Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Tolox11
Sure i can help you, now i dont have much time (here isnt vacations time) sad.gif  but if you want i can send you the OF with many southamerican teams, i use them to edit my polish OF and maybe can help you, if you want them send me pm.

Salu2

biggala2310
Dacie radę zamieścić reprezentację Izraela zamiast Łotwy? Także czy będzie wiele talentów? Jak chcecie mogę wam podsunąć sporo nazwisk poczynając na Lulinhi, a kończąc na Jacku Wilshare. Interesuje się piłką w młodym wykonaniu więc sie trochę na tym znam ;D Prosiłbym o dodanie także flagi Czarnogóry zamiast jakiegoś Saint Kitts i Nevis, aby można było przypisac narodowości Vicinicowi i Joveticowi.
Orange_91
CYTAT(biggala2310 @ Aug 12 2008, 16:31) *
Dacie radę zamieścić reprezentację Izraela zamiast Łotwy? Także czy będzie wiele talentów? Jak chcecie mogę wam podsunąć sporo nazwisk poczynając na Lulinhi, a kończąc na Jacku Wilshare. Interesuje się piłką w młodym wykonaniu więc sie trochę na tym znam ;D Prosiłbym o dodanie także flagi Czarnogóry zamiast jakiegoś Saint Kitts i Nevis, aby można było przypisac narodowości Vicinicowi i Joveticowi.

Izrael jest w grze a Łotwy nie zrobimy. Możesz podsunąć jakieś talenty ale nic nie obiecujemy bo z miejscem na tego typu zawodników jest bardzo ciężko.
biggala2310

Lulinha(1990)-169cm, gracz Corinthians, występuję w ataku lub jako ofensywny, bądź prawy pomocnik. Jeden z największych talentów w obecnej piłce. Świetny technicznie, dobrze drybluje, szybki. Filmiki z jego grą można obejrzeć na Youtube.

Jack Wilshere(1992)-170 cm, 60 kg, gracz Arsenalu zaliczany do pierwszej drużyny, grywa najczęściej na lewym skrzydle, albo jako rozgrywający. Świetna lewa noga, bardzo zwrotny, dość szybki z niezłym strzałem z daleka. Grał w przedsezonowych sparingach z takimi rywalami jak Real Madryt. Także możecie zajrzeć na Youtube i zobaczyć co potrafi.

Michał Janota(1990)-171 cm, gracz Feyenoordu, prawy pomocnik i napastnik. Szybki z dobrym dryblingiem. Stylem gry przypomina Błaszczykowskiego.

Stevan Jovetic(1989)-183cm, Czarnogórzec, gracz Fiorentiny. Dość szybki, dobrze gra obiema nogami, choć lepiej prawą, świetny strzał, pewny egzekutor rzutów karnych. W zeszłym sezonie był vice-kapitanem partizanu i chyba królem strzelców w Serbii.

Sergio Gontan "Keko"(1991)-Prawy bądź ofensywny pomocnik Atletico Madryt. najlepszy gracz Mistrzostw Europy do lat 17 lub 18(Nie pamiętam dobrze), które to oglądałem na EuroSport. Szybki z dobrym dryblingiem i techniką. Świetnie czyta gre i podaje. Piłkarz kompletny. Nie znam dobrze jego wzrostu lecz zdaję mi się, że ma ze 170 cm maksymalnie.

http://www.uefa.com/ml/images/players/ucl/...220/1901610.jpg

Kyriakos Papadopoulos(1992)- Mimo młodego wieku juz w zeszłym sezonie zaliczył kilka spotkań w Olympiakosie. Gra na środku obrony i mierzy 185 cm. Dobry fizycznie, lepsza noga to prawa.

Nicolas Millan(1991)-179 cm, 77 kg. Colo Colo. Przez pewien czas najmłodszy piłkarz w historii futbolu. Napastnik, dobry fizycznie, szybki, zwinny, silny z dobrą równowagą. Dysponuje mocnym strzałem z daleka.Średni technicznie.

Chrisantus Macauley(1990)-Nigeryjski napastnik, król strzelców mistrzostw świata U17. Gracz HSV mierzy 183 cm i waży 76 kg. Ostatnio dostał szansę występu w pierwszej drużynie i odwdzięczył się bramką. Szybki, skoczny z dobrym strzałem.

Daniel Pacheco(1991)-Hiszpan z Liverpoolu. 179 cm, 74 kg. Dobry technicznie i bardzo zwinny napastnik z instynktem strzeleckim. Chciało go wiele czołowych europejskich drużyn. Dostawał już szansę gry od Beniteza.

Batuhan Karadeniz(1991)-Turecki napastnik z Galatasaray mierzący 190 cm. waży 75 kg. Nieźle gra głową, twardo stoi na nogach i jest dość dobry technidznie. Zawodnik lepiej gra prawą nogą.

Napisałem tylko 10 których nie było poprzednio, a ze względu na swój talent i występy w pierwszych drużynach być powinni. Zdjęcia Papadopoulosa dać nie mogłem, więc dałem linka
Grosio
Na transfery.info jest prowadzony cykl młode talenty... Opisano tam ponad 20 młodych i obiecujących piłkarzy... Może ta stronka wam pomóc smile.gif
Marcenao
A czy będzie 5 część tego patcha?
djclanv1r00z
CYTAT(Marcenao @ Aug 15 2008, 22:02) *
A czy będzie 5 część tego patcha?

tak smile.gif

a tu koledzy z forum nawet temat o tym zrobili : http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0

pozdro cool.gif
Lutek
Dzis na http://fifaeaso.pl/forum/index.php?ap=93 TURNIEJ SPONSOROWANY ( Torba + Smycz UEFA EURO 2008
swiatek
dlaczego po zainstalowaniu patcha nie zmienily mi sie herby druzyn? mam takie jak byly przed zainstaliwaniem dry.gif prosze o pomoc biggrin.gif
Orange_91
CYTAT(swiatek @ Aug 28 2008, 11:47) *
dlaczego po zainstalowaniu patcha nie zmienily mi sie herby druzyn? mam takie jak byly przed zainstaliwaniem dry.gif prosze o pomoc biggrin.gif

Było to wałkowane 100 razy:
Instalacja

Dkz_patch
1. wypakowujemy
2. otwieramy dkz_studio
3. otwieramy wypakowany plik w dkz_studio
4. nastepnie klikamy na zakladke patch - Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES

Exe + OF + Intro
1. wypakowujemy
2. plik PES6.exe przenosimy do glownego katalogu gry i podmieniamy
3. OF (KONAMI-WIN32PES6OPT) przenosimy do C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
4. intro (opmov) przenosimy do folderu dat PES6\dat i podmieniamy

KitServer
1. wypakowujemy
2. folder kitserver przenosimy do folderu
3. nastepnie otwieramy setup kitservera i klikamy na instal

Komentarz
1. wypakowujemy
2. plik p_sound przenosimy do folderu PES6/dat i podmieniamy (jezeli ktos chce zachowac stary komentarz Borek&Kolton niech nie wrzuca naszego p_sound, ale wtedy niech wylaczyc wymawianie nazwisk w grze bo moga byc pomieszane)

Patcha najlepiej instalowac na czysta gre, ale mozna tez na ver 3.0

Postępuj zgodnie z instrukcją a będzie ok.
lala6000
A jest juz moze aktualizacja OF? Sorry ale nie mam zbytnio czasu przeszukac forum wiec prosze bez nerwow smile.gif
Jamnik
Nie, PolEvo wydaje patch w całości, choć są OFy robione na podstawie tego z Ekstraklasa Patch przez innych userów. Ja korzystam z tego i jestem w sumie zadowolony, gdyż przez jakiś czas pogram tymi składami (najwazniejsze transfery są) a poczekam na professional patch od ekipy.

Jak chcesz to pobierz: OF Download
lala6000
Dzieki!
kuczu3
Mogłby ktoś seedować OE4 na Torenta bo staneło na 98,7% i nie chce dalej iść
Zywy
Mógłby ktoś wrzucić dla mnie pliki odpowiadajace za loga i socerboard? Bo mam patcha na płycie i nie chce mi odczytac pliku OE_patch.dzk i nie chce sciagac na nowo 1.3 gb<br>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.