Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
popiol
Widze ze bardzo duzo emocji u panow wzbudzilo zdjecie klasowe wystawione pare stron temu przez jakiegos usera, to moze ja zarzuce zdjeciem mojej klasy laugh.gif biggrin.gif

IPB Image

Sorry za jakosc ale po przerobieniu, powiekszeniu zdjecie stracilo na jakosci...
Kriss91
O żesz cię kolo. Która to klasa. Współczuję tongue.gif Procent pokemonów na jedną klasę przekracza chyba normę nie?? biggrin.gif Nie żebym sam nie miał w klasie jakichś mieszańców kilku ras zwierzęco-ludzkich, ale takich "oryginałów" to dawno nie widziałem biggrin.gif Powiedz, któryś to ty.
popiol
QUOTE(Kriss91 @ Aug 26 2006, 16:47:05) [snapback]86272[/snapback]

O żesz cię kolo. Która to klasa. Współczuję tongue.gif Procent pokemonów na jedną klasę przekracza chyba normę nie?? biggrin.gif Nie żebym sam nie miał w klasie jakichś mieszańców kilku ras zwierzęco-ludzkich, ale takich "oryginałów" to dawno nie widziałem biggrin.gif Powiedz, któryś to ty.

ehehehe co racja to racja smile.gif Klasa 2 GIM to jest laugh.gif A ja niepowiem, ktory to ja bo nie dosc ze tu wyszedlem zle (moglbym pokazac swoja fotke gdzie jestem sam i wyszedlem lepiej), ale nie pokaze w celu bezpieczestwa tongue.gif Bo juz mi paru łachow grozilo dry.gif
Nelson
Zdjęcia z mojego kilku-dniowego pobytu w Polanicy Zdrój ( gdzieś koło Wrocka)

IPB Image

IPB Image

Jest ich więcej, ale te, które się "nadają" wrzuciłem wink.gif
P.S: popiol, tak na przyszłość to "wyszedłem" wink.gif
pzdr
czarek
Nelson mi się zdaję, czy ty błyskotki w uszach nosisz??

ale zdjęcia fajne. mogłeś jeszcze tą dziweczyną zabrac

na tej ławce wyglądasz jakbyś z 2 metry miał
siano
QUOTE(Nelson @ Aug 26 2006, 17:29:04) [snapback]86283[/snapback]

Zdjęcia z mojego kilku-dniowego pobytu w Polanicy Zdrój ( gdzieś koło Wrocka)

jestes geopolitycznym zerem!
Polanica jest kolo Klodzka, od Wrocławia dzieli ja 88 kilometrow.
Nelson
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Aug 26 2006, 17:37:58) [snapback]86284[/snapback]

Nelson mi się zdaję, czy ty błyskotki w uszach nosisz??

Nom, nie zdaje Ci się tongue.gif wink.gif

ale zdjęcia fajne. mogłeś jeszcze tą dziweczyną zabrac

Dzięki, Hehe, biggrin.gif z chęcią bym zabrał, ale z jasnych powodów nie mogłem smile.gif

na tej ławce wyglądasz jakbyś z 2 metry miał

Hehe, a w rzeczywistości to mam dużoooo mniej (ok 165)

P.S: siano, zniżać się do Twojego poziomu nie będę. Nie będę Cię obrażał.
A wytłumaczę się tak, że jak dojechałem do Wrocławia, to dalej spałem i po kilkudziesięciu minutach to byłem w Polanicy, dla tego też skojarzyłem sobie Wrocław, bo to wielkie miasto. Po za tym ja mieszkam w Warszawie, to nie znałem miasta "Kłodzko" .

Pozdrawiam smile.gif
popiol
a dobra ciul, trudno niech sie dzieje co chce sad.gif pokaze swoje huh.gif

http://img116.imageshack.us/img116/6899/jaki9.jpg
Nelson
QUOTE(popiol @ Aug 26 2006, 17:58:07) [snapback]86289[/snapback]

Hehe, skate...
No to w takim razie na zdjątku klasowym jesteś koło tego kolesia w spodniach moro ?
Dobrze myślę :> ?
Aha, no zdjęcie normalne smile.gif
popiol
QUOTE(Nelson @ Aug 26 2006, 18:00:30) [snapback]86290[/snapback]

Hehe, skate...
No to w takim razie na zdjątku klasowym jesteś koło tego kolesia w spodniach moro ?
Dobrze myślę :> ?
Aha, no zdjęcie normalne smile.gif

nie jestem skate... poprostu taka bluza, omg kazdy sie do niej przyczepia bo ma napis "hip hop" blink.gif byla kupowana dosc dawno i przez mame... ale nie jest zla i powtrzam nie jestem skate, jestem "normal" tongue.gif
Tak dobrze myslisz na zdjeciu klasowym jestem kolo tego goscia w moro (ten w niebieskich adasiach stabila)
Beny13
Siano masz racje. P.S. Mieszkam kolo Wro
Mortin
no no @nelson widze, ze taki mlody, a juz ma zadatki na pedalka tongue.gif jaki z Ciebie narcyz tongue.gif mniam laugh.gif tongue.gif
Mani3k
QUOTE(popiol @ Aug 26 2006, 17:58:07) [snapback]86289[/snapback]

Nie masz sie czego wstydzić, normalny ziomal... smile.giftongue.gif
Nelson
QUOTE(Mortin @ Aug 26 2006, 19:06:10) [snapback]86299[/snapback]

no no @nelson widze, ze taki mlody, a juz ma zadatki na pedalka tongue.gif jaki z Ciebie narcyz tongue.gif mniam laugh.gif tongue.gif

Moje imie z dużej.
Czemu, to że kolczyk w uchu to pedał ?
W takim razie, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho itp to pedały (?) blink.gif (?)
P.S: Czemu narcyz ?
Węgluś
QUOTE(Mortin @ Aug 26 2006, 19:06:10) [snapback]86299[/snapback]

omg! dlatego, że dba o siebie to narcyz? Nelson to jego imie więc pisz z dużej
kostek
fotka z początku wakacji.... rolleyes.gif

IPB Image
Capitan Tsubasa
QUOTE(kostek @ Aug 26 2006, 20:32:47) [snapback]86321[/snapback]

fotka z początku wakacji.... rolleyes.gif

IPB Image

A tutaj mamy nawet 3 spoko ziomali smile.gif <lol>
popiol
QUOTE(bartosz05 @ Aug 26 2006, 20:38:21) [snapback]86323[/snapback]

@popiol, tak jak mani3k mowił normalny ziomek jestes
PS.ten koles w moro co koło Ciebie siedzi, to jakis dziwny zdeka

dzieki smile.gif a co do tego ziomka w moro to ehehehe normalny on nie jest, to chyba jedyny uczen z ktorym nauczyciel zawsze prowadzic jakas "ciekawa" rozmowe, on ma taka wiedze (uczy sie slabo, srednia 2 cos albo okolo 3.0), ale ma taka wiedze, takich slow uzywa jak sie wyslawia ze szok, ile to razy przez pol lekcji dyskutowal na jakis tam temat z pania od polaka czy tez baba od relii tongue.gif
pablo TS
QUOTE(popiol @ Aug 26 2006, 20:54:19) [snapback]86327[/snapback]

dzieki smile.gif a co do tego ziomka w moro to ehehehe normalny on nie jest, to chyba jedyny uczen z ktorym nauczyciel zawsze prowadzic jakas "ciekawa" rozmowe, on ma taka wiedze (uczy sie slabo, srednia 2 cos albo okolo 3.0), ale ma taka wiedze, takich slow uzywa jak sie wyslawia ze szok, ile to razy przez pol lekcji dyskutowal na jakis tam temat z pania od polaka czy tez baba od relii tongue.gif

Heh to samo mój kumpel z klasy. Gada przez pół lekcji do nauczycielki że aż się żygać chce ale przynajmniej lekcja schodzi i ma średnią 3.4 czy coś albo mniej. Jeszcze jedno on jest metalem (bełt)
siano
ojej, jakie kompleksy.
proponuje ortografii pouczyc sie ze slownika pwn, nie zas z gg.
rav
Tak w ogóle najnormalniej ze wszystkich pokazanych ostatnimi czasy zdjęć wygląda zdjęcie z sianem. Większość stroi się nie wiedzieć czemu (nie wiem co to ma wyrażać), a tu jedyny porządny wyskakuje z normalną fotką.
popiol
QUOTE(pablo TS @ Aug 26 2006, 21:01:43) [snapback]86331[/snapback]

Heh to samo mój kumpel z klasy. Gada przez pół lekcji do nauczycielki że aż się żygać chce ale przynajmniej lekcja schodzi i ma średnią 3.4 czy coś albo mniej. Jeszcze jedno on jest metalem (bełt)

no dokladnie, wszystko sie zgadza, a ten z mojej klasy tez jest metalem, chce se dredy zrobic, nosi pieszczochy n rece i inne duperele i mial kolczyka w wardze tongue.gif

QUOTE(rav16 @ Aug 26 2006, 22:51:44) [snapback]86350[/snapback]

Tak w ogóle najnormalniej ze wszystkich pokazanych ostatnimi czasy zdjęć wygląda zdjęcie z sianem. Większość stroi się nie wiedzieć czemu (nie wiem co to ma wyrażać), a tu jedyny porządny wyskakuje z normalną fotką.

Moze mi powiesz ze ja na tej fotce, ktora dalem jestem wystrojony? blink.gif Nie sadze... dry.gif
norek
QUOTE(rav16 @ Aug 26 2006, 22:51:44) [snapback]86350[/snapback]

A o mnie to nie wspomnial wink.gif
Nelson
Bartouszu, z tym "zniżaniem" to nie miałem na myśli wzrostu.
Co do miejscowości, to przyznaję, się, że palnąłem głupotę, bo się nie orientuję w Woj. Śląskim...
Mimo to siano musiał mnie obrazić (?)

Pozdrawiam.
Karol Johnn
Nelson bez napinek, przeciez wszyscy wiedza ze siano to bydle bez serca biggrin.gif
Bakel
QUOTE(Nelson @ Aug 27 2006, 08:17:03) [snapback]86360[/snapback]

Bartouszu, z tym "zniżaniem" to nie miałem na myśli wzrostu.
Co do miejscowości, to przyznaję, się, że palnąłem głupotę, bo się nie orientuję w Woj. Śląskim...
Mimo to siano musiał mnie obrazić (?)

Pozdrawiam.

Po raz kolejny potwierdzasz, iż jesteś geopolitycznym zerem.

Pytanie bonusowe:
W której ze znanych Ci krain geograficznych leży Sosnowiec?:>
Nelson
Bakel:
Po pierwsz to nie jestem Polakiem.
Po drugie, Z tego co wiem, to Wrocław jest w Sląskim.... To po chuj do mnie masz wonty :|
P.S: Zerem to ty jesteś, bo nie masz szacunku do innych !
Mortin
QUOTE(Nelson @ Aug 26 2006, 19:12:08) [snapback]86301[/snapback]

Moje imie z dużej.
Czemu, to że kolczyk w uchu to pedał ?
W takim razie, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho itp to pedały (?) blink.gif (?)
P.S: Czemu narcyz ?

oj nie zrozumiales o co mi chodzi, to nie mialo byc zlosliwe, tylko takie bardziej pozytywne... zreszta sam o siebie dbam i tez sie tak ubieram, tak, tak koszulki z rozowymi wstawkami i inne takie, wiec nie masz o co sie denerwowac tongue.gif
a co do Twojego nicku, to nie wiedzialem, ze jest on jednoczesnie Twoim imieniem
pozdro

QUOTE(Węgluś @ Aug 26 2006, 20:09:28) [snapback]86315[/snapback]

omg! dlatego, że dba o siebie to narcyz? Nelson to jego imie więc pisz z dużej

ja pierdole, zebym byl modem dostalbys % bo wkurwiasz ludzi jak idzie, do tego piszesz tak beznadziejne posty, ze zal dupe sciska... Jak masz nastepnym razem cos takiego pisac, to lepiej przemilcz sprawe, zaoszczedzisz mi wtedy nerwow...
Nelson
QUOTE(Mortin @ Aug 27 2006, 10:09:24) [snapback]86372[/snapback]

oj nie zrozumiales o co mi chodzi, to nie mialo byc zlosliwe, tylko takie bardziej pozytywne... zreszta sam o siebie dbam i tez sie tak ubieram, tak, tak koszulki z rozowymi wstawkami i inne takie, wiec nie masz o co sie denerwowac tongue.gif
a co do Twojego nicku, to nie wiedzialem, ze jest on jednoczesnie Twoim imieniem
pozdro

Oki, luzik. Taki, jest mój styl i tyle wink.gif
Skoro to nie miało być obraźliwe to spoko.
siano
QUOTE(Nelson @ Aug 27 2006, 10:03:54) [snapback]86371[/snapback]

Bakel:
Po pierwsz to nie jestem Polakiem.
Po drugie, Z tego co wiem, to Wrocław jest w Sląskim.... To po chuj do mnie masz wonty :|
P.S: Zerem to ty jesteś, bo nie masz szacunku do innych !

nelson, nie obchodzi mnie to, kim jestes, glupota jest ponad podzialami tongue.gif

tak wiec, mala lekcja geografii:
Wrocław jest stolica wojewodztwa Dolnośląskiego.
Polanica jest miejscowoscia gorska, znajdujaca sie w kotlinie Klodzkiej, jest kolo Klodzka, nie Wrocławia.

i pozbadz sie swoich durnych kompleksow, bo to na prawde smieszne.
zaprawde, zaprawde powiadam Ci, w dupie mamy to, skad pochodzisz i kim jestes, liczy sie to, co piszesz, a piszesz zle, wiec dostajesz po lbie (sie nie obraz, to przenosnie tongue.gif).
Takze, zapamietaj:
Wrocław to Dolnośląskie, Opole to Opolskie, Katowice to Śląskie, Sosnowiec to komunisci....yyy.. Zagłębie.
Nelson
siano, Trochę szacunku, moje imię z dużej dry.gif
To zdanie z kompleksem to jest przezabawne laugh.gif , bo dotąd zdawało mi się, że ty każdym swoim postem leczysz kompleks za pośrednictwem innej osoby.
Co do Wrocławia, to gdybyś nie zauważył, to wcześniej napisałem, iż Wrocław jest W śląskim.... dry.gif
Co do Polanicy, to ok. zgadzam się. Popełniłem błąd, ale czytając twoje posty dochodzę do wniosku, że jesteś człowiekiem bezbłędnym huh.gif (?)
Po za tym czy nie lepiej by było gdybyś napisał wcześniej coś podobnego do tego ? "Nelson, pomyliłeś się, to leży gdzie indziej" blablabla, ale ty jak zwykle musiałeś jak już wcześniej wspomniałem wyżyć się i obrazić moją osobę.
siano, ja nie wiem czy ty każdym swoim postem popisujesz sie ? Jaki to ty nie jesteś wspaniały, bezbłędny itp. ?
Głupi jest ten co popełnił błąd, czy ten co go zamiast poprawić grzecznie, to ponim jedzie, aż nie miło ?
Aha, panie wszechwiedzący, nie ma takiego słowa "zaprawde"
Pozdrawiam.
Capitan Tsubasa
QUOTE(norek @ Aug 27 2006, 07:42:13) [snapback]86356[/snapback]

A o mnie to nie wspomnial wink.gif

No i o mnie kurwa tez biggrin.gif
Beny13
QUOTE(Nelson @ Aug 27 2006, 11:06:01) [snapback]86382[/snapback]

To zdanie z kompleksem to jest przezabawne laugh.gif , bo dotąd zdawało mi się, że ty każdym swoim postem leczysz kompleks za pośrednictwem innej osoby.
Co do Wrocławia, to gdybyś nie zauważył, to wcześniej napisałem, iż Wrocław jest W śląskim.... dry.gif
Co do Polanicy, to ok. zgadzam się. Popełniłem błąd, ale czytając twoje posty dochodzę do wniosku, że jesteś człowiekiem bezbłędnym huh.gif (?)
Po za tym czy nie lepiej by było gdybyś napisał wcześniej coś podobnego do tego ? "Nelson, pomyliłeś się, to leży gdzie indziej" blablabla, ale ty jak zwykle musiałeś jak już wcześniej wspomniałem wyżyć się i obrazić moją osobę.
siano, ja nie wiem czy ty każdym swoim postem popisujesz sie ? Jaki to ty nie jesteś wspaniały, bezbłędny itp. ?
Głupi jest ten co popełnił błąd, czy ten co go zamiast poprawić grzecznie, to ponim jedzie, aż nie miło ?
Pozdrawiam.

Omg. Nelson nie w Śląskim tylko Dolnośląskim wiem bo mieszkam kolo Wro a kolo Polanicy przejezdzam cos kolo 5 razy w roku. Dobra skonczcie ta głupia dyskusje ale swoja drogą Siano ma racje
Nelson
QUOTE(beny13 @ Aug 27 2006, 11:38:55) [snapback]86389[/snapback]

Omg. Nelson nie w Śląskim tylko Dolnośląskim wiem bo mieszkam kolo Wro a kolo Polanicy przejezdzam cos kolo 5 razy w roku. Dobra skonczcie ta głupia dyskusje ale swoja drogą Siano ma racje

Po pierwsze mieszka, zupełnieeee gdzie indziej.
Po drugie to sugerowałem się Nazwą klubu.
Po trzecie, nie liż mu tak dupy.
siano
QUOTE(Nelson @ Aug 27 2006, 11:06:01) [snapback]86382[/snapback]

Pozdrawiam.

Tak, popisuje sie, mam takie kompleksy, ze jak widze, ze ktos sie myli, to go poprawiam, dzieki temu mam wzwod.
wybacz, ze napisalem Twoje imie mala litera, takie przyzwyczajenie.
Wrocław nie jest w Śląskim.
Zdanie z kompleksem jest w pelni prawdziwe, przypomnij sobie co pisales swego czasu na #polevo.
Nie odbieraj tego, co pisze personalnie, kazdy inny user dostalby zjebe piszac, ze Wrocław jest w wojewodztwie Śląskim.
Beny13
QUOTE(Nelson @ Aug 27 2006, 11:42:00) [snapback]86391[/snapback]

Po pierwsze mieszka, zupełnieeee gdzie indziej.
Po drugie to sugerowałem się Nazwą klubu.
Po trzecie, nie liż mu tak dupy.

Po pierwsze wiesz gdzie mie to ??
Po 2 najpierw sprawdz po tem cos napisz.
Po 3 co mi da ze bede sie podlizywał wiesz jak nie musze tego robic bo po co ?? Nic do ciebie nie mam ale ja sie do nikogo nie podlizuje a siano ma i tak racje
Nelson
QUOTE(siano @ Aug 27 2006, 11:42:54) [snapback]86393[/snapback]

Tak, popisuje sie, mam takie kompleksy, ze jak widze, ze ktos sie myli, to go poprawiam, dzieki temu mam wzwod.
wybacz, ze napisalem Twoje imie mala litera, takie przyzwyczajenie.
Wrocław nie jest w Śląskim.
Zdanie z kompleksem jest w pelni prawdziwe, przypomnij sobie co pisales swego czasu na #polevo.
Nie odbieraj tego, co pisze personalnie, kazdy inny user dostalby zjebe piszac, ze Wrocław jest w wojewodztwie Śląskim.

Jak już wcześniej pisałem, sugerowałem się nazwą klubu Wrocławia, za co przepraszam.
Co do #polevo, to się tym nie przejmuję bo wiem, że ja się zachowałem normalnie w przeciwieństwie do innych.
Odbieram to personalnie, bo chyba masz do mnie jakieś uprzedzenie, z resztą nie tylko ty.
P.S: To ja Ci proponuję, żebyś zaczął podchodzić trochę inaczej do ludzi, bo każdy się myli, nawet ty w poprzednim poście.
P.S 2: Możemy zakończyć tę horą dyskusję ?
siano
Nie mozemy, bo to dosc istotna sprawa, wbrew pozorom.
Sugerujesz mi, ze mam wobec Ciebie jakies uprzedzenia.
Ciekawa teoria, zwlaszcza, ze w ogole nie mamy ze soba do czynienia, zamienilismy moze raptem kilka slow na #polevo, a Ty piszesz, ze Cie nie lubie, dosc podejrzana sprawa, czyz nie?
Jezeli dla Ciebie termin "geopolityczne zero" jest spora obraza, to wybacz, ale chyba nadajemy na zupelnie odmiennych falach, bo gdybym chcial Cie obrazic, zrobilbym to tak, ze nie chcialbys juz tu nic napisac.

Jeszcze raz powtorze, nie traktuj moich wypowiedzi osobiscie, dopoki nie sa w pelni powazne.
Napisales bubla, poprawilem Cie, to wszystko.

Acha, chora smile.gif
tsuyoshi
A to moja morda smile.gif

FOTO MOJEJ PERSONY smile.gif
siano
IPB Image
Capitan Tsubasa
QUOTE(siano @ Aug 27 2006, 12:45:09) [snapback]86405[/snapback]

IPB Image

Wygladasz jak bys dostawal juz minimum 3-0 :-P
siano
wygrywalem 2:1 smile.gif
Capitan Tsubasa
ehhh... te komandosy, co one robia z ludzi smile.gif
kusik
QUOTE(siano @ Aug 27 2006, 13:42:54) [snapback]86393[/snapback]

:DDDDDDDDDDD siano ja tez chce taka koszulke! ;p
Węgluś
QUOTE(Mortin @ Aug 27 2006, 10:09:24) [snapback]86372[/snapback]

ja pierdole, zebym byl modem dostalbys % bo wkurwiasz ludzi jak idzie, do tego piszesz tak beznadziejne posty, ze zal dupe sciska... Jak masz nastepnym razem cos takiego pisac, to lepiej przemilcz sprawe, zaoszczedzisz mi wtedy nerwow...

o lol. ty napisałeś, że wygląda jak narcyz to ja ci odpisałem, że to, że dba o siebie to odrazu narcyz? a ty odrazu wielce obrażony. człowieku to jest forum i każdy ma prawo sie wypowiadać!
P.S. to jest temat zdjęcia forumowiczów, a nie lekcja geografii wink.gif
Nelson
QUOTE(siano @ Aug 27 2006, 11:58:38) [snapback]86397[/snapback]

Nie mozemy, bo to dosc istotna sprawa, wbrew pozorom.
Sugerujesz mi, ze mam wobec Ciebie jakies uprzedzenia.
Ciekawa teoria, zwlaszcza, ze w ogole nie mamy ze soba do czynienia, zamienilismy moze raptem kilka slow na #polevo, a Ty piszesz, ze Cie nie lubie, dosc podejrzana sprawa, czyz nie?
Jezeli dla Ciebie termin "geopolityczne zero" jest spora obraza, to wybacz, ale chyba nadajemy na zupelnie odmiennych falach, bo gdybym chcial Cie obrazic, zrobilbym to tak, ze nie chcialbys juz tu nic napisac.

Jeszcze raz powtorze, nie traktuj moich wypowiedzi osobiscie, dopoki nie sa w pelni powazne.
Napisales bubla, poprawilem Cie, to wszystko.
Acha, chora smile.gif

Dobra, ale nie mogłeś mnie poprawić nie używająć słowa, że jestem "zerem"?
Co do uprzedzenia, to mają do mnie niektórzy admini tego forum, więc myślałem, że skoro oni Ci tam coś naopowiadali to ty też.
Po za tym każdy popełnia błędy, i ciekaw jestem gdybym Cię nazwał "zerem" (?)

Pozdrawiam.
siano
"geopolityczne zero" to stwierdzenie powstale na kanale #polevo, dotyczy osob, ktorych pojecie o geografii jest dosc niskie i dotyczy tylko tego aspektu.

gdybys nazwal mnie zerem?
na dobre argumenty nie ma obrony, wiec nic nie stoi na przeszkodzie;)
Nelson
QUOTE(siano @ Aug 27 2006, 15:58:14) [snapback]86426[/snapback]

"geopolityczne zero" to stwierdzenie powstale na kanale #polevo, dotyczy osob, ktorych pojecie o geografii jest dosc niskie i dotyczy tylko tego aspektu.

gdybys nazwal mnie zerem?
na dobre argumenty nie ma obrony, wiec nic nie stoi na przeszkodzie;)

No dobra, to że popełniłem Błędy z 2-3 miastami, to nie znaczy, że z Geografii nic kompletnie... (mam z Geo 4)... wink.gif

P.S: Może kiedyś z kimś się przezwałem itp, ale żaden człowiek nie zasługuje na miano "zero"
popiol
panowie dajcie spokoj. wrzuccie na looz... smile.gif kazdemu zdarza sie pomylic, nie kazdy sie orientuje gdzie co jest, wiekszosc sie nie orientuje bo nikt nie zwrocil Nelsonowi uwagi procz Ciebie siano, po co to komu, daj chlopakowi spokoj, pomylil sie i juz, a ty robisz afere... blink.gif pozdro
Beny13
QUOTE(popiol @ Aug 27 2006, 18:24:10) [snapback]86437[/snapback]

panowie dajcie spokoj. wrzuccie na looz... smile.gif kazdemu zdarza sie pomylic, nie kazdy sie orientuje gdzie co jest, wiekszosc sie nie orientuje bo nikt nie zwrocil Nelsonowi uwagi procz Ciebie siano, po co to komu, daj chlopakowi spokoj, pomylil sie i juz, a ty robisz afere... blink.gif pozdro

W pelni popieram po co sie klucic i zasmiecac forum siano odpusc juz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.