Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
ciszu
CYTAT(Kropa @ czw, 29 maj 2008 - 20:57) *
Tylko mi nie mówcie,że zadaje głupie pytania albo,że się nie znam. Instalowałem już wiele patchy. OE4 wgrałem na CZYSTĄ GRĘ,wszystko zrobiłem poprawnie,a gra nie działa- wywala do windowsa,jak wchodzę w edita albo chcę zagrać mecz. Nie wiem już co mam robić. Powtarzam raz jeszcze,że patcha wgrałem absolutnie poprawnie. Czy ktoś mi może wyjaśnić, co moge jeszcze zrobić,żeby gra działała?

Mam ten sam problem i tez nie wiem co robic. Jak bedzie Ci juz dzialalo to napisz co takiego zrobiles!!
marcin_p
CYTAT(ciszu @ pon, 02 cze 2008 - 15:34) *
Mam ten sam problem i tez nie wiem co robic. Jak bedzie Ci juz dzialalo to napisz co takiego zrobiles!!

Ja tak mialem jak pierwszy raz zainstalowalem tego patcha. Odinstaluj calego pesa i wywyal wszystko ziwazane z pesem z MOICH DOKUMENTOW i zainstaluj na nowo patcha. Pozdro
TreworBG
nareszcie zainstalowałem!! biggrin.gif

wrażenia po pierwszych meczach: ciemne strasznie menu główne, ale to najmniejsze zmartwienie, fajnie że dodane facy piłkarzy których nie było jak np. Danch Górnika, martwi mnie jednak to, że nie wrzuciliście przygotowaych przeze mnie przyśpiewek Górnika, dlatego mała prośba, czy ktoś z twórców mógłby mi powiedzieć, które pliki w 0_sound odpowiadają za przyśpiewki których klubów, będe wdzieczny pozdro dorba robota!!
lodzik2c
Bardzo prosze o pomoc!! Mógłby ktoś podać link do plików do folderu dat. Proszę też o dkz patch rolleyes.gif
Pompey
CYTAT(pst-lp @ nie, 01 cze 2008 - 11:08) *
Po zainstalowaniu patcha bez kitservera wszystko działa poprawnie. Po zainstalowaniu kitservera przy próbie rozpoczęcia meczu wyskakuje następujący błąd:

Jakby co to jest rodzaj karty graficznej:

Mobile Intel® 945 Express Chipset Family.

CYTAT(ciszu @ pon, 02 cze 2008 - 15:34) *

karta graficzna...
spróbujcie włączyć pesa przez 3d analize czy jakoś tak
lub wywalcie piłki z ks
pst-lp
Po usunięciu piłek z ks wszystko działa jak należy. Dzięki za pomoc.
patrykb1991
Można zainstalować czymś innym niż Dkz??
Zrobiłem reinstalke i też nie działa ;(
wali-góra
bedziecie poprawiac przyspiewki? bo ja mam troszke cracovii ;P
patrykb1991
Wywalało mnie do wina podczas ładowania meczu odinstalowałem kitserver i już sie tak nie robi jest jakiś błąd w kitserverze
Pompey
CYTAT(patrykb1991 @ pon, 02 cze 2008 - 20:06) *
Wywalało mnie do wina podczas ładowania meczu odinstalowałem kitserver i już sie tak nie robi jest jakiś błąd w kitserverze

CYTAT(Pompey @ pon, 02 cze 2008 - 17:52) *
karta graficzna...
spróbujcie włączyć pesa przez 3d analize czy jakoś tak
lub wywalcie piłki z ks

czytaj...
ciszu
A czy ktos wie jak wlaczyc pes- a przez ten 3d analiz ?? A czy wystarczy np. zmiana sterowników do karty graficznej?? Już wyrzucilem te pilki i caly czas mi wyskakuje blad z aplikacja pes6.exe. Pojawia sie czarny ekran i pisze wyslij raport i nie wysylaj!! Nie mam pojecia co sie dzieje.Z poprzednimi edycjami tego patcha nie mialem zadnych problemów!!
Pompey
CYTAT(ciszu @ wto, 03 cze 2008 - 17:03) *
A czy ktos wie jak wlaczyc pes- a przez ten 3d analiz ?? A czy wystarczy np. zmiana sterowników do karty graficznej?? Już wyrzucilem te pilki i caly czas mi wyskakuje blad z aplikacja pes6.exe. Pojawia sie czarny ekran i pisze wyslij raport i nie wysylaj!! Nie mam pojecia co sie dzieje.Z poprzednimi edycjami tego patcha nie mialem zadnych problemów!!

ja mam tak i mi działają wszystkie piłki
Windziak
Czy da radę jakoś zamienić w of'ie jedną z reprezentacji? Chodzi mi o to, ażeby np. zamiast Angoli czy Mali mieć RPA... Chciałbym zagrać przyszłościowo MŚ i ... no sami wiecie... ;p
Pompey
ależ oczywiście że sie da tylko musisz sobie z edytować zawodników i będziesz miał flagę tej reprezentacji za którą podmieniłeś RPA... no chyba że zrobisz lub znajdziesz gdzieś lub jeszcze kogoś poprosił żeby Ci zrobił to może będziesz miał nawet taki sam styl jak inne flagi wink.gif
no myślę że wyczerpująco się wypowiedziałem biggrin.gif
Windziak
A nazwę jak zmienić?
hak23
Mam takie pytanie do czego służy program 3d analyze i czy ktoś ma spolszczenie do wersji 2.36b
T-Mac
CYTAT(Windziak @ wto, 03 cze 2008 - 21:21) *
A nazwę jak zmienić?

programem PES6 TS Exe Editor
powinien byc na socceraccess
Windziak
Znalazłem ten program, ale zabawy z tym za dużo (zmiany składów etc.) tongue.gif muszę coś rzecz jasna pokombinować ;]
nieto
BARDZO BYM PROSIŁ O LINK DO ŚCIĄGNIĘCIA Z MUZYKĄ DO GRY W PATCHU (ORANGE v.4.0) PROSZĘ O POMOC !!!
nieto
SORRY MOJA POMYŁKA. BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO PROSIŁ BYM O p_sound i p_text. JEŻELI TO KTOŚ MA NIECH MI PRZEŚLE LINK. PROSZĘ O POMOC.
__SaNd1__
morzna mi ktos wrzucic gotowy 0_sound i 0_text tylko do Copy do dat bo mam problem z DKZ Studio i nie moge otworzyc DKZ Patch bede wdzieczny jak ktos mi pomorze P.S. sorry za prawopisnych bledow rolleyes.gif
EDIT:
Problem rozwionzany juz wszystko w porzadku sciognelem dkz studio 0.59 (bo inne mi daje bledy) i wkleilem te 2 pliki i juz sobie gram z patchem smile.gif
DoRiaN
Moglby kto wrzucic plik map do stadionów z patcha OE 4.0 bo ten program PGM cos mi pochrzanił i nie czyta mi tera stadionow
krzych1921
Jak w tym patchu zrobić aby Roger Gurreiro stał sie reprezentantem POlski??
hak23
CYTAT(krzych1921 @ śro, 11 cze 2008 - 07:39) *
Jak w tym patchu zrobić aby Roger Gurreiro stał sie reprezentantem POlski??

Ściągnij sobie uaktualnienie OF do patcha OE 4 i tam już Roger jest w składzie Polski
lechita
A ja mam pytanie do twórców patcha.Czy będzie jakiś update po rozpoczęciu ligi lub po zakończeniu okienka transferowego? I jeszcze jedno czy będziecie robić update z uwagi na przeniesienie sie Groclinu do Wrocławia ? Skład to ja mogę sobie sam zrobić ale herbu klubu w 3D i twarzy pilkarzy to już nieumiem laugh.gif
glowa_thc
Siema! Mam problem z zainstalowaniem OE_patcha, daje wszystko tak jak jest w instrukcji i wyskakuje error pozniej klikam OK bo nic innego nie moge, robi sie appling patcha a tak przy koncu wyskakuje: "HDD have not enough space. You need at least 1368 Mb for contuniue." prosze o pomoc
lechita
CYTAT(glowa_thc @ śro, 11 cze 2008 - 19:13) *
Siema! Mam problem z zainstalowaniem OE_patcha, daje wszystko tak jak jest w instrukcji i wyskakuje error pozniej klikam OK bo nic innego nie moge, robi sie appling patcha a tak przy koncu wyskakuje: "HDD have not enough space. You need at least 1368 Mb for contuniue." prosze o pomoc

Masz za mało miejsca na dysku happy.gif
dominz1
Mam problem. Jak gram Wisłą Kraków w karierze to nie mam przyśpiewek wisełki tylko jakiś innych klubów? A jak gram w lidze to wszystko jest ok. Tak ma być czy nie?? Jak nie to co mam zrobić żeby było ok??
potter
CYTAT(dominz1 @ sob, 14 cze 2008 - 14:51) *
Mam problem. Jak gram Wisłą Kraków w karierze to nie mam przyśpiewek wisełki tylko jakiś innych klubów? A jak gram w lidze to wszystko jest ok. Tak ma być czy nie?? Jak nie to co mam zrobić żeby było ok??

Zajrzyj tutaj:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
A najlepiej wczesniej zawsze poszukaj na forum
dominz1
Dzięki. P.S. Fajny awatar;)
Willi
ściągnąłem tego patcha : http://www.mininova.org/tor/1409610

wszystko SUPER, tylko, że najważniejsza rzecz : nie ma w nim...stadionów(tylko te oryginalne z PES-a). co teraz zrobić? ściągnąć je osobno?

i drugi problem, gram mecz Arką i obok flag Arki są te wieśniackie plagi PES-a "Celery Celery" itd.

i jeszcze jedno : przykład - sektorówka Arki (duży herb) jest... cała niebieska, nic nie widać

WKS
NIe wiem czy to u kazdego czy tylko u mnie ale kiedy chce grac "spotkanie narodowe" wchodze wybieram kontnynent drużyne i ok ale kiedy do Menu chce wejsc czyli wiecie mecz, składy itd to witaj pulpicie co zrobic?
Windziak
A ja mam takie zapytanie wink.gif Czy dałoby radę zrobić tablice wyników z logiem Polsatu Sport? wink.gif Bardzo ładnie prezentuje się to w jakimś patchu do PESA 2008, a w sumie Polsat na czasie jest biggrin.gif tongue.gif
Tomas
Tu sa --> http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=229205
krzychu117
Po wypowiedziach Orange w temacie druga liga patch myślałem ,że wasz patch jest bezbłędny ,ale człowiek głupi i naiwny.
Pierwsze co się rzuca w oczy to brak stroi nowych klubów w trybie edycji(ale to chyba nie wasza wina). Brak Saganowskiego w grze. Co jakiś czas słychać Borka i Kołtonia. To chyba tyle. Patch i tak bardzo fajny. Pozdrawiam

edit.

willi ja mam tak samo ,czyli kolejny błąd twórców;-)
Orange_91
CYTAT(krzychu117 @ wto, 17 cze 2008 - 13:49) *
Po wypowiedziach Orange w temacie druga liga patch myślałem ,że wasz patch jest bezbłędny ,ale człowiek głupi i naiwny.

Jakich znowu wypowiedziach. blink.gif
Pierwsze co się rzuca w oczy to brak stroi nowych klubów w trybie edycji(ale to chyba nie wasza wina).

Faktycznie to nie nasza wina. Tylko Juca i jest to zrobione specjalnie żeby podczas edycji nie wywalało do Windowsa.
Brak Saganowskiego w grze. Co jakiś czas słychać Borka i Kołtonia. To chyba tyle. Patch i tak bardzo fajny. Pozdrawiam

Zajrzyj tutaj:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
Co do Borka i Kołtonia to Hojrak miał zrobić update ale sie nie wyrobił. Ale podobno ma już skończone tylko ma problemy z uploadem.
edit.

willi ja mam tak samo ,czyli kolejny błąd twórców;-)

No patrz ale oni to wszystko zjebali. smile.gif
Co to tych flag to to są flagi ogólne a nie dla poszczególnych zespołów to mogliśmy za nie dać najwyżej jakieś typu fair play itp. Zresztą to chyba właśnie na stadionach z 0_text a na tych nikt nie gra. Co do herbu to nie wiem nawet tego nie zauważyłem bo tego prawie w ogóle nie widać.
krzychu117
Jednak odszukałem Saganowskiego:D. Przepraszam

edit.

Dzięki za tego ofa
sebaa2
Jaki plik jest odpowiedzialny za tlo w grze. Zainstalowalem patcha ale tlo mi sie nie zmienilo, podobnie jak nazwy lig, nie ma takze nowej muzyki i przyspiewek a czasami zawodnicy graja w innych strojach. Instalowalem wszystko zgodnie z instrukcją na czysta gre. Czy moze tak sie dziac bo mam wersje rip? Prosze o pomoc.

Orange_91
CYTAT(sebaa2 @ czw, 19 cze 2008 - 17:13) *
Jaki plik jest odpowiedzialny za tlo w grze.

P_text.
CYTAT(sebaa2 @ czw, 19 cze 2008 - 17:13) *
Zainstalowalem patcha ale tlo mi sie nie zmienilo, podobnie jak nazwy lig, nie ma takze nowej muzyki i przyspiewek a czasami zawodnicy graja w innych strojach. Instalowalem wszystko zgodnie z instrukcją na czysta gre. Czy moze tak sie dziac bo mam wersje rip? Prosze o pomoc.

Tak, patcha instaluje sie na normalną pełną grę a nie okrojonego Ripa.
StRyJu
Witam. Wiem że nie ten temat ale czy ktoś mógłby napisać jak zainstalować tego patch przy pomocy Afs Explorera 3.7, ponieważ mam problem z Dkz ://4

EDIT. Już all działa biggrin.gif Patch jest zajebisty wink.gif Gratuluje twórcom. Troszke ryja mało ;D ale nie problem wgrać samemu smile.gif Pozdrawiam.
WKS
CYTAT(WKS&RKS @ sob, 14 cze 2008 - 22:56) *
NIe wiem czy to u kazdego czy tylko u mnie ale kiedy chce grac "spotkanie narodowe" wchodze wybieram kontnynent drużyne i ok ale kiedy do Menu chce wejsc czyli wiecie mecz, składy itd to witaj pulpicie co zrobic?
Orange_91
CYTAT(WKS&RKS @ sob, 14 cze 2008 - 22:56) *

Ponowna instalacja patcha na czystą grę??
WKS
ja zainstalowalem pesa i odrazu patch , ale moze ponowna instalacja cos da dzieki
lechita
Pytanie do orange. Może byście dodali do ofa takie druzyny jak Lechia Gdańsk,Śląsk Wrocław, Polonia Warszawa,Piast Gliwice no i może Znicz Pruszków.Są to jedne z najlepszych drużyn 2 ligi i mogły by być w grze.Na bank będą podpowiedzi typu " sam sobie zrób".Po pierwsze nie mam twarzy po drugie nie zrobie herbu tak wyglądającego jak inne w tym patchu po trzecie nie umiem robić stroi.Pozdrawiam
jonhare
Witam. Czy mógłby ktoś napisać jak zainstalować patch OE 4.0? Wszystko ściągnąłem stad i nie mam pliku z instrukcją.
hak23
CYTAT(jonhare @ pon, 23 cze 2008 - 09:20) *
Witam. Czy mógłby ktoś napisać jak zainstalować patch OE 4.0? Wszystko ściągnąłem stad i nie mam pliku z instrukcją.

Jak ściągnełeś z tamtej strony to tam jest oddzielny plik txt. z instrukcją jak zainstalować patcha krok po kroku.
Orange_91
CYTAT(lechita @ nie, 22 cze 2008 - 23:55) *
Pytanie do orange. Może byście dodali do ofa takie druzyny jak Lechia Gdańsk,Śląsk Wrocław, Polonia Warszawa,Piast Gliwice no i może Znicz Pruszków. Są to jedne z najlepszych drużyn 2 ligi i mogły by być w grze.Na bank będą podpowiedzi typu " sam sobie zrób".Po pierwsze nie mam twarzy po drugie nie zrobie herbu tak wyglądającego jak inne w tym patchu po trzecie nie umiem robić stroi.Pozdrawiam

Myślimy o tych drugoligowcach ale to nie wcześniej jak w OE v5.0, który nie wiadomo kiedy i czy w ogóle sie ukaże. A co do tego, że nie umiesz robić tego typu rzeczy to pierwsze 4 zespoły były w poprzednich OEPach i z nich można wziąć potrzebne rzeczy.
muchaowi90
Gdzie jest ten plik z INSTRUKCJA?? bo nie mogę znaleźć ;]
Orange_91
CYTAT(muchaowi90 @ pon, 23 cze 2008 - 10:01) *
Gdzie jest ten plik z INSTRUKCJA?? bo nie mogę znaleźć ;]

Powinien być z patchem ale jak nie możesz znaleźć albo ściągałeś z mirrorów to masz:
Instalacja

Dkz_patch
1. wypakowujemy
2. otwieramy dkz_studio
3. otwieramy wypakowany plik w dkz_studio
4. nastepnie klikamy na zakladke patch - Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES

Exe + OF + Intro
1. wypakowujemy
2. plik PES6.exe przenosimy do glownego katalogu gry i podmieniamy
3. OF (KONAMI-WIN32PES6OPT) przenosimy do C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
4. intro (opmov) przenosimy do folderu dat PES6\dat i podmieniamy

KitServer
1. wypakowujemy
2. folder kitserver przenosimy do folderu
3. nastepnie otwieramy setup kitservera i klikamy na instal

Komentarz
1. wypakowujemy
2. plik p_sound przenosimy do folderu PES6/dat i podmieniamy (jezeli ktos chce zachowac stary komentarz Borek&Kolton niech nie wrzuca naszego p_sound, ale wtedy niech wylaczyc wymawianie nazwisk w grze bo moga byc pomieszane)

Patcha najlepiej instalowac na czysta gre.
muchaowi90
ktory plik bo nic takiego nie ma w tym patchu...jaki plik otworzyc w tym programie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.