Simi93
Oct 18 2008, 06:55
CYTAT
Wybaczcie, ale ja wyraziłem jedynie swój pogląd, a słowa takie jak Wasze obrażające moją osobę to mi latają... wiecie gdzie. Powiem Wam tylko, że zachowujecie się tak, jakbyście dostali wczoraj internet, a dzisiaj już Waszym 1 Gb/s szpanowali. Porównując do najnowszej Fify widzę OGROMNĄ różnicę. To, co zaimplementowało EA do FIFY nie można porównać do kombinactwa Żółtków. Przykro, ale nie można ciągle jechać na lenistwie i starym silniku z 2007 roku, który w ogóle się nie sprawdził. No, a Konami dalej sobie w kulki leci i ściąga ostro, bo jak już wspomniałem Become a Legend to słaba kopia Be a Pro, a tryb wymieniania się videosami już gdzieś widziałem. Nie będę porównywał tych gier, ale widzę głębokie niedociągnięcia. I w mechanice piłkarzy, i w gameplayu. Te dziwne strzały naprawdę wyglądają jak przerysowane z Tsubasy. Śmieszy mnie zachowanie fanów Pro Evo, którzy jarają się, że poprawiony został tryb online. Przyznajcie się szczerze - Ilu z Was legalnie kupiło oryginalną kopię? Pięciu? Dziesięciu? Więc po co do cholery zadowalacie się onlinem? Wracając do polityki Konami - przechwalali się tyloma poprawionymi reakcjami, mechaniką, dynamiką. Prawda jest taka, że dostaliśmy - w najlepszym wypadku - odnowioną - wróć! Uaktualnioną edycję 2008, bądź słabszą grę na zeszłorocznym silniku.
Stary silnik bo od 2007 roku.. koleś nie rób se jaj, myslisz ze wystarczy dać nowy silnik i wszystko bedzie smigało...
Konami załadowało nowy silnik i teraz poprawia samą fizyke gry... która w rok nie stanie się idealna :|
Przepraszam bardzo, ja mam wrażenie, że to właśnie FIFA bazuje ciągle na starym silniku, od 2003 grafika jako tako się nie zmienia... zmieniają się tylko tekstury (i to było dobre ale do 2006r..).
Później wzrastały wymagania, a grafika tylko z bliska wyglądała fajnie...
Mani3k
Oct 18 2008, 08:04
CYTAT(Simi93 @ Oct 18 2008, 07:59)

Stary silnik bo od 2007 roku.. koleś nie rób se jaj, myslisz ze wystarczy dać nowy silnik i wszystko bedzie smigało...
Konami załadowało nowy silnik i teraz poprawia samą fizyke gry... która w rok nie stanie się idealna :|
Przepraszam bardzo, ja mam wrażenie, że to właśnie FIFA bazuje ciągle na starym silniku, od 2003 grafika jako tako się nie zmienia... zmieniają się tylko tekstury (i to było dobre ale do 2006r..).
Później wzrastały wymagania, a grafika tylko z bliska wyglądała fajnie...
Każdy ma prawo do własnej opinii, uszanuj to...
-----------------------------------------------------------------------
Grafika w PES2009 też "fajnie" wygląda tylko z bliska.
juventino
Oct 18 2008, 08:35
trzeba przyznac, ze gra ma sporo bledow, niektore takie, ktore bardzo przykuwaja uwage...
od siebie dodam, ze mi najbardziej nie podobaja sie strzaly. sa bardzo anemiczne, nie wiem jak to jest, ze jak uderze pilke z max. paskiem, to pilka leci bardzo wolno. no i oczywiscie kilka metrow nad bramka. znowu jak strzele slabiej, to bramkarz spokojnie lapie pilke. probje roznych strzalow, to z R2, to ze strzalka do tylu, czasami wyjdzie jakis mocniejszy strzal, ale zwykle sa slabe. i wlasnie dziwne to jest, ze takie babole z 16-20m bramkarze puszczaja, a czesto jest tak, ze strzelam z 10m, gdzie mam polowe bramki odkrytej, a tu interwencja a'la kuszczak:P ale ogolnie, to bramkarze w tej czesci sa najtrudniejsi do pokonania. maja bardzo dobry refleks. szkoda, ze dalej sa bledy z rykoszetami, po ktorych pedza sprintem do liniowego:)
nastepna porazka: zawodnicy dobrzi technicznie, jak ronaldo, messi, del piero... sa za dobrzi:) na poczatku sie cieszylem, jak wielu innych osob, ze w koncu technicy maja przewage nad silaczami. no moze nie przewage, ale teraz juz nie jest tak, ze kazdy obronca im od razu zjada pilki. ale troche z tym przesadzili. gram juventusem i po rozpoczencu gry, przechodze pol boiska alexem. raz z markowaniem( to tez troche przesadzone, ze zawodnicy zawsze sie na to nabieraja!!), raz na wolnym biegu. tak samo camoranesi, tylko jemu jeszczetrudnije. czasami ide wolno na goscia, a ja jakbym przez niego przechodzil. podejdzie dwoch, trzech i przewaznie to camoranesi wygrywa przepychanke...
ehhh dobra szkoda nerwow. i tak nie ma lepszej gry od pesa:)
wlodar88
Oct 18 2008, 08:53
ja od wczoraj zamiatan w fulla i gra dla mnie jest debesciarska. co do strzałów to trochę was nie rozumiem. mi bomby wychodzą. strzały są trudniejsze do wykonania, to fakt. może więc byście się pouczyli grać. albo nie strzelajcie Lewandowskim tylko może takimi zawodnikami jak Gerrard, Adriano czy Juninho. co do reszty to powiem tylko tyle że gra jest miodna. gameplay zamiata i nie będę się wgłębiał w szczegóły, ale jest naprawdę dla mnie bomba. najlepszy PES w historii.
juventino
Oct 18 2008, 09:18
wlodar: gerrerd, adriano, juninho, mowisz? hmm moze jeszcze poziom amateur? ja lubie grac slabszymi druzynami oraz master league:)
Hitmanek
Oct 18 2008, 09:22
Panowie, co byście nie powiedzieli, można pesa kochać albo nienawidzić ale jedno jest pewne ta gra jest po prostu maksymalnie, i do bólu wkurwiająca

Chwilami dostaje przy niej takiego jebca, że sam siebie nie poznaję. Nie wiem jak oni to zrobili ale rzadko kto/co tak bardzo doprowadza mnie do szału

No ale może to przez to, że często blokuje się na kilka dni i nie potrafię nawet strzelić w światło bramki. A z kolegami u góry co do błędów można się zgodzić aczkolwiek ja te dziwne biegi do górnych piłek czy inne babolsy traktuje w kategorii- a niech już jest, trzeba sobie radzić. Inna sprawa jak kogoś to irytuje któryś rok z rzędu a dostaje te same, powielone błędy.
ComeBack
Oct 18 2008, 10:12
Czy jest mozliwosc aby uruchomic gracza bez pilki zeby poszedl do przodu(uciekal obroncy)??
Marcenao
Oct 18 2008, 10:26
A ja mam pare pytań, aby porównać demo do fulla:
- Czy bramkarze lepiej się zachowują?
-Animacja biegu jest lepsza?
-Faule są poprawione? (bo kartki za czyste wejścia są denerwujące)
-czy jest albo będzie polska wersja jezykowa?
Wookiee
Oct 18 2008, 10:33
jedynie wypowiem sie co do fauli poniewaz od samego poczatku obcowania z gra FULL
mozna zauwazyc ze znacznie poprawiono faule....kartki nie sypia sie za DOSLOWNIE kazdy wslizg
ale mimo to wczoraj sie zirytowalem gdy po czystym wejsciu w pilke a chwile potem zachaczeniu nog przeciwnika dostalem czerwona kartke
mimo ze faulu wogole nie bylo....no ale to tylko raz mi sie zdarzylo jak narazie
ale powiedzmy szczerze czyz nie widzimy czesto na meczach takiech sytuacji
gdzie zawodnik jest przez sedziego proszony do szatni mimo ze wlasciwie nic nie zrobil
to mozna tlumaczyc jako realistyczne zachowanie sedziow niz blad gry.
Ja mam pytania c.d trybu Become a Legend. Długo trzeba czekać na gre w oficjalnych meczach pierwszej druzyny? Ja zrobilem sobie OPŚ (Stilicia

) i gram w Mallorce. Druzyna rozegrala juz 15 meczow ligowych, a ja moge grac tylko w meczach treningowych z pierwszą druzyna pomimo ze niektore atrybuty mam juz na 75-80. W ogóle warto grać te mecze treningowe, czy na to samo wyjdzie jak zrobie "Skip Match"? No i kiedy sie wreszcie dostane do pierwszej druzyny?
Pozdrawiam
warto grac bo to zawsze wieksza szansa na dobry wystep i awans do druzyny A w sparingach a potem droga na lawke rezerwowych juz szybka. wszystko zalezy na jakim poziomie grasz ale nawet na top playerze po tylu meczach powinienes juz co najmniej na lawce siedziec albo wchodzic w koncowkach powoli...;]
Ujmeny
Oct 18 2008, 11:35
CYTAT(Marcenao @ Oct 18 2008, 11:30)

- Czy bramkarze lepiej się zachowują?
Nie.

- Animacja biegu jest lepsza?
Nie wiem co rozumiesz przez lepszą animację biegu. 2009 nie rożni się od poprzedników, tj. gramy "zbiorem cegieł".

- Faule są poprawione? (bo kartki za czyste wejścia są denerwujące)
Nie, nadal nawet czyste wślizgi są gwizdane jako faul.

- Czy jest albo będzie polska wersja jezykowa?
Raczej nie.
CYTAT(Tari @ Oct 18 2008, 12:46)

warto grac bo to zawsze wieksza szansa na dobry wystep i awans do druzyny A w sparingach a potem droga na lawke rezerwowych juz szybka. wszystko zalezy na jakim poziomie grasz ale nawet na top playerze po tylu meczach powinienes juz co najmniej na lawce siedziec albo wchodzic w koncowkach powoli...;]
Czyli im lepiej zagram w tym sparingu tym większe szanse na występ w pierwszej druzynie? dzieki za odp. Jeszcze mam tylko pytanie, czy można w trakcie kariery zmienic ligę na np. Angielska, czy jak na początku kariery wybrałem Hiszpanska to juz musze w niej grac do konca kariery?
Damian.
Oct 18 2008, 12:00
CYTAT(Szymi @ Oct 18 2008, 12:45)

czy można w trakcie kariery zmienic ligę na np. Angielska, czy jak na początku kariery wybrałem Hiszpanska to juz musze w niej grac do konca kariery?
Można w trakcie trwania okienka transferowego. Możesz grać w róznych ligach, oczywiście jak Ci zaoferują grę u nich
ale te oferty z innych lig nie trafiaja sie za czesto przynajmniej mi. teraz 2 sezon gram, wczesniej X razy (za x podstaw dowolna liczbe naturalna ^^) gralem po pol sezonu, max sezon albo i mniej i 1 jedyna oferta z innej ligi (gram w hiszpanskiej) - Bolton ^^ i to jeszcze mi zaanonsowano wielkim naglowkiem w menu BAL ze sensacja ze sie Bolton mna interesuje xD
crash5
Oct 18 2008, 12:09
Mam pytanie czym sie rozni najwyzszy poziom master league od very easy? Chodzi o kondycje i transfery? Bardzo prosze o odpowiedź.
Morrison
Oct 18 2008, 12:12
da się wyłączyć zasrane samo zmienianie zawodnika? bo zaczyna mnie to drażnić i jeszcze mi sami wślizgi robią w polu karnym co 3 mecz jest karny dla przeciwnika ...
jest play again w treningu?
Ja wszędzie czytam, że nowe pro evo to prawdziwy symulator i że nie padają wyniki hokejowe. Ja jestem właśnie po wygranym 10:0 meczu barceloną z liverpolem na top playerze. Czas meczu to 15 minut. Przyjemność z gry jest naprawdę duża, ale nie piszcie, że nie padają wyniki hokejowe...
Wookiee
Oct 18 2008, 12:56
ja odkad mam pelna wersje (czyt. 3 dni) najwiekszy wynik mialem 3:1 xD wiec jak dla mnie super !!
obczajcie to:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=43413moze nie kazdy jeszcze widzial xD
heh Wookie ale skąd będzie wiadomo ze ona juz wyszla i jak ja wgrać

?
who_me
Oct 18 2008, 13:42
Jak uzywa zwodu na zamach przez caly mecz to nic dziwnego ,ze padaja takie wyniki. Ja ostatnio miale cala serie wynikow po 1-0 .Dla mnie albo dla kompa;]
Wookiee
Oct 18 2008, 14:00
dokladnie
ja nie uzywam tych glupich zwodow na ktore za kazdym razem komp sie nabiera ;p
staram sie grac kombinacyjne akcje co daje fajny efekt wizualny a do tego wyniki padaja bardzo realistyczne a nie hokejowe
JnR tego to juz nie wiem ;p
ale jesli chodzi o patche to sa wszystkie do KAZDEJ gry na stronie gamershell
tam szukaj zawsze patchow i łatek do gier
i byc moze tam tez trafi ten patch jak juz wyjdzie na swiat
CYTAT(Bo0os @ Oct 18 2008, 13:30)

jest play again w treningu?
Nie ma.
Jabol7
Oct 18 2008, 14:07
Siemka czy jest w nowym Pesie Old Trafford ?
Wookiee
Oct 18 2008, 14:17
nie ma
z prawdziwych stadionow sa:
Jose Alvalade
Estadio Dragao
Estadio da Luz
Cam Nou
Santiago Bernabeu
Allianz Arena (bardzo podoba)
Amsterdam ArenA
Wembley
Stade de France
Stadio olimpico
San Siro
Stade de Louis II
Stadio Comunale di Torino (czy jak on sie nazywa)
i reszta jakis lipnych stadionikow xD
nie uzywam wogole zwodu na zamach...
Macie ktoś screeny z gry stadionu Allianz Arena? Chętnie bym zobaczył
Kettger
Oct 18 2008, 14:34
Nie ma Allianz Areny, jest coś podobnego o nazwie Reigenbotz Platz
Jest już jakiś OF do pełnej wersji pesa?
Do 1 składu Barcy wbił przecież kolejny świetny wychownek... Sergi Busquets
Wookiee
Oct 18 2008, 16:09
dlatego napisalem BARDZO PODOBNA
bo to jest allianz arena ale troche przerobiona zeby nie bylo ze prawdziwa.
tak jak w PES6 Old Trafford nazywal sie TradBrick Stadium

:D:D
SCREEN Z pseudo Allianz z PES 2009:

a teraz z innej beczki:
ludzie sie czesto skarza ze maja wyniki rodem z PS 2008 po 10:0 o_O
ja takich nigdy nie mialem jak dotad w PES 2009 ale to moze dlatego ze gralem dobrymi teamami z wyrownanymi skladami
wiec dlatego wzialem teraz Chelsea przeciw Stoke City i .... ledwo zremisowalem 1:1 XD
a potem wygralem 3:0 (bylo ciezko) i mi bardzo takie wyniki odpowiadaja xD POZDRO
ja tam mam zwyczajne wyniki. Czasami oczywiscie przyszaleje z jakims 5-0... ale zwykle to ciesze sie rozgrywaniem i gram tak by strzelić JAK NAJŁADNIEJSZE bramki a tym którzy grają na ilość bramek współczuje... co za przyjemność naparzać i strzelać byle tylko jak najwiecej...

i mam nadzieje ze rozmawiamy o poziomie TOP PLAYER... a nie nizszych...
pograjcie sobie slabszymi zespolami....
ja np lubie pograć ajaxem albo porto... albo jeszcze slabszymi....
a nie tylko MU, BARCE, REALE itp...
Bartek10
Oct 18 2008, 16:19
Grałem w FIFE 09 fajna oprawa i wogóle i dziś zainstalowałem PES 2009 patrze i nie wierze Konami zrobiło ogromnym postep.Muzyka nie jest taka dretwa wkoncu poprawili sterowanie jednak geamplay sie nic nie zmienił z 08 ale jest wmiare dobry.Teraz czekam jeszcze na patch ktory dodwal by orginalne koszulki i kluby w 100%
PS.Ciekawie zapowiada sie tryb zostań Legendem chyba po zagraniu 3 meczy ktore rozegralem zagram se
Wookiee
Oct 18 2008, 16:44
LoL
takie komenty zmnie najabrdziej rozbrajaja

:D:D:D:D:D:D
JAK TO NIE ZMIENIL SIE GAMEPLAY ????!!!!! O_O
przeciez to jest pierwsze co zauwazylem w PES09
doslownie pierwszy premierowy mecz w demo 2009 i kilka sekund meczu odrazu co pierwsze mi sie w oczy rzucilo
adashko
Oct 18 2008, 16:55
CYTAT
przeciez to jest pierwsze co zauwazylem w PES09
Dokładnie, rozgrywka jest bardziej siermiężna i defensywna.
Nie ma już gry na "hurra" i akcje trzeba przeprowadzać taktycznie.
Tylko zastanawiam się i trochę martwię, że mimo tego że jest to niewątpliwie pójście w stronę rzeczywistości, to czy nie odbije się to negatywnie na popularności tej gry
Ujmeny
Oct 18 2008, 17:49

Zrzut ekranu pokazują pozornie niegroźna akcję.
Zawodnik przeciwnej drużyny wykonał długie podanie lobem (L1+Kółko), a celu przejęcia piłki "wypuściłem" bramkarzem (trójkąt). Efekt? Piłka odbiła się od ziemi i przelatuje nad bramkarzem. Cała sytuacja wydała mi się na tyle dziwne, że podobne sytuacje zdarzały się w wersji PES 6.
Postanowiłem przeanalizować na powtórkach zachowanie bramkarza podczas rzutów rożnych kiedy to nakazujemy mu wyjść z bramki. Okazało się, że tak samo jak w wersji poprzedniej bramkarz nie wykonuje ruchu w kierunku najbliższego punktu w którym przetnie tor lotu piłki, a jedynie w kierunku gdzie piłka wyląduje. Pytanie rodzi się samo, gdzie ten rok pracy?
7Pavel7
Oct 18 2008, 17:51
Witam jestem nowym userem dzis kupilem orginala pes09 bolicencja na LM jest i co troszke sie rozczarowalem niema ani Anathorsis Famagusta ani AB Alborg ani Bate Borisov czy jest jakis patch który dodaje druzyny ktore graja w LM + Wisla K. i Lech Poznan jakby sie dalo
CYTAT(Ujmeny @ Oct 18 2008, 16:53)

Zawodnik przeciwnej drużyny wykonał długie podanie lobem (L1+Kółko), a celu przejęcia piłki "wypuściłem" bramkarzem (trójkąt). Efekt? Piłka odbiła się od ziemi i przelatuje nad bramkarzem. Cała sytuacja wydała mi się na tyle dziwne, że podobne sytuacje zdarzały się w wersji PES 6.
Postanowiłem przeanalizować na powtórkach zachowanie bramkarza podczas rzutów rożnych kiedy to nakazujemy mu wyjść z bramki. Okazało się, że tak samo jak w wersji poprzedniej bramkarz nie wykonuje ruchu w kierunku najbliższego punktu w którym przetnie tor lotu piłki, a jedynie w kierunku gdzie piłka wyląduje. Pytanie rodzi się samo, gdzie ten rok pracy?
po Twoich postach wzioskuje ze za duzo wymagasz o tej gry i od jej tworcow. Przez chwile zastanow sie, odetchnij, pomysl....
To tylko gra, nikt nie zrobi Ci gry doskonalej. Widocznie nie jest to takie proste jak sie wydaje. PES jest od tego zeby sie nim bawic. Nie podoba Ci sie? masz wybór, mozesz pograc w nową FIFe. FIFa nie lepsza? No to wyboru nie masz...
Nie chcialem Ci ubliżyc tym postem, tylko poprostu zwrocic uwage ze za duzo blędow wyszukujesz. Czasem warto przymrużycz oko i grać dalej, a nie powiem bo jest w co... nowe dziecko KONAMI ma to coś...

to tylko gra... tylko gra... GRA!...
Hitmanek
Oct 18 2008, 18:03
Ujmeny- w menusach, w LM i BAL i nigdzie kurna więcej :F A ci Japończycy to niby tacy pracowici a lenistwo to już u nich w ogóle obrażanie najwyższych świętości....
Pavel7- No niestety, całe Konami....Ale nic się nie martw, za kilka tygodni na pewno wyjdzie jakiś patch ;P
Btw. Tak sobie gram w to ML i w ogóle nie czuć ML ;p Już się lepiej grało w 08 na evolution patch II, no ale na razie mam trzy mecze więc poczekajmy.
CYTAT(Ujmeny @ Oct 18 2008, 18:53)

Przy podaniach na wybieg po ziemi wcale nie jest lepiej.
Leszczu
Oct 18 2008, 18:42
CYTAT(7Pavel7 @ Oct 18 2008, 18:55)

Witam jestem nowym userem dzis kupilem orginala pes09 bolicencja na LM jest i co troszke sie rozczarowalem niema ani Anathorsis Famagusta ani AB Alborg ani Bate Borisov czy jest jakis patch który dodaje druzyny ktore graja w LM + Wisla K. i Lech Poznan jakby sie dalo
100% racji. Po co robią LM, skoro nie dają jej uczestników w pełni :/ Tryb CL też nie jest jakis fantastyczny, przez to, że nie ma go w ML :/
Ujmeny
Oct 18 2008, 19:12
CYTAT(Bo0os @ Oct 18 2008, 19:06)

po Twoich postach wzioskuje ze za duzo wymagasz o tej gry i od jej tworcow. Przez chwile zastanow sie, odetchnij, pomysl....
To tylko gra, nikt nie zrobi Ci gry doskonalej. Widocznie nie jest to takie proste jak sie wydaje. PES jest od tego zeby sie nim bawic. Nie podoba Ci sie? masz wybór, mozesz pograc w nową FIFe. FIFa nie lepsza? No to wyboru nie masz...
Nie chcialem Ci ubliżyc tym postem, tylko poprostu zwrocic uwage ze za duzo blędow wyszukujesz. Czasem warto przymrużycz oko i grać dalej, a nie powiem bo jest w co... nowe dziecko KONAMI ma to coś...

to tylko gra... tylko gra... GRA!...
W moim mniemaniu uciekasz od rzetelnej oceny produktu. Produktu, który pomimo upływu lat się nie rozwija. Nie z powodu możliwości technologicznych, ale w wyniku zmiany polityki japońskiej formy. Bardzo dobrze pamiętam pierwsze trzy części gry - idealne zestawienie rocznika do jakości. Obecnie mamy XXI wiek, a deweloperzy nie usuwalni wad z "XX wieku". Widać, jak na dłoni, że nawet nad nimi nie siedzieli jednego dnia.
Nowe dziecko? Bardzo niedoskonałe dziecko. Porównując do ostatniej udanej wersji - nr 6 - wypada bardzo przeciętne. Pamiętaj od 2 lat pracy należy wymagać efektów, tu jest bajzel.
Nie uraziłeś mnie

Mnie po prostu krew zalewa, jak moja ulubiona firma zmienia się w pijawkę, tą jaką była EA Sport przez 90% lat swojego istnienia. Te 10% to nowa wręcz genialna odsłona FIFY na XBOX 360 - niepopularna opinia, ale... zagrajcie! To jest symulator piłki nożnej, z genialną grafiką, i animacją. Sam się dziwię, że to piszę, ale różnica pomiędzy PES 2009 na PC, a FIFĄ na XBOX jest porażająca.
who_me
Oct 18 2008, 19:39
Wypada przecietnie patrzac na dwa lata jakie mieli do pracy nad gra ? Jezeli tak to mozliwe ,ale trzeba wziasc pod uwage ,ze ten silnik nie pozwala na wiecej.
Po pierwsze to 6( mozesz sobie wmawiac co innego ,ale takie sa fakty) nie byla udana ,a po drugie to 09 jest zdecydowanie lepsza od 6 . Mozesz faktycznie starasz sie znalesc za duzo bledow na sile. Rozegralem moze ,ze sto meczy w 09 i bledy takie jak ty podales maja miejsce raz na 5 moze na 10 meczy . Ile grales w ta fife na konsole ? Mechanika gry jest jescze w tyle za pesem.Nie ma tej wolnosci kierwowania zawodnikiem i widac ze mimo ze silnik graficzny jest nowy i animacje to skrypty sa jeszcze ze starszych czesci.Grafika na konsoli jest porownywalna do tej z pes09. Pograj w to wiecej i sam zobaczysz.
Kubbas
Oct 18 2008, 20:08
Po co za każdym razem piszesz, że 09 i 08 jest lepsza od 6 jak każdy Ci mówi, że jest inaczej?
09 jest dobra, ale do magi szóstki jej jeszcze dużo brakuję. W 09 nie czujesz takiej kontroli nad przebiegiem gry jak w 6. I nie pisz, że takie są fakty gdyż każdy ma inne zdanie.
barman_2000
Oct 18 2008, 20:49
no i co z tego ze wszyscy mówia ze 6 jest lepsza, ale on mówi inaczej i ja twierdze tak samo, w 09 gra mi sie duzo lepiej i przyjemniej niz w 6, nie podobala mi sie i tyle, dlatego gralem w 5 i 08 caly czas, kazdy ma swoje zdanie i nie mów ze jak wszyscy tak mówia to on tez tak musi
who_me
Oct 18 2008, 20:55
,, Po co za każdym razem piszesz, że 09 i 08 jest lepsza od 6 jak każdy Ci mówi, że jest inaczej? ,,
O 2008 mow sobie co chcesz ale wiekszosc ludzi na forach jest zgodna ,ze pes6 jest gorsza od pes 2009. Gdzie ci wszyscy ?:] chyba mowisz o tych ze slabymi komputerami ;]
Przestan sie zachwycac tym pes6 bo to byl po prostu gniotek i chyba trzeba byc slepym zeby tego nie widziec.Ta twoja magia przyslonila ci oczy.
Kettger
Oct 18 2008, 20:58
CYTAT(who_me @ Oct 18 2008, 21:59)

,, Po co za każdym razem piszesz, że 09 i 08 jest lepsza od 6 jak każdy Ci mówi, że jest inaczej? ,,
hehe Jakos wiekszosc ludzi na forach jest zgodna ,ze pes6 jest gorsza od pes 2009. Gdzie ci wszyscy ?:] chyba mowisz o tych ze slabymi komputerami ;]
Oczywiście. Dzieci mają kompleksy, że nie ruszają im nowe gry.
Bartek10
Oct 18 2008, 21:18
Mam pytanie:Kiedy wyjdzie GDB Folder do PES 2009??
Ze strojami do wszystkich drużyn
Ci co krytykują wyjście GK.... nimi trzeba umieć wychodzić.. na początku mi się też zdarzało za teraz wiem kiedy przytrzymać i w jakim momencie odpuścić żeby nic się nie stało ( taki Babol jak na foto) . Już nie róbcie tak że trzymacie ciągle guzik tylko regulujcie go... starajcie się nad nim panować trójkątem . Daje wam 100% że to się poprawi jak zaczniecie nie trzymać na pałe bo on biegnie i się kładzie a potem kiks.. trzeba to tak wyregulować żeby piłka mu w koszyczek wpadła lub po koźle ją złapał.. uwierzcie że się da
QUOTE(Bartek10 @ Oct 18 2008, 22:22)

Mam pytanie:Kiedy wyjdzie GDB Folder do PES 2009??
Ze strojami do wszystkich drużyn
No myślę, że jeszcze trzeba poczekać. Na moje oko - 1,2 miesiące!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.