CYTAT(Jacmen @ May 18 2008, 13:59:39)

A więc tak pomogło na tyle, że przy włożeniu płytki pisze instaluj. Ale niestety gdy wcisnąłem instaluj włączyła się deinstalacja.
W trakcie jej sprawdzało pliki potem gdy zaczęło niby kasować pojawiło się coś takiego

A tak było od początku. Pomogło tyle, ze nie pokazuje sie już graj przy włożeniu płytki;) Masz może jakiś pomysł jeszcze. Dzięki, że Zainteresowałeś Się

Namieszales ladnie

Zawsze uzywaj procesow deinstalacyjnych to wszelkiego softwaru, co z tego ze usunales z dysku w rejestrze robi sie niezly balagan, co pozniej skutkuje sporymi problemami.
Co do problemu, musisz skorzystac z jakiegos narzedzia do czyszczenia rejestru, poniewaz wszystkie wpisy nie zostaly usuniete, stad problem z instalacja. Polecam takie narzedzia jak: jv16 tools, RegVac. Mozesz takze skorzystac z punktu przywracania systemu jesli miales wlaczona te opcje, chociaz osobiscie tego nie zalecam, ta funkcja windy nie jest specjalnie dopracowana.
CYTAT(RBK @ May 18 2008, 14:23:07)

Więc tak, wczoraj w nocy udało mi się pobrać patch'a (krótko po północy) i nie było sensu szlajać się po nocach na forum, dlatego piszę teraz

Patch wyśmienity, bardzo fajne menu, scoreboard na czasie oraz świetna muzyczka (Orange zapodaj soundtrack bo niektóre przypadły mi do gustu

). Jedyne do czego mogę się przyczepić to przesadna realistyka, bo mam problem z wygrywaniem na czempionie

Bardzo fajnie wszystko skomponowane i czekam na uaktualnienie na EURO 2008. Pozdrawiam.
Orange nie bedzie znal soundtracka, bo to ja go robilem
Mozna tam znalezc m.in.:
- Florida ft. T-Pain -
Low- Akala -
Comedy Tragedy History- Rico Tubbs -
Intoxicated- Dizzee Rascal -
Flex- Ed Solo -
Life Gets Better- Kanye West -
Homecoming- Kasabian -
Club Foot- Shaggy -
Like A Superstar- Wiley -
Wearing My Rolex