Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
kemot
Humprey Bogart tongue.gif
Bakel
ke?:>
Tomuś, Ty się bardziej produkuj w tych swoich komentarzach ;D
Rymek
Hehe, kasujemy sie na 100dniowkowe foty ;D

Niedlugo maturka ... (=
Kamilo
fajna maniurka koło Ciebie Rymek 8) daj namiary to zaprosze ją na swoją studniòwke do wawy za rok heheh laugh.gif biggrin.gif
korzen
oto moje zdjecie ;p
Pio G
widze jakas reklama soku caprio :wink: ile ci dali ? 8)
korzen
Zależy od tego ile osòb to zobaczy ;] ;] Rozliczają sie na koniec miecha.
------------------------------------------------------------------------------
pawel_szulc
Cytat
Zależy od tego ile osòb to zobaczy ;] ;] Rozliczają sie na koniec miecha.
------------------------------------------------------------------------------
ODDAJCIE NAM TYTUŁ!!! PZPN-owskie Darmozjady

eeee to nie wlacze drugi raz bo bedziesz na mnie zrabial cfaniaku. Na polevo namawiales juz wiem dlaczego :twisted: joke
Kamilo
no no korzen... wygladasz jak bandyta tongue.gif aż strach sie bać takiego Legionisty smile.gif te podpisy u Ciebie i u niejakiego Suwala troche mnie smieszą no ale jak chcecie to sobie je miejcie :> moze myślicie że dodają wam one autorytetu i wieku ale po postach troche mi za was wstyd młodzi "Legioniści" hehe ale dobra ... moze sie czepiam za bardzo, wkońcu jeszcze mlodzi jestescie to macie rozne zajawki heheh smile.gif
Pzdr(L)
SZAKI
ODDAJCIE NAM TYTUŁ!!! PZPN-owskie Darmozjady

Świetne to jest!Najbardziej śmiać mi się chciało, jak czytałem książke niejakiego trenera Janusza W. ktòry twierdził że wszyscy kupują mecze, wszyscy sprzedają mecze, tylko on jest czysty i nigdy nikomu by nic nie zaproponował i że (L) nie kupiła tego ostatniego meczu tylko wygrała walką!To tylko wina PZPN!Tak to sobie można tłumaczyć..............
-------------------------------------------------------------------------------
I tak każdy będzie miał własne zdanie na ten temat, ja mam swoje i nie będę nikogo innego przekonywał że było tak a nie inaczej!
korzen
Dobra, poprawie sie chłopaki
Rymek
Cytat
fajna maniurka koło Ciebie Rymek  8) daj namiary to zaprosze ją na swoją studniòwke do wawy za rok heheh  :lol:  :D

Za daleko, nie przyjedzie (=
Ba, ze fajniutka smile.gif
Kamilo
hmm no to moze ja wpadne w wakacje do Kołobrzegu tongue.gif daj namiary daj namiary daj namiary biggrin.gif a tak wogòle byłem kiedyś w Kołobrzegu na wycieczce szkolnej biggrin.gif a w te wakacji co byly wybierałem sie na Sunrise`a ale nic mi z tego nie wyszlo bo zabrakło troche hajsu i ogòlnie organizacyjnie nie podołałem heheh ale za rok juz bede smile.gif Amfiteatr będzie mòj biggrin.gif Dobra już nie rozmywam, pozdròw koleżanke Rymek smile.gif
Rymek
Cytat
daj namiary daj namiary biggrin.gif

Hehe, nie ma tak latwo (=
PS. Po co hajs na Sunrise ? biggrin.gif Wchodzisz tylem za free :twisted:
Jak za darmo to nie powiem ze bylo zle - CREAMFIELDS 2003 to bylo cos ... Szkoda ze tak krotko sad.gif [ A taK przy okazji to zeby pojechac na ta impre musialem spzredaxc PSX'a i pozegnac sie z ISS'em sad.gif ]
Azorek
A o to i ja:

niestety trzeźwy:)
lazy_bum
Cytat
A o to i ja:

niestety trzeźwy:)

Wg. mojej przegladarki to ty nie istniejesz. q-:
kemot
wg IE istnieje...
Drakkar
A teraz to istnieje nawet podwòjnie laugh.gif
PS. Taki trochę młody Ahonen z twarzy laugh.gif :wink:
Bakel
Noo Azorek, hehe, chciałbym zobaczyć Twoją minę jak w naszym meczu PL Delvecchio sieknął z nożyczek na 5 min przed końcem ;-).
Ogòlnie lag skutecznie uprzykrzał nam obu życie... ale to już rozmowa na zupełnie inny temat :-)
Baza graczy nam rośnie, chłopaki, może fotki w lepszej jakości?
kemot
Bakel po co ci fotki lepszej jakosci? Czyzby skalndal w ekipie IO? Marian Bakel vel. Samson :twisted:
mc
A może to raczej Teodor B. z Sosnowca znany z niesamowitych osiągnięć jako drygent chòru opolskiego?
Solista to oczywiście jacenty jaca. W partie gòrne obsługuje Radosław R. (znani pod ksywą "sąsiedzi z jednej klatki")
biggrin.gif
kemot
buahahahahaha
Bakel
Się dobrały pomorskie śledzie i raczą kpić z mieszkańcòw słonecznego południa, krainy mlekiem i miodem płynącej wink.gif no może węglem i winem ;p

P.S. Żaluzji z Samsonem nie skumałem;p
Azorek
Nie mam lepszego zdjecia, bo mam aparat tylko w komòrce i słaba jakosc wychodzi jak sie robi w domciu sad.gif
Mam jeszcze kilka ze swojego sylwestra ale ich nie dam bo tam jestem
troche wzmocniony laugh.gif
Vadim

Pierwszy od lewej w gòrnym rzędzie :wink:
michau000
co wy tacy wyrośnięci? a może bramka mała...
kemot
same Rasiaki wink.gif
Dj_Dario
Ja pierdykam ostatnio to forum nawiedziła epidemia nastolatkòw biggrin.gif Wszędzie ich pełno :shock: Nie do wiary :!:
lazy_bum
Cytat
same Rasiaki wink.gif

ROTFL. A Vadim najrasiakowszy chyba. (-;
michau000
szczerze mòwiąc, to oni na prawdę wydają się wysocy jak na te 13 lat. popatrzcie na klienta obok. aż taki kurdupel?...
Vadim
Zdaje sie wam ja mam zaledwie 182 cm laugh.gif laugh.gif

Są rownież tacy ktòrzy mają nie spełne 160 :wink:
kemot
To juz nie Rasiaki, to Dydki, won do koszykowki tongue.gif
StraY
182?? :shock: wow, ładna tyka z ciebie, ja mam 180 ale już chyba nie urusnę tongue.gif apropo 13latkòw, czytałem artykuł w gazecie, że 13laetnie gimnazjalistki molestują w kiblach kolegòw i zmuszają ich do seksu oralnego biggrin.gif viva la gimnazjum biggrin.gif
kemot
o fuck, a ja w gimnazjum nigdy nie bylem :/

:twisted:
Vadim
Cytat
182??  :shock:  wow, ładna tyka z ciebie, ja mam 180 ale już chyba nie urusnę tongue.gif apropo 13latkòw, czytałem artykuł w gazecie, że 13laetnie gimnazjalistki molestują w kiblach kolegòw i zmuszają ich do seksu oralnego biggrin.gif viva la gimnazjum biggrin.gif

Stray za dużo fajek :? laugh.gif Joke oczywiście ..

No w uwadze coś tan gadali że jakies tam łona zmuszają nastolatkòw do sexu ..Ja ani nie zostałem zmuszony , a ni nie zmuszam laugh.gif

@Kemot - Wole siatke laugh.gif
Draki
hehe ja mam 17 lat i mam tylko 172cm wzrostu sad.gif ja chce wiecej biggrin.gif
kemot
(wlasnie mi wpadlo w lapska) Arka - Radomsko, mecz ktory przesadzil o barazach ze Slaskiem, sezon temu...

Vadim
Cytat
(wlasnie mi wpadlo w lapska) Arka - Radomsko, mecz ktory przesadzil o barazach ze Slaskiem, sezon temu...

Kemot no wiesz sory że to mòwie , ale wyglądasz mi na kibolca smile.gif
JAACA
Ahh nasz kemot zawsze grozny:D:D:D:D Ten wzrok... biggrin.gif :twisted:
saper

Vadim jakis ty podobny do Rasialda laugh.gif
Bart0o0sh
moze ja w kncu sie pokaze tylko niewiem jak fote piznac <lol2>
mc
kemot..... to ja już nie wiem czy chcę z Tobą na wòdkę iść...... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dobrze Ci z oczu patrzy cycu...
Bart0o0sh
A oto Bart0o0sh lolek tongue.gif
macie linka bo jakies duze one tongue.gif

http://www.tvknet.pl/morela/smieci/lolek.JPG
halladin
łooo jesusickuuu, bartolini ....! ile mięśni ty masz do klupania:)
tuzin razy ja haha :wink:
baski18
eheheheh nie ma jak powiekszyc sobie biki dlonmi biggrin.gif ale spoko smile.gif dobrze wugladasz
dzenda_dzenda
Vadim Ty zawsze tak wyglądasz :?: -jak najarany :?: ;D
P.S fajne buty :wink:
Vadim
Cytat
Vadim Ty zawsze tak wyglądasz :?: -jak najarany :?:  ;D  
P.S fajne buty :wink:

No stary laugh.gif - Ogòlnie to wyglądasz mi na miłego ;D Komplementy walisz laugh.gif

P.S NO za 59.99 laugh.gif
ppatrykk
oto jaaa tongue.gif:P:P hehe
JTK
Bartoooszq wygladasz jak Sagat laugh.gif
Jocker
O rzesz ty ... nowy Pudzian rosnie ;D :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.