Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
mietek_
dajcie dkz na serwery plisssssssssssssss
reyty
CYTAT(RogerPES @ May 18 2008, 13:27:40) *
Aha dzięki a mógłbys mi powiedzieć jakie są stadiony w tych 6-ściu part.

Tu masz map wink.gif Klik
Jacmen
CYTAT(czarek @ May 18 2008, 13:22:16) *
sprawdz

start->uruchom->regedit

HKEY LOCAL MACHINE -> SOFTWARE-> KONAMI PES 6 i wywal całe

moze pomoze

A więc tak pomogło na tyle, że przy włożeniu płytki pisze instaluj. Ale niestety gdy wcisnąłem instaluj włączyła się deinstalacja.
W trakcie jej sprawdzało pliki potem gdy zaczęło niby kasować pojawiło się coś takiego

A tak było od początku. Pomogło tyle, ze nie pokazuje sie już graj przy włożeniu płytki;) Masz może jakiś pomysł jeszcze. Dzięki, że Zainteresowałeś Się wink.gif
Orange_91
CYTAT(Koronas @ May 18 2008, 12:49:22) *
Ja wgrałem patcha bez najmniejszych problemów i jest super biggrin.gif
Tylko mam pytanie:
Czy jak chce zamienić przyśpiewki to drużyny mają te same numery co w OE v3 (chodzi mi o Widzew) i czy mam zrobić to samo co opisane jest w temacie o przyśpiewkach do OE patch v3.0?

EDIT: Numery znalazłem i są te same, a zaraz będę wgrywał i mam nadzieję, że metoda jest taka sama.

Tak jeśli chodzi o stare zespoły to nic sie nie zmieniło. W najbliższym czasie odświeżę stary temat z dźwiękiem w OEPatchu.

CYTAT(RogerPES @ May 18 2008, 13:24:35) *
Witam czy ma ktoś problem z stadionami bo ja niestety tak unsure.gif
Gdy wypakowauje stadiums.part1 pojawiam mi sie po pewnym czasie błąd w winRAR
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik

Musisz ściągnąć wszystkie 6 żeby Ci sie poprawnie wypakowało.

Jacmen może przywracanie systemu coś pomoże albo wyczyść rejestr z plików z PESa za pomocą jakiegoś programu, który do tego służy.

Niedługo pewnie założymy temat o komentarzach na temat patcha czyli wasze opinie, jakie błędy itp. Będziemy liczyć na kulturalną dyskusję a nie tak jak ostatnio w temacie z downloadem. Ale jak ktoś już ściągnął to może i tutaj napisać swoje wrażenia na temat patcha.
szkieletor00
CYTAT(Jacmen @ May 18 2008, 13:59:39) *
A więc tak pomogło na tyle, że przy włożeniu płytki pisze instaluj. Ale niestety gdy wcisnąłem instaluj włączyła się deinstalacja.
W trakcie jej sprawdzało pliki potem gdy zaczęło niby kasować pojawiło się coś takiego

A tak było od początku. Pomogło tyle, ze nie pokazuje sie już graj przy włożeniu płytki;) Masz może jakiś pomysł jeszcze. Dzięki, że Zainteresowałeś Się wink.gif

A próbowałeś zainstalować na innej partycji, ewentualnie w innym folderze?
Jacmen
To jest moment deinstalacji do instalacji nawet nie doszło wink.gif
Orange_91
Heh dopiero teraz na to wpadłem. Kiedy usunąłeś wszystkie pliki związane z PESem to niepotrzebnie chciałeś tę grę zainstalować. Trzeba było skopiować z płyty czyste pliki z płyty w miejsce gdzie były stare i wtedy instalować patcha bez bawienia sie w deinstalacji i instalacje. Teraz gdy usąnołeś wpisy rejestru nie wiem co poradzić.
Kamiloxx
CYTAT(Orange_91 @ May 18 2008, 14:10:43) *
Heh dopiero teraz na to wpadłem. Kiedy usunąłeś wszystkie pliki związane z PESem to niepotrzebnie chciałeś tę grę zainstalować. Trzeba było skopiować z płyty czyste pliki z płyty w miejsce gdzie były stare i wtedy instalować patcha bez bawienia sie w deinstalacji i instalacje. Teraz gdy usąnołeś wpisy rejestru nie wiem co poradzić.

Czyli format wink.gif
Orange_91
CYTAT(Sasuke_Kamil @ May 18 2008, 14:11:46) *
Czyli format wink.gif

Niekoniecznie jeśli ma włączone przywracanie systemu to wpisy mu przywróci albo jeśli przed grzebaniem w rejestrze zrobił kopie rejestru.
Windziak
Ech głupia sprawa ale mi instrukcja instalacji nie działa... a już nie pamiętam jak się to robiło tongue.gif może ktoś wrzucić instrukcję na jakiś serwer? tongue.gif
RBK
Więc tak, wczoraj w nocy udało mi się pobrać patch'a (krótko po północy) i nie było sensu szlajać się po nocach na forum, dlatego piszę teraz smile.gif

Patch wyśmienity, bardzo fajne menu, scoreboard na czasie oraz świetna muzyczka (Orange zapodaj soundtrack bo niektóre przypadły mi do gustu smile.gif ). Jedyne do czego mogę się przyczepić to przesadna realistyka, bo mam problem z wygrywaniem na czempionie biggrin.gif Bardzo fajnie wszystko skomponowane i czekam na uaktualnienie na EURO 2008. Pozdrawiam.
FIFINHO9393
Witam!Mam pytanie czy jest możliwość pobrania pików Dkz z serwerów.Są jakieś linki.Bo z torenta raczej mi nie odpowiada.
Windziak
Zainstalowałem se bez waszej pomocy tongue.gif a co biggrin.gif zdolny jestem biggrin.gif
No i mam jedno ALE... :/
ALE to jest zajebisty patch! biggrin.gif
GENIALNE!
Jak usłyszałem HSV na Wiśle na 2 strony to wymiękłem! biggrin.gif BRAWO! CHYLĘ CZOŁA!

Fifinho - jest już ponad 20 seedów więc nie pier.. tylko ściągaj.. tongue.gif
torin

Namieszales ladnie blink.gif Zawsze uzywaj procesow deinstalacyjnych to wszelkiego softwaru, co z tego ze usunales z dysku w rejestrze robi sie niezly balagan, co pozniej skutkuje sporymi problemami.
Co do problemu, musisz skorzystac z jakiegos narzedzia do czyszczenia rejestru, poniewaz wszystkie wpisy nie zostaly usuniete, stad problem z instalacja. Polecam takie narzedzia jak: jv16 tools, RegVac. Mozesz takze skorzystac z punktu przywracania systemu jesli miales wlaczona te opcje, chociaz osobiscie tego nie zalecam, ta funkcja windy nie jest specjalnie dopracowana.

CYTAT(RBK @ May 18 2008, 14:23:07) *
Więc tak, wczoraj w nocy udało mi się pobrać patch'a (krótko po północy) i nie było sensu szlajać się po nocach na forum, dlatego piszę teraz smile.gif

Patch wyśmienity, bardzo fajne menu, scoreboard na czasie oraz świetna muzyczka (Orange zapodaj soundtrack bo niektóre przypadły mi do gustu smile.gif ). Jedyne do czego mogę się przyczepić to przesadna realistyka, bo mam problem z wygrywaniem na czempionie biggrin.gif Bardzo fajnie wszystko skomponowane i czekam na uaktualnienie na EURO 2008. Pozdrawiam.

Orange nie bedzie znal soundtracka, bo to ja go robilem tongue.gif
Mozna tam znalezc m.in.:
- Florida ft. T-Pain - Low
- Akala - Comedy Tragedy History
- Rico Tubbs - Intoxicated
- Dizzee Rascal - Flex
- Ed Solo - Life Gets Better
- Kanye West - Homecoming
- Kasabian - Club Foot
- Shaggy - Like A Superstar
- Wiley - Wearing My Rolex
mietek_
ja mam mala prosbe do tworcow patcha jak bedziecie robic udpade pod euro to zrobcie zamiast arki i wislylechie gdansk i znicza pruszkow
Tolox11
Was modified the file of sound when player kick the pilka? please, till far is the only thing i cant make it work. I installed in czysta gra and everything works perfect, just mam problem nie.
Does someone has the same problem of low volume when player kick the ball?

Salu2
potter
CYTAT(RBK @ May 18 2008, 14:23:07) *

Zgadzam sie w 100% z kazdym zdaniem kolegi
Ja tez poczatkowo przegralem 3 mecze z rzedu na czempionie
Tez bylbym za tym zeby przy okazji updata na Euro zamiast Arki i Wisly dac Lechie i Znicza, zdecydowanie najlepsze ekipy 2 ligi
A muzyczke najchetniej bym pobram wszystkie nuty, ale na wrzucie niektorych nie ma ani bearshare sad.gif
19cHojny10
Nie mam już zdrowia do tego sendspace....
Chyba 4 raz wgrywam to samo i za każdym razem: An error occurred while processing the uploaded file.
Narazie dam to co mam, jeszcze dzisiaj powinienem dołączyć resztę

http://www.sendspace.com/file/5i24u0
http://www.sendspace.com/file/32jx16
http://www.sendspace.com/file/4r0u0c
http://www.sendspace.com/file/5u8r33
http://www.sendspace.com/file/5t49d8
http://www.sendspace.com/file/qdmiyd
http://www.sendspace.com/file/mn0w2v
http://www.sendspace.com/file/ff0q9d

Jeszcze 3 party do wgrania zostały
pozdro
Jacmen
Mam prośbę czy mógłby ktoś mi wstawić na serwer swój plik rejestru ja go sobie zmienię, bardzo proszę wink.gif Waży bardzo nie wiele wink.gif Do pes6 oczywiście wink.gif
mietek_
dzieki chojny jak masz problem z sendspace to moze reszte te 3 pliki wzuc na plikusia ,ff lub megaupload
arm
Może ktoś wrzucić plik p_sound???
core

panel sterowania->dodaj usuń programy-> znajdz pes6 i kliknij odinstaluj

pozniej wejdz do rejestru:
wejdź w opcje znajdź i wpisz pes6 lub pro evolution.... // wykasuj wszystkie dane w rejestrze, które mają ścieżkę taką gdzie był zaistalowany pes6
Hojrak Red Devil
CYTAT(Jacmen @ May 18 2008, 16:33:17) *
Mam prośbę czy mógłby ktoś mi wstawić na serwer swój plik rejestru ja go sobie zmienię, bardzo proszę wink.gif Waży bardzo nie wiele wink.gif Do pes6 oczywiście wink.gif

Pobierz
Namyk
Hojny please daj jeszcze te trzy linki ostatnie
bodzio89
thx exec juz chodzi wub.gif biggrin.gif
lodzik2c
jak dlugo u was instaluje sie pes 6?? bo u mnie doszlo do 4 kresek i stanelo.
kksm
Dzięki!!! Patch jest cudowny. Jeszcze dzisiaj grałem w pesa 2008, ale po zainstalowaniu znów poczciwej 6 wraz z waszym patchem moje zdanie na temat tych gier się zmieniło. Fakt, że pes 2008 jest dużo płynniejszy, ale jednak ta 6 ma to coś.
Ocena za patcha 9.99/10 bo roger nie ma nowej fryzury hehe.
P.S Mi się pes instaluje około 2-3 minut.
sayek
Jak ktoś wsadził na torrent to by po seedował wink.gif bo kiepsko idzie.
lewyy
Patch jest super zrobiony respekt ale Mam Pytanie do twórców patcha czy w jakiejś następnej odsłonie będą dodane jeszcze 6 drużyn z 2 ligi(żeby można było grać w Kariere)?
Z Góry ThX za odp. rolleyes.gif
lewyy
Upss sorki dwa odświeżyłem. Prosze o usunięcie xD
Kamiloxx
nie pisz 2 razy!
Matek1908
Sciagnalem patch znakomicie wykonany widać że gra bardziej dynamiczna aczkolwiek niedopracowania są zwlaszcza u zawodnikow smile.gif No i niewiem czemu z ŁKS jest tak mało ryjów jak w ktoryms temacie koleszka dawal dobre fotki
Kamiloxx
Ponawiam prośbę o patch na FTP lub megaupload
T-Mac
CYTAT(Matek1908 @ May 18 2008, 18:59:39) *
Sciagnalem patch znakomicie wykonany widać że gra bardziej dynamiczna aczkolwiek niedopracowania są zwlaszcza u zawodnikow smile.gif No i niewiem czemu z ŁKS jest tak mało ryjów jak w ktoryms temacie koleszka dawal dobre fotki

jak malo to wez zrob
19cHojny10
Ludzie weźcie się opanujcie, zaspamowaliście mi całą skrzynkę prośbami o te 3 party. Już mówiłem że je wrzuce, ale nie wiem kiedy bo od wczoraj mam duże problemy z netem. Bardzo możliwe, że jeszcze dzisiaj będą.....
sayek
19cHojny10, Serwery totalnie zapchane nie da sie pobrać xD najlepiej jak by ktoś wsadził cały patch na serwer ftp albo torrent (porządny)
mietek_
to pytanie jest glupie ale niweim co mam zrobic bo w instrukcji mam tak p_sound.afs i p_text.afs a jak siaglem to mam pliki tak p_sound. i p_text. czy to ma roznice??czy mam znienic na afs??z gory dzieki za odpowiedz
sparkman
CYTAT(mietek_ @ May 18 2008, 18:25:27) *
to pytanie jest glupie ale niweim co mam zrobic bo w instrukcji mam tak p_sound.afs i p_text.afs a jak siaglem to mam pliki tak p_sound. i p_text. czy to ma roznice??czy mam znienic na afs??z gory dzieki za odpowiedz

Weź no najlepiej odznacz sobie opcje ukryj rozszerzenia znanych plików to nie zobaczysz już żadnej różnicy  rolleyes.gif
Jamnik
A ja mam takie pytanie: jaki plik odpowiada za stroje w Edit Mode ? Czy one nie były robione ?
Jacmen
CYTAT(Hojrak Red Devil @ May 18 2008, 17:20:47) *

Wielkie dzięki Hojrak śmiga mi teraz pes, zara patcha instaluje wink.gif
Torin wielkie dzięki, że się zainteresowałeś, innym użytkownikom też dziękuję wink.gif
Orange_91
CYTAT(Jamnik @ May 18 2008, 19:48:14) *
A ja mam takie pytanie: jaki plik odpowiada za stroje w Edit Mode ? Czy one nie były robione ?

A po co robić stroje w Edit Mode? blink.gif
Przecież nikt nie gra na strojach z edytora tylko tych z KS.
19cHojny10 dzięki i dodamy do tematu z downloadem.
mietek_
sparkman nie bardzo cie rozumie!czylio nie ma roznicy czy z afs czy bez tak?
Hal
CYTAT(RBK @ May 18 2008, 00:12:34) *

Mógłby ktoś wstawić ten p_text na inny serwer? rolleyes.gif
Namyk
dzieki hojny jestes wielki
sayek
na sendspace wszystko zawalone cały czas mam retry tongue.gif
Kropa
Słuchajcie,instalowałem patcha na poprzednią wersję i wywala mnie z edita i meczu. Niestety nie mam płyty, więc nie moge zainstalować na czystą grę. Co mam zrobić,żeby gra działał? Wszystko chodzi,jak wyłącze kitservera,ale bez tego to nie ma sensu grać przecież...
19cHojny10
CYTAT(Hal @ May 18 2008, 20:12:52) *
Mógłby ktoś wstawić ten p_text na inny serwer? rolleyes.gif

http://www.sendspace.pl/file/sn4uKPem/
prosze
arm
Orange 91 mógłbyś jeszcze raz zarzucić linkiem do komentarza???
__SaNd1__
patch jest fenomenalny brawo! wink.gif dziekuje tworcow za wlozona robote nad tym projektem wink.gif pozdrowienia z Bulgarii smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.