CYTAT(muchaowi90 @ pon, 23 cze 2008 - 10:08)

ktory plik bo nic takiego nie ma w tym patchu...jaki plik otworzyc w tym programie?
to jest moje gg
760135, odezwij się to Ci wyśle plik z instrukcją jak nie możesz znaleść u siebie
Kamlot
Jun 23 2008, 14:29
Mam problem. Gdy gram mecz to nie słychac u mnie przyśpiewek, ani żadnych okrzyków kibiców tylko sam komentarz. Patch instalowałem oczywiście na czystego PES'A zgodnie z instrukcją. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Jacmen
Jun 23 2008, 14:43
CYTAT(Kamlot @ pon, 23 cze 2008 - 15:33)

Mam problem. Gdy gram mecz to nie słychac u mnie przyśpiewek, ani żadnych okrzyków kibiców tylko sam komentarz. Patch instalowałem oczywiście na czystego PES'A zgodnie z instrukcją. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Wejdź w ustawienia gry w ustawienia dźwięku i zwiększ tam głośność i będzie działać
REALMADRID
Jun 26 2008, 10:52
Potrzebuje loga drużyn i lig z patcha Orange ekstraklas v4.0 PROSZĘ O WSTAWIENIE:)
jonhare
Jun 26 2008, 15:54
Przy instalacji gry wziąłem tylko instalację polskiego języka (można było wybrać jeszcze francuski, niemiecki itd.). I mam pytanie: Czy patch może być instalowany tylko na polską wersję czy muszę mieć pesa zainstalowanego w full wersji?
Orange_91
Jun 26 2008, 16:07
CYTAT(jonhare @ czw, 26 cze 2008 - 16:58)

Czy patch może być instalowany tylko na polską wersję czy muszę mieć pesa zainstalowanego w full wersji?

Może być tylko na polską i właśnie głównie na tą powinien być instalowany aby nie było potem żadnych problemów. Zresztą nie ma większego sensu instalować wszystkich bo zwykle gra sie na jednej.
Orange planujecie OF pod koniec okienka transferowego ?
Orange_91
Jun 29 2008, 16:24
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 29 cze 2008 - 17:19)

Orange planujecie OF pod koniec okienka transferowego ?
Tak.
CYTAT(Orange_91 @ Jun 29 2008, 17:28)

Tak.
Super wiadomosc

pozostaje tylko czekac

Pozdrawiam
EDIT: a czy wraz z tym OF'em planujecie zrobic np Orange Ekstraklase na sezon 08/09 chodzi mi by byly w orange te druzyny co awansowaly itp ?
CYTAT(torin @ May 18 2008, 14:52)

Orange nie bedzie znal soundtracka, bo to ja go robilem
Mozna tam znalezc m.in.:
- Florida ft. T-Pain -
Low- Akala -
Comedy Tragedy History- Rico Tubbs -
Intoxicated- Dizzee Rascal -
Flex- Ed Solo -
Life Gets Better- Kanye West -
Homecoming- Kasabian -
Club Foot- Shaggy -
Like A Superstar- Wiley -
Wearing My Rolex Kurcze nie ma tu wymienionej tej muzyczki z wybierania składu przed meczem, co to za nuta?
EDIT:
ram jam - black betty, wygooglowałem jednak ;D
CYTAT(Tomas @ Jun 30 2008, 16:11)

a czy wraz z tym OF'em planujecie zrobic np Orange Ekstraklase na sezon 08/09 chodzi mi by byly w orange te druzyny co awansowaly itp ?
Podbijam pytanie
CYTAT(pkar @ Jul 11 2008, 23:02)

Podbijam pytanie

Ja również...
Mam jeszcze pytanie, które sloty w ktorym binie w 0_text odpowiadaja za kluby Bundesligi jesli chodzi o flagi (te na płotach) ??
Pozdrawiam
Orange_91
Jul 13 2008, 18:31
CYTAT(Tomas @ Jul 12 2008, 13:43)

Mam jeszcze pytanie, które sloty w ktorym binie w 0_text odpowiadaja za kluby Bundesligi jesli chodzi o flagi (te na płotach) ??
Pozdrawiam
Nie ma slotów. Chociaż słyszałem, że sie da przypisać drużynom z others C flagi ale to strasznie skomplikowane.
CYTAT(Orange_91 @ Jul 13 2008, 19:35)

Nie ma slotów. Chociaż słyszałem, że sie da przypisać drużynom z others C flagi ale to strasznie skomplikowane.
No ale jednak jak sie wybierze druzyne z bundesligi to jakies flagi ma i widac te pliki w ktoryms z binow juz nie pamietam dokladnie ktorym... tylko chodzi o to ktory do jakiego zespolu... no ale ok dzieki
Tolox11
Jul 13 2008, 21:32
If i understood good, is about flags in Others C, there re 2 ways 1 changing color of fans inside the game but then you can have little more than half of teams with respective flags, at least best teams and some more. And the 2nd way is hexaedit thing, and from other forum i got this(hexaedited bins) maybe this can help this patch
http://www.sendspace.com/file/wfcatm also are included bundesliga flags, thanks to Steve O who sent.
Pozdrawiam
zgredzik90
Jul 14 2008, 18:53
siema bedzie moze do tego patcha aktualiazacja of po oknie transferowym
kacper_
Jul 14 2008, 19:01
Tak, przecież jest napisane w tej stronie. Przeczytaj zanim napiszesz.
emycza
Jul 17 2008, 18:15
Czekam... POWODZENIA
krzych1921
Jul 19 2008, 15:08
JAK ZROBIC ABY W EDYCJII GDZIE OD RAZU NAPISANE JEST STęPIEń TO GDY PO WYKAZSOWANIU TEGO NAZWISKA CHCIALBYM ZAPISAć NP. NAZWISKO KOłODZIEJCZYK TO GDY PISZE TO PISZę KOLODZIEJCZYK JAK TO ZROBIC BY L PRZEKSZTALCIO SIE W Ł czy moze mi ktos to wytłumaczyć?
Orange_91
Jul 19 2008, 15:50
CYTAT(krzych1921 @ Jul 19 2008, 16:12)

JAK ZROBIC ABY W EDYCJII GDZIE OD RAZU NAPISANE JEST STęPIEń TO GDY PO WYKAZSOWANIU TEGO NAZWISKA CHCIALBYM ZAPISAć NP. NAZWISKO KOłODZIEJCZYK TO GDY PISZE TO PISZę KOLODZIEJCZYK JAK TO ZROBIC BY L PRZEKSZTALCIO SIE W Ł czy moze mi ktos to wytłumaczyć?
Musisz pisać nazwiska w PES Fan Edytorze.
Kamlot
Jul 19 2008, 16:02
A może byście zrobili mini-patcha przed rozpoczęciem naszej Ekstraklasy. Czyli żeby byli wszystkie beniaminki z wszystkich lig razem ze strojami, składami i logami. Wtedy wszyscy by sobie uaktualniali składy sami. A później tylko byście wydali po zakończeniu okienka transferowego ofa. Co o tym myślicie?
ZGRywus
Jul 19 2008, 16:28
Takie uaktualnienie, może zostać wydane dopiero po zakończeniu okienka transferowego, więc teraz nie ma co na to liczyć.
CYTAT(Kamlot @ Jul 19 2008, 17:06)

A może byście zrobili mini-patcha przed rozpoczęciem naszej Ekstraklasy. Czyli żeby byli wszystkie beniaminki z wszystkich lig razem ze strojami, składami i logami. Wtedy wszyscy by sobie uaktualniali składy sami. A później tylko byście wydali po zakończeniu okienka transferowego ofa. Co o tym myślicie?
Popieram pomysł, chciałoby się zagrać Śląskiem w OE

Patch 4.1 - dobra opcja. Chętnie zrobie dodatek z przyśpiewkami do takiego patcha
krzych1921
Jul 21 2008, 21:39
PANOWIE ZAQ ILE MA BYC TEN ZAKLADANY OFF?
Grzechu
Jul 23 2008, 22:34
Właśnie, kiedy możemy się spodziewać nowego OF'a? OE rusza już za kilka dni...
krzych1921
Jul 24 2008, 08:06
PANOWIE JUż JEST KONIEC OKIENKA..CO SIę DZIEJE Z OFFEM...
CYTAT(krzych1921 @ Jul 24 2008, 09:10)

PANOWIE JUż JEST KONIEC OKIENKA..CO SIę DZIEJE Z OFFEM...
chyba u ciebie w domu
okno transferowe trwa do 31 sierpnia
No jak bym miał loga od torina to bym mógł coś pomóc...fajnie by się już grało...u siebie robie transfery na ofie z zeszłego już sezonu tak bym zrobił beniaminków ale brak logosów...no ale władza tu decyduję pozdrawiam:)
CYTAT(Teco @ Jul 24 2008, 12:25)

No jak bym miał loga od torina to bym mógł coś pomóc...fajnie by się już grało...u siebie robie transfery na ofie z zeszłego już sezonu tak bym zrobił beniaminków ale brak logosów...no ale władza tu decyduję pozdrawiam:)
spokojnie my nie siedzimy bezczynnie
CYTAT(T-Mac @ Jul 24 2008, 14:07)

w to akurat wierze:)ale taki mini update to nie jest jakaś głupia sprawa...wychodzi taki of i potem można przecież samemu porobić jak ma się już bazę na 2008/2009:)
qazwsx
Jul 24 2008, 13:39
Update w wersji beta wyszedł już np. do FM'a 08 (na dzień 20 lipca 2008), choć myślę, że twórcy chcą "dopieścić" (

) patcha i nie wydawać żadnych wersji beta.

W każdym bądź razie czekam na ten update, nieważne kiedy wyjdzie

Osobiście sądzę, że patch powinien wyjść jako final po zakończeniu okna transferowego - ominie się biadolenie co niektórych: "a czemu pilkarz x nie jest w klubie y?" mimo, że piłkarz przeszedł po wydaniu update'a

Pozdro.
CYTAT(T-Mac @ Jul 24 2008, 14:07)

A Orange Ekstraklasa Patch v5.0 kiedy wyjdzie i czy wogóle wyjdzie? Bo niby aktualizujecie OE v4 czyli że największą robote macie z głowy tylko składy pozmieniac, kitserver ulepszych, menu itp i jeszcze pare rzeczy o których nie mam pojecia

Edit: a nie stroje trzeba nowe to troche roboty jednak
Windziak
Jul 25 2008, 11:47
Dopiero co wyszedł OE 4.0 a ty już zawracasz dupę o 5.0... Dajże chłopakom spokój. Z niecierpliwością czekam na OF'a, który pewnie dopiero na 1.września będzie

I ja takie pytanko od siebie: czy można się spodziewać, że zamiast 5 zagranicznych zespołów w other B pojawi się 5 polskich - drugoligowych? Pod tym względem OE 3.0 była nieco fajniejsza... w karierce można było grać 24 drużynami z polskiego podwórka...
Orange_91
Jul 25 2008, 12:16
CYTAT(Windziak @ Jul 25 2008, 12:51)

Dopiero co wyszedł OE 4.0 a ty już zawracasz dupę o 5.0... Dajże chłopakom spokój. Z niecierpliwością czekam na OF'a, który pewnie dopiero na 1.września będzie

Jak zwykle to nie będzie sam of.
CYTAT(Windziak @ Jul 25 2008, 12:51)

I ja takie pytanko od siebie: czy można się spodziewać, że zamiast 5 zagranicznych zespołów w other B pojawi się 5 polskich - drugoligowych? Pod tym względem OE 3.0 była nieco fajniejsza... w karierce można było grać 24 drużynami z polskiego podwórka...
Tak.
W nowszej wersji mozna by bylo dac prawdziwe pucahry. moze i sa, bo nie wygrałem za duzo pucharow, ale jak wygrałem uefa to unosili tarcze
migimaster
Jul 27 2008, 12:35
Widzę ze cała afera PZPN-u i Ekstraklasy S.A. z pewnością skomplikuje prace nad of-em do OE 4.0.Trzeba być cierpliwym.Na prawdę bez sensu wydawać coś co będzie poprawiane kilka razy.Za pewne ostateczny OF będzie po 1 września.Wiem, że raczej moja prośba jest bezcelowa (bo i tak bierzecie to pod uwagę) ale chciałbym żeby zaktualizować stroje z nową koszulką
Wisły Kraków.
Pozdrowienia dla całego teamu.Szacunek dla waszego dzieła.Wielki + za Bundesligę!
P.S. Ktoś kiedyś mówił, że robienie update do ver. 3.0 jest bezcelowe bo wyjdzie PES 2008.Dzisiaj widzimy jak bardzo się mylił
CYTAT(migimaster @ Jul 27 2008, 13:39)

Wisły Kraków[/b]
Chłopaki pewnie wydadza aktualizajcę z ofem, kitsami itp
Windziak
Jul 27 2008, 23:01
Jakie drużyny z nowej 1.ligi przewidziane są do update?
Czy zmieni się skład drużyn z others?
potter
Jul 28 2008, 18:59
CYTAT(Windziak @ Jul 28 2008, 00:05)

Jakie drużyny z nowej 1.ligi przewidziane są do update?
Czy zmieni się skład drużyn z others?
Następny inteligent
Poczekaj to sie dowiesz. Moze spytaj z jaka morda bedzie biegal Roger, ta od T-Maca czy od Myszy ?
Windziak
Jul 28 2008, 22:40
Nie prosiłem Ciebie o odpowiedź

więc oszczędź sobie takich uwag...
potter
Jul 29 2008, 18:12
Co z tego, ze mnie nie prosiles
Mozna pisac to pisze
Chyba kazdego wkurzaloby takie ciagle pytania, cierpliwosci
sami nie wiemy kogo damy z 1 ligi niech sie sytuacja wyjasni z degradacjami to wtedy bedzie myslec nad doborem
Sieron94
Jul 29 2008, 19:58
dajcie widzew bedzie gral nie gorzej niz w pierwszej lidze a moze bedzie grac w ekstraklasie jak nie uznaja licencji poloni bytom ok to wstawcie widzew a robicie jakis temat na temat przygotowan do patcha na nowy sezon do pesa 6??
CYTAT(sieron @ Jul 29 2008, 21:02)

dajcie widzew bedzie gral nie gorzej niz w pierwszej lidze a moze bedzie grac w ekstraklasie jak nie uznaja licencji poloni bytom ok to wstawcie widzew a robicie jakis temat na temat przygotowan do patcha na nowy sezon do pesa 6??
no decyzje jakieś tam dziś zapadły wiemy że na bank mamy 16 zespołów:)
Sieron94
Jul 29 2008, 20:05
szkoda ze w patchu 4.0 nie zrobiliscie jak w 3.0 24 druzyn takto jakos bym sobie ulozyl zawodnikow w ofie bo szkoda grac w 4.0 bez lechi slaska poloni itp i widzewa oczywiscie
Sieron94
Jul 29 2008, 20:07
sora ze gadam wlasnie na tym temacie teco moglbys podac swoj nr gg?? o ile go masz albo login na skype
hehe no to nie jest zależne od nas:) zależy jaki Redakcja ma plan czy 18 i można powiedzieć że dajemy 16 z ekstraklasy - z zespołami Piasta Gliwice i Arki Gdynia czy Zagłębie Lubin i Korona Kielce(Nawet jeśli nie będą w ekstraklasie:P) 18 drużyn jest jakby nie patrzeć
Ja mam takei pytanie co za muzyka leci jak sie wchodzi do muzeum w pes 6 i przy odtwarzaniu powtórek oczywiście w waszym patchu
A czy bedzie aktualizacja KitServa, bo wiele druzyn ma nowe kitsy[np Barca , Man Utd wyjazdowy, albo Arsenal] a np. do ManU przeszli nowi gracze ktorych nie ma w grze, i czy wyjdzie zatem nowy patch czy tylko aktualizacje do obecnego...
Orange_91
Jul 30 2008, 13:15
Będzie tak jak zwykle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.