Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Pio G
gev = gevaar ? ohmy.gif

heh T.mc zluzuj smile.gif kjacek na prawde byl w woju przeciez...nie pamietasz ?? nawet dal fotke z woja na forum stare w 2 sezonie czy tam 3 smile.gif i na pewno to nie bylo ino krotkie szkolenie wink.gif wiec dajcie se na luz smile.gif
T-Mac
zebym to ja pamietal wszystko biggrin.gif tyle sie tu dzieje (pamietam ze dostalem fote zeby zamiescic nawet mam ja jeszcze gdzies na serwerze, ale ze to byl Kjac to juz nie pamietam tongue.gif )
ok luz Kjac byles fajnie smile.gif
dobrze ze mnie tam nie bedzie bo bym zrobil sobie i jeszcze komus krzywde smile.gif
Gevaar
nie chce zasmiecac forum tu maja sie fotki znajdowac a nie jakies tam dyskusje czy awantury Pio dla Ciebie franc z osiedla obok laugh.gif mozesz pozdrowic sasiada biggrin.gif

btw. a moj tata mowil ze wojsko uczy trzech podstawowych rzeczy:

pic, jebac byle z biedy sie wygrzebac :wink:
Pio G
jak widzisz franc sasiad nademna jest niekumaty biggrin.gif kurcze nawet bym wrzucil jakas nowa fotke gdybym jakas mial.... biggrin.gif a moze to i lepiej ze nie mam biggrin.gif
ftomekk
To teraz moja wredna gęba:

[/img]
T-Mac
oto moja nowa kobieta

StraY
z twarzy sympatyczna tongue.gif Ma siostre( a najlepiej to dwie) :?: :wink:
YURY
T-mac:
Cytat
oto moja nowa kobieta

Uważaj , takie są najgorsze france . laugh.gif
Mario
ty pio bo zara zejde na dòł i Ci naklupie tongue.gif nie kapłem się że to gev tongue.gif gev masz ty możę brata bo kule podobny jesteś troche do takiego syneczka co znam biggrin.gif za nidługo pojawią się moje fotki :twisted:
amar
O Jezusie najdrozszy. Same wygi na forum a tu taki 17 latek amar wyskoczy ze swoimi fotami :shock:
No nic, niechaj bedzie.

---

---

jop.
Bakel
amar skad wziales rasta opaske ? ;>
amar
Z House'a za 10zl 8) Mam jeszcze Reeboka+mini Rasta - taki zestaw. Mini Rasta jest na Reeboku i ladnie sie komponuje :roll:
Gevaar
nie no nie moge sie powstrzymac wink.gif ftomeek takie pytanie. Gadal Ci juz ktos ze jestes podobny do liroya (bez urazy jak go nie lubisz biggrin.gif) sorx ale pytanie musialem zadac . Wiesz...ludzka ciekawosc biggrin.gif
ftomekk
Liroy, hehe laugh.gif ,nie no -spoko gość.
Poròwnania tekiego jeszcze nie słyszałem,ale wszystko OK-według mnie na pewno nie jest ono obrazliwe. biggrin.gif
Bakel
no no kawal Liroya z Tomka ;-) jeno Liroy troche bardziej spasiony jest

a teraz wrzucam Wam fotke Albina :

Pio G
ehehehe co fotka to albin w tym samym CCCPowym sweterku biggrin.gif widze jego naj naj ulubiony biggrin.gif a moze Albin masz ich z pare tuzinow ? takich samych ? smile.gif
albin
nie pio:):)po prostu był okres jak nie grzali:) to moja chyba najcieplejsza bluza:) moge ci zrobic zdjęcia reszty jak nie wierzysz:) podziękowania dla bakela:)
reggy
Jesli bardzo chcecie to moge nawiedzic JAACE z aparatem i trzasniemy jakies foty biggrin.gif Bedzie grzana laugh.gif
siano
tylko aby byl ubrany wink.gif
kemot
laugh.gif

trzaskajcie, ale foty :wink:
v@d!m
Nie no błagam was nie śmiejcie sie biggrin.gif:D ja tylko na tym focie byłem śpiący :twisted: a te ręce w tych majtach to tak bo mi zimno było

:twisted:

http://img83.exs.cx/img83/9919/BENQ0006.jpg

[edit: siano] zmienilem obrazek na link bo rozpieprzal forum wink.gif
gringo
JAAAAA biggrin.gif ALE KWACH biggrin.gif laugh.gif

Owładnięci smiechem wywołanym zdjęciem vadima, popatrzcie na mnie tongue.gif
StraY
@gringo, na avatarze troszke inną masz powieszchowność niż na zdjęciu, więcej pudru? :wink:
lazy_bum
Cytat
Nie no błagam was nie śmiejcie sie biggrin.gif:D ja tylko na tym focie byłem śpiący  :twisted: a te ręce w tych majtach to tak bo mi zimno było  

:twisted:  

http://img83.exs.cx/img83/9919/BENQ0006.jpg

LOL! Zajebista fotka. =D
fan iwana
W srode o ok 15 lecial pewien serial dla mlodziezy na polsacie.Jakies tam amerykanskie gowno.I glowny bohater wyglada identycznie jak gringo.Niech no tylko zobacze jak sie to nazywalo................<szuka>......oki znalazlem "zwariowany swiat malcolma"(wiem ze to pojechane ale mozna sprawdzic podobienstwo.Jak dwie krople wody.Pozrd.
v@d!m
Nie no zastanawiałem się czy dać wam tamto poprzednie zdjęcie , ale żeby było śmiesznie postanowiłem dac :twisted:

A teraz zdjęcie na moim nowo zrobionym kibeLq :twisted:

http://img45.exs.cx/img45/9656/BENQ0001.jpg
shai
vadim: niezle masz jazdy ;->
fan iwana: no no, potwierdzam, malcolm ;-)
StraY
gringo to malcom jakby nie patrzeć:D
a tak btw, to ja was obrzuce serią zdjęć z wycieczki do Holandii już za tydzień, zobaczycie co to jest zgon 20 osòb w jednym pokoju 8)
gringo
Wydaje wam sie biggrin.gif Moze na tej fotce tak wyszłem...

A tu tez tak ?
fan iwana
Gringo myslal ze ta bluza nas zmyli biggrin.gif .Ale nas nie zmylila.Malcolm jak nic biggrin.gif
gringo
Hehe, przynajmniej nie mam rąk w majtkach, i nie siedze na klopie tongue.gif Buhehehe... lol
v@d!m
Cytat
i nie siedze na klopie tongue.gif Buhehehe... lol

Hmmm to gdzie Ty robisz te swoje prywatne rzeczy :twisted: Bo wiesz znam kolege co zamiast kibla ma beczke w domu i tam robi siQ i kupe ..Coś mi się wydaje że masz podobnie tongue.gif Nie no nie chciałem Cię obrazić , ale sam napisałeś że nie siedzisz na klopie :twisted: A co do rąk w majtach no to wiesz zimno w domu ..Na polu (czyt.dworze) jest halny , bida w domu nie ma kordły ani nic no to trzeba się wspomagać ręcami :? :twisted:
StraY
wspomaganie ręczne to zobaczysz jak poznasz fajną laske :twisted:
Bakel
Oto i nasz mastah Pio G :

lazy_bum
Cytat
Wydaje wam sie :D Moze na tej fotce tak wyszłem...  

A tu tez tak ?

Nie no, tutaj już nie wygląda jak Malcolm (swoją drogą fajny serial, trzeba będzie zessać q-: ). A bluza z błędem ort. :-D

A ja swoje staaaaare zdjęcie wstawiłem jako avatar. (-:
gringo
Cytat
Cytat
i nie siedze na klopie tongue.gif Buhehehe... lol

Hmmm to gdzie Ty robisz te swoje prywatne rzeczy :twisted: Bo wiesz znam kolege co zamiast kibla ma beczke w domu i tam robi siQ i kupe ..Coś mi się wydaje że masz podobnie tongue.gif Nie no nie chciałem Cię obrazić , ale sam napisałeś że nie siedzisz na klopie :twisted: A co do rąk w majtach no to wiesz zimno w domu ..Na polu (czyt.dworze) jest halny , bida w domu nie ma kordły ani nic no to trzeba się wspomagać ręcami :? :twisted:

Na zdjęciu nie siedze na klopie biggrin.gif of koz... lol
gutted
a to ja :

Mario
buhahaha Pio co to za zdjęcie?? coś ty taki uśmiechnięty na nim??
Gutted chyba z leksza zchudłeś bo w poprzedniej edycji...tzn z poprzednim forum na zdjęciu byłeś z leksza większy...
kemot
gutted nam podupada laugh.gif sle szynke i dzem...
gutted
zdaje wam sie chlopcy wink.gif
Mario
a oto ja :twisted: :twisted: :twisted: narazie tylko jedno zdjęcie bo niemam więcej tongue.gif: ale obiecuje ze wrzuce wiecej wink.gif

to ja z moją dziewczyną...całuje się jakby ktoś niezauwarzył:

a to już całkiem z innej beczki ale musze się pochwalić...to mòj kaszlak laugh.gif laugh.gif laugh.gif 8) 8) 8)

[img]http://chorzowski1985.w.interia.pl/moj%20kaszlak%202.bmp[/img]
Kusik
mc
no dobra. niech wam bedzie jeszcze ja. tylko instrukcje wklejania zdjec poprosze, bo taki troszke niekumaty w tych sprawch jestem...... sad.gif
ftomekk
Instrukcje wklejania zdjec ,hehe ale pojechales mc laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To byl zart,chyba??? laugh.gif
shai
mc: musisz wrzucic zdjecie na jakis serwer http. jezeli nie masz zadnego konta, wyslij mi je na [email protected] (jesli ktos inny takze ma z tym problemy, slac smialo).
michau000
www.imageshack.us
darmowa stronka do umieszczania zdjec
mc
shai mail poszedl. dzieki wielkie. tylko bez komentarzy zlosliwych dotyczacych zdjecia poprosze........
Majchercio
Jak wy to i ja tongue.gif juz mowie troszke zmaranie wyszlwem/slonce razilo
http://img105.exs.cx/img105/5669/0008.jpg
kemot
Jaki duzy chlopak laugh.gif
gringo
łohoho biggrin.gif Majcher... Taki młody chłopak a już tak wymiata w lidze...
Jeśli tak dalej pojdzie to nasz mały majcher będzie mistrzem... :twisted:
Powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.