jarzab1922
May 19 2008, 17:36
do kolegi
TreworBGzrobilem tak jak kazales pageup page down faktycznie idzie zmieniac pilki i stadiony tyle tylko ze jak mam stadiony to pisze mi tylko stadiums home i nie moge zmienic na inny prosze o pomoc
Jacmen
May 19 2008, 17:37
O właśnie starajcie się ściągać pliki przez przeglądarke internet exporel ściąga szybciej niż przy firefox. Taka mała podpowiedz
TreworBG
May 19 2008, 17:40
CYTAT(jarzab1922 @ May 19 2008, 18:40:05)

zrobilem tak jak kazales pageup page down faktycznie idzie zmieniac pilki i stadiony tyle tylko ze jak mam stadiony to pisze mi tylko stadiums home i nie moge zmienic na inny prosze o pomoc
jak klikasz sobie PU i PD i masz aktywny wybór stadionów, to zmieniasz je przyciskiem R2 na padzie (domyślnie tam gdzie sprint) tak samo jak stroje i piłki
jarzab1922
May 19 2008, 17:42
Jacmen sciaglem stadion lecha z tego linka co podales jak go mam wrzucic i gdzie zeby dzialal????
Ja sciagam prze IE i w tym momecie sciagnałem 6 pliczek i 7 bede sciągał
jarzab1922
May 19 2008, 17:48
TreworBG nadal pokazuje mi tylko stadiums home i nie wybiera mi zadnego stadiony
A masz stadiony sciagniete wogole? Ja mialem to samo...
Orange_91
May 19 2008, 17:51
Widzę, że sie znowu bałagan robi, chyba będzie trzeba zamknąć kolejny temat.
To nie jest gg jak chcesz kogoś o coś zapytać to napisz mu na PW i tam sie zgadzajcie a nie zaśmiecasz temat.
Jacmen
May 19 2008, 17:56
Założyłem nowy temat i dodałem tam
PEŁNY upload. Tam proszę pisać, a ten temat już nie zaśmiecać
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11512
jagiellonczyk
May 19 2008, 18:35
wgralem juz patcha,cudenkko,nie ma co jestescie zajebisci

ide zassysac
marcin_p
May 19 2008, 18:40
A wiec patcha ma juz od kilku dni. To dzieło jest super, sprawia ze pes jest lepszy,nawet gra sie troszke inaczej. Jednyne do czego mam zastrzezenia to face i hair. Brakuje mnostwo twarzy ktore sa łatwo dostepne, ale to nie jest taki wielki problem bo kazdy moze sobie twarze sam wgrac. Moja ocena to 9/10
CYTAT(potter09 @ May 19 2008, 18:37:30)

Ej jak gracie Master Lige to slychac przyspiewki swojej druzyny? bo u mnie kazdej oprocz Legii leca

przyśpiewki legii zostały wyłączone, bo autorzy patcha nie potrafią zrobić kibiców wbiegających na boisko, więc byłoby to mało prawdopodobne
sbochonko
May 19 2008, 19:26
Przepraszam moglby ktos wrzucic mirror z p_sound ????? Prosze bo jeszcze nikt nie wrzucil.
CYTAT(core @ May 19 2008, 20:24:36)

przyśpiewki legii zostały wyłączone, bo autorzy patcha nie potrafią zrobić kibiców wbiegających na boisko, więc byłoby to mało prawdopodobne
Tak jak już Jacmen napisał zrobił Nowy Temat i tam można pisać opinie na temat patcha i podawać linki do innych serwerów jak ktoś zrobił upa żeby nie spamować kolejnego tematu. Takie wypowiedzi to na priva
CYTAT(sbochonko @ May 19 2008, 20:30:45)

Przepraszam moglby ktos wrzucic mirror z p_sound ????? Prosze bo jeszcze nikt nie wrzucil.
Nie piszcie cały czas żeby ktoś wrzucił p_sound bo ktoś to kiedyś na pewno wrzuci a w moment tego nie wrzuci bo dużo zajmuje czasu takie coś.
P.S. Temat chyba do zamknięcia?
DHW_PF
May 20 2008, 06:37
Siema.
Mam do Was prosbe/pytanie ?;|
Dlaczego jak gram np. mecz w 1 kolejce Ruch : Widzew w 2 Legia : Ruch to przyspiewki są normalne, a jak gram juz np. 3 czy 4 kolejke obojetnie z kim nie ma przyspiewek z OE ?;|
Orange_91
May 20 2008, 11:06
CYTAT(reyty @ May 19 2008, 20:41:20)

Tak jak już Jacmen napisał zrobił Nowy Temat i tam można pisać opinie na temat patcha i podawać linki do innych serwerów jak ktoś zrobił upa żeby nie spamować kolejnego tematu. Takie wypowiedzi to na priva
Nie piszcie cały czas żeby ktoś wrzucił p_sound bo ktoś to kiedyś na pewno wrzuci a w moment tego nie wrzuci bo dużo zajmuje czasu takie coś.
P.S. Temat chyba do zamknięcia?A czemu do zamknięcia?
Temat jest do opinii na temat patcha a Jacmen założył osobny temat z mirrorami.
jacekz40
May 20 2008, 12:19

Powie ktoś, co trzeba wgrać z patcha (zupełne minimum) aby pojawiła się polska liga z flagami, herbami, nazwami i składami?
Wiecie jakkie to uczucie kiedy wygrywasz z Anglia po dogrywce 4 do 3

=)
mietek_
May 20 2008, 14:32
Patch boski!!!!!! tyle ze ja mam problem sciaglem caly patch porocz stadionow i jak zaczynam mecz lub wchodze do edycji to wywala mnie do windowsa!!!@co mam zrobic by patch dzialal poprawnie?
Ja mam kłopot z przyspiewkami wszystkie działają w towarzyskim meczu i w pucharach EURO itd. ale w karierze gram np.przeciwko Groclinowi i słychac ich przyspiewki a jak zaczynam grac kariere groclinem to jest ryk dzungli

kazdy wie OCB
EDIT ale to z kazdym klubem nie tylko z GROCLINEM
DHW_PF
May 20 2008, 14:58
No masz ten sam problem co ja....;/
Bezsensu to jest;/
Wie ktos jak to zmienic ?;/
bo to wina ekipy konami
juz bylo to walkowane przy oe3.0, ze jaka druzyna nie zaczynamy grac to gra ustawia te same sloty z przyśpiewkami (nie pamietam slotow)
jak jest jakis kibic Lechii Gdańsk niech zapoda nr zawodnikow, formacje i wykonawcow stalych fragmentow gry
Matis17
May 20 2008, 16:12
Patch jest naprawdę świetny, gratulację i podziękowania dla twórców.
Ja trochę z innej beczki prośbę mam. Czy mógłby mi ktoś podać liste piosenek z gry(z menu), a najbardziej interesuje mnie ta z trybu edycji. Z góry dzięki.
potter
May 20 2008, 16:16
CYTAT(torin @ May 18 2008, 14:52:53)

Mozna tam znalezc m.in.:
- Florida ft. T-Pain - Low
- Akala - Comedy Tragedy History
- Rico Tubbs - Intoxicated
- Dizzee Rascal - Flex
- Ed Solo - Life Gets Better
- Kanye West - Homecoming
- Kasabian - Club Foot
- Shaggy - Like A Superstar
- Wiley - Wearing My Rolex
CYTAT(Matis17 @ May 20 2008, 17:16:48)

Czy mógłby mi ktoś podać liste piosenek z gry(z menu), a najbardziej interesuje mnie ta z trybu edycji. Z góry dzięki.
Wystarczyło poszukać
Mam to samo co wy z przyspiewkami ale tak chyba ma kazdy
markiz25
May 20 2008, 16:29
jezeli chodzi o przyspiewki to jest to wina konami w kazdym wydanym patchu tak zawsze było i raczej nikt tego nie zmieni a co do oe 4 jest bardzo dobry . teraz tylko czekac na zmiany zwiazane z euro2008 a ewentualnie na ekstraklase 2008 lecz po wszystkich zawirowaniach z degradacja .
Orange_91
May 20 2008, 17:30
Właśnie skończyłem odnawiać temat z dźwiękiem w OEPatchu pod wersje oznaczoną numerem 4.0.
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
soosek
May 20 2008, 17:36
mam problem... nie mam takich nazwisk jakie powinny byc... tzn dla OE jakies nazwiska z kosmosu... instalowalem juz 2 razy patcha(jestem przekonany ze dobrze to robilem)... wszystko inne dziala ;/ moze ktos napisac jak rozwiazac ten problem albo ktory plik jest za to odpowiedzialny to sciagne jeszcze raz... z gory dziekuje
Orange_91
May 20 2008, 17:37
CYTAT(soosek @ May 20 2008, 18:40:16)

mam problem... nie mam takich nazwisk jakie powinny byc... tzn dla OE jakies nazwiska z kosmosu... instalowalem juz 2 razy patcha... wszystko inne dziala ;/ moze ktos napisac jak rozwiazac ten problem albo ktory plik jest za to odpowiedzialny to sciagne jeszcze raz... z gory dziekuje
Wgraj ofa do folderu:
C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
od dwóch dni niemoge pobrać 3 częsci patcha dkz z sendspace cały czas komunikat: Sorry, the free service is at full capacity,na megaupload jeszcze gorzej
marcin_p
May 20 2008, 20:46
CYTAT(mietek_ @ wto, 20 maj 2008 - 17:36)

Patch boski!!!!!! tyle ze ja mam problem sciaglem caly patch porocz stadionow i jak zaczynam mecz lub wchodze do edycji to wywala mnie do windowsa!!!@co mam zrobic by patch dzialal poprawnie?
Mialem to samo ale zrobilem reinstall i zainstalowalem na nowo. Teraz dziala normalnie
Witam, ja mam takie pytanka do was wszystkich. A mianowicie czy u was też po zainstalowaniu patch gra widoczne zwolnila prędkość a drugie to takie czy jak gracie mecz towazyski np legia - wisla to slychac spiew kibicow ligi i...... widzewa.
DHW_PF
May 20 2008, 21:18
No zwolniło bo "producenci" Konami to są idioci, bo z takimi statsami w OE piłkarz nie potrafi monco piłki kopnąć albo kopie 400 km nad poprzeczką

Jak mają wydac następnego PES'a takiego jak 2008 albo jak PES 6 z takimi bugami to niech lepiej sobie panowie zrobią przerwe z tym sportem
TreworBG
May 21 2008, 14:01
słuchajta! może mi ktoś wrzucić na sendspace screeny z piłkarzami Górnika Zabrze którzy mają zrobione mordy w OE 4.0? będę dźwięczny
Bartolek
May 21 2008, 15:39
male pytanko: czy wy mozecie rozpoczac sezon w spotkaniu miedzynarodowym?? :/ jak zalaczam to mi wyskakuje komunikat wysylaj/nie wysylaj... moze ktos sprawdzic i dac odpowiedz? z gory thx
artysta germanista
May 22 2008, 09:12
Witam wszystko cacy tylko nie wiem dlaczego nie mam polskich znaków a podmieniłęm plik exe i nie mam także pojęcia dlaczego w lidze nie słyszę przyśpiewek?
Orange_91
May 22 2008, 09:14
CYTAT(e.adrian @ czw, 22 maj 2008 - 10:16)

Witam wszystko cacy tylko nie wiem dlaczego nie mam polskich znaków a podmieniłęm plik exe i nie mam także pojęcia dlaczego w lidze nie słyszę przyśpiewek?
Ale zainstalowałeś wszystko zgodnie z instrukcją?
czubinho
May 22 2008, 09:32
mam pytanko:czy ktos ma tak samo ze nie widac herbow tylko bialy napis trzech liter
jak ktos umie naprawic to prosze o odpowiedz
z gory thc
CYTAT(tomek1316 @ czw, 22 maj 2008 - 08:36)

mam pytanko:czy ktos ma tak samo ze nie widac herbow tylko bialy napis trzech liter
jak ktos umie naprawic to prosze o odpowiedz
z gory thc
Opisz dokładniej gdzie nie wyświetla Ci tych herbów
Jeśli podczas meczu to jest to spowodowane złym wgraniem dkz patcha. Ja tak miałem gdy nie posiadałem jeszcze właśnie pliku dkz
czubinho
May 22 2008, 09:58
jak jest tabela w ML, jak sa zmiany w meczu , wtedy nie ma
mozesz mi pomoc?
artysta germanista
May 22 2008, 10:08
CYTAT(Orange_91 @ czw, 22 maj 2008 - 10:18)

Ale zainstalowałeś wszystko zgodnie z instrukcją?
no mam wszystko procz stadionow. Moze dlatego ze nie instalowalem na czysta gre? to bede musial plyte skminic ;p ale nawet bewz tego daje radę najlepszy patch na scenie
Orange_91
May 22 2008, 10:20
CYTAT(e.adrian @ czw, 22 maj 2008 - 11:12)

no mam wszystko procz stadionow. Moze dlatego ze nie instalowalem na czysta gre? to bede musial plyte skminic ;p ale nawet bewz tego daje radę najlepszy patch na scenie
Nom, zainstaluj na czystą grę a na pewno nie będzie problemów.
Bardzo dobry patch

podziękowania dla twórców.
szkieletor00
May 22 2008, 11:24
Ej ludzie, a ja dzisiaj włączam kompa i czekam az się wszystko uruchomi... potem zadzwonił do mnie kumpel na skype, gadamy a tu takie coś: ESET Smart Security - znaleziono zagrożenie: D:\KONAMI\PES6\pes6.exe prawdopodobnie odmiana 'unknown virus' czyli nieznany wirus.

No to usunąlem tego exe i zrobiłem skan; i co? I Ten tajemniczy virus byl na C w sopcast.exe i na D w OE_3\pes6.exe i w OE_4\pes6.exe Normalnie szlag mnie trafił bo wczoraj skan robiłem i czysto było a tu dziaj wszystkie pliki związane z futbolem (co to spisek

?) Wie któś może o co chodzi? Może ktoś

ma mnei na celownikU?
EDIT
Eee, sorki już wiem o co biega, fałszywy alarm, a te pliki to chyba zbieg okoliczności.
Po prostu dzisiaj wyszła jakaś wadliwa aktualizaja, moi znajomi też to mają. Mam nadzieję że do jutra to naprawią...
verbaT
May 22 2008, 22:18
Mój scoreboard <:.
Tolox11
May 23 2008, 14:21
i have 1 doubt about chants, can be added more chants?
Pozdrawiam
Dlaczego w patchu nie ma WKS Slaska Wroclaw ??!!
Orange_91
May 23 2008, 14:30
CYTAT(MJ23 @ pią, 23 maj 2008 - 15:32)

Dlaczego w patchu nie ma WKS Slaska Wroclaw ??!!
A dlaczego nie ma Odlewu Poznań?
Z tego samego powodu.

Bo autorzy tak chcieli.
mietek_
May 23 2008, 14:33
mam prosbe moze mi ktos zrobic pilki ktore sa w patchu pod ge force2 z mapem
Kamiloxx
May 23 2008, 16:38
czy upnie ktos stadiony na sharebase albo megaupload lub FTP - podziałka 100 mb proszę bardzo
verbaT
May 24 2008, 08:11
Podpisuję się pod powyższą prośbą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.