif Pozdrawiam.
JnR
PS2 mam od dawna grałem we wszystkie PES na tej konsoli ale nie wiedziałem że można patchować.. no trudno... Wydawało mi się że na PS3 można wgrać Patch z nazwami klubów i nazwiskami piłkarzy bo jakiś bajerów typu buty , piłki ,murawa itp nie potrzebuje ... tylko herby i koszulki... bo nazwy sam sobie mogę zmienić
Offsik
a co do tego to raczej tak dziwne są :/ lecą lecą lecą biggrin.gif...
malomowny18
A ja mam pytanie.

Czy w tym pesie będzie możliwość wgrania kilkudziesięciu stadionów, tak jak np w pesie 6?
Bo nie grałem co prawda w Pes 2008 ale tam podobno powychodziły stadiony.
Na jakiej zasadzie się je wybierano przed meczem?

Bo np o wiele przyjemniej by się pewnie grało w Bec. a Legend np w zespole Newcastle na stadionie St.James Park a nie jakimś konami.

Będzie taka możliwość?
Wookiee
malomowny18:

W PES 2008 byl normalny kitserver taki jak w PES6
gdzie masz stadion dla kazdej druzyny...
i tylko czekac az Juce zrobi \"stadium\"server\'a do PES 2009

bo zdaje mi sie ze stadiony maja ten sam format jakby... tzn te same pliki

moze wyjdzie jakis prosty konwerter jak w przypadku konwertowania stadionow z PES5 do PES6 ;p

OBY NA TO LICZE BO MAM POKAZNA SUME STADIONOW KTORE TYLKO CZEKAJA AZ JE WRZUCE
i odrazu odpalam UEFA Champions League !!!!!!!!
bo teraz bez storjow i stadionow gram jeno towarzyskie meczyki ;/

nie wiem czy kogos to obchodzi ale pochwale sie moja wlasnoreczna produkcja
(wiem ze lepiej poczekac na kitserver no ale...dla mojej Chelsea wszystko)

MakssPl
Bardzo ładnie.. ja tylko czekam na mojego PESa, wyślesz mi ten strój pózniej?
Wookiee
no wlasnie nie da rady GDYZ jest to calkowicie wykonany stroj w EDIT MODE

poniewaz nie potrafie robic takich prawdziwych tekstur jak do kitserver'a ;p biggrin.gif:D:D
manio3
Belcome a Legend -9/10 Super tryb gram już w Milianie smile.gif
Champions League -6/10 Fajnie ale mogło być jednak lepiej
Master League - 4/10 Słabo w sumie podobny do ML z PES 2008
Grafika -8/10 Bardzo ładna grafa w szczególności strój
Składy -2/10 Nic więcej kilka transferów zrobionych reszta olana Berbatov w Tottenhamie, Robinho w Realu żal
Gameplay -7/10 Widać poprawy ale troszkę łatwo zdobywać gole, chodź moja najwyższa wygrana 4-1.

To tyle po 2 godzinach gry:)

Screen z Belcome jeszcze wtedy grałem w City

PS:Mam pytanie czy u was na początku jak się przejdzie do jakiegoś klubu to trzeba grać mecze z pierwszym składem np: Milan-Milan?
malomowny18
Dzięki za odp Wookie.

Oby te stadiony i stroje jak najszybciej smile.gif

pzdr
JnR
BTW

Ktoś wie czy można jakoś wrzucić tak jak na PC zdjęcie herbu klubu na PS3 ?? żeby sobie samemu wyedytować?
Wookiee
co do zdobywania goli:
bywaly mecze w ML w PES6 gdzie wygrywalem po 7:0, 8:0, (rekord 11:2)
a mimo to nie razilo mnie to

natomiast w PES 2009 wliczajac w to demo najwyzszy wynik jaki mialem to 3:4 w d*** xD
ale takie wyniki tez sa w realu a na dodatek po 60 meczach jeden taki wynik to jaknajbardziej spoko.

w PES 2008 nie gralem wlasnie z tego powodu bo KAZDY mecz konczyl sie minimum 6:0 ;/
crash5
Czy komuś dzisiaj tak długo ściągał się nowy soft na PS3? :/
WKS
CYTAT(manio3 @ Oct 16 2008, 20:22) *
Belcome a Legend -9/10 Super tryb gram już w Milianie smile.gif
Champions League -6/10 Fajnie ale mogło być jednak lepiej
Master League - 4/10 Słabo w sumie podobny do ML z PES 2008
Grafika -8/10 Bardzo ładna grafa w szczególności strój
Składy -2/10 Nic więcej kilka transferów zrobionych reszta olana Berbatov w Tottenhamie, Robinho w Realu żal
Gameplay -7/10 Widać poprawy ale troszkę łatwo zdobywać gole, chodź moja najwyższa wygrana 4-1.

To tyle po 2 godzinach gry:)

Screen z Belcome jeszcze wtedy grałem w City

PS:Mam pytanie czy u was na początku jak się przejdzie do jakiegoś klubu to trzeba grać mecze z pierwszym składem np: Milan-Milan?

Ja gram na PC padem 2 odpowiada za podanie 3 za wrzutke/wslizg 1 strzal 4 dlugie podanie w Become którym sie naciska zeby poprosic o pilke bo gram Deportivo i tak jak napisales bez przerwy Mecz DEPROTIVO-DEPORTIVO i nie moge sie dostac bo nie mam dobrych  podan   a jak mam to beznadzejne tak wiec prosze pilnie o odpowiedz 
smock1983
najlepszym pes'em jest byl i bedzie pes 06 to juz nie to samo ...
puki nie wyjdza patche nie mam zamiaru grac w pes 09 choc gre juz mam tydzien jakos nie moge grac w rogrywki ktore nie istnieja... jedynie LM jest jak w realu ale nawet tam duzo brakuje im chocby zespoly ktore w niej graja w tym seezonie zal mi ich.....
demondexter
Panowie mam jedno pytanie nie wiem czy to właściwe miejsce ale jestem zdesperowany ;P ale do rzeczy... byłem przekonany że premiaera nowego PES jest dzisiaj (16.10) pojechałęm do Katowic do Empiku pozniej dop Media marktu a tu lipa, Gry nie ma na półce... Kiedy w końcu jest ta premiera "?
WKS
Wczoraj byla biggrin.gif 15 Pazdziernik tylko moze do sklepow nie dodatrla
filipinaikos
Po dwoch godzinach grania najwyzszy wynik to 8:1 z Villareal w lidze mistrzow na Top Player... Troche mnie to zasmucilo ze tak latwo wszystko wpada ale to byl tylko jeden taki mecz i reszta maja bardzo realne wyniki biggrin.gif A chlopaki jak mozecie to zdajcie relacje z ONLINE bo zastanawiam sie nad kupnem ale musze wiedziec czy sie oplaca...
lookass
Pierwsze wrażenia po rozegraniu kilku meczy z bratem ok ale delikatnie mówiąc wkurwiłem się kiedy w ostatnim meczu dzisiejszego wieczoru bramy zaczęły wpadać jak z rękawa, co acja to gol a wynik 6 : 5 mówi sam za siebie żal :/ mam nadzieje ze to jednorazowy przypadek ale chyba sie rozczaruje. Ogólnie na razie mi sie podoba ale prawda jest taka ze trzeba troche wiecej meczy rozegrac niz z te 5 - 6. A teraz mam przy okazji pytanko. Wie ktoś jak można ustawić możliwość sterowania bramkarzem, żeby można było samemu zdecydować czy chce sie wybić piłke, czy wyrzucić i do kogo? Z góry dzieki za odpowiedź.
Dariusz007
Ja mam takie pytanie: Czy w become a legend można być bramkarzem ? Czy tylko graczem z pola ?
lookass
Tylko pomocnikiem lub napastnikiem, przynajmniej tak czytałem bo sam jeszcze nie sprawdzałem.
adashko
Sprawdzone, tylko napastnikiem bądź pomocnikiem...
mic_TS
Mozesz grac na kazdej pozycji poza bramkarzem sad.gif niestety

(obronca takze)
crash5
Wrażenia z gry nieziemskie. Poprostu odjazd. Jak oni tą grafe dopracowali!!! Zupełnie inna bajka niż PES 2008 smile.gif Naprawde bomba. Dodam , że mam wersje na PS3. No nic ide grać smile.gif Do jutra!
falcon87pl
CYTAT(filipinaikos @ Oct 16 2008, 21:49) *
Po dwoch godzinach grania najwyzszy wynik to 8:1 z Villareal w lidze mistrzow na Top Player... Troche mnie to zasmucilo ze tak latwo wszystko wpada ale to byl tylko jeden taki mecz i reszta maja bardzo realne wyniki biggrin.gif A chlopaki jak mozecie to zdajcie relacje z ONLINE bo zastanawiam sie nad kupnem ale musze wiedziec czy sie oplaca...

ja dokladnie to samo w LM na Top'ie z Villareal 6-1. ale to jednorazowy taki wynik byl, pozostale wyniki calkiem calkiem smile.gif . ale czuje ze pogra sie ze 2 tyg i juz tylko z kumplami albo online bedzie sens grac.
who_me
U mnie wiekszosc wynikow to cos w stylu 1-0 ,2-1 ....raz przegrywam ,raz wygrywam wiec chyba jest lepiej niz w pes6 i 2008.Dla mnie fantastycznie zrobione jest oswietlenie na stadionie tzn.odblyski slonca na zawodnikach , cienie na murawie ,delikatny efekt mgielki i glebia pola.Co do bledow GK to jest lepiej niz w 2008 .Rozgrywka chyba bardzo nie ulegla zmianie w porownaniu do dema. Teraz chyba nawet zatwardziali fani pes6 nie beda mieli wyjscia bo 09 jest po prostu gra lepsza ;]
falcon87pl
CYTAT(who_me @ Oct 17 2008, 04:57) *
U mnie wiekszosc wynikow to cos w stylu 1-0 ,2-1 ....raz przegrywam ,raz wygrywam wiec chyba jest lepiej niz w pes6 i 2008.Dla mnie fantastycznie zrobione jest oswietlenie na stadionie tzn.odblyski slonca na zawodnikach , cienie na murawie ,delikatny efekt mgielki i glebia pola.Co do bledow GK to jest lepiej niz w 2008 .Rozgrywka chyba bardzo nie ulegla zmianie w porownaniu do dema. Teraz chyba nawet zatwardziali fani pes6 nie beda mieli wyjscia bo 09 jest po prostu gra lepsza ;]

Zgadzam sie ze efekt mgielki i glebia pola super sie prezentuja smile.gif zaskoczyla gra w deszczu (2 mecze na razie rozegralem), myslalem ze reflektorow na boisku nie wlaczyli bo tak ciemno bylo biggrin.gif ale pilka i zawodnicy sporo inaczje sie zachowuja (zauwazyliscie ze grzmi w czasie deszczu ? niby szczegol u cieszy). W porownaniu z demem wydaje mi sie ze troszeczke jeszcze wolniejszy jest pes (moze mi sie wydawac). A jezeli chodzi o strzaly to przez przez 3 godz grania ManU, ani jednego "balonowatego" strzalu nie bylo i w koncu, to co mnie w demie strasznie denerwowalo, jak zawodnik klasy Rooney, CR7 itp jak ma pilke na lewa noge TO STRZELA LEWA NOGA. Niecelnie czasami, ale lewa.
MakssPl
CYTAT(demondexter @ Oct 16 2008, 21:24) *
Panowie mam jedno pytanie nie wiem czy to właściwe miejsce ale jestem zdesperowany ;P ale do rzeczy... byłem przekonany że premiera nowego PES jest dzisiaj (16.10) pojechałem do Katowic do Empiku później do Media Marktu a tu lipa, Gry nie ma na półce... Kiedy w końcu jest ta premiera "?

No oficjalnie chyba pomimo wszystko 17 października.. czyli dzisiaj ale już nie wiem
demondexter
dzięki
Piciu
Tylko co w dalszym ciągu Robinho robi w Realu Madryt?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.