Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
krzychu117
witam mógłbym prosić ekipę o wstawienie herbu i wpisu rks w miejsce slavi pragi i podeslanie tego mi? bo ja coś nie mogę tego zeedytować. ofa już prawie ukończyłem
siwers99
mam nadzieje ze dorobicie wiele talentow chociazby z arsenalu jak carlos vela czy jack wilshare czy z barcy jeffren , pedro , victor i wielu innych smile.gif chodzi o tych mlodych ktorzy sa w pierwszej kadrze zespolow wink.gif pozdro
Kropa
Jeśli to nie problem,to prosiłbym,aby herby wszystkich drużyn były w of. Mam taką sytuację,że OEP4 nie działa mi prawidłowo(wywala do windowsa),więc gram na OEP3 +of i kitserver z OEP4 i np Sporting Lizbona ma u mnie herb GKS Katowice. Nie przeszkadza mi to specjalnie,ale jeśli takie udogodnienie można do ofa dodać,to będę wdzięczny smile.gif
Pompey
CYTAT(Kropa @ Aug 1 2008, 15:06) *
Jeśli to nie problem,to prosiłbym,aby herby wszystkich drużyn były w of. Mam taką sytuację,że OEP4 nie działa mi prawidłowo(wywala do windowsa),więc gram na OEP3 +of i kitserver z OEP4 i np Sporting Lizbona ma u mnie herb GKS Katowice. Nie przeszkadza mi to specjalnie,ale jeśli takie udogodnienie można do ofa dodać,to będę wdzięczny smile.gif

a jak cię wywala do windowsa to może pojawia się taki komunikat że pamięć nie może być read czy coś w tym stylu...
jak tak to pożal się ....
Teco
herby to niech lepiej będą w dacie wtedy można mieć napisy zespołów tak jak jest na serio...i tak niech zostanie jak było w 4.0 pozdro:P
Orange_91
CYTAT(Teco @ Aug 1 2008, 17:49) *
herby to niech lepiej będą w dacie wtedy można mieć napisy zespołów tak jak jest na serio...i tak niech zostanie jak było w 4.0 pozdro:P

I tak też pozostanie. wink.gif
Tolox11
I have one idea, how many people play the French league? i dont think is so popular as premiership, italian, spanish, bundesliga leagues. And what do you think if add more teams of Europe(preserving most important from France), Poland or/and Southamerica, in the place of French league? Just an idea, what do you think?

Pozdrawiam happy.gif
siwers99
mam nadzieje ze kluby z other clubs zostana takie jak byly choc mozna by bylo dodac boce juniors albo river plate;d
Orange_91
CYTAT(sivus09 @ Aug 2 2008, 10:19) *
mam nadzieje ze kluby z other clubs zostana takie jak byly choc mozna by bylo dodac boce juniors albo river plate;d

Nie będą bo dodajemy 6 polskich drużyn w others. A co do drużyn południowoamerykańskich to takowych również nie przewidujemy w patchu.
DZIKU
Dacie Motor Lublin do others ?
Orange_91
CYTAT(DZIKU @ Aug 2 2008, 10:36) *
Dacie Motor Lublin do others ?

Nie.
Jamnik
W takim razie jeśli rozumiem dobrze to w Others B będą ekipy z Polski zamiast CSKA itp. A jeżeli tak to czy któreś z drużyn przeniesiecie to Others A ? Np wspomniane CSKA zamiast FC Kopenhaga ?

Pzdr smile.gif
Zywy
CYTAT(Quaresma @ Aug 2 2008, 10:57) *
W takim razie jeśli rozumiem dobrze to w Others B będą ekipy z Polski zamiast CSKA itp. A jeżeli tak to czy któreś z drużyn przeniesiecie to Others A ? Np wspomniane CSKA zamiast FC Kopenhaga ?

Pzdr smile.gif

CSKA jest w Others A. Dajcie najlepsze drugoligowe zespoły

Co Wy na to by dać reprezentację Polski i Hiszpani do lat 23 zamiast np. Anglii i czegoś jeszcze? Hiszpania ma chyba najbardziej utalentowanych młodzików a Poslką każdy by pograł
lala6000
Co dadzą to i tak będzie dobrze smile.gif dobra robota panowie z tym patchem smile.gif
ScOuT
A można wiedzieć jakie polskie kluby będą ?
Zywy

Możecie to poprawić w uaktualnieniu patcha?
mariolazi
Mam takie pytanko a zarazem propozycje...
Czy nie dało by rade zrobic 2 OFy z roznymi klubami do others A i B? Wydaje mi sie ze przy ktoryms patchu tak juz zrobiliscie.
W jednym OFie dac w others B druzyny zagraniczne a w drugim polskie i wszyscy byliby zadowoleni, zarówno fani zespołów z nizszych lig jak równiez osoby ktore wolą pograć zespołami typu Steaua itp. wink.gif
Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to wymagaloby wiecej pracy...
A co do okienka transferowego to osobiscie popieram aby poczekac jak zwykle do samego konca.

Pozdrawiam!
Orange_91
CYTAT(Zywy @ Aug 2 2008, 11:04) *
CSKA jest w Others A. Dajcie najlepsze drugoligowe zespoły

Co Wy na to by dać reprezentację Polski i Hiszpani do lat 23 zamiast np. Anglii i czegoś jeszcze? Hiszpania ma chyba najbardziej utalentowanych młodzików a Poslką każdy by pograł

Było to już pare razy wałkowane, da rade ale może to więcej namieszać i przynieść szkód niż korzyści.

CYTAT(ScOuT @ Aug 2 2008, 12:07) *
A można wiedzieć jakie polskie kluby będą ?

Jeszcze nie.

CYTAT(Zywy @ Aug 2 2008, 12:45) *

Możecie to poprawić w uaktualnieniu patcha?

To nie nasza wina. wink.gif Przestaw w Lodmixerze wszystko na VH i będzie ok.

CYTAT(mariolazi @ Aug 2 2008, 13:07) *
Mam takie pytanko a zarazem propozycje...
Czy nie dało by rade zrobic 2 OFy z roznymi klubami do others A i B? Wydaje mi sie ze przy ktoryms patchu tak juz zrobiliscie.
W jednym OFie dac w others B druzyny zagraniczne a w drugim polskie i wszyscy byliby zadowoleni, zarówno fani zespołów z nizszych lig jak równiez osoby ktore wolą pograć zespołami typu Steaua itp. wink.gif
Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to wymagaloby wiecej pracy...
A co do okienka transferowego to osobiscie popieram aby poczekac jak zwykle do samego konca.

Pozdrawiam!

Niby roboty tak dużo znowu by nie było. Sie zobaczy jeszcze. wink.gif
siwers99
Niby roboty tak dużo znowu by nie było. Sie zobaczy jeszcze. wink.gif
[/quote]
no to zrobcie tak jeden of z polskimi zespolami w others a jeden z zagranicznymi bylo by to bardzo dobre!!
Ja bym proponowal u-23 Hiszpani zamiast rerezentacji Angli gdyz chyba ona ma najslabszych mlodzikow.zreszta chyba to tak srednio jest potrzebne bo wiekszosc wystepuje w zespolach premiera division i raczej wszyscy sa dostepni.a to rozwiazanie z ofem nie musi byc koniecznie na dwa ofy np. najlepsze te zespoly drugoligowe za slabsze zespoly z other jak np fc kopenhaga czy steua .wiecej telentow tych zawodnikow mlodych z pierwszych kadr zespolow!! Jak by to wszystko bylo patch genialny:)
Orange_91
CYTAT(sivus09 @ Aug 2 2008, 14:10) *
no to zrobcie tak jeden of z polskimi zespolami w others a jeden z zagranicznymi bylo by to bardzo dobre!!
Ja bym proponowal u-23 Hiszpani zamiast rerezentacji Angli gdyz chyba ona ma najslabszych mlodzikow.zreszta chyba to tak srednio jest potrzebne bo wiekszosc wystepuje w zespolach premiera division i raczej wszyscy sa dostepni.a to rozwiazanie z ofem nie musi byc koniecznie na dwa ofy np. najlepsze te zespoly drugoligowe za slabsze zespoly z other jak np fc kopenhaga czy steua .wiecej telentow tych zawodnikow mlodych z pierwszych kadr zespolow!! Jak by to wszystko bylo patch genialny:)

Przecież napisałem, że zmiany w U-23 mogą zrobić więcej zamieszania niż pożytku dlatego to odpada. Co do młodzików to przecież nie będziemy robić jakiegoś 17 latka który przeszedł np z Fiorentiny B do pierwszego zespołu zamiast jakiegoś lepszego i bardziej doświadczonego gracza bo mamy ograniczoną ilość piłkarzy.
rede
Ja prosiłbym w dwóch najlepszych drużynach 2 ligi o zagłębie sosnowiec
Windziak
Zagłębie Sosnowiec gra w 3.lidze... ;]
ScOuT
CYTAT(Windziak @ Aug 2 2008, 16:39) *
Zagłębie Sosnowiec gra w 3.lidze... ;]

W nowej 2 tongue.gif
DZIKU
Ale Motor mogli by dać. Jest w 1 lidze i jest z dużego miasta a nie z jakiejś wioski
djclanv1r00z
CYTAT(DZIKU @ Aug 2 2008, 18:11) *
Ale Motor mogli by dać. Jest w 1 lidze i jest z dużego miasta a nie z jakiejś wioski

no to jak jakiś klub jest z wioski to jest automatycznie gorszy?? wy to macie selekcje i przy okazji podjaranke na Motor huh.gif zawsze sobie możecie przerobić i wstawić Motor też mi problem tongue.gif

pozdro cool.gif
Orange_91
CYTAT(DZIKU @ Aug 2 2008, 18:11) *

ohmy.gif Czyli mamy patrzeć z im większego miasta jest klub? Nie moja wina, że te kluby z ,,wiosek" są lepsze od wielkomiejskiego Motoru.
Teco
Sami wybierzcie sobie zespoły i tak jest najlepiej...a przerobić to nie jest przecież problem...ja np wcześniej sobie też tak zrobiłem...nie ma żądnego problemu:)
Zywy
Orange_91 co do tego goscia od pucharu to mam i miałem wszystko na very high, mozna to jakos usunac?
helzing
a moze by tak zrobic na razie patch z grafika, strojami itp. tylko ze bez transferow, bo i tak kazdy na swoj sposob sobie z tym poradzi??
arm
Planujecie jakieś zmiany w reprezentacjach narodowych? Może zamiast Łotwy zrobić Izrael, a za Trynidad i Tobago dać Honduras...

Pomysł z 2 wersjami OF-a wart przemyślenia. Ja osobiście w Others B wolę dobre ekipy europejskie od polskich drugoligowych...

Jacmen
Ludzie nie rozumiem was po co zadajecie tyle pytań. W v 4.0 chłopcy zrobili bardzo dobrze i powiedzieli, że tej wersji nie będzie. Temat ucichł i mogli robić patcha spokojnie. Teraz Orange napisał, że będzie upload i od razu 200 pytań czy będzie Motor czy będzie motorynka. Dowiemy się wszystkiego w swoim czasie. Z pierwszej ligi będzie 6 najlepszych drużyn więc bardzo łatwo jest się domyśleć kto to będzie. Ktoś napisał żeby dać samego patcha z grafiką. Przecież to przy ks i przy grafice jest najwięcej roboty. Ofa jeżeli się usiądzie na cały dzień zrobi się przynajmniej jedną ligę. A kitsów itp trzeba szukać po wielu forach, a to jest największy problem. Według mnie ten temat nie jest stworzony do opinii o v 5 a o v 4. Czekajmy na dalsze wieści o najnowszym patchu, ale bez takich pytań. Jeśli ekipa z polevo będzie miała ochotę to założy osobny temat o v 5 ;]
WKS
Podejzewam 1 liga Górnik łeczna , Korona, Widzew, GKS Katowice,Wisła Płock,Zagłębie Lubin,

Czyli prawie same zespoły z extraklasy , a jak sie komus nie podoba to niech sobie zrobi sam inne druzyny a jak nie umiesz to trudno

gadka szmatka wink.gif
Zywy
Panowie mam do Was prośbę. To nie gimnastyka, że zawodnicy mają wciągnięte koszulki. Oglądacie mecze? 80 % piłkarzy ma koszulki wyciągnięte ze spodenek. A do tej pory w Waszym paczu 80 % biega jak baby w koszulkach w gaciach. Głupio to wyglada. Można by przelecieć (w sensie że jechać po kolei z każdym piłkarzem) i powyciągać koszulki to wkońcu nie tak pracochłonne. A milej się gra. NIe mówie że macie oglądać mecze i zapisywać kto miał koszulke wciągniętą a kto nie, ale tak mniej więcej. W razie co to nawet ja moge to zrobić, dacie mi poprawiony OF dwa dni przed wydaniem aktualizacji do patcha i moge to zrobic. Co wy na to?
Kamlot
Mam pytanie. Czy będzie w patchu oficjalna piłka polskiej Ekstraklasy?
WKS
I jak update kiedy mozna sie spodziewac ?( uprzedzam pytanie "Jeszcze nie wiadomo kto zagra" http://www.ekstraklasa.org/kluby/)
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ Aug 6 2008, 12:24) *
I jak update kiedy mozna sie spodziewac ?( uprzedzam pytanie "Jeszcze nie wiadomo kto zagra" http://www.ekstraklasa.org/kluby/)

Możliwe że w ogóle nie będzie. dry.gif
T-Mac
znamy juz ostateczna decyzje Trybunał Arbitrażowy (mam nadzieje ze ostateczna tongue.gif )
wiec Ekstraklasa Patch v5.0 bedzie zawierac nastpujace polskie zespoly

Ekstraklasa
Cracovia
Polonia Warszawa
GKS Bełchatów
Górnik Zabrze
Jagiellonia Białystok
Lech Poznań
Legia Warszawa
Łódzki KS
Odra Wodzisław Śląski
Ruch Chorzów
Wisła Kraków
Arka Gdynia
Lechia Gdańsk
Piast Gliwice
Śląsk Wrocław
Polonia Bytom

1 liga
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Znicz Pruszków
Górnik Łęczna
Widzew Łódź
Wisła Płock
GKS Katowice
Korona Kielce
Zagłębie Lubin
Tomas
No to super! - dzięki za info T-Mac

Przestańcie wreszcie pytać kiedy będzie... jeszcze nawet się okienko transferowe nie zamknęło... ludzie trochę cierpliwości...

Pozdrawiam
potter
Mysle ze bardzo dobry dobor klubow I ligi, owszem jedni powiedza ze lepiej X za Y albo na odwrot ale te ktore T-Mac wymienil wydaja sie byc najmocniejsze
Choc ja i tak wolalem druzyny z Europy a tak pewnie nie ebdzie m in Sportingu czy CSKA ;/
Orange_91
CYTAT(potter @ Aug 6 2008, 17:31) *
Mysle ze bardzo dobry dobor klubow I ligi, owszem jedni powiedza ze lepiej X za Y albo na odwrot ale te ktore T-Mac wymienil wydaja sie byc najmocniejsze
Choc ja i tak wolalem druzyny z Europy a tak pewnie nie ebdzie m in Sportingu czy CSKA ;/

W Others A nie będzie raczej żadnych zmian, chyba, że do CL awansuje jakaś drużyna, której tam nie ma. CSKA i Sporting są w Others A więc powinieneś być raczej pewny, że te drużyny pozostaną.
djclanv1r00z
dobrze będzie znów pograć 24 klubami w karierkę smile.gif

pozdro cool.gif
Tolox11
Fajnie more polish teams, i think ill have to edit my french league and add more european/southamerican teams, dobrze pracuje of all who re making the patch.

Also there is a chance to add 14 flags to Others C (Bundesliga) to each respective team, changing colors of crowd and adding flags in right position in 0_text, unfortunatelly will be 4 teams with wrong flag, but is minor problem. Can be used this method in new version of patch?

Salu2

Zywy
CYTAT(Tolox11 @ Aug 6 2008, 19:48) *
Fajnie more polish teams, i think ill have to edit my french league and add more european/southamerican teams, dobrze pracuje of all who re making the patch.

Also there is a chance to add 14 flags to Others C (Bundesliga) to each respective team, changing colors of crowd and adding flags in right position in 0_text, unfortunatelly will be 4 teams with wrong flag, but is minor problem. Can be used this method in new version of patch?

Salu2

Nie mozesz po polsku? ze sie nauczyles trzech zdan po angielsku to wszedzie szpanujesz?
Orange_91

No.

Salu2

Attempt.

Sorry for my very bad English. laugh.gif

CYTAT(Zywy @ Aug 7 2008, 13:20) *
Nie mozesz po polsku? ze sie nauczyles trzech zdan po angielsku to wszedzie szpanujesz?

Wiesz co jak masz głupio pisać to może nie pisz? Tolox jest z Chie czy tam z jakiegoś kraju Ameryki Płd.
siwers99
zrobcie dwa ofy taka prosba ;d z druzynami polskimi z drugiej ligi i drugiego bez tych druzyn;d
Orange_91
CYTAT(sivus09 @ Aug 7 2008, 13:40) *
zrobcie dwa ofy taka prosba ;d z druzynami polskimi z drugiej ligi i drugiego bez tych druzyn;d

Jak masz dużo wolnego czasu to sobie rób. wink.gif
abdel1908
Mam takie pytanie będziecie potrzebowali kadry zespołów OE i 1ligi bez statów? Bo nazwiska i imiona mogę spokojnie podać smile.gif
Pozdrawiam.
Orange_91
CYTAT(abdel1908 @ Aug 7 2008, 23:13) *
Mam takie pytanie będziecie potrzebowali kadry zespołów OE i 1ligi bez statów? Bo nazwiska i imiona mogę spokojnie podać smile.gif
Pozdrawiam.

Nie jest wiele źródeł gdzie można to znaleźć.
siwers99
moge wam pomoc
migimaster
Salu2

Please let us know when you finish.I also would like to play other teams from South America (if it would be possible not only from Brazil and Argentina).So upload your option file and share with us. greetings wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.