Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zdjęcia Forumowiczów
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Vadiim
Dobra. Wrzucam ostatnią fotę... Na mój pysk się pewnie już napatrzeliście...Moje foty wzbudziły nie lada kontrowersje, więc.. hehe ..
w sumie to wystarczyło dać jedną fotę żeby mniej więcej poznać sylwetkę każdego z forumowiczów.
Tak wiec ta fota będzie już na pewno ostatnią w przeciągu kilku lat..Do momentu jak nie nabiorę kolejnych gwałtownych zmian (czyt. dobije do 2.50m. )
;DD

so.. Gregorinho Rasialdinho atakuje po raz 4 wink.gif

aa...zapomniałem dopisać..

Te urocze krzaczki z tyłu mają 2.08 metra.
marcin_p
vadiim nice stajl ;d teraz cos ode mnie
E 9
Dokładnie podoba mi się twój styl ubioru Grzesiu...pffu Vadiimqu ;P he. Wydaje mi się czy troszeczke ćwiczysz ;> ??

PzdR gnoJku ;D wub.gif hehe

Bo0os
emo ;}
BadNewz
Cytat
Te urocze krzaczki z tyłu mają 2.08 metra.

Ile chłopie masz lat?
Golden
Nie mart się Vadim o ile się martwisz wzrostem bo jestem o nie wiele niższy. Ja mam 195 cm.

BadNewz
SICK... blink.gif Ja mam 1.89 m czy 1.90 m i bardzo łatwo łbem w coś pieprznąć (np w futryne xD), a co dopiero wy "drągi" (bez urazy) po 2.00 m...

Chociaż więcej jest tego zalet niż wad chyba biggrin.gif

EDIT: Ja też wole swoje 1.90 m niż te "przysłowiowe" 1.50 m... W sumie nie przeszkadza mi to, można się przyzwyczaić wink.gif

Nie wiem jak Wy, ale ja mam 16 lat i jeszcze jakieś 3 co najmniej, żeby urosnąć xD (Chociaż starczy mi to co mam rolleyes.gif )
Golden
Cytat(BadNewz @ Apr 14 2008, 20:07:05) *
SICK... blink.gif Ja mam 1.89 m czy 1.90 m i bardzo łatwo łbem w coś pieprznąć (np w futryne xD), a co dopiero wy "drągi" (bez urazy) po 2.00 m...

Zależy odnośnie wad i zalet. Niektóre dziewczyny z którymi gadam i tak dalej to mi do roboty sięgają... A tak to łatwo w łeb można się strzelić. Ale szczerze mówiąc wolę mieć tyle ile mam niż 150 w kapeluszu.
Vadiim
CYTAT(BadNewz @ Apr 14 2008, 19:59:42) *
Ile chłopie masz lat?

17 ;D
202 cm wink.gif
Golden
Cytat(Vadiim @ Apr 14 2008, 21:47:24) *
17 ;D
202 cm wink.gif

To powiem że Ci się nieźle wyrosło. Ale mam kumpli wyższych od Ciebie.
BoBaN
Cytat(BadNewz @ Apr 14 2008, 20:07:05) *

EDIT: Ja też wole swoje 1.90 m niż te "przysłowiowe" 1.50 m... W sumie nie przeszkadza mi to, można się przyzwyczaić wink.gif

Nie wiem jak Wy, ale ja mam 16 lat i jeszcze jakieś 3 co najmniej, żeby urosnąć xD (Chociaż starczy mi to co mam rolleyes.gif )

przez te 3 lata podskoczysz góra 3cm, prędzej nabierzesz masy.

ja w wieku 15 lat miałem 168 a po roku 188, więc przez rok 20 cm, jak poszedłem do szkoły średniej to do dzisiaj urosłem raptem 5cm. teraz mam ok. 192-193.
w sumie to każdy inaczej się rozwija, ale średnio jest tak że najwięcej rośniesz w przedziale 14-18.
marcin_p
Cytat(BoBaN @ Apr 15 2008, 18:35:28) *
przez te 3 lata podskoczysz góra 3cm, prędzej nabierzesz masy.

ja w wieku 15 lat miałem 168 a po roku 188, więc przez rok 20 cm, jak poszedłem do szkoły średniej to do dzisiaj urosłem raptem 5cm. teraz mam ok. 192-193.
w sumie to każdy inaczej się rozwija, ale średnio jest tak że najwięcej rośniesz w przedziale 14-18.

No ja mam 15 lat i mam 183 i ciagle rosne...za kilka lat pewnie bd mial grubo ponad 190 ;d jestem srodkowym obroncą wiec moj wzrost zancznie mi pomaga. Pzdr
Orange_91
Cytat(marcinpiast11 @ Apr 15 2008, 18:55:23) *
No ja mam 15 lat i mam 183 i ciagle rosne...za kilka lat pewnie bd mial grubo ponad 190 ;d jestem srodkowym obroncą wiec moj wzrost zancznie mi pomaga. Pzdr

W tym temacie pokazujemy swoje fotki czy chwalimy sie ile urośniemy?
marcin_p
Cytat(Orange_91 @ Apr 15 2008, 18:57:52) *
W tym temacie pokazujemy swoje fotki czy chwalimy sie ile urośniemy?

boze.. byla chwilowa dyskusja o wzroscie a ty od razu udajesz wazniaka i upominasz z byle pierdoly. Pokazujemy fotki bo ludzie sie oburzają
E 9
Żeby nie było, że tylko ogladam i psiocze ;P

Fotka.pl Urka Burka ;D

Golden
Słabo Ci gębe widać. Obecnie i ja mam takiego ajrokeza, więc nie masz się czym chwalić biggrin.gif A w ogóle to ile masz lat ? Bo jakoś staro wyglądasz na tych fotach.
E 9
Cytat(Golden @ Apr 15 2008, 20:03:18) *
Słabo Ci gębe widać. Obecnie i ja mam takiego ajrokeza, więc nie masz się czym chwalić biggrin.gif A w ogóle to ile masz lat ? Bo jakoś staro wyglądasz na tych fotach.

Zdjęcie irokeza jest około z przed miesiąca. Nie interesuje mnie juz irokez bo wedlug mnie moda na to przechodzi..Bardziej obecnie chodzi mi o przychodowanie troche dłuższych włosków, typu MArcin Zając z rundy wiosennej. Obecnie tych włosków jest troche wiecej niz na zdjeciu wink.gif

A lat mam rocznikowo 17, ale nie skonczone ;PP 30 grudzien ;]
Pelas
Aktualne .. smile.gif

------
E9 --- się zapuszczało się ma... choć gdybym nie ścinał miałbym już kłaki ALA Smolarek...tongue.gif
co do podobieństwa to ja w sumie wychodzę na każdej focie inaczej..tongue.gif
swoją drogą jak już tak komplementujemy..biggrin.gif to fajnego masz suta:D wub.gif ..biggrin.gif. Wszyscy widać pracują nad klatą..biggrin.gif ja za jakis miech pokaże efekty swojej pracy:D i wcale to nie będzie fotomontaż ala had 2...
tylko chyba coś masy brak... bo 71 kg... to nie jest waga super ciężka...^^ ale rzeźbić się mimo to da;P
E 9
No i Pelasik cos dał ;D
Wiesz co? Podobny jestes do ziomka ode mnie z klasy ;P .. wykapany Steciu hehe
Fajne włoski masz ;] możesz mi oddać wub.gif ; DD
Arek.PL
Moja kolej ;]

Pozdro tongue.gif
MaTi10
Pelas fajne masz włoski też mam coś takiego zamiar zrobić ale dopiero na wakacje;]

a co do obecnego fryza to irokez;] ale mam zamiar sciąć bo to już z mody wychodzi może jakieś propozycje na fajny fryz??pzdr
Vadiim
CYTAT(MaTi10 @ Apr 18 2008, 19:56:42) *
Pelas fajne masz włoski też mam coś takiego zamiar zrobić ale dopiero na wakacje;]

a co do obecnego fryza to irokez;] ale mam zamiar sciąć bo to już z mody wychodzi może jakieś propozycje na fajny fryz??pzdr

Nie wychodzi z mody tylko właśnie staje sie za bardzo modne ^ ..

Walnij sobie kolano wink.gif
Najpożyteczniejszy styl ;p
MaTi10
znaczy irokez mi się już znudził od ponad roku mam dwa razy go farbowałem na blond, ale chcem zmienić swoją fryzurkę i narazie przychodzi mi na myśl fryz Pelasa;] a co do kolana to nie;p pzdr
Hal
Cytat(PLayer-Arek @ Apr 18 2008, 19:37:51) *
Moja kolej ;]

Pozdro tongue.gif

Białe Jerozy na 1 zdjęciu ;P
Drugie zdjęcie - Na kogo skierowany ten morderczy wzrok? tongue.gif
Bo0os
Cytat(MaTi10 @ Apr 18 2008, 18:56:42) *
może jakieś propozycje na fajny fryz??pzdr

emo? :}
MaTi10
wub.gif
Cytat(Bo0os @ Apr 22 2008, 18:44:42) *
emo? :}

Co to raczej nie;p, chyba coś takiego jak Pelas ma zrobie z włosami fajnie to wygląda:))pzdr
jano
wink.gif
Mortin
Cytat(jano @ Apr 22 2008, 20:38:16) *
wink.gif

lizus biggrin.gifD
jano
Kubeczek jeszcze Aros mi wysyłał smile.gif A koszulka z przed 3 miesięcy...Trzeba było jakoś uczcić trzylecie razem z IO wink.gif
Jacmen
Tera to ma na fotkach koszulki z issonline, a jak nikt nie patrzy to z pro-evo wink.gif laugh.gif
BadNewz
xDDD
E 9
Kolejne ;P .. przed ligowym ;P .. bez ustawionych wlosków hee ;D
norek
Cytat(Pelas @ Apr 18 2008, 18:39:01) *
------
E9 --- się zapuszczało się ma... choć gdybym nie ścinał miałbym już kłaki ALA Smolarek...tongue.gif
co do podobieństwa to ja w sumie wychodzę na każdej focie inaczej..tongue.gif
swoją drogą jak już tak komplementujemy..biggrin.gif to fajnego masz suta:D wub.gif ..biggrin.gif. Wszyscy widać pracują nad klatą..biggrin.gif ja za jakis miech pokaże efekty swojej pracy:D i wcale to nie będzie fotomontaż ala had 2...
tylko chyba coś masy brak... bo 71 kg... to nie jest waga super ciężka...^^ ale rzeźbić się mimo to da;P

heh taaaaa forma wakacyjna biggrin.gif
Ja sie staram drobne nadwyzki wagowe zrzucic bo troszke przegialem pale zima ale powoli efekty w postaci zrzutu zbednych kilogramow sa. Byloby szybciej jednak trzeba polaczyc nauke z sportem, a ze za niespelna 2 tygodnie jazda w postaci maturki to wypadaloby wypasc przyzwoicie.
MaTi10
Cytat(E 9 @ Apr 22 2008, 21:23:48) *
Kolejne ;P .. przed ligowym ;P .. bez ustawionych wlosków hee ;D

Swoją drogą Bartku do Pawła Brożka jesteś podobny
Pelas
Mati - słuszna uwaga;D toż to 3eci z Brożków wub.gif

Norek - no ja staram się raczej przytyć ... ale bieganie i moja szybka przemiana materii... no cóż nie pozwala mi na to:(
a co do maturki..: no ja już mam strach... bo zdać to żaden problem... ale wynik...
JA CHCE NA STUDIA tongue.gifP<bauns>
Bo0os
jano
Cytat(jacmen @ Apr 22 2008, 20:51:11) *
Tera to ma na fotkach koszulki z issonline, a jak nikt nie patrzy to z pro-evo wink.gif laugh.gif

,,Tera'' jak nikt nie widzi to odziewam również koszulkę GamingAcces i Michela Jacksona z biustonoszem Vadima. wub.gif
Hal
Cytat(jano @ Apr 23 2008, 20:22:57) *
,,Tera'' jak nikt nie widzi to odziewam również koszulkę GamingAcces i Michela Jacksona z biustonoszem Vadima. wub.gif

laugh.gif

Bo0os niczym Myszka Miki smile.gif

MaTi10
Żeby nie było że tylko oceniam;D pokaże Swój Ryjek;]]

PS.Wzrok troche nie taki bo słonko raziło i krechy na oczach były;p
czarek
ja i moja emo klasa dla nie wiedzących w 1 rzedzie koszulka lfc wacko.gif unsure.gif

blink.gif
Vadiim
dobra..;D
the last one.

E 9
Cr7 jak z gumy strzelił, tylko troche wyższy ;D
Vadiim oddaj mi swoje włosy ;D ja chce identyczne ;PP

pzDr wiesniaku ;DDD ;**
MaTi10
Vadiim zaszalałeś nice photo;]pzdr
Vadiim
CYTAT(E 9 @ Apr 25 2008, 18:20:11) *
Cr7 jak z gumy strzelił, tylko troche wyższy ;D
Vadiim oddaj mi swoje włosy ;D ja chce identyczne ;PP

pzDr wiesniaku ;DDD ;**

Cr7 ..tjaaa:DDDD

Moze jedynie trochu hairstyle upodobniony do tego frędzla oddalonego jakieś 2 KM ode mnie;DD

Hoduj włosy to zobaczysz jak Ci szybko śmigną ;****

Ja nawet takich nie chciałem a same się jakoś tak wydłużyły ;DD

strzała flecie :*
jano
Dzisiejsze fotki na wulkanie w morzu. Niedaleko Sycylii wink.gif

Z Tylu kąpiel błotna, która znajduje sie na gejzerach. Wielki smród, fajny masazyk. Z Tylu w morzu kolejne powietrzne i śmierdzące gejzerki. Hydromasaż gratis wink.gif

Ten żyd ukradł nam piłkę do rugby i nie chciał oddać...Dziurawa piłka wylądowała w morzu...biggrin.gif

lukasso
rolleyes.gif
Pelas

tam z tyłu..biggrin.gif ryj się uśmiecha bo koniec szkoły..smile.gif
no i wróciłem do grzywki takiej jak miałem na studniówce;)

Jano na drugiej wyszedłeś jak typowy Retard:PDxD ale okularki w porządku... takie halomuchy (sam takowe posiadam wub.gif )

Cytat
biggrin.gif A wracając ze szkoły zauważyłem małego konika przy pobocznym ogrodzeniu. P.s Pelas, twoja grzywa i tak nie pobije Kucykowego ch..a...biggrin.gif biggrin.gif

Edit...
Moja grzywka nie ma sluzyc do pokonowyania kucykowego ch.a...
tylko zarywania panienek..biggrin.gif
no coż różnica między nami jest taka... że ty wracając ze szkoły spotykasz koniki... a ja płeć pięknątongue.gif:P
jano
biggrin.gif A wracając ze szkoły zauważyłem małego konika przy pobocznym ogrodzeniu. P.s Pelas, twoja grzywa i tak nie pobije Kucykowego ch..a...biggrin.gif biggrin.gif

dr_idea
A to ja na ostatniej imprezie:

* dopiero początek smile.gif

*tutaj juz walnie zakrecony

* no i koniec (zeby nie bylo lipy - dodam, ze tylko 1 z tych 3 osob piła, ale oryginału nie pokaże, bo minę miała nieciekawą tongue.gif )

lukasso
a gdzie dziewczyny ;>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.