Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
lewyy
Mam pytanko do twórców. Czy w jakimś nowym Updacie zrobicie jeszcze kilka drużyn z II ligi(chodzi mi żebym mógł grać w ML). I czy będzie w Updacie uwzględniona fuzja Groclinu Grodzisk i Sląska Wrocław?
Orange_91
CYTAT(lewyy @ sob, 24 maj 2008 - 19:10) *
Mam pytanko do twórców. Czy w jakimś nowym Updacie zrobicie jeszcze kilka drużyn z II ligi(chodzi mi żebym mógł grać w ML). I czy będzie w Updacie uwzględniona fuzja Groclinu Grodzisk i Sląska Wrocław?

Ale teraz też możesz grać w ML. Przecież drużyn z polski jest tyle samo co choćby z Włoch, Anglii, Hiszpanii itp a ML nimi grać jakoś możesz. tongue.gif
Będą pewnie tak żeby zapełnić te 24 drużyny w ML(bo pewnie o to Ci chodzi tongue.gif ). Co do fuzji to raczej będzie już połączony Śląsk z Groclinem.
Ale to pewnie jeszcze nie w tym updacie przed euro, chociaż nie można niczego wykluczyć.
lewyy
CYTAT(Orange_91 @ sob, 24 maj 2008 - 19:13) *
Będą pewnie tak żeby zapełnić te 24 drużyny w ML(bo pewnie o to Ci chodzi tongue.gif ).

Tak o to mi chodziło. rolleyes.gif Dzięki za odpowiedź.
kksm
Witam czy moze mi ktoś powiedzieć jakie pliki odpowiadają za flagi i w czym (0_text czy P_text).
marcin_p
Mam pytanie czy w update na euro dalo by rade zamiast Zagłębia Sosnowiec i zamiast Widzewa wsadzic Lechie Gdańsk i Piasta Gliwice?
Pompey
nie wiedziałem gdzie to napisać a nie chciałem nowego tematu robić

otóż mam pytanie
czy będzie wydany nowy p_sound (tzn. pod wersję OE v4.0 a nie ze starego patcha v3.0) czy może był już wydany
Orange_91
CYTAT(Pompey @ nie, 25 maj 2008 - 20:22) *
nie wiedziałem gdzie to napisać a nie chciałem nowego tematu robić

otóż mam pytanie
czy będzie wydany nowy p_sound (tzn. pod wersję OE v4.0 a nie ze starego patcha v3.0) czy może był już wydany

Będzie tylko jeszcze nie wiadomo kiedy.
markiz25
w zespole mali wystepuja zawodnicy z logiem rpa w edit skadzie czy mozna to zmienic próbowałem pes edytorem w ofie lecz to nie pomodło prosze o odpowiedz
mietek_
Orange91 cyz moglbzs mi powiedyiec jak moge yminic te wsyzstkie loga HD na ywzkle yebz mi sie gra tak nie pryecinala!?
Orange_91
CYTAT(mietek_ @ wto, 27 maj 2008 - 07:56) *
Orange91 cyz moglbzs mi powiedyiec jak moge yminic te wsyzstkie loga HD na ywzkle yebz mi sie gra tak nie pryecinala!?

Ale to raczej nie przez to. biggrin.gif Tak jakoś napisałem z rozpędu. Powiedz może gdzie Ci gra przycina?
Szeryf94
Witam. Mam takie pytanie jak sie nazywa pioseneczka która leci zaraz po włączeniu PESa ? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
lewyy
CYTAT(Szeryf94 @ wto, 27 maj 2008 - 09:35) *
Witam. Mam takie pytanie jak sie nazywa pioseneczka która leci zaraz po włączeniu PESa ? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Leci ich dużo na zmiane także mógłbyś troche zprecyzować swoje pytanie wink.gif . Czy chodzi ci o to:
http://www.wrzuta.pl/film/wZsvtxybm5/rojek...z._osloskop.net
Orange_91
CYTAT(lewyy @ wto, 27 maj 2008 - 15:26) *
Leci ich dużo na zmiane także mógłbyś troche zprecyzować swoje pytanie wink.gif . Czy chodzi ci o to:
http://www.wrzuta.pl/film/wZsvtxybm5/rojek...z._osloskop.net

Raczej nie o to bo najczęściej leci chyba to: http://kloodii.wrzuta.pl/audio/aENjecL0Ox/t-pain_-_low
Szeryf94
Tak o to chodzi. Dzięki wielkie za pomoc happy.gif happy.gif
mietek_
Zacina sie gdy gram np.euro w trakcie meczu tak sie przecina ze nie da sie grac a jak gram mecz towarzyski to tez sie zacina lae nie tak czest co mam zrobi moze wzucic o_text z oe3.0 tyle ze musial by mi ktos dac zwykle loga tych druzyn co niebylo w oe3.0 ???
potter
Znamy juz kadry wszystkich zespolow na Euro 2008
Pytanie do tworcow, potrzebujecie jakas pomoc odnosnie skaldwo czy czegos? biggrin.gif

P.S. Fuzji Slaska z Grodziskiem nie bedzie :>
Orange_91
CYTAT(potter09 @ śro, 28 maj 2008 - 20:52) *
Znamy juz kadry wszystkich zespolow na Euro 2008
Pytanie do tworcow, potrzebujecie jakas pomoc odnosnie skaldwo czy czegos? biggrin.gif

Nie.
CYTAT(potter09 @ śro, 28 maj 2008 - 20:52) *
P.S. Fuzji Slaska z Grodziskiem nie bedzie :>

Trudno sie mówi.
mietek_
CYTAT(Orange_91 @ śro, 28 maj 2008 - 20:53) *
Nie.

Trudno sie mówi.

Orange mozesz mi pomoc z tym problemem?
ziucio
ciekawe skad masz takie info twoj tata to drzymala?! To po co dzis zwoływali konferencje zeby przekazac ze nowy slask nie zagra w UEFA
Orange_91
CYTAT(mietek_ @ czw, 29 maj 2008 - 14:48) *
Orange mozesz mi pomoc z tym problemem?

Na pewno nie tnie Ci przez loga. Jaki masz komp napisz najlepiej. A tak poza tym możesz spróbować wyłączyć i włączyć KS, takie głupoty czasem pomagają.
mietek_
KS to kitserver tak?? komp 1.3 procek 1256 mb ram karta geforce2!ty ale v3.0 mi sie tak nie zacinala
Orange_91
CYTAT(mietek_ @ czw, 29 maj 2008 - 20:21) *
KS to kitserver tak?? komp 1.3 procek 1256 mb ram karta geforce2!ty ale v3.0 mi sie tak nie zacinala

Geforce 2 to wszystko wyjaśnia. smile.gif
A na jakie detale masz ustawioną grę i jakie ustawienia w Lodmixerze?
Kropa
Tylko mi nie mówcie,że zadaje głupie pytania albo,że się nie znam. Instalowałem już wiele patchy. OE4 wgrałem na CZYSTĄ GRĘ,wszystko zrobiłem poprawnie,a gra nie działa- wywala do windowsa,jak wchodzę w edita albo chcę zagrać mecz. Nie wiem już co mam robić. Powtarzam raz jeszcze,że patcha wgrałem absolutnie poprawnie. Czy ktoś mi może wyjaśnić, co moge jeszcze zrobić,żeby gra działała?
Vadim06
CYTAT(Kropa @ czw, 29 maj 2008 - 22:57) *
Tylko mi nie mówcie,że zadaje głupie pytania albo,że się nie znam. Instalowałem już wiele patchy. OE4 wgrałem na CZYSTĄ GRĘ,wszystko zrobiłem poprawnie,a gra nie działa- wywala do windowsa,jak wchodzę w edita albo chcę zagrać mecz. Nie wiem już co mam robić. Powtarzam raz jeszcze,że patcha wgrałem absolutnie poprawnie. Czy ktoś mi może wyjaśnić, co moge jeszcze zrobić,żeby gra działała?

Masz jakieś sav'y w folderze "FOLDER 1" ?
Save z poprzedniego pykania na starym exe. wink.gif ?
Kropa
Wywaliłem savy jeszcze przed instalacją patcha i nie wgrywałem ich ponownie. Próbowałem też zmieniać kitserwera,ale też nie pomogło.
Kropa
Odinstalowałem wszystko jeszcze raz i wgrałem patcha na nowo,znowu na czystą grę ale i tak nie działa....
TreworBG
CYTAT(Kropa @ czw, 29 maj 2008 - 22:13) *
Odinstalowałem wszystko jeszcze raz i wgrałem patcha na nowo,znowu na czystą grę ale i tak nie działa....

powiem Ci stary ze to nie jest wina gry ani patcha tylko jakiegos syfu na Twoim kompie i to calkiem powaznie. Wiem to z autopsji, bo na kompie rodzicow ktory jest zadko czyszczony mialem to samo, a u siebie gdzie dzialania takie jak formatowanie, skanowanie antivirem, defragmentacja badz czyszczenie rejestru sa jak dzien powszedni, problemu z PESem nie ma smile.gif takze probuj, proponuje zaczac od skanowania antiwirusem smile.gif
__SaNd1__
chcem spytac kogos na ten forum (tworcow patcha i zostalych) czy gdziesz mozna znalesc Orange Ekstraklasa Patch do PES 5 nigdy nie gralem w niego i bym byl wdzieczny jak ktos mi poda linki rolleyes.gif biggrin.gif
Orange_91
CYTAT(__SaNd1__ @ pią, 30 maj 2008 - 11:57) *
chcem spytac kogos na ten forum (tworcow patcha i zostalych) czy gdziesz mozna znalesc Orange Ekstraklasa Patch do PES 5 nigdy nie gralem w niego i bym byl wdzieczny jak ktos mi poda linki rolleyes.gif biggrin.gif

Raczej już nie. A po co Ci OE do PES 5? blink.gif
__SaNd1__
CYTAT(Orange_91 @ pią, 30 maj 2008 - 14:01) *
Raczej już nie. A po co Ci OE do PES 5? blink.gif

popatzalem na screeny z tego patcha i mi sie chcialo zagrac jescze raz PES 5 ale z tym patchem tongue.gif ale jak nikt nie morze pomoc to ok sad.gif Orange_91 dzieki za odpowiedz smile.gif
Wo(L)aN
Siema !

Czy moglby ktos wymienic wszystkie POLSKIE kluby jakie sa w patchu ?

Czy jest to 16 zespolow (ekstraklasa), czy 16 + 8 (II liga)?

Z gory dzieki
mietek_
Full screen 800,600 low to sa ustawienia gry u mnie a lodmixer to jest w ks LODCFG tak jak tak to podaje po kolei
LOD1 very high detail-models big 512x256 texture i tak mam wszedzie az do 5!!!da sie cos z tym zrobic??a i te dwa zdania nizej tez mam zaznaczone!
lewyy
CYTAT(Wo(L)aN @ pią, 30 maj 2008 - 14:31) *
Siema !

Czy moglby ktos wymienic wszystkie POLSKIE kluby jakie sa w patchu ?

Czy jest to 16 zespolow (ekstraklasa), czy 16 + 8 (II liga)?

Z gory dzieki

"Co zawiera patch

- wszystkie I-ligowe (w sezonie 2007/2008) kluby polskie (16)
- 2 kluby drugiej ligi (Arka Gdynia i Wisla Plock)"

A wystarczyło tylko kliknąć tutaj ->http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491
Windziak
Można się spodziewać jakiegoś uaktualnienia składów reprezentacji na EURO w najbliższych godzinach/dniach? tongue.gif
T-Mac
nie wiem czy dam rade dzis skonczyc
ale pracuje nad tym
mietek_
T-Mac lub Orange91 lub ktos jeszcze czy moglby mi zrobic mi pilki ktore sa w patchu pod GEFORCE2!!!??z gory thx
JustMe1987
CYTAT(mietek_ @ pią, 30 maj 2008 - 14:32) *
Full screen 800,600 low to sa ustawienia gry u mnie a lodmixer to jest w ks LODCFG tak jak tak to podaje po kolei
LOD1 very high detail-models big 512x256 texture i tak mam wszedzie az do 5!!!da sie cos z tym zrobic??a i te dwa zdania nizej tez mam zaznaczone!

I tu jest Twoj pies pogrzebany.. Zmieniaj wszystkie LODy co jeden w dol az nie bedzie zacinac. Wartosci w nim to przyslowiowe 1HD a 5 to very low wink.gif Tylko nie zdziw sie jak zobaczysz cuda typu maski twarzy na glowie zamiast normalnych twarzy ale taki juz los posiadacza kiepskawej karciochy grafiki tongue.gif
warson
Mam pytanie, jak mam na czystą gre Wgrane przyspiewki Tommsen Sound Pack 4 + Option File "E9" oraz pełen kitserver, to co zrobić zebym miał tak jakby dwie osobne gry? zainstalowac 2 Pesów się nie da a chce zagrac osobno na OE 4 i osobno na tej grze co mam teraz.

z góry dzieki za pomoc. Chyba ze OE 4 ma w sobie przyspiewki Klubów z Angli, Francji itp, takie wlasnie jak Tommsen i aktualne składy więc wszystko wyjasnia i mozna grac tylko na OE 4 smile.gif
Orange_91
CYTAT(warson @ nie, 01 cze 2008 - 06:13) *
Mam pytanie, jak mam na czystą gre Wgrane przyspiewki Tommsen Sound Pack 4 + Option File "E9" oraz pełen kitserver, to co zrobić zebym miał tak jakby dwie osobne gry? zainstalowac 2 Pesów się nie da a chce zagrac osobno na OE 4 i osobno na tej grze co mam teraz.

z góry dzieki za pomoc. Chyba ze OE 4 ma w sobie przyspiewki Klubów z Angli, Francji itp, takie wlasnie jak Tommsen i aktualne składy więc wszystko wyjasnia i mozna grac tylko na OE 4 smile.gif

Można grać tylko na OE v4.0. wink.gif Ma aktualne składy i większość przyśpiewek jak u Tommsena.
patrykb1991
Mam problem włączyłem DkZ wczytałem 0_text i jak chciałem zrobić Patch-Apply to apply folder jest na szaro nie moge tego wybrać proszę o pomoc
Jacmen
Ściągnij jeszcze raz DKZ i zainstaluj, jak nie pomoże to nie wiem co zrobić wink.gif
pst-lp
Po zainstalowaniu patcha bez kitservera wszystko działa poprawnie. Po zainstalowaniu kitservera przy próbie rozpoczęcia meczu wyskakuje następujący błąd:

Jakby co to jest rodzaj karty graficznej:

Mobile Intel® 945 Express Chipset Family.
patrykb1991
Ściągnąłem 3 wersje na każdej tak jest może mógłby ktoś wrzucić na serwer??Bardzo był bym wdzięczny tylko nie na rapida i filefront
mietek_
to pytanie jest glupie ale pomozcie!jak ustawic zeby euro2008 w pes bylo jak naprawde chodzi mi tu o uklkad meczy np.1kolejka szwajcaria chcy w dtugioej szwajcaria turcja itp pomozecie??
TreworBG
CYTAT(patrykb1991 @ nie, 01 cze 2008 - 11:11) *
Ściągnąłem 3 wersje na każdej tak jest może mógłby ktoś wrzucić na serwer??Bardzo był bym wdzięczny tylko nie na rapida i filefront

masz tutaj na sendspace: DkZ Studio.exe
patrykb1991
Wielkie dzięki ale jest to samo ;( kiedyś normalnie działało a teraz nie wiem co jest grane
TreworBG
CYTAT(patrykb1991 @ nie, 01 cze 2008 - 16:07) *
Wielkie dzięki ale jest to samo ;( kiedyś normalnie działało a teraz nie wiem co jest grane

spróbuj przeinstalować PESa, wyczyścic wszystkie foldery i jeszcze raz wink.gif
bartek-mkgórnik katowice
mam problem jak wgrałem patcha to wchodze a tam nic menu normalne jedynie co się zmieniło to intro i drużyny można prośic o link do stadionów

juz znalazlem stadiony
DHW_PF
Po dodaniu tego patcha ten PES jest zupełnie zjebany:/ gra sie zupełnie jak w Orange ( sam na sam piłka wpada do bramki raz na jakis czas i srednio co 4 mecze sie remisuje, grając obojenie kim czy to Barca ManU czy Chelsea) Konami jak tego nie zmieni to Fifa bedzie wydawac sie kazdemu jako lepszy produkt ;/
Orange_91
CYTAT(DHW_PF @ pon, 02 cze 2008 - 15:25) *
Po dodaniu tego patcha ten PES jest zupełnie zjebany:/ gra sie zupełnie jak w Orange ( sam na sam piłka wpada do bramki raz na jakis czas i srednio co 4 mecze sie remisuje, grając obojenie kim czy to Barca ManU czy Chelsea) Konami jak tego nie zmieni to Fifa bedzie wydawac sie kazdemu jako lepszy produkt ;/

Co ty piszesz? biggrin.gif Co ja Ci poradzę, że nie możesz strzelić sam na sam albo, że remisujesz co 4 mecze (swoją drogą co w tym dziwnego)? I co do tego patcha ma Konami? blink.gif Poza tym nic nie zmienialiśmy przecież w gameplayu, więc twoje stwierdzenia są bezzasadne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.