Bez przesady z tym tłumaczeniem:), przynajmniej ja tego nie zrozumiałem jako tłumaczenia tylko jako odpowiedź, poprostu wszyscy chcieli wiedzieć przybliżoną datę wyjścia patcha no bo jeśli już napisało się że coś będzie to chociażby dla tych osób które czekają powinno podać się datę za co jeszcze raz bardzo dziękuję a to że mogą być opóźnienia wszyscy zrozumią chyba, przecież jesteśmy ludźmi. Pozdro
TreworBG
May 7 2008, 19:34
DeBoer zauwaz ze jesli tworcy mieliby odpisywac za kazdym razem na posty z zapytaniem o date premiery to by tracili niepotrzebnie czas, w tym czasie moga zrobic cos dla patcha... a zamiast pytac kiedy wyjdzie to moze lepiej zapytac czy w czyms nie pomoc? chlopaki wykonuja trudna prace dla niektorych, ale podac sklad druzyn, przeslac zdjecia zawodnikow czy przyspiewki znalezc na youtube chyba kazdy uzytkownik tego forum potrafi
TreworBG zgodzę sięz Tobą dlatego wystarczy odpisać raz, ale może nie kontynujmy tego tematu bo wszystko wydaje mi się że jest już jasne, a jeśli chodzi o pomoc to jeśli mógłbym w czymś pomóc to oczywiście pomoge, jak by trzeba było jakieś składy podać(tylko jakie) czy coś co jeszcze jest potrzebne to postaram się pomóc
19cHojny10
May 7 2008, 20:09
CYTAT(Orange_91 @ May 7 2008, 19:52:15)

,,Gościu" patch wyjdzie w tym tygodniu, zadowolony jesteś? Mam nadzieje, że tak. Jeśli nie wyrobimy sie w tym terminie proszę Cię abyś nie miał o to do nas żalu i nie interpretował tego jako braku szacunku do kogoś.
I oto chodziło....
ronaldo_9
May 7 2008, 22:39
Nie wiem na jakim ty świecie żyjesz DeBoer, grupa ludzi ZA DARMO robi coś co KONAMI nie chciało/nie mogło(licencje).
Uwierz mi że wychodzą patche za kasę(SMS)
Nie kiwnąłeś palcem by w czymś pomóc więc łaskawie zamknij *** bo wk*** wielu forumowiczów,
nie pasi to sp*** grać w FIFĘ tam już wyszedł patch który aktualizuje OE.
Pozdrowienia dla twórców i szacun za umiejętności przy tworzeniu oraz cierpliwość dla takich ludzi.
Przepraszam za OT ale czytając ten post nie mogłem się powstrzymać, nie jestem taki cierpliwy.
ronaldo_9 grzecznie Ci powiem: spier... nie z Tobą rozmawiałem nie Tobie zadałem pytanie i ch... mnie obchodzi Twoje zdanie. To że wychodzą patche za kasę to wiem dobrze:) jeśli trzeba to trzeba. Zadałem pytanie i dostałem satysfakcjonującą mnie i WIELU odpowiedź, a to że nie pomogłem, no nie każdy może i musi. Jeszcze raz powtarzam że nie ma nic do twórców, chodziło mi tylko o to żeby się poprostu określić kiedy i taką odpowiedź przeczytałem więc nie wiem po co te wszystkie komentarze, widze że nie ma sensu się odzywać nawet w sprawie która interesowała wiele osób bo nie wszysyc wszystko potrafią zrozumieć, i nie kontynuje już tego tematu z nikim. Pozdro
i jeszcze jedno. Chcąc dobrze zrobiłem zamieszanie ale widze że innaczej się nie dało, więc lepiej będzie jak opuszcze to forum. Pozdro dla Twórców patcha i wszystkich na niego oczekujących
wiadomo,że każdy czeka na patcha,ale jego twócy mają też szkołę,pracę i życie prywatne,więc sądzę,że nie należy być niecierpliwym i ciągle pytać o datę wydania,skoro proszono,żeby tego nie robić
Patch jest jak zwykle... genialny
Nie kapuje ludzi, którzy pytają o premierę? Rozumiem jakiś bliższy czas, to powinno być podawane

, ale dokładna data? Dajcie spokój
Nie jestem na bieżąco, więc patch będzie ważył ponad 2 GB?
Pozdro i szacun dla ekpipy, która tworzy patcha
kilku Panów przegina więc ludzie opanujcie się
koniec OFFTOPA
ronaldo_9
May 8 2008, 13:42
"Podajcie konkretną datę", POLEVO to nie KONAMI, EA czy R*, a i temu ostatniemu zdarza się przesunąć premiera np. GTA4 kosztujące ok. 250zł i okazuje się że niedopracowane. I co? To że ludzie kupią bo to dobra gra, ściągnie się patcha i będzie się przyjemnie grało(właśnie czytałem że wyszedł

). Na takie rzeczy jak OE patch warto czekać szczególnie że będą za darmo, nie wiem skąd w ogóle biorą się takie pytania? Chyba z nudów. Znając życie Orange poda np. dziś wydajemy, poślizgną sie o kilka h i już będą żale.
Ludzie doceńcie w końcu pracę ludzką!
Mam nadzieję że to mój ostatni post w tym temacie.
parę sprostowań
waga patcha - troszkę więcej niż wersja 3.0
na obecna chwile (nie spakowane)
Kit Server - 1,32gb
face - 53,8mb
hair - 30,3mb
uni - około 250mb (torin jest w trakcie kończenia składania)
stadiums - 985mb
balls - 12,4mb
boots-51,1mb
Dat
p_sound.afs - bez zmian(387mb) czekamy na nową wersję, lecz Hojrak gdzieś przepadł
opmov (intro) - 8mb
p_text.afs - 27mb
DKZ patch (0_text i 0_sound) - 1,41 gb
do tego dochodzi exe i of około 5mb
pewnie po spakowaniu całości będzie gdzieś ważyła z 2,5gb
możliwe ze damy stadiony oddzielnie żeby odciążyć patcha
termin realizacji - czekamy na uni, jeżeli to będzie skończone wypuszczamy patcha (jak Hojrak się pojawi z komentarzem, to da się go oddzielnie)
patch będzie udostępniony na torrencie (przeze mnie) w inne uploadowanie nie bawię się, ktoś będzie chciał to go upcha na rapidzie lub czymś innym

pozdro
kroczek
May 8 2008, 14:42
Dzieki za konkretną odpowiedz i wogóle za cała prace włożoną w patcha.Pozdro
TreworBG
May 8 2008, 14:51
CYTAT
Nie jestem na bieżąco, więc patch będzie ważył ponad 2 GB?
Chłopaki już pisali że waga będzie podobna do OEP 3.0 + stadiony

czyli tak jak mówisz stawiam na około 2 GB
Kamiloxx
May 8 2008, 15:33
ronaldo_9 mam takie samo zdanie! Wszyscy pytają się
CYTAT
za ile wyjdzie patch?
to jest nie do wytrzymania! T-mac,Orange91 i twórcy patcha to normalni ludzie jak my i tak się powinniśmy cieszyć że w ogóle wyjdzie wersja 4.0 ! Ja wytrwale czekam i nie narzekam. Pozdro!
ronaldo_9
May 8 2008, 15:42
Bardzo dobry pomysł z tymi stadionami żeby osobno dać.
to aż 1GB, jakby co jest stronka jacmen'a.
Pozdro.
Cześć,jestem nowy na forum ciesze sie z patcha ogólnie ciekawi mnie kiedy wyjdzie ale nie chce robic zamieszania takie jakie było w 12-13 stronie a ciekawi mnie ze jak T-mac wrzuci na Torrenta to sie tyle osób rzuci ze bedzie wolno szło wiec prosze oczywscie tych co maja szybie łącze ze jak juz sciagną bardzo prosze zebyscie wrzucali na sendspace.pl napewno nie jednemu uzytkownikowi byscie pomogli bardzo oto prosze byłbym bardzo wdzieczny dzieki
19cHojny10
May 8 2008, 19:57
Jak bedzie duzo uzytkownikoww sciagalo to bedzie szybciej szlo. Na tym polega torrent:D:D:D
ronaldo_9
May 8 2008, 20:22
Tylko żeby ci co ściągną niech nie wyłączają torrenta, wiem że to spowalnia neta ale my też coś możemy poświęcić dla patcha.
19cHojny10
May 8 2008, 20:33
STOP internetowym pijawkom!!!;p
Chciałbym zapytać,czy w patchu Marcin Mięciel z Bochum będzie miał robioną w photoshopie twarz. Z góry dzięki za odpowiedź.
czubinho
May 9 2008, 08:17
tez mam pytanie : czy bedzie zrobiona nowa twarz edgara davidsa czy ta z pesfaces.co.uk??
Po co zadajesz takie głupie pytanie. Autorzy patcha nie pamiętają każdej mordy która dodali, czy jest ona z pesfaces czy z innej strony <ściana>
czubinho
May 9 2008, 09:15
sorry. nie pomyslalem o tym
CYTAT(jacmen @ May 9 2008, 09:27:15)

Po co zadajesz takie głupie pytanie. Autorzy patcha nie pamiętają każdej mordy która dodali, czy jest ona z pesfaces czy z innej strony <ściana>
Nie wiem,czy to było do mnie,czy do kolegi,który pytał o Davidsa,ale jak pewnie zauważyłeś żadne z tych dwóch pytań nie było kierowane do Ciebie,więc wrzuć na luz. Ja się nie czepiałem,jak pytałeś o widzewiaków.
Orange_91
May 9 2008, 11:08
CYTAT(Kropa @ May 9 2008, 09:12:38)

Chciałbym zapytać,czy w patchu Marcin Mięciel z Bochum będzie miał robioną w photoshopie twarz. Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie będzie miał. I proszę nie przesadzać z tymi pytaniami. Nie będziemy przecież odpisywać co trochę w sprawie pojedynczych twarzy.
Elo nie chce byc wscipski ani wogole jakis ale nie mogłem sie powstrzymac

sorka a wiec pytanie co wam jeszcze zostało do zrobienia?
CYTAT(WKS&RKS @ May 9 2008, 15:51:57)

chyba pisalem ze jak torin skonczy folder uni to wydamy patcha
Damian.
May 9 2008, 15:00
CYTAT(WKS&RKS @ May 9 2008, 15:51:57)

CYTAT(T-Mac @ May 8 2008, 15:26:47)

termin realizacji - czekamy na uni, jeżeli to będzie skończone wypuszczamy patcha (jak Hojrak się pojawi z komentarzem, to da się go oddzielnie)
patch będzie udostępniony na torrencie (przeze mnie) w inne uploadowanie nie bawię się, ktoś będzie chciał to go upcha na rapidzie lub czymś innym

pozdro
Pozdr

Sorry, zacząłem pisac ale Timak mnie uprzedził
Ostatnie pytanie

Robiliście tych Polaków których klubów nie ma w PESie, o których wcześniej prosiłem?
Orange_91
May 9 2008, 18:33
CYTAT(enzo89 @ May 9 2008, 19:25:15)

Ostatnie pytanie

Robiliście tych Polaków których klubów nie ma w PESie, o których wcześniej prosiłem?
Część jest, części nie ma.
Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś jeszcze napisał kto będzie.
Orange_91
May 9 2008, 19:44
CYTAT(enzo89 @ May 9 2008, 20:11:07)

Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś jeszcze napisał kto będzie.
Niestety ale aż tyle wolnego czasu nie mam.
Wyjdzie to zobaczysz, nie spiesz sie tak to już niedługo.
Jak będziesz mógł to napisz w wolnej chwili

i dzięki za odpowiedzi.
potter
May 10 2008, 12:53
Ja tez mam jeszcze 1 pytanie, wiem ze juz mialo nie byc pytan pojedynczych ale byc moze nie wiecie ale jutro CHelsea z BOltonem zagra w nowym komplecie strojow:
http://www.chelsea.pl/news_3292.phpI pytanie czy w patchu terz beda juz takowe mieli?
Chodzi mi o te:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25539
CYTAT(enzo89 @ May 9 2008, 19:32:31)

Jak będziesz mógł to napisz w wolnej chwili

i dzięki za odpowiedzi.
Nie no tym pytaniem mnie rozbiłeś

Jeśli nie będzie tych stroi to nie pobierzesz patcha

Nawet jak nie będzie to co za problem pobrać i wkleić to kitservera
Trochę więcej myślenia
potter
May 10 2008, 14:35
Do kogo to było?
Bo jesli do mnie to pytam bo byc mzoe nie wiedza ze Chelsea i Lpool graja w nowych strojach juz
Patcha pobiore tak czy siak
Jacmen
May 10 2008, 15:10
Do ciebie to było, tyko JuveR się pomylił i nie na ten post wcisnął ODPISZ

Pzdr
Panowie, sorki za moje opóźnienia. Nadgonię jeszcze dzisiaj. Górnik już jest.
kroczek
May 10 2008, 16:29
CYTAT(Hal @ May 10 2008, 17:32:13)

Opóźnienia z czym?
Z bandami na stadiony OE.
kroczek
May 10 2008, 17:21
CYTAT(Hal @ May 10 2008, 18:08:25)

Z bandami na stadiony OE.
Czyli tylko to zostało?
CYTAT(kroczek @ May 10, 18:25:39)

Czyli tylko to zostało?
No przecież torin sklada UNI i jak skonczy patch wychodzi !!
CYTAT(kroczek @ May 10 2008, 18:25:39)

Czyli tylko to zostało?
Nie jestem upoważniony do udzielenia tej informacji.
CYTAT
Omg
Orange_91
May 10 2008, 18:16
CYTAT(Hal @ May 10 2008, 17:32:13)

Takie rzeczy to może lepiej na gg albo PW.

Bo sie robi zamieszanie.
CYTAT(kroczek @ May 10 2008, 18:25:39)

Czyli tylko to zostało?
Może przestudiuj dokładnie ostatnie strony tematu?
kroczek
May 10 2008, 18:21
CYTAT(Orange_91 @ May 10 2008, 19:20:53)

Takie rzeczy to może lepiej na gg albo PW.

Bo sie robi zamieszanie.
Może przestudiuj dokładnie ostatnie strony tematu?
Ja kazda strone tego tematu znam na pamiec a tak tylko zapytałem.Sorry za klopot.
__SaNd1__
May 10 2008, 18:45
znaczy ze juz malo zostalo do wydania patcha
Orange_91
May 10 2008, 18:47
CYTAT(WKS&RKS @ May 10 2008, 18:36:09)

CYTAT(__SaNd1__ @ May 10 2008, 19:49:52)

znaczy ze juz malo zostalo do wydania patcha

Co za logiczne myślenie.
Zastanów sie zanim coś napiszesz. Co to wniosło do tematu?
__SaNd1__
May 10 2008, 18:50
no nie wiem

no napewno logiczne myslenie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.