Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Rovix
Zgodzę się z przedmówcą w sprawie kontuzji. Kontuzja C byłaby bardziej interesująca i realna. Nie ma sytuacji gdzie w całym sezonie drużyna może grać praktycznie w najmocniejszym składzie czasem wypadają piłkarze np po 3 meczach w widzewa wypadł szymanek do końca rundy. Kontuzja C zwiększyłaby dramaturgie smile.gif
ślimak
W jedenastce Egiptu brakuje Abutriki który jest tam gwiazdą i gra zawsze w pierwszym składzie oraz kapitana Hassana z Anderlechtu są to podstawowi zawodnicy reprezentacji i powinni być w pierwszym składzie
sayek
Panowie wiem że już było wiele pytań a kiedy będzie wydany ten patch ? xD xD Ale prawda jest taka że moglibyście jeśli to jest możliwe podać wstępną date wydania patcha wink.gif
Orange_91
Cytat(sayek @ Apr 14 2008, 19:50:36) *
Panowie wiem że już było wiele pytań a kiedy będzie wydany ten patch ? xD xD Ale prawda jest taka że moglibyście jeśli to jest możliwe podać wstępną date wydania patcha wink.gif

Nie potrafisz człowieku czytać? Pisałem, żeby o to nie pytać. Nie jestem wróżką i nie będę nic przewidywać.
Hal
Cytat(sayek @ Apr 14 2008, 19:50:36) *

...........................

No, panowie, praca wre, oby tak dalej!
Świetnie, że wrócił najsilniejszy skład.
karo919
Lech Poznań:

----------------------------Rengifo---------

---------Reiss------------------------------

---Quinteros-----------------------------------------Zając

------------------Murawski---------Bandrowski----------------------

---Djurdievic-----------------------------------------Kikut

------------------Kucharski--------Bosacki----------

---------------------Kotorowski-------------------

Kapitan:Reiss/Bosacki
wolne/rożne:Murawski
E 9
Pytanie ogólnie do fanów, ale mam nadzieję, że przyda się to od razu twórcom. Pytanie dotyczy o nogi, które mają lepsze dani piłkarze.

Strąk - wydaje mi się, że lewa?? A jak jest?
Polczak - ?
Cabaj - ?

narazie tyle... no i mam nadzieję, że ktoś z kibiców tych klubów pomoże mi jak i twórcom patcha.

Jacmen
Znalazłem fajne przyśpiewki na youtube Jagiellonii Białystok. Kilka z nich może sie przydać wink.gif
http://pl.youtube.com/watch?v=1UiU9DS5onU&...feature=related
Poniżej dla Widzewa
http://pl.youtube.com/watch?v=oMLa6bXVbF8&...feature=related
d-note
Świetny patchyk się zapowiada ohmy.gif
Szkoda że tak późno aktualizacja ale lepsze to niż nic tongue.gif
Życze miłej i owocnej pracy smile.gif
Pozdr
Michaldo
WITAM Serdecznie

MAM kilka pytan i bardzo prosze o odpowiedzni!!!!

1.Jeśli chodzi o przyśpiewki i zdanie " Przyśpiewki dla wszystkich polskich drużyn i dużej ilości zagranicznych." to o jakich zagranicznych klubach jest mowa???????

Będą jakieś przyśpiewki dla reprezentacji też?????????

2. Czy zostanie zmieniony okrzyk po golu ??? Albo chociąz okrzyk kibiców po zdobyciu gola????

3. Czy da się zrobić żeby każda drużyna miała przyśpiewke? Czy są jakieś ograniczenia techniczne ????

4. W jakim czasie patch zostanie wydany mniej wiecej???

BARDZO prosze o odpowiedz gdyz jest to dla mnie wazne , pozdrawiam i życzę miłej pracy.
Hal
Cytat
4. W jakim czasie patch zostanie wydany mniej wiecej???

-------

Cytat
[Nie potrafisz człowieku czytać? Pisałem, żeby o to nie pytać. Nie jestem wróżką i nie będę nic przewidywać.

Cytat
Pisałem żeby o to nie pytać. Wydamy kiedy skończymy i kiedy nam sie spodoba.

rescore
Cytat(Orange_91 @ Apr 13 2008, 09:42:27) *

Nie wiem kiedy był wykonywany ten screen, ale morde Kanoute warto by wymienić na tą wykonaną ostatnio przez mystiqa.
Zresztą ogólnie mordy jakie wykonują osatatnio panowie jayM, mystiq, S'N czy alegor to jakiś nextgen do pes6, więc licze, że śledzicie dokładnie cały czas prężnie działającą scene edycji twarzy do starego dobrego pesa biggrin.gif (czywiścię sądze, że mordki naszych rodzimych facemakerów będą użyte, więc o nich nie wspominam wink.gif )

Buty Widzewiaków

Kowalczyk

Budka

Mierzejewski

Lisowski

Panka

Napoleoni

Oziebala

Juszkiewicz

Szeliga

Fabiniak

Stawarczyk

Kłos

Oczywiście tekstury możecie dać swoje.

Jeśli chodzi o przyśpiewki to przydało by się zrobić jedną z tego filmiku
http://pl.youtube.com/watch?v=ogGm6NPEym8
Można powiedzieć, że najczęściej śpiewana, sztandarowa przyspiewka na naszym stadionie, a w poprzedniej wersji patcha napewno jej nie ma. Miałem do niedawna sporo swoich już przekonwertowanych do adx przyspiewek Widzewa jednak wszysto jakiś czas temu skasowałem sleep.gif Miłej pracy, pzdr.
RBK
Wielkie dzięki za ponowną reaktywację pomysłu stworzenia naszej ligi w pesie. Mam jednak parę pytań:

1. Jak będzie wyglądała instalacja tegoż dodatku?

2. Czy dołączony będzie komentarz w stu procentach Szpakowskiego i Szaranowicza do tej części patcha?

3. Czy reprezentacja Polski będzie miała skład taki sam, lub podobny do tego, który podał Beenhakker godzinę temu? Chodzi mi o to, czy zmieści się 30 ludzi, bo nie znam dokładnej liczby slotów w reprezentacjach.

To tyle, jeśli chodzi o pytania. Jeśli jakieś mi się nasuną, to napiszę je. Życzę miłej pracy i szybkiego wydania OE Patch v4.0. smile.gif

Pozdrawiam.
Orange_91
Cytat(RBK @ Apr 16 2008, 14:40:34) *
Wielkie dzięki za ponowną reaktywację pomysłu stworzenia naszej ligi w pesie. Mam jednak parę pytań:

1. Jak będzie wyglądała instalacja tegoż dodatku?

2. Czy dołączony będzie komentarz w stu procentach Szpakowskiego i Szaranowicza do tej części patcha?

3. Czy reprezentacja Polski będzie miała skład taki sam, lub podobny do tego, który podał Beenhakker godzinę temu? Chodzi mi o to, czy zmieści się 30 ludzi, bo nie znam dokładnej liczby slotów w reprezentacjach.

To tyle, jeśli chodzi o pytania. Jeśli jakieś mi się nasuną, to napiszę je. Życzę miłej pracy i szybkiego wydania OE Patch v4.0. smile.gif

Pozdrawiam.

1. Klasycznie. Czyli za pomocą DKZ i wklejeni kitservera.
2. To zależy tylko od tego czy Hojrak sie wyrobi.
3. Nie wiem to sie jeszcze może zmieniać.
dupinho
no i kiedy wyjdzie nie moge sie doczekać już biggrin.gif tongue.gif ?
bartek-brt
Cytat(dupinho @ Apr 16 2008, 17:45:18) *
no i kiedy wyjdzie nie moge sie doczekać już biggrin.gif tongue.gif ?

Zapraszam po odbiór do mnie.

Patch zapowiada sie bardzo fajnie, polska liga liga wygląda świetnie ale z zagranicznymi mozna sie bardziej postarać. Zawsze brakowało sporo mord...
markiz25
Gotowy folder dat byłby moim skromnym zdaniem lepszym rozwiązaniem np: pes 6.5 patch gdyż wiele osób nie za dobrze posługuje się DKZ studio, przykładem mogą być przyśpiewki zespołów i tablice wyników(białe tablice).
Orange_91
Cytat(bartek-brt @ Apr 16 2008, 18:40:59) *
Zapraszam po odbiór do mnie.

Patch zapowiada sie bardzo fajnie, polska liga liga wygląda świetnie ale z zagranicznymi mozna sie bardziej postarać. Zawsze brakowało sporo mord...

Teraz nie musisz sie o to martwić Timak bardzo powiększył folder Face & Hair .
Rovix
Orange i jak z tymi kontuzjami jaki będzie rodzaj ?
Orange_91
Cytat(Rovix @ Apr 17 2008, 09:11:11) *
Orange i jak z tymi kontuzjami jaki będzie rodzaj ?

Jeszcze zastanawiamy sie nad tym. Kiedy będzie coś wiadomo damy znać.
hoody15
Ja, w imieniu kibiców DYSKOBOLII GRODZISK WLKP., proszę autorów patcha o nieumieszczanie nazwy "Groclin", bylibyśmy bardzo wdzięczni smile.gif

A teraz zestawienie:

-------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Przyrowski--------------------------------------
-----------------------Kumbev-----------------Yunisoglu/Kozioł-----------------
-----Mynar---------------------------------------------------------Sokołowski---
-------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------Świerczewski-------------------------------------------
--------------------------------------------------Majewski-------------------------
-----Piechniak-----------------------------------------------------Lato------------
--------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------Ivanovski-----------------------------------------------
------------------------------------------Sikora------------------------------------
Orange_91
Cytat(hoody15 @ Apr 17 2008, 16:26:21) *
Ja, w imieniu kibiców DYSKOBOLII GRODZISK WLKP., proszę autorów patcha o nieumieszczanie nazwy "Groclin", bylibyśmy bardzo wdzięczni smile.gif

A teraz zestawienie:

-----------------------------------Przyrowski--------------------------------------
-----------------------Kumbev-----------------Yunisoglu/Kozioł-----------------
-----Mynar---------------------------------------------------------Sokołowski---
---------------------------Świerczewski-------------------------------------------
--------------------------------------------------Majewski-------------------------
-----Piechniak-----------------------------------------------------Lato------------
--------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------Ivanovski-----------------------------------------------
------------------------------------------Sikora------------------------------------

Oficjalnie Groclin jest w nazwie i będzie. wink.gif
Dzięki za ustawienie ale mógłbyś, oczywiście jeśli wiesz napisać kto co wykonuje i kto jest kapitanem oraz tak jak kolega rescore parę postów wyżej kto w jakich butach gra.
MaTi10
Legia
---------------------------------Mucha-------------------------------------

------------Rzeżniczak--------------Inaki-----------------------------------------Szala---------------------------Kiełbowicz

------------------------------------Vukovic----------Roger-------------------------------------------------------
---------------Radovic-----------------------------------------------------------------------------------Edson-------------------
-------------------------------------------Giza(kontuzja i narazie nie wiadomo kto za niego bd grać)--------------------

-----------------------------------------------------Chinyama---------------------------------------------------------

Dalekie wolne:Roger
Bliskie Wolne: Edson
Karne Edson
Rogi Roger
Kapitan Vuković
Fuji
Chyba Roger ma karne?... huh.gif
hoody15
Cytat(Orange_91 @ Apr 17 2008, 18:11:51) *
Oficjalnie Groclin jest w nazwie i będzie. wink.gif
Dzięki za ustawienie ale mógłbyś, oczywiście jeśli wiesz napisać kto co wykonuje i kto jest kapitanem oraz tak jak kolega rescore parę postów wyżej kto w jakich butach gra.

Wolne - Majewski, Lato
Rożne prawa - Lato
Rożne lewa - Majewski
Karne - ostatnio Sikora więc...
Kapitan - Mynar

PS. Nie uważasz, że to trochę nie fair, że po wieloletniej historii klubu do jego nazwy wtrąca się sponsor ? wink.gif

Rozumiem, że Koronę także nazwiecie Kolporterem, Zagłębie KGHMem a Bełchatów PGE ?
FIFINHO9393
Ile będzie ważył patch.Czy będzie trzeba mieć oe patch 3 żeby zainstalować 4???
Hal
Na pewno nie trzeba miec OEv.3 zeby wgrac v.4 wink.gif
Ile waży? - Myślę, że bedzie nieco cięższy od v.3 wink.gif
isaac
mam pytanko - zrobiliscie juz dzwiek ? ...chodzi mi konkretnie o przyspiewki Cracovii...bo jak nie to moge zrobic na adx 4 najbardziej znane i spiewane przyspiewki na naszym stadionie...prosze o szybka odpowiedz...
Orange_91
Cytat(isaac @ Apr 18 2008, 01:49:11) *
mam pytanko - zrobiliscie juz dzwiek ? ...chodzi mi konkretnie o przyspiewki Cracovii...bo jak nie to moge zrobic na adx 4 najbardziej znane i spiewane przyspiewki na naszym stadionie...prosze o szybka odpowiedz...

Wrzuć, zawsze można coś zmienić.
MaTi10
Cytat(Fuji @ Apr 17 2008, 20:06:33) *
Chyba Roger ma karne?... huh.gif

Roger i Edson walą karne więc tutaj zależy od Panów z OE patcha jak to zrobią;]
seen
A mam pytanko : Jakie będą przyśpiewki Wisełki? i czy jak coś mógłby mi ktoś je podesłać na p.w. gdyż tylko ich mi brakuje do świetnej gry smile.gif
Zagłębiak
A czy będą nowe kitsy Zagłębia Sosnowiec na sezon 2007/2008 ? i stadionik?
Orange_91
Cytat(Zagłębiak @ Apr 19 2008, 19:51:13) *

W ogóle nie będzie Zagłębia Sosnowiec.
reyty
Czemu nie będzie? Przecież gra w 1 lidze
Orange_91
Cytat(Zagłębiak @ Apr 19 2008, 19:51:13) *

Stroje pewnie będą zależy od Torina. A stadionu o ile sie nie mylę nikt nie wykonał więc go nie będzie.

Cytat(reyty @ Apr 19 2008, 20:40:57) *
Czemu nie będzie? Przecież gra w 1 lidze

Rozpędziłem sie z odpowiedzią, po prostu mi sie pomyliło.
Kabull
Witam wszystkich
Bardzo dobra robota z tym patchem, mam tylko jedno pytanie-czy w następnej odsłonie będzie można zobaczyć dobrych i młodych polskich zawodników? Chodzi mi m.in o Stulina, Staroste itp ? Jakby co to moge pomóc w ich stworzeniu, jak jesteście chętni to piszcie na gg 806508
Orange_91
Cytat(Kabull @ Apr 20 2008, 14:05:39) *
Witam wszystkich
Bardzo dobra robota z tym patchem, mam tylko jedno pytanie-czy w następnej odsłonie będzie można zobaczyć dobrych i młodych polskich zawodników? Chodzi mi m.in o Stulina, Staroste itp ? Jakby co to moge pomóc w ich stworzeniu, jak jesteście chętni to piszcie na gg 806508

Będzie można zobaczyć tych graczy, więc nie musisz sie o to martwić. wink.gif
X_Climber
A ja mam dwa pytania dot. Polonii Bytom.
1.Czy bedzie wiecej twarzy?
2.Czy bedzie Bazik, Sokolenko, Stano i Peskovic?
Zagłębiak
Nikt nie chciał zrobić nowych kitsów ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC więc wziołem się do roboty oto moje zedytowane kitsy, może jakość nie najleprza ale przynajmniej są:
ga: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
gb: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pa: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pa2: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pa3: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pa4: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pb: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
pb2: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
px-away_gs: Kliknij, aby zobaczyć załącznik
huh.gif
wiadomo klik w powiękrzenie i klik prawym przyciskiem myszki zapisz jako .....
jakby ktoś nie wiedział oczywiście
Jacmen
Przecież Torin zrobi je do patcha, więc czemu piszesz, że nikt nie chce zrobić blink.gif
Orange_91
Cytat(Zagłębiak @ Apr 20 2008, 16:43:17) *
Nikt nie chciał zrobić nowych kitsów ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC więc wziołem się do roboty oto moje zedytowane kitsy, może jakość nie najleprza ale przynajmniej są:

Bez urazy ale te edity nie nadają sie do patcha. wink.gif
Jeśli Torin sie nie wyrobi z wszystkimi kitsami to pozostaną stare ale tych raczej nie damy. Ale plus za chęci. Jeśli jesteś fanem Zagłębia to możesz nam pomóc w inny sposób podając taktykę swojego ulubionego zespołu, wykonawców stałych fragmentów gry, kapitana i spis kto w jakich butach gra.
Zagłębiak
Spoko, spoko mówie, że nie chce nikt zrobić bo od jesieni się już o kitsy prosiłem...a składu wam nie podam sami wiecie ciągłę zmiany ale wykonawców mogę podać nie dziś ale we wtorek i środe mam wolne to wezme się za to.....
Zagłębiak
Taktyka 4-4-2 według mnie najleprza jedenastka:
Br 12. Adam Bensz
ŚO 5. Rafał Berliński
ŚO 17. Dżenan Hosić
LO 19. Adrian Marek
PO 10. Arkadiusz Kłoda
ŚP 9. Tomasz Łuczywek. kapitan
ŚP 21. Vladimir Bednar .lewy wolny
PP 8. Jewhen Demydenko lewy korner
LP 14. Bartłomiej Chwalibogowski. prawy korner, prawy wolny
LN 30. Patryk Małecki
PN 27. Rafał Bałecki
Rezerwa:
BR 77. Jewhen Kopyl
ŚP 35. Michał Skórski
PN 13. Marcin Folc
PP 16. Tomasz Szatan
ŚO 20. Wojciech Białek
...................................................................Pozdro.......
..................................................
Zagłębiak
a tak na pszyszłość co w tych kitsach źle przerobiłem? ;]
buchol
Czy ktos kompetentny moze mi powiedziec kiedy bedzie wydany patch 4.0 ??
E 9
Cytat(buchol @ Apr 20 2008, 19:43:14) *
Czy ktos kompetentny moze mi powiedziec kiedy bedzie wydany patch 4.0 ??

Wczoraj wink.gif
marcin_p
Górnik Zabrze
Ostatni mecz z Łks-em
GK: Pesković
LO:Magiera
SO:Danch
SO:Hajto
PO:Pawelec
DP:Pazdan
SP:Brzęczek
SP:Bajić
PP: Gołoś
Zahorski gra bardziej z lewej strony i gra takiego skrzydłowego który mniej poswieca uwage defensywie a w ofensywie wchodzi bardziej do srodka i wspiera napstników Jarke lub Moskala więc moze to byc skrzydłowy lub cofnięty napastnik
SN: Moskal lub Jarka( zdecydowanie częsciej gral Jarka )

Stale fragmenty:
Wolne: Brzęczek lub Hajto
Rożne: Brzęczek lub Madejski
Karne: Hajto lub Brzęczek

i jeszcze cos: Magiera gra strasznie ofensywnie, bardziej niz Pawelec
Orange_91
Cytat(Zagłębiak @ Apr 20 2008, 21:24:54) *
a tak na pszyszłość co w tych kitsach źle przerobiłem? ;]

Jakby to napisać, kitsy są niestarannie zrobione.
rescore
Zachęcam do wrzucania list z butami waszych ulubionych teamów. (oczywiście z OE)
Napewno ułatwi to robotę twórcom patcha, a przy okazji po wydaniu go nie będzie narzekań, że ten to ma nieaktualne buty, a ten to w ogóle nie ma wink.gif
lodzik2c
Ja mam pytanko, czy będą czołowe drużyny 2 ligi?? I czy śląsk bedzie połączony z groclinem??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.