CYTAT(ComeBack @ Apr 5 2008, 13:53:40)

Vadim super kolczyki, bluza wypasiona, cera jak z reklamy, napewno jesteś obiektem pożądania wielu kobiet/mężczyzn tylko powiedz po co ci to? skoro w UK jesteś spostrzegany jak Turek w Niemczech czy Rumun w Polsce...
POZDRAWIAM normalnych;)
I właśnie teraz jest dowód na to, że jesteś tak prymitywny, że brak słów
Widzę, że posiadasz szacunek dla swoich rodaków
Swoja drogą powiem Ci, ze wcale sie nie tutaj nie czuje jak Rumun w Polsce czy tez Turek w Niemczech ..
A dlaczego? A dlatego, ze na szczęście tutaj raczej otaczają mnie ludzie bardziej tolerancyjni niż Ty.
I chwała Bogu za to, bo widzę ze Ty jesteś jakimś onetowym przeciwnikiem emigrantów, którzy i tak już co raz częściej udowadniają na "obczyźnie" ze są świetnymi fachowcami, świetnymi pracownikami a słowo "Polak" nie od razu kojarzy sie z awantura, rozróba czy też z jakimiś przesadnymi akcjami .
Skoro
tObie jest dobrze w Polsce i czujesz, ze niczego Ci nie brakuje i wozisz się jak chcesz.. To świetnie

Gratuluje i trzymaj tak dalej .
I w sumie nie życzę Ci, żebyś musiał kiedyś wyjeżdżać za "lepszym" życiem po za teren Polski .. Bo wtedy właśnie Ty sie możesz poczuć jak Rumun w Polsce czy tez Turek w Niemczech.
I wielu może Ci obrabiać dupę udowadniając ze jesteś totalnym zerem.
Tak wiec poziom Twoich "uszczypliwych" interakcji na mój temat naprawdę jest żenujący żeby nie powiedzieć - Prymitywny.
A odnośnie mojego "podobania sie" ..
Pff
nie robie tego dla innych ..
Robie to tylko i wyłącznie dla siebie ...
Ja to nosze, ja to wykonuje - Naprawdę gówno Ci do tego.
Zresztą.. Chyba każdy lubi sie podobać
Miec jakie kolwiek powodzenie u płci, która Cię interesuje.
A wygląda na to, ze Ty leczysz tylko i wyłącznie swoje kompleksy za pośrednictwem internetu, probując komuś za wszelka cenę przetłumaczyć, ze to co robi, co preferuje i w jakiej sytuacji się znajduje - jest idiotyczne.
Nie wątpię, ze Tobie brakuje uroku osobistego ..
Ale dla mnie juz na dzień dzisiejszy jesteś zerem . .
Piszesz, ze nie liczy sie wygląd tylko to co sie ma " w środku" ? hahahahaa....
;DDDDDDD w takim razie chyba nie widzisz tego swojego "wewnętrznego" uroku ..
który dla mnie równa sie z gównem
Z takim podejściem stary, naliczysz sobie więcej wrogów niż przyjaciół
Nie licząc na pewno wpier.olów które chwycisz.
cya.

CYTAT
POZDRAWIAM normalnych;)
pffff...
Jeszcze nie raz zostaniesz zrównany z ziemią.
Jestem tego pewien .