Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Tolox11
Will german teams have their own supporter flags?

Salu2
torin
Cytat(Tolox11 @ Apr 25 2008, 17:57:38) *
Will german teams have their own supporter flags?

Salu2

I'am afraid no sad.gif I've tried to solve that problem but it's to much work. If i could use relinked bins, but i couldn't find any.
potter
Witam, dopeiro dzis sie kapnalem ze robicie juz kolejna wersje i esjtem zaskoczony, ale pozytywnie
Moim zdaniem jednak powinniscie pczoekac jeszcze z miecha i wydac polaczonego OE ze skaldami strojami i np stadionami na Euro 2008, byloby ciekawiej.
Licze tez na wieksza lcizbe mordek niz ostatnio, ja mam bardzo duzo twarzy z Premiership tylko nielicznych mi brakuje wiec jak chcecie to pszicie chetnie wrzuce nawet caly folder
Powodzenia w pracach smile.gif
czarek
witam, patch zapewne wyladuje u mnie na PC.
może mały detal, ale na screenie było stare logo Barcy ;]

pzdr.
biggala2310
Loga bardzo fajne, ale CSKA ma nowe logo, Barca też ma teraz to z "obwódką" i to samo tyczy się Interu. Uważajcie także na takie drobne błędy jak podwójni zawodnicy. Zapewne ten patch jest robiony na OF z OEP 3.0 Tam mogę wspomnieć o tym, że był podwójny Vagner Love, Sorin, Marcel Jansen i ktoś tam jeszcze. Także Douala z Saint-Etienne ma czarny kolor skóry, a nie biały. Ja to piszę tylko aby pomóc rolleyes.gif No i może jeszcze "bezimienne" menu, przede wszystkim główne. No i będzie wszystko cacy;D A co sie tyczy umiejętności graczy i formacji, to u Cristiano Ronaldo umiejętności są za niskie, nie jestem jego fanem, ale jak sie spojrzy ile to on bramek strzelił w tym sezonie i na całą jego grę to aż ręcę same składają się do oklasków. W Arsenalu obok Adebayora gra i grał Van Persie. Chelsea gra raczej 4-5-1 z Essienem na defensywie i Lampardem z Ballackiem na ofensywie. W Sportingi broni Rui Patricio, jest on chyba nawet teraz 3 bramkarzem reprezentacji. Powinniście umieścić także w każdej reprezentacji po 3 bramkarzy. No i jeżeli chcecie mogę wam wrzucić małą paczkę z zebranymi przeze mnie twarzami których nie było w poprzedniej wersji Patcha. Jest ich trochę ponad 100.
tRzony
Chchialbym sie spytac ile bydzie twarzy w Ruchu CHORZÓW poprawnych ?? HEJ MYSŁOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE !!
Pompey
znana jest już dokładniejsza data wydania patcha bo już nie mogę się doczekać cool.gif
torin
Cytat(biggala2310 @ Apr 26 2008, 11:17:02) *
Loga bardzo fajne, ale CSKA ma nowe logo, Barca też ma teraz to z "obwódką" i to samo tyczy się Interu. Uważajcie także na takie drobne błędy jak podwójni zawodnicy. Zapewne ten patch jest robiony na OF z OEP 3.0 Tam mogę wspomnieć o tym, że był podwójny Vagner Love, Sorin, Marcel Jansen i ktoś tam jeszcze. Także Douala z Saint-Etienne ma czarny kolor skóry, a nie biały. Ja to piszę tylko aby pomóc rolleyes.gif No i może jeszcze "bezimienne" menu, przede wszystkim główne. No i będzie wszystko cacy;D A co sie tyczy umiejętności graczy i formacji, to u Cristiano Ronaldo umiejętności są za niskie, nie jestem jego fanem, ale jak sie spojrzy ile to on bramek strzelił w tym sezonie i na całą jego grę to aż ręcę same składają się do oklasków. W Arsenalu obok Adebayora gra i grał Van Persie. Chelsea gra raczej 4-5-1 z Essienem na defensywie i Lampardem z Ballackiem na ofensywie. W Sportingi broni Rui Patricio, jest on chyba nawet teraz 3 bramkarzem reprezentacji. Powinniście umieścić także w każdej reprezentacji po 3 bramkarzy. No i jeżeli chcecie mogę wam wrzucić małą paczkę z zebranymi przeze mnie twarzami których nie było w poprzedniej wersji Patcha. Jest ich trochę ponad 100.

Rzeczywiscie logo CSKA jest nieaktualne i zostanie poprawione, natomiast w przypadku Interu i Barcelony herby sa jak najbardziej na czasie, a napisy przy nich sa tylko i wylacznie okolicznosciowe, nie stanowia integranej czesc.
reyty
A Roger będzie miał Polskie obywatelstwo? W końcu do szerokiej kadry został powołany a w przyszłości pewnie będzie grał a Polskiej kadrze.
Jacmen
Na pewno będzie miał, po co takie głupie pytanie przecież mistrzostwa się zbliżają i grzechem by było go nie dać do składu naszych graczy wink.gif
karo919
ile bedzie wazyc ten patch??????
ronaldo_9
Czekam na patcha pod kątem OE ale także EURO 2008
Świetne kitsy torina, twarze timaka, no i robota wykonana przez Ciebie Orange. biggrin.gif
Mam nadzieje że będzie komentarz Hojraka pod EURO.
Aha, fajnie jakby kibice mieli takie barwy jak w rzeczywistości, w wersji 3.0 mieli barwy drużyn z Holandii.
A jak zmieniałem barwy to się zmieniały flagi, chociaż może coś źle zrobiłem rolleyes.gif

Pozdro dla ekipy tworzącej!
rescore
Przypominam, że kto chce mieć ładnie poustawiane buciki dla swojego klubu w OE niech zapodaje bootlisty ewentualnie zdjęcia. pzdr
mietek_
a ja mam pytanie?czy hermes bedzie juz w jagielloni??
E 9
Cytat(mietek_ @ Apr 28 2008, 15:35:26) *
a ja mam pytanie?czy hermes bedzie juz w jagielloni??

JAGIELLONII

Najpierw to niech oni się utrzymają..a potem niech wrzucą go do Jagi bo taki jest warunek podpisania pełnego kontraktu...

Pieprzone piłkarskie pizdeczki... ;P
Zagłębiak
Może si przydadzą połączone przyśpiewki dla Zagłębia Sosnowiec:
part1 http://files.filefront.com/Zag322281bie+Sosnowiecw
part2 http://files.filefront.com/Zag322281bie+Sosnowiec+
pliki są w formacie wav
odpowiedzcie czy się przydadzą
Pozdro
Mooner
Coś czuję, że na weekend majowy będziemy już go mieć.. ;]
Pozdrawiam twórców. wink.gif
MATT2012
Wspaniała inicjatywa z tym uptade-m!!!Ale w związku z tym mam parę pytań i sugestii:
- Jak wygląda sprawa ze scoreboardami??? Ten nowy C+ jest genialny ale może mu dać napis HD zamiast 16/9 rolleyes.gif ;a takze czy nie można zrobić tak ze ten scoreboard C+ bedzie tylko przy Oe a reszta jak kiedyś???
-Czy nie można Ligi Międzynarodowej zamienić na Bundeslige plus scoreboard areny w tejże lidze??-wq mnie wtedy patch byłby idealny gdyż można byłoby grać
BL a zresztą tak samo zrobiliscie z konami-intertoto .
-Czy będa poprawieone stadiony z Oe tzn stadiony wisły , jagi , zagłebia oraz czy bedzie jakoś poprawiony stadion groclinu bo ten sie praktycznie do gry nei nadaje...
P.S dysponuje kilkoma zdjeciami C+sport HD wię jestem do usług
Pzdro dla wszystkich twórców patcha biggrin.gif
__SaNd1__
som jakiesz nowosci w zwiazku OE v 4.0 rolleyes.gif

jacekz40
No właśnie temat już dawno temu założony a ten patch to wyszedł czy jeszcze nie? Może coś przegapiłem?
mietek_
A JA MAM PYATNO CZY KITSERVER WYJDZIE Z WSZYSTKIMI STROJAMI CZY BEDZIE SOBIE GO SKOMPLETOWAC??
potter
Pewnie chlopaki przysiedza i na dlugi weekend wyjdzie
Windziak
Przepraszam a po co w tym wszystkim Zagłębie Sosnowiec, skoro będzie w 3.lidze? Możnaby stworzyć rewelację Znicz Pruszków przecież. Twierdzę, że z drugoligowców powinny być: Lechia, Śląsk, Arka, Znicz, Piast, Polonia Warszawa, Wisła Płock, ewentualnie Podbeskidzie albo GKS Katowice smile.gif Co do OE, hm.. czy będzie Widzew? Oni też prawdopodobnie pofruną do 3 ligi, więc czy jest sens ich wciskać?

Mam także nadzieję, jak przedmówcy, że przy OE będziemy mieli Scoreboardy C+ Sport HD albo 16:9 (to już obojętne), natomiast prośba, ażeby przy okazji turniejów np. EURO albo World Cupa powstały jakieś ciekawsze, bo ten DSF, albo niemieckie logo MŚ jest kiepskie i z deka zdezaktualizowane.

Jeśli można prosić o powyższe to byłbym wdzięczny. biggrin.gif

PS. Czy można się spodziewać Patcha w majowy weekend? ;>
Jacmen
Nikt nie powiedział, że Widzew będzie w trzeciej lidze zależy to od meczu z Zagłębiem Sosnowiec i nie mów coś o wciskaniu bo o ile mi wiadomo to jedna z najlepszych polskich drużyn w historii. Zobaczymy jak będzie poczekaj z uwagami od końca sezonu wink.gif
Orange_91
Cytat(Windziak @ Apr 30 2008, 18:50:31) *
Przepraszam a po co w tym wszystkim Zagłębie Sosnowiec, skoro będzie w 3.lidze? Możnaby stworzyć rewelację Znicz Pruszków przecież. Twierdzę, że z drugoligowców powinny być: Lechia, Śląsk, Arka, Znicz, Piast, Polonia Warszawa, Wisła Płock, ewentualnie Podbeskidzie albo GKS Katowice smile.gif Co do OE, hm.. czy będzie Widzew? Oni też prawdopodobnie pofruną do 3 ligi, więc czy jest sens ich wciskać?

Będzie cała OE i 2 drużyny z 2 ligi, więc sie trochę za bardzo rozpędziłeś w swojej wyliczance. wink.gif
Zagłębie i Widzew będą gdyż nadal grają w 1 lidze.

Mam także nadzieję, jak przedmówcy, że przy OE będziemy mieli Scoreboardy C+ Sport HD albo 16:9 (to już obojętne), natomiast prośba, ażeby przy okazji turniejów np. EURO albo World Cupa powstały jakieś ciekawsze, bo ten DSF, albo niemieckie logo MŚ jest kiepskie i z deka zdezaktualizowane.

Jeśli można prosić o powyższe to byłbym wdzięczny. biggrin.gif

Ogólnie będzie tylko 1 scoreboard w całej grze i będzie to scoreboard C+.

PS. Czy można się spodziewać Patcha w majowy weekend? ;>

Jak dobrze pójdzie to tak.
czubinho
nie moge sie juz doczekac
rescore

Zwróć uwagę kolego Windziak, że patch jest dla ludzi, a zapewne Widzew i Zagłębie budzą dużo większe zainteresowanie niż z całym szacunkiem jakiś Znicz Pruszków.
Tym bardziej, że póki co oba kluby grają w OE więc chyba nie ma tematu.
alex89
Czy można zobaczyć jakieś screeny z graczami Serie A a dokładniej Juve i czy bedą jakieś nowe przyśpiewki Juve? ;D
JuveR
Twarze możesz zobaczyć tutaj: http://pesfaces.tk/ ph34r.gif
Innych raczej nie będzie, bo niby skąd rolleyes.gif
No i teraz już tylko czekać na najlepszego patcha do PESa wub.gif cool.gif
potter
Szkoda mi tylko jednego, ze nie chcecie dac sobie pomoc
Ja wiem, ze robicie to swietnie itp itd, ale czasem ktos ma szanse pomoc, jak np ja, to nawet nie odpiszecie. Nie ma ludzie nieomylnych, a pomoc zawsze sie przyda, zaloze sie ze potem i tak beda narzekac ze w kitsie malo ryji, ale robcie co chcecie i tak was szanuje za ta robote
Orange_91
Cytat(potter09 @ May 1 2008, 13:31:32) *
Szkoda mi tylko jednego, ze nie chcecie dac sobie pomoc
Ja wiem, ze robicie to swietnie itp itd, ale czasem ktos ma szanse pomoc, jak np ja, to nawet nie odpiszecie. Nie ma ludzie nieomylnych, a pomoc zawsze sie przyda, zaloze sie ze potem i tak beda narzekac ze w kitsie malo ryji, ale robcie co chcecie i tak was szanuje za ta robote

Wiesz większość pytań w tym temacie wygląda następująco: ,,kiedy wyjdzie patch?" a po premierze będą pisać właśnie tak jak napisałeś, że mało tego i tamtego. Ale żeby pomóc to jakoś nikt sie nie zgłasza, ile razy zwracaliśmy sie z prośbą żeby wpisywać kto w jakich butach gra w OE? I ile osób odpowiedziało? Dwie?
Jedynymi osobami, które zgłosiły sie do mnie na gg z chęcią pomocą są Hojrak i Res a reszta to pytania typu ,,kiedy wyjdzie?". Wiemy, że chciałeś pomóc ale w momencie kiedy pisałeś pytanie F&H był prawie kompletny i Timak dodał dużo twarzy, zwłaszcza właśnie do EPL. Doceniamy twoją chęć pomocy. Szczerze to tego patcha robimy głównie dla siebie i jeśli nam sie podoba to to jest dla nas najważniejsze.
potter
Po 1 dzieki za szybka odpowiedz
po 2 moge napisac liste mord jakich mam do EPL to najwyzej wam dorzuce ktorych wam brak
po 3 pytanie czy Legia bedzie miala N na koszulkach?
po 4
Cytat(JustMe1987 @ Apr 24 2008, 20:12:32) *
Jednak nie musi:P

Gdzie wy macie taka opcje?
po 5 ja was nie poganiam biggrin.gif
Orange_91
Cytat(potter09 @ May 1 2008, 13:49:48) *
Po 1 dzieki za szybka odpowiedz
po 2 moge napisac liste mord jakich mam do EPL to najwyzej wam dorzuce ktorych wam brak
po 3 pytanie czy Legia bedzie miala N na koszulkach?
po 4
Gdzie wy macie taka opcje?
po 5 ja was nie poganiam biggrin.gif

Po 1 nie ma za co. tongue.gif
Po 2 możesz jeśli to nie sprawi Ci problemu.
Po 3 tak.
Po 4 to jest w PES Fan Editorze. Zresztą ten problem już rozwiązaliśmy i każdy gracz będzie miał odpowiedni wiek.
Po 5 to dobrze. tongue.gif
potter
Ok to napsize w tym temacie, zaznaczam ze nie mam wszystkich graczy w EPL nawet zrobionych, bo jakichs juniorow ktorzy czasami graja to nie mam tongue.gif
Arsenal: Van Persie Eduardo Walcott Bendter Adebayor Rosicky Silva Cesc Hleb Flamini Diaby SOng Djorou Gallas Toure Eboue Clichy Senderos Hoyte Sagna Lehmann Fabian Almunia
Brak: Szczesnego i Nordtveita
AV: Sorensen Carson Bouma Knight Laursen Mellberg Berger Young Barry Petrow Cocker Routledge Carew Harewood Maloney Agbonlahor
brak: williams gardner salifou taylor davies
bburn: santa cruz mccarthy roberts derbyshire rigters gallagher emerton dunn tugay bentley gamst peter reid vogel ooijer samba warnock mokoema henchoz khizanishvili nelsen berner taylor kane
Brak: Friedel Brown Nielsen
bolton: diouf davies braaten vaz te rasiak campo nolan mccann stelios mikel alonso temyorian guthrie m taylor meite hunt steisson fojut jaaskelainen
brak: al habsi cahill o;'brien samuel gradner dzemialli helguson
birmingham: mcfadden forssel de rider oconnor zarate muamba kapo larsson mcshafrey nafti johnson parnaby quedrue jaidi schmitz kingston taylor
brak: kelly ridgewell jerome
chelsea: hilario cech cudicini ivanovic bridge carvalho ferriera alex acole belletti terry benhaim jcole ballack mikel sidwell makelele lampard maluda essien wright-phillips di santo anelka kalou pizza drogba sheva
brak: -
everton: van der meyde johnson vaughan yakubu anichebe arteta gravesen cahill jagielka carsley pienaar osman fernandes lescott pneville yobo valente baines howard
brak: wessels hibbert gardner turner
fulham: healy seol mcbride bouazza johnson nevland konchesky smiertin bullard davies dempsey murphy stalteri litmanen bocanegra stefanovic hughes baird christanaval volz andreasen hangeland keller niemi
brak: kallio pearce elliot kamara
lpool: kut torres kewell woronin crouch babel xabi gerrard riise pennant mascherano aurelio benayoun lucas leto agger carra finan hyypia arbeloa darby insua skrtel itandje reina martin
man city: schmiechel hart isaksson ball sun onuoha garrido corluka richards dunne johnson gelson hamann irelnad elano geovanni benjani caicedo castillo mpenza vassel bojinov petrow
MU: rooney saha dong tevez hargreaves schoels ronaldo giggs carrick fletcher eagles nani anderson park Rio vidic gneville evra silvester pique brown oshea Sar Kuszczak Foster
braK: -
MBoro: tuncay lee aliadere alves mido boateng downing rochemback mendieta oneill shawky pogatetz taylor young arca huth schwarzer
brak: Jones wheater hines riggott craddock catermole ajohnson
newcastle: smith duff owen viduka martins ameobi geremi barton milner faye butt nzogbia emre taylor beye cacapa carr enrique diatta given harper
brak: Edgar Ramage
Pompey: Nugent Utaka kanu baros defoe lauren davis muntari krancjar mendes hughes mvuemba diop diarra distin campebll primus hreidarrson pamarot glen aubey james
brak: Duffy Cranie Ashdown
reading: kitson doyle lita long harper cisse little hunt fae gunnarson convey oster duberry ingimarsson murty shorey sonko bikey rosenior de la cruz mate hahnemannfederici
brak: golbourne brown
derby: miller fagan sterjovski pearson savage jones ghaly leacock mceveley morre stubbs mills carrol price
brak: edworthy todd johnson davis felihaber teale barnes lewis malcolm smith earnshaw
tott: berba kenae bent jenas malbranque zokora lennon tainio kpboateng huddlestone taarabt gilberto ohara king kaboul chimbonda bale hutton woodgate ekoto lee dawson rocha robinson cerny
brak: Rose
sunderland: jones yorke stokes edwards kieran richarson harte evans bardsley gordon
brak: Ward higinbottam mcshane anderson nosworthy collins reid hartley etuhu wallace leadbitter whitehead kavanagh odonovan connolly dmurphy chopra
WHU: bellamy cole ashton boamorte zamora camara parker quashie dyer parker ljungber faubert bowyer etherington solano reid ferdinand upson neill spector gabiddon painstil mccartney collins davenport walker wright green
brak: Noble
Wigan: aghahowa heskey bent cywka king bouazouan brwon kilbane koumas valencia skoko sibierski olembe melchiot bramble boyce hagen edman granqvist kirkland
brak: pollitt nash scharner ryan taylor
Widzialem jeszcze zrobionych Hibberta Gardnera Nosworthiego ale autorzy nie podali binow sad.gif
Chetnie wrzuce jakas paczke tongue.gif pisac
FIFINHO9393
Szczęsny gra w kadrze Arsenalu U-18.

Mooner
Cytat(FIFINHO9393 @ May 1 2008, 14:32:53) *
Szczęsny gra w kadrze Arsenalu U-18.

Racja, ale w Pesie nie będzie drużyn U-18. Szczęsny zapewne znajdzie sie w seniorskiej drużynie Arsenalu. ;]
Pompey
Cytat(potter09 @ May 1 2008, 13:54:44) *
Pompey: Nugent Utaka kanu baros defoe lauren davis muntari krancjar mendes hughes mvuemba diop diarra distin campebll primus hreidarrson pamarot glen aubey james
brak: Duffy Cranie Ashdown

jeszcze nie wymieniłeś rolleyes.gif Asmir'a Begovic'a
potter
Bo u mnie w PESie go nie ma tongue.gif

P.S. Pompey mam pytanie, czy przebywasz czasami na inncyh forach pod nickiem: Sol_Campbell badz Ofca? Pytam bo kojarze takowych fanow Portsmouth a to jednak niespotykane bo ktos kibicowal temu klubowi tongue.gif
Pompey
nie nie to nie ja a czemu pytasz oprócz tego że mało spotykani są fani Portsmouth tongue.gif
Windziak
Błagam! Dorzućcie Zenit St. Petersburg biggrin.gif Przecież to co ta drużyna robi to jest ohmy.gif biggrin.gif
Co do faktu kto gra w 1.lidze, a kto nie. Widzew 1.ligowcem jest jeszcze przez najbliższe 10 dni, później chyba tylko kolejna korupcja może im jakoś dupsko uratować, ale mniejsza o to. Powiadacie niektórzy co niby taki Znicz Pruszków, równie dobrze, można by się dopieprzyć do takiej Polonii Bytom, co ona takiego wielkiego robi. Ano robi to samo co właśnie teraz Znicz, a swego czasu Groclin, Korona czy Cracovia (2 ostatnie w walce niezbyt czystej ale ok.)
Fajnie, że będzie tylko jeden scoreboard, bo jak to się mówi - co za dużo to nie zdrowo tongue.gif
Z jednej strony, szkoda, że Patch nie wyjdzie zaraz przed nowym sezonem, kiedy wiadomo by było kto gdzie gra, tzn. nowy skład ligi + uaktualnione transfery. No chyba, że nasi Patchmakerzy zaskoczą nas OE Patch V5.0 biggrin.gif Czego sobie i wszystkim fanom tej gry życzę smile.gif
T-Mac
przeciez Zenit bedzie
potter
Cytat(Pompey @ May 1 2008, 20:34:21) *
nie nie to nie ja a czemu pytasz oprócz tego że mało spotykani są fani Portsmouth tongue.gif

Dlatego ze tamic dwaj kibice Pompey to byli spoko goscie i mozna bylo z nimi fajnie pogadac o angielskiej pilce tongue.gif
pzdr
enzo89
Witam, oprócz drużyn z orange ekstraklasy z polskich będzie tylko Arka i Wisła płock?
Orange_91
Cytat(enzo89 @ May 2 2008, 09:13:18) *
Witam, oprócz drużyn z orange ekstraklasy z polskich będzie tylko Arka i Wisła płock?

Na 1 stronie masz wszystko opisane.
enzo89
Jakoś nie widzę żadnej informacji o polskich drużynach, a nie wiem co było w ver 3.0.
mafioso
Jest szansa, że patch wyjdzie w ten weekend? smile.gif
Orange_91
Cytat(enzo89 @ May 2 2008, 11:04:09) *
Jakoś nie widzę żadnej informacji o polskich drużynach, a nie wiem co było w ver 3.0.

Pisze, że nie ma żadnych zmian w OE, ale jeśli nie wiesz co było w OE to będzie cała OE + Wisła Płock i Arka Gdynia.
Cytat(mafioso @ May 2 2008, 11:12:02) *
Jest szansa, że patch wyjdzie w ten weekend? smile.gif

Zobaczymy, nie jesteśmy w tym momencie udzielić jednoznacznej odpowiedzi.
enzo89
Może byście zrobili w patchu do free player Polaków grających za granicą których klubów nie ma w PESie? Np. Saganowskiego, Sznaucnera, Radomskiego, Szamotulskiego, Sosina, Janczyka itd.? Czy to byłby duży kłopot?
adamdidol
Siema jak chcecie to mogę wam pomóc z czymś np. z składami,numerami itd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.