Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Long
Co wy chcecie, takie mlode chlopaki mają najwiecej czasu na gre, bo nie maja zmartwien typu szkola(w podstawowce jest luz:))/praca, problemy z dziewczyna, alkohol, imprezy(no moze te dwie ostatnie pozycje to nie zmartwienia, ale zabieraja czas tongue.gif).
StraY
w podstawòwce luz? człowieku, gdzie ty chodziłeś do liceum? biggrin.gif ja się nie
shai
a oto i mc (dobre zdjecie ;-)

lazy_bum
Cytat

Rozumiem, ze w lidze gra ta osobka po prawej. <-;
A tak w ogole to zdjecie wyglada jak z imprezy (bez urazy) faceci jak alfonsi a kobitki jak .... (wiadomo ;-).
halladin
wreszcie normalne zdjecie:))) poważnie!!
Bart0o0sh
Hehehehe dobra fota tongue.gif
mc
Krzystoff - takie było założenie tej imprezy.. wink.gif. na co dzień raczej rzadko chodzę w skòrzanych spodniach i kapeluszu z piòrkiem.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

shai - fenks
StraY
w końcu ktoś ma zarost biggrin.gif
dobre zdjęcie 8)
albin
Cytat
Cytat

A tak w ogole to zdjecie wyglada jak z imprezy (bez urazy) faceci jak alfonsi a kobitki jak .... (wiadomo ;-).

twoja laska jak sie ubierze wyzywająco to też kur...? weż człowieku pomyśl 2 razy bo na ręcznym całe zycie pojedziesz:)smile.gif
YURY
mc wygląda jak Kròl Kokainowy z Kolumbii , a dziewczyna ?.......jak jedna z wielu dziewczyn K.K.z K. laugh.gif
mc
YURY..to chyba najbardziej poprawne etycznie i moralnie zdjęcie z tej imprezy.. biggrin.gif .... potem Kròl Kokainowy przeistoczył się w kupkę nieszczęścia i grzecznie poszedł spać....a raczej go zanieśli.... ech... było się kiedyś młodym... i pięknym.... i piękne panie lekkich obyczajòw miało się na wyciągnięcie ręki..a teraz co?? issonline jako strona głòwa pozostała.. biggrin.gif
kemot
laugh.gif

mc bez kitu fajny z ciebie kolo wink.gif
mc
Kemot, zamiast tu wazelinkę odwalać, byś lepiej raczkującego typa pod swoje skrzydła wziął i w tajniki ligi wprowadził... biggrin.gif ....bądź co bądź wspòlne 3miasto zobowiązuje biggrin.gif. pozdro
kemot
mc a od czego gg, od czego IRC ? smile.gif i zadnej wazelinki nie widze wink.gif
Bakel
Dobra alfons, skąd wziąłeś takie wyjebane ciuchy? :>
Skòrzane gacie i marynarka od Changa spod lady to jeszcze nic, ale to wdzianko pod spodem plus detale typu złoty zegarek i sygnet po prostu r0xują biggrin.gif
mc
Bakel.......siema to sie nosi, no nie?? biggrin.gif biggrin.gif
v@d!m
Sory za OT , ale Albin masz baardzo orginalnego avatara trza przyznać :? A mòwią na mnie że ja erotoman :twisted:
Pio G
tia albin ma zawsze wyszukane avatary.... tongue.gif
amar
Nie wiem jak wam, ale mnie sie wydaje, ze Vadim to psychol, a jego zdjecia zle na mnie dzialaja 8)

A teraz oddaje hold bezelom takim jak Mc. Ci ludzie wiedza co to lans i spontan...

No i na koniec filmik do zassania tutaj
lazy_bum
Cytat
Cytat

twoja laska jak sie ubierze wyzywająco to też kur...? weż człowieku pomyśl 2 razy bo na ręcznym całe zycie pojedziesz:):)

Co do mojej laski.... to raczej jej specjalnie nie ubieram. Trzymam zazwyczaj za rozporkiem. Jezeli ty preferujesz jakies stringi-sloniki <-; to twoja wola i nic mi do tego. Tak samo jak Tobie do mojej.
Zreszta to TY napisales ,,kur..'', a nie ja wiec od mojej wypowiedzi wara. Jezeli tak bardzo chcesz wiedziec to mialo byc ,,faceci jak alfonsi a kobitki jak dziwki'', bo jak wiadomo dziwka to zawod, tak samo jak i alfons albo nawet elektryk (jak Pan Prezydent byly co mi wisi 100 mln ;-), a kur.a to charakter. <-:
Zreszta... idz na taka impreze to zobaczysz jak to jest. I wyluzuj troche, bo pierwszym komu by sie to nie podobalo powinien byc mc. (-:
mc: Jak zauwazyl Bakel detale zajefajne.
mc
Detale spoxik, ale szukania po rodzinie i znajomych bylo co nie miara. Nobo chyba nie kazdy ma w domu sygnet z glowa smoka.... biggrin.gif . dzis rzucze shai'owi jeszcze jakąś fotę...
aha...albin....ja juz nic nie powiem.
Czyta sie nie tylko to co jest napisane. Miedzy wierszami też znajdziesz jeszcze kilka ważnych informacji. pozdro.
Depor
Oto ja :wink: Gdy spojrzycie maksymalnie w lewo i lekko w dòł zobaczycie białą czapkę. To moja czapka :wink:

P.S. pozdro Kusik :wink:
shai
a teraz (uwaga!) emce kwadrat:
JAACA
MC rozporek!!tongue.gif
T-Mac
tam macie burdel czy zulernie ??
v@d!m
Cytat
Nie wiem jak wam, ale mnie sie wydaje, ze Vadim to psychol, a jego zdjecia zle na mnie dzialaja 8)  

Tzn ..Pod jakim względem na Ciebie zle wpływają ? :twisted: Coś w stylu padaczki czy coś innego ? :?

Mòw bo zaczynam się martwic :evil: :twisted: :wink:
Kusik
Cytat
P.S. pozdro Kusik  :wink:

Nastepnym razem jak wpadniesz do sledziolandu zrobie dla Ciebie specjalny transparent smile.gif
mc
Cytat
MC rozporek!!tongue.gif

myślisz ze to takie proste po iluś tam browarach i w za malych, skòrzanych damskimch spodniach?? biggrin.gif spròbuj kiedyś cwaniaku to pogadamy biggrin.gif . aha, i uważaj przy zdejmowaniu, cobyś z włosami nie zdjał przypadkiem.... biggrin.gif biggrin.gif
JAACA
Z tego moral taki! Golcie swoje lona panowie:P Nie bedzie czego wyrywac w trakcie sciagnia obcislych gatek :twisted:
siano
Cytat
Z tego moral taki! Golcie swoje lona panowie:P Nie bedzie czego wyrywac w trakcie sciagnia obcislych gatek :twisted:

biedny Reggy, oj biedny
kemot
laugh.gif
JAACA
Siano najade kiedys ten Twoj biedny Zakrzoow:P Bedzie krew bryzgac po scianach kutazzzzie :twisted: tongue.gif
DRJEFF
No to ja tez zapodaje swoją fote...

http://img120.exs.cx/img120/4589/d9kaj.jpg
v@d!m
Cytat

Cos mi sie zdaje ze masz pierdolca z powikłaniami :? Jak można być tak obrysowanym :roll: :twisted:
michau000
nie jest aż taki obrysowany [chociazby jak ten obok] zreszta co to kogo obchodzi co ludek robi ze swoim cialem? jak lubi dziary to niech je ma w kazdym miejscu na ciele, jego sprawa :roll:
mc
generalnie to ja osobiście mam wyjebane w to jak wy wyglądacie.... bylebyście wszyscy nie byli badziej przystojni ode mnie biggrin.gif ....ale pòki co nikomu to nie grozi.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DRJEFF
Jak mozna byc tak obrysowanym? phehe mało widziales w zyciu chłopczyku 8)
StraY
morał taki: dziary nie są dla dzieci! laugh.gif
btw. dobre efekty będzie miał koleś co ma te "tunele" w uszach jak je wyjmie... normalnie zwis męski naciągany laugh.gif
lazy_bum
Cytat

Heh, rozne sa zboczenia, ale przeciez wszystko jest dla ludzi. Z tego ,,ujecia'' dziara wyglada marnie.
YURY
DRJEFF , napisz kto cie tatuował , moze własnie ten kumpel obok - wytatuowany jest jak tatuażysta (tylko ja jestem wyjątkiem). Tak mnie to zainteresowało bo przeca ja stary tatuator (10 lat bedzie latem jak dziabię ludzi)-looknijcie na moja stronę - TATUAŻE-prace Mariusza(troche słaba przeglądarka). Pozdrawiam.

J*bać Stare baby , i Marynarzy bez tatuaży laugh.gif - poezja tatuatorska
LeMie
http://www.djlemie.rydultowy.com/lemie.jpg

edit siano: nie wrzucajcie prosze tak duzych fot bo sie rozwala forum
halladin
numer 22 to thorgal:)))
YURY
ano Thorgal , 3 m-ce w kategorii kompozycja męska na TATTOSHOW 2002 we Warszawie laugh.gif .
DRJEFF
Tak, na tej focie nie najlepiej wygladają te dziaby, wzucam troszke lepszej jakosci...
http://img98.exs.cx/img98/1714/x8cmjtattoo.jpg

Tak, koles obok dziabie mnie. On jest z Ostrowa Wlkp, studio JOKERS.
Pozdro!
Tobi
hej http://knsi.wspa.edu.pl/~tobi/totobi
a ten czarnuh to ja
JAACA
Tobi te Twoje czerwone oczy mnie przerazaja:P
lazy_bum
Cytat
Tak, na tej focie nie najlepiej wygladają te dziaby, wzucam troszke lepszej jakosci...
http://img98.exs.cx/img98/1714/x8cmjtattoo.jpg
Pozdro!

Ja zostane przy swojej opini, dziara mi sie nie podoba (bez urazy oczywiscie). Ale o gustach sie nie dyskutuje.
Pzdr. (-:
kemot
DRJEFF, gdzie byla zrobiona ta 1 fotka? (zboczenie zycia w miescie nadmorskim)

PS: Moje zdanie: kazdy moze sobie "porysowac" co chce i jak chce, bo to jego prywatna sprawa, nie dajmy zbytniego wyrazu naszej polskiej zasciankowosci(zeby nie bylo pisze tu o V@d!mie)
v@d!m
Cytat
DRJEFF, gdzie byla zrobiona ta 1 fotka? (zboczenie zycia w miescie nadmorskim)

PS: Moje zdanie: kazdy moze sobie "porysowac" co chce i jak chce, bo to jego prywatna sprawa, nie dajmy zbytniego wyrazu naszej polskiej zasciankowosci(zeby nie bylo pisze tu o V@d!mie)

Ale czy ja krytykuje jego ciało ? tylko powiedziałem "jak można byc tak obrysowanym " az tego zdjecia wynika że mozna ..nie mam do niego żadnych zarzutòw jeżeli chodzi o jego ciała bo chłopak zrobił to co chciał i to jego sprawa :wink: :?

P.S Widziałem gorszych ..np gościu ktòry na swojej twarzy miał bardzooo duzo kolczykòw i chyba nie było zadnego wolnego miejscia..okropnie to wygląda :roll:

P.S II może jak bede starszy też sobie zrobie tatuaż , ale na takiego wielkiego sie nie zdecyduje :wink:

Cytat
nie jest aż taki obrysowany [chociazby jak ten obok] zreszta co to kogo obchodzi co ludek robi ze swoim cialem? jak lubi dziary to niech je ma w kazdym miejscu na ciele, jego sprawa Rolling Eyes

Ja myślałem ze DRFF czy coś tam ..jest ten po lewej :wink:
siano
Cytat
Cos mi sie zdaje ze masz pierdolca z powikłaniami  :?  Jak można być tak obrysowanym  :roll:  :twisted:

synu, zobacz prosze co napisales w pierwszej czesci wypowiedzi, nadal uwazasz, ze nie krytykujesz ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.