Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
jarzab1922
do kolegi TreworBG

zrobilem tak jak kazales pageup page down faktycznie idzie zmieniac pilki i stadiony tyle tylko ze jak mam stadiony to pisze mi tylko stadiums home i nie moge zmienic na inny prosze o pomoc
Jacmen
O właśnie starajcie się ściągać pliki przez przeglądarke internet exporel ściąga szybciej niż przy firefox. Taka mała podpowiedz wink.gif
TreworBG
CYTAT(jarzab1922 @ May 19 2008, 18:40:05) *
zrobilem tak jak kazales pageup page down faktycznie idzie zmieniac pilki i stadiony tyle tylko ze jak mam stadiony to pisze mi tylko stadiums home i nie moge zmienic na inny prosze o pomoc

jak klikasz sobie PU i PD i masz aktywny wybór stadionów, to zmieniasz je przyciskiem R2 na padzie (domyślnie tam gdzie sprint) tak samo jak stroje i piłki
jarzab1922
Jacmen sciaglem stadion lecha z tego linka co podales jak go mam wrzucic i gdzie zeby dzialal????
WKS
Ja sciagam prze IE i w tym momecie sciagnałem 6 pliczek i 7 bede sciągał
jarzab1922
TreworBG nadal pokazuje mi tylko stadiums home i nie wybiera mi zadnego stadiony
Fuji
A masz stadiony sciagniete wogole? Ja mialem to samo...
Orange_91
Widzę, że sie znowu bałagan robi, chyba będzie trzeba zamknąć kolejny temat.
To nie jest gg jak chcesz kogoś o coś zapytać to napisz mu na PW i tam sie zgadzajcie a nie zaśmiecasz temat. wink.gif
Jacmen
Założyłem nowy temat i dodałem tam PEŁNY upload. Tam proszę pisać, a ten temat już nie zaśmiecać http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11512
jagiellonczyk
wgralem juz patcha,cudenkko,nie ma co jestescie zajebisci smile.gif ide zassysac tongue.gif
marcin_p
A wiec patcha ma juz od kilku dni. To dzieło jest super, sprawia ze pes jest lepszy,nawet gra sie troszke inaczej. Jednyne do czego mam zastrzezenia to face i hair. Brakuje mnostwo twarzy ktore sa łatwo dostepne, ale to nie jest taki wielki problem bo kazdy moze sobie twarze sam wgrac. Moja ocena to 9/10
core
CYTAT(potter09 @ May 19 2008, 18:37:30) *
Ej jak gracie Master Lige to slychac przyspiewki swojej druzyny? bo u mnie kazdej oprocz Legii leca biggrin.gif sad.gif

przyśpiewki legii zostały wyłączone, bo autorzy patcha nie potrafią zrobić kibiców wbiegających na boisko, więc byłoby to mało prawdopodobne
sbochonko
Przepraszam moglby ktos wrzucic mirror z p_sound ????? Prosze bo jeszcze nikt nie wrzucil.
reyty
CYTAT(core @ May 19 2008, 20:24:36) *
przyśpiewki legii zostały wyłączone, bo autorzy patcha nie potrafią zrobić kibiców wbiegających na boisko, więc byłoby to mało prawdopodobne

Tak jak już Jacmen napisał zrobił Nowy Temat i tam można pisać opinie na temat patcha i podawać linki do innych serwerów jak ktoś zrobił upa żeby nie spamować kolejnego tematu. Takie wypowiedzi to na priva dry.gif

CYTAT(sbochonko @ May 19 2008, 20:30:45) *
Przepraszam moglby ktos wrzucic mirror z p_sound ????? Prosze bo jeszcze nikt nie wrzucil.

Nie piszcie cały czas żeby ktoś wrzucił p_sound bo ktoś to kiedyś na pewno wrzuci a w moment tego nie wrzuci bo dużo zajmuje czasu takie coś.

P.S. Temat chyba do zamknięcia?
DHW_PF
Siema.
Mam do Was prosbe/pytanie ?;|
Dlaczego jak gram np. mecz w 1 kolejce Ruch : Widzew w 2 Legia : Ruch to przyspiewki są normalne, a jak gram juz np. 3 czy 4 kolejke obojetnie z kim nie ma przyspiewek z OE ?;|
Orange_91
CYTAT(reyty @ May 19 2008, 20:41:20) *

Tak jak już Jacmen napisał zrobił Nowy Temat i tam można pisać opinie na temat patcha i podawać linki do innych serwerów jak ktoś zrobił upa żeby nie spamować kolejnego tematu. Takie wypowiedzi to na priva dry.gif

Nie piszcie cały czas żeby ktoś wrzucił p_sound bo ktoś to kiedyś na pewno wrzuci a w moment tego nie wrzuci bo dużo zajmuje czasu takie coś.

P.S. Temat chyba do zamknięcia?

A czemu do zamknięcia? blink.gif
Temat jest do opinii na temat patcha a Jacmen założył osobny temat z mirrorami.
jacekz40
rolleyes.gif Powie ktoś, co trzeba wgrać z patcha (zupełne minimum) aby pojawiła się polska liga z flagami, herbami, nazwami i składami?
Jesse
Wiecie jakkie to uczucie kiedy wygrywasz z Anglia po dogrywce 4 do 3 biggrin.gif =)
mietek_
Patch boski!!!!!! tyle ze ja mam problem sciaglem caly patch porocz stadionow i jak zaczynam mecz lub wchodze do edycji to wywala mnie do windowsa!!!@co mam zrobic by patch dzialal poprawnie?
WKS
Ja mam kłopot z przyspiewkami wszystkie działają w towarzyskim meczu i w pucharach EURO itd. ale w karierze gram np.przeciwko Groclinowi i słychac ich przyspiewki a jak zaczynam grac kariere groclinem to jest ryk dzungli biggrin.gif kazdy wie OCB

EDIT ale to z kazdym klubem nie tylko z GROCLINEM
DHW_PF
No masz ten sam problem co ja....;/
Bezsensu to jest;/
Wie ktos jak to zmienic ?;/
T-Mac
bo to wina ekipy konami
juz bylo to walkowane przy oe3.0, ze jaka druzyna nie zaczynamy grac to gra ustawia te same sloty z przyśpiewkami (nie pamietam slotow)

jak jest jakis kibic Lechii Gdańsk niech zapoda nr zawodnikow, formacje i wykonawcow stalych fragmentow gry
Matis17
Patch jest naprawdę świetny, gratulację i podziękowania dla twórców.
Ja trochę z innej beczki prośbę mam. Czy mógłby mi ktoś podać liste piosenek z gry(z menu), a najbardziej interesuje mnie ta z trybu edycji. Z góry dzięki.
potter
CYTAT(torin @ May 18 2008, 14:52:53) *
Mozna tam znalezc m.in.:
- Florida ft. T-Pain - Low
- Akala - Comedy Tragedy History
- Rico Tubbs - Intoxicated
- Dizzee Rascal - Flex
- Ed Solo - Life Gets Better
- Kanye West - Homecoming
- Kasabian - Club Foot
- Shaggy - Like A Superstar
- Wiley - Wearing My Rolex

CYTAT(Matis17 @ May 20 2008, 17:16:48) *
Czy mógłby mi ktoś podać liste piosenek z gry(z menu), a najbardziej interesuje mnie ta z trybu edycji. Z góry dzięki.

Wystarczyło poszukać

Mam to samo co wy z przyspiewkami ale tak chyba ma kazdy biggrin.gif
markiz25
jezeli chodzi o przyspiewki to jest to wina konami w kazdym wydanym patchu tak zawsze było i raczej nikt tego nie zmieni a co do oe 4 jest bardzo dobry . teraz tylko czekac na zmiany zwiazane z euro2008 a ewentualnie na ekstraklase 2008 lecz po wszystkich zawirowaniach z degradacja .
Orange_91
Właśnie skończyłem odnawiać temat z dźwiękiem w OEPatchu pod wersje oznaczoną numerem 4.0. wink.gif
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
soosek
mam problem... nie mam takich nazwisk jakie powinny byc... tzn dla OE jakies nazwiska z kosmosu... instalowalem juz 2 razy patcha(jestem przekonany ze dobrze to robilem)... wszystko inne dziala ;/ moze ktos napisac jak rozwiazac ten problem albo ktory plik jest za to odpowiedzialny to sciagne jeszcze raz... z gory dziekuje
Orange_91
CYTAT(soosek @ May 20 2008, 18:40:16) *
mam problem... nie mam takich nazwisk jakie powinny byc... tzn dla OE jakies nazwiska z kosmosu... instalowalem juz 2 razy patcha... wszystko inne dziala ;/ moze ktos napisac jak rozwiazac ten problem albo ktory plik jest za to odpowiedzialny to sciagne jeszcze raz... z gory dziekuje

Wgraj ofa do folderu:
C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
chyzy
od dwóch dni niemoge pobrać 3 częsci patcha dkz z sendspace cały czas komunikat: Sorry, the free service is at full capacity,na megaupload jeszcze gorzej
marcin_p
CYTAT(mietek_ @ wto, 20 maj 2008 - 17:36) *
Patch boski!!!!!! tyle ze ja mam problem sciaglem caly patch porocz stadionow i jak zaczynam mecz lub wchodze do edycji to wywala mnie do windowsa!!!@co mam zrobic by patch dzialal poprawnie?

Mialem to samo ale zrobilem reinstall i zainstalowalem na nowo. Teraz dziala normalnie
hak23
Witam, ja mam takie pytanka do was wszystkich. A mianowicie czy u was też po zainstalowaniu patch gra widoczne zwolnila prędkość a drugie to takie czy jak gracie mecz towazyski np legia - wisla to slychac spiew kibicow ligi i...... widzewa.
DHW_PF
No zwolniło bo "producenci" Konami to są idioci, bo z takimi statsami w OE piłkarz nie potrafi monco piłki kopnąć albo kopie 400 km nad poprzeczką smile.gif
Jak mają wydac następnego PES'a takiego jak 2008 albo jak PES 6 z takimi bugami to niech lepiej sobie panowie zrobią przerwe z tym sportem smile.gif
TreworBG
słuchajta! może mi ktoś wrzucić na sendspace screeny z piłkarzami Górnika Zabrze którzy mają zrobione mordy w OE 4.0? będę dźwięczny wink.gif
Bartolek
male pytanko: czy wy mozecie rozpoczac sezon w spotkaniu miedzynarodowym?? :/ jak zalaczam to mi wyskakuje komunikat wysylaj/nie wysylaj... moze ktos sprawdzic i dac odpowiedz? z gory thx smile.gif
artysta germanista
Witam wszystko cacy tylko nie wiem dlaczego nie mam polskich znaków a podmieniłęm plik exe i nie mam także pojęcia dlaczego w lidze nie słyszę przyśpiewek?
Orange_91
CYTAT(e.adrian @ czw, 22 maj 2008 - 10:16) *
Witam wszystko cacy tylko nie wiem dlaczego nie mam polskich znaków a podmieniłęm plik exe i nie mam także pojęcia dlaczego w lidze nie słyszę przyśpiewek?

Ale zainstalowałeś wszystko zgodnie z instrukcją?
czubinho
mam pytanko:czy ktos ma tak samo ze nie widac herbow tylko bialy napis trzech liter
jak ktos umie naprawic to prosze o odpowiedz
z gory thc
JuveR
CYTAT(tomek1316 @ czw, 22 maj 2008 - 08:36) *
mam pytanko:czy ktos ma tak samo ze nie widac herbow tylko bialy napis trzech liter
jak ktos umie naprawic to prosze o odpowiedz
z gory thc

Opisz dokładniej gdzie nie wyświetla Ci tych herbów rolleyes.gif Jeśli podczas meczu to jest to spowodowane złym wgraniem dkz patcha. Ja tak miałem gdy nie posiadałem jeszcze właśnie pliku dkz tongue.gif
czubinho
jak jest tabela w ML, jak sa zmiany w meczu , wtedy nie ma
mozesz mi pomoc?
artysta germanista
CYTAT(Orange_91 @ czw, 22 maj 2008 - 10:18) *
Ale zainstalowałeś wszystko zgodnie z instrukcją?

no mam wszystko procz stadionow. Moze dlatego ze nie instalowalem na czysta gre? to bede musial plyte skminic ;p ale nawet bewz tego daje radę najlepszy patch na scenie
Orange_91
CYTAT(e.adrian @ czw, 22 maj 2008 - 11:12) *
no mam wszystko procz stadionow. Moze dlatego ze nie instalowalem na czysta gre? to bede musial plyte skminic ;p ale nawet bewz tego daje radę najlepszy patch na scenie

Nom, zainstaluj na czystą grę a na pewno nie będzie problemów.
sayek
Bardzo dobry patch wink.gif podziękowania dla twórców.
szkieletor00
Ej ludzie, a ja dzisiaj włączam kompa i czekam az się wszystko uruchomi... potem zadzwonił do mnie kumpel na skype, gadamy a tu takie coś: ESET Smart Security - znaleziono zagrożenie: D:\KONAMI\PES6\pes6.exe prawdopodobnie odmiana 'unknown virus' czyli nieznany wirus. mad.gif  No to usunąlem tego exe i zrobiłem skan; i co? I Ten tajemniczy virus byl na C w sopcast.exe i na D  w OE_3\pes6.exe i w OE_4\pes6.exe Normalnie szlag mnie trafił bo wczoraj skan robiłem i czysto było a tu dziaj wszystkie pliki związane z futbolem (co to spisek blink.gif ?) Wie któś może o co chodzi? Może ktoś ph34r.gif  ma mnei na celownikU?

EDIT
Eee, sorki już wiem o co biega, fałszywy alarm, a te pliki to chyba zbieg okoliczności.
Po prostu dzisiaj wyszła jakaś wadliwa aktualizaja, moi znajomi też to mają. Mam nadzieję że do jutra to naprawią...
verbaT
Mój scoreboard <:.
Tolox11
i have 1 doubt about chants, can be added more chants?

Pozdrawiam
ScOuT
Dlaczego w patchu nie ma WKS Slaska Wroclaw ??!!
Orange_91
CYTAT(MJ23 @ pią, 23 maj 2008 - 15:32) *
Dlaczego w patchu nie ma WKS Slaska Wroclaw ??!!

A dlaczego nie ma Odlewu Poznań? blink.gif
Z tego samego powodu. smile.gif Bo autorzy tak chcieli. smile.gif
mietek_
mam prosbe moze mi ktos zrobic pilki ktore sa w patchu pod ge force2 z mapem
Kamiloxx
czy upnie ktos stadiony na sharebase albo megaupload lub FTP - podziałka 100 mb proszę bardzo smile.gif
verbaT
Podpisuję się pod powyższą prośbą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.