Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
TeDi
Kucharz ładnie to wszystko zrobiłeś fajnie jest czasem pooglądać to co na codzień ma się w PESie te wszystkie śmieszne sytuacje, ktòre tam występują. No dla niektòrych śmieszne a dla innych nie zależy jaką drużyną się steruje. Bo jak u mnie zdarzają się błędy to jestem wściekły. Projekt ok smile.gif
Tomak
QUOTE(Dj_Dario @ Jul 25 2005, 14:08:24)
Kompilacja podobała mi się zajebiście, gdyż muza fajna, bramki fajne, wszystkie strzelone przez piłkarzy Barcy zjebiście, wizualnie wyjebista, proszę Cię tylko Tomak abyś napisał jakim programem robiłeś, bo niektòre przejścia miedzy bramkami zajebiste!!
[right][snapback]30845[/snapback][/right]

Dzięki za tą opinię biggrin.gif Kompilację zrobiłem w programie Cyberlink Power Director v.3.0 smile.gif

EDIT => Kompilacja Kucharza rox !! smile.gif
Kupa śmiechu normalnie smile.gif Najlepsze momenty wg mnie to : piękny kopniak z pòłobrotu na środku boiska, pròby wślizgu przy linii bocznej...i..uwaga...HIT !! Bramkarz 'Flegmaticos' podający piłkę do Gravesena !! laugh.gif Muza stoi na wysokim poziomie, kapitalnie pasuje do klimatu :] Ogòłem mòwiąc : Kucharz rządzi !
Dzięki za poprawę humoru w to deszczowe popołudnie...tongue.gif

PS. Fajne panienki...yy..to znaczy fajne firmy Cię sponsorują tongue.gif
maci
Witam:)przychodze z nową brameczką Ronaldinho nie taka ładna jak poprzednia ale wydaje mi się ze godna przedstawienia.Oto ona z trzech ujęc:

http://rapidshare.de/files/3347977/ronaldinho1.avi.html

http://rapidshare.de/files/3348070/ronaldinho1cam2.avi.html

http://rapidshare.de/files/3348133/ronaldinho1cam3.avi.html

Co do kompilacji waszych mam problem z rapidshare a nazywa sie on tak:

You have requested the file Funny_by_kucharz.wmv (18179914 Bytes). This file has been downloaded 7 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

This IP xxx.xx.xx.xxis not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault.
Maybe you use a proxy-server............itp itd.

Prosze o ocenki:)
Pozdrawiam .
owenik
QUOTE(kucharz @ Jul 25 2005, 12:22:29)
Kompilacja nr 3........tym razem sa to smieszne zdarzenia ktore mialy miejsce na "moich" boiskach tongue.gif    P.S.nie bijcie mnie jak nie bedzie sie podobac biggrin.gif>>>FUNNY <<<
[right][snapback]30836[/snapback][/right]

Niektòre akcje zajebiste, szczegòlnie te trzy wślizgi jednego zawodnika i ostatnie "przyjęcie" Gravesena laugh.gif smile.gifsmile.gif

Muzyka jak najbardziej odpowiadająca treści.
Poza tym bardzo fajne przerywniki w postaci zdjęć smile.gif

Bardzo fajna kompilacja!!!! smile.gif
TeDi
[quote=maci,Jul 25 2005, 20:16:16]
Witam:)przychodze z nową brameczką Ronaldinho nie taka ładna jak poprzednia ale wydaje mi się ze godna przedstawienia.Oto ona z trzech ujęc:

http://rapidshare.de/files/3347977/ronaldinho1.avi.html

http://rapidshare.de/files/3348070/ronaldinho1cam2.avi.html

http://rapidshare.de/files/3348133/ronaldinho1cam3.avi.html

Ładna brameczka smile.gif ale tak szczerze to kilka razy widziałem już takie brameczki
i nawet pare razy sam takie strzeliłem biggrin.gif Nie mòwie, że niepotrzebnie ją umieszczałeś bo podoba mi się! ale ja bym ci radził zrobić kompilacje bo naprawdę ładniej to wygląda niż takie pojedyńcze bramki i inaczej się ogląda. biggrin.gif
pozdro
Dreed
QUOTE(kucharz @ Jul 25 2005, 13:22:29)
Kompilacja nr 3........tym razem sa to smieszne zdarzenia ktore mialy miejsce na "moich" boiskach tongue.gif    P.S.nie bijcie mnie jak nie bedzie sie podobac biggrin.gif>>>FUNNY <<<
[right][snapback]30836[/snapback][/right]

usmialem sie jak NIGDY biggrin.gif:D
Dreed
nameczylem sie z tym glupim kompem i chyba mi COS wyszlo, dalej mam klopoty z muzyczka, nie wiem co wybierac sad.gifsad.gif ta kompilka droszku dluzsza i wieksza bramki Barcy i Milanu (tu tylko ze 3 chyba - malo nimi gram:P), jak pisalem wczesniej to sa bramki stzrelone w gzre 2 Player vs CPU smile.gif czasami fajne akcje wychodza w takim ustawieniu, wiecie wysuniecie sie na pozycje gracza a kompa to 2 rozne sprawy biggrin.gif jest jednym slowem ciekawie, rozegrajcie kiedys sobie pucharek czy lige z qmplem, maratony 2-3 dniowe to u mnie normalka tylko potem glowa boli od plynow alkoholowych i kieszen sie wyczyszcza tongue.gif.

KOMPILACJA Part II
TeDi
QUOTE(Dreed @ Jul 26 2005, 01:02:03)
nameczylem sie z tym glupim kompem i chyba mi COS wyszlo, dalej mam klopoty z muzyczka, nie wiem co wybierac sad.gifsad.gif ta kompilka droszku dluzsza i wieksza bramki Barcy i Milanu (tu tylko ze 3 chyba - malo nimi gram:P), jak pisalem wczesniej to sa bramki stzrelone w gzre 2 Player vs CPU smile.gif czasami fajne akcje wychodza w takim ustawieniu, wiecie wysuniecie sie na pozycje gracza a kompa to 2 rozne sprawy biggrin.gif jest jednym slowem ciekawie, rozegrajcie kiedys sobie pucharek czy lige z qmplem, maratony 2-3 dniowe to u mnie normalka tylko potem glowa boli od plynow alkoholowych i kieszen sie wyczyszcza tongue.gif.

KOMPILACJA Part II
[right][snapback]30888[/snapback][/right]

Brameczki fajne, muzyczka wyje***a w kosmos (w sensie pozytywnym) tak trzymaj Dreed, dobra robota!!!

PS.Ja też lubie pykać z kumplem w jednej drużynie bo jest git zabawa i są nieraz fajne akcyjki smile.gif
Dreed
TO chyba moja najlepsza ocneka jaka zgarnelem za kompilke, dzieki TeDi
kucharz
QUOTE(Dreed @ Jul 26 2005, 00:02:03)

KOMPILACJA Part II
[right][snapback]30888[/snapback][/right]
Mimo ze kompilka sporo zajmuje zdolalem ja zassac no i opowiadam
tongue.gif Chyba najlepsza kompilacja w Twoim wykonaniu,bramki bardzo ladne,muza super........ no kurde az sie chcialo ogladac biggrin.gif Brawo Dreed !!
P.S. Dzieki Tomak,owenik,Tedi,Dreed za mile slowa wink.gif
P.S.2 Tomak---->kontrakt mam juz podpisany,a za to ,te owe panienki wlatuja co noc do domciu i sprawdzaja czy mi sie dobrze spi tongue.gif tongue.gif <joke>
Dreed
zajmuje o 10 mb wiecej niz stardardowe bo bramek jest chyba okolo 12 ale prawie kazda ma drugie ujecie zeby lepiej widac bylo - a z ta muza tez bylo ciezko, bo normlanie w oryginale utworek zajmuje 3:32 czyli o ponad minutke za malo, dopiero qmepl mnie uratowal i podeslal 6 minutowego mixika biggrin.gif
tomek828
7 min filmik o Ronaldo w Realu Madryt to dla tych ktòrzy mòwią że Roni grał tylko dobrze w Barcy i Interze mad.gif

http://rapidshare.de/files/3369225/Ronaldo...Madryt.wmv.html
Tomak
Nie to żebym najeżdżał na real, ale ... każdy piłkarz, ktòry przechodzi do tego klubu gra...delikatnie mòwiąc...słabo... Przykład ? David Beckham... Przechodząc do madrytu zrobił krok w tył w swojej karierze... Na szczęście Figo (ZDRAJCA) swoje najlepsze lata ma w Barcelonie...smile.gif

PS. Filmik ocenię jak się skończy limit na rapidshare...

Kompilacja Dreeda part II

Bramki : Podoba mi się 1szy gol Ronaldinho, a także strzał E2 w samo okieneczko biggrin.gif Respect + smile.gif

Muza : Tu nie mogłeś wybrać lepiej smile.gif Bardzo fajny podkład... Znowu Respect + smile.gif

Montaż i Jakość : Powiem kròtko : celująco smile.gif Świetna jakość, filmik długo trwa, a zajmuje nie aż tak dużo smile.gif

Total Respect : |||||||||||||||| - to znaczy, że jest to Twoja najlepsza kompila !! biggrin.gif
TeDi
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 26 2005, 15:21:52)
7 min filmik o Ronaldo w Realu Madryt to dla tych ktòrzy mòwią że Roni grał tylko dobrze w Barcy i Interze  mad.gif

http://rapidshare.de/files/3369225/Ronaldo...Madryt.wmv.html
[right][snapback]30917[/snapback][/right]

Faktycznie kilka akcyjek było fenomenalnych w jego wykonaniu. Ja nic do Ronaldo nie mam, on mi nie przeszkadza, wręcz odwrotnie lubię go, ale mi się najbardziej podobał za czasòw gry w Barcelonie, gdzie sam przesądzał o losach meczu strzelając ponad 30 bramek, ale sądze, że gdyby nie jego liczne kontuzje, dziś grałby o wiele lepiej smile.gif Ale jak oglądam Lige Mistrzòw czy skròty ligi hiszpańskiej na Eurosporcie to Ronaldo ma przebłyski geniuszu, ale w większości zawodzi, być może jest to spowodowane tymi kontuzjami i jego lekką nadwagą. Mi osobiście nie podoba się, że w Realu jest tyle gwiazd (Ronaldo, Owen, Raul, Figo, Zidane, Beckham, R.Carlos) i klub ściąga następne, a przecież oni mają bardzo dobrą młodzież, a te gwiazdy blokują przebicie się tych wychowankòw do podstawowej jedenastki. Gdy Real zdobywał Lige Mistrzòw w 98 i 2000 nie miał tylu gwiazd!
Tomak
Na początku myślałem, ze to filmik z gry tongue.gif

Muszę przyznać, że podobało mi się kilka jego dryblingòw... Chociaż mi nie imponuje to, że umie on skierować piłkę do pustej bramki... Owszem, możecie powiedzieć, że ma 'talent, dzięki ktòremu znajduje się zawsze tam gdzie powinien',
ale dla mnie piłkarz musi umieć coś więcej...Dawno nie widziałem takiego benaldo w akcji, ojj dawno... Uważam, że jest za gruby, wolny i tylko panny mu w głowie...
Dj_Dario
Uwaga będzie OFF TOPIC smile.gif

Ale wiem, że mi pomożecie smile.gif

Mianowicie potrzebuję twarz Figuery (chyba tak się pisze, napastnika Villareal), tylko w miarę dobrą, włosy najlepiej prawie na zero, tak jak ma teraz, bo tego co mam w PES-ie to kiepski jest, twarz kiepska no i jeszcze włosy ma jakby zapuszczał od małego.

Jeszcze raz sorki i proszę o pomoc.
tomek828
lubię go, ale mi się najbardziej podobał za czasòw gry w Barcelonie, gdzie sam przesądzał o losach meczu strzelając ponad 30 bramek, ale sądze, że gdyby nie jego liczne kontuzje, dziś grałby o wiele lepiej

napewno grał by o wiele lepiej, ale czy gra słabo skoro jest najleprzym strzelcem Realu Madryt (około 25goli) ??

Uważam, że jest za gruby, wolny i tylko panny mu w głowie...

na tym filmiku dokładnie widać że nie jest wolny więc nie rozumiem dlaczego tak piszesz dry.gif a co do panienek to lepiej żeby miał w głowie panòw smile.gif ??
Tomak
Nie, źle mnie zrozumiałeś... Chodzi mi o to, że zamiast koncentrować się na piłce, ugania się za pannami... Z jedną miał mieć ślub, ale wszystko odwołał i się z nią rozstał, ale długo się nie dołował bo już kręci z następną..."Jakby był tak skuteczny w piłce jak jest z dziewczynami, to kibice nie musieliby się martwić" - Tu cytat z pewnej gazety tongue.gif biggrin.gif
TeDi
Może i racja jak jeden piłkarz może grać dobrze skoro cały zespòł gra słabo, ja będe nadal obstawiał przy swoim, że Real prowadzi zła politykę transferową o ile chęć kupienia Robinho, bo młody, utalentowany i ma przed sobą przyszłość jest ok o tyle zakup Beckhama był potrzebny psu na budę laugh.gif
Trzeba być obiektywnym Ronaldo był najlepszym strzelcem m.in. dlatego, żę z napastnikòw grał najwięcej.
Zobaczymy jak zagra na World Cup 2006 czy tak samo zaje***ie jak w Korei i Japonii?? To się okaze!!!
saper
http://rapidshare.de/files/3392073/Kaka.avi.html - To jak najbardziej lobik biggrin.gif

http://rapidshare.de/files/3392136/Vicente_lob.avi.html - to moze bardziej techniczny strzał w okienko, a niżeli lobik tongue.gif
http://rapidshare.de/files/3392200/Loskov-wolny.avi.html - tu niewiem co bramkarz zrobił, "krok w bok" laugh.gif

P.S - Nagrywaj bez dzwięku, mniej zajmuje cool.gif
Capitan Tsubasa
Moim zdaniem Ronaldo jest wciaz w czolowce swiatowej to co z tego ze jest gruby?? przeciez i tak zapierdala najszybciej ze wszystkich i kiwa sie jak mazenie ( chodz wole C. Ronaldo smile.gif ) Ale to i tak niezmienia faktu ze Realu nie lubie bo to zbior samych gwiazd ktore nie umieja nic wygrac
TeDi
QUOTE(Falcon @ Jul 27 2005, 09:05:24)
http://rapidshare.de/files/3392073/Kaka.avi.html          Lobik

http://rapidshare.de/files/3392136/Vicente_lob.avi.html      Vicente lobik
http://rapidshare.de/files/3392200/Loskov-wolny.avi.html dziwna bramka z rzutu wolnego
[right][snapback]31009[/snapback][/right]

1 i 2 bramka przeciętne
3 już lepsza smile.gif

Podzielam zdanie sapera ròb filmiki bez dźwięku, ale najlepiej zròb kompilacje bo pojedyńczych bramek już za bardzo nie chcę oglądać.

PS. Jeb**a neostrada przekroczyłem pier***ony limit
mad.gif
Shevchenko
Napewno da sie kazdym uderzyc z krzyzaka !! chyba ?? a moze nie !! ale czy to mozliwe ze tylko wybrani zawodnicy mieli by te umiejetnosci !! <hmmm>
tomek828
Falcon gol Kaki może być, a gole Vicente i Loskova podobają mi się smile.gif

A teraz mały off topic :
Ronaldo znòw pokazał geniusz http://sport.onet.pl/1137445,wiadomosci.html smile.gif biggrin.gif
lukasso
QUOTE(Falcon @ Jul 27 2005, 08:05:24)
TeDi
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 27 2005, 16:54:41)
Falcon gol Kaki może być, a gole Vicente i Loskova podobają mi się
lukasso
dam link do kompliki jak sie nowa strona pojawi znaczy jubileuszowa 50 smile.gif
Falcon
Jakim programem robicie kompilacje ????
dzenda_dzenda
QUOTE(Shevchenko @ Jul 27 2005, 15:28:08)
Napewno da sie kazdym uderzyc z krzyzaka !! chyba ?? a moze nie !! ale czy to mozliwe ze tylko wybrani zawodnicy mieli by te umiejetnosci !! <hmmm>
[right][snapback]31038[/snapback][/right]

człowieku to jest zdefiniowane przez statystyki...widze że nie jesteś rozgarnięty co do sprawy PESa...i tego tematu.
lukasso
Windows movie maker 2
...................................................
tu macie link do mojej najnowszej kompilacji
mysle ze wam sie spodoba
wazy ok.45mb i trwa niespełna 7min
jakosc dobra a muzyka rowniez mysle ze sie spodoba
zreszta ocenicie sami

polecam

cool.gif cool.gif http://rapidshare.de/files/3404371/pes4_mo...onaldo.wmv.html cool.gif cool.gif

P.S miłego ogladania
a tak poza tym to takich pytan jak kolega wyzej byl juz w h*j na forum
wiec bez zbednych OFFtopicòw:p
uzywajcie czasem google
naprawde sie przydaje
wpisz movie maker albo nawet w arabskim jezyku
znajdzie ci tysiace stronek,istnieje tak cos takiego jak wyszukiwarka na forum,trzeba sie tylko troche rozjezec wink.gif
pozdro

P.S2 jutro dam link na megaupload jakby co wink.gif
kosa
Dwie brameczki prosto z pieca, warto zobaczyć:

-------KLIKNIJ TUTAJ-------

jutro wieksza porcja...

<OT>lukassoronaldo: h*j przez "ch", jeżeli masz juz pisac takie wyrazy<OT>
Dreed
mam propozycje biggrin.gif moze zamiast pojedynczych bramek i paczek z bramkami bedziemy walic same kompilki, musicie przyznac ze o wiele ciekawiej i przyjemniej sie takie cos oglada niz zwykle smutne pozbawione vigoru i blasku bramki smile.gif co wy na to ??

Ja juz zbieram z qmpelm kolejne bramki, wiecie Friendly Game Part III biggrin.gif chyba muza zostanie niezmieniona tongue.gif
lukasso
QUOTE(lukassoronaldo @ Jul 27 2005, 19:53:57)
Windows movie maker 2
mysle ze wam sie spodoba
zreszta ocenicie sami

polecam

cool.gif
TeDi
QUOTE(kosa @ Jul 27 2005, 22:29:45)
Dwie brameczki prosto z pieca, warto zobaczyć:

-------KLIKNIJ TUTAJ-------

jutro wieksza porcja...
<OT>lukassoronaldo: h*j przez "ch", jeżeli masz juz pisac takie wyrazy<OT>
[right][snapback]31070[/snapback][/right]

Ładne brameczki smile.gif ale wyglądały by jeszcze lepiej, gdyby było ich więcej
i przygrywała by do tego jakaś muzyczka biggrin.gif

Do lukassoronaldo sorki, ale najwcześniej ściągne twoją kompilacje 1 sierpnia, bo te gnoje z noestrady zmniejszyli mi transfer, bo przekroczyłem ten cholerny limit 7 Giga ( co to k*** ma być- precz z limitem na ściąganie!!! ), bo teraz chciałem ściągnąć, ale wyświetliło mi 3 i pòł godziny a nie chce mi się czekać. Od nowego miesiąca znòw przywròcą szybkość i wtedy ściągne i ocenie smile.gif
kucharz
Windows movie maker 2
mysle ze wam sie spodoba
zreszta ocenicie sami

polecam

Jestem bardzo mile zaskoczony Twoja kompilka wink.gif Bardzo mi sie podobala, wiec zaczne od plusow rolleyes.gif
+brameczki i ciekawe akcje -naprawde mile dla oka
+montaz- niczego nie zabraklo
+dluuuggooooscccc tongue.gif super ze kompilka trwa niespelna 7 minut (DUZY PLUS)
+druga muzyczka czyli "Safri Duo"
No niestety minusiki sa biggrin.gif
-wydawalo mi sie ze pare bramek nie do konca jest pokazanych tzn.odrazu nastepuje nastepny klip lub efekt (przyczym nie widac jak futbolowka wpada do siatki tongue.gif )
-no tym minusem jest pierwsza piosnka tongue.gif ,cos mi nie pasowala (gusta i gusciki smile.gif ) swoja droga to z ta muza niezly mix Ci wyszedl biggrin.gif

PODSUMOWUJAC
kompilacja swietna--- OCENA 9/10 Goraco polecam
lukasso
Windows movie maker 2
mysle ze wam sie spodoba
zreszta ocenicie sami

polecam

cool.gif
Dreed
masz szczescie zes dobra kompilek zrobil, bo sciagalem ten filmik 3godziny i 15 min *pierzielone limity w NEO* sad.gif. Kompilka mi sie podobala smile.gifsmile.gif

PS: Znalazlem starusie bramki - moje poczatki w PES4 - zmontuje i udostepnie smile.gif
daro_
biggrin.gif ladna brameczka czrodzieja kewell'a

http://rapidshare.de/files/3438085/PES4_20...-47-60.avi.html
tomek828
QUOTE(daro_ @ Jul 28 2005, 20:20:06)
biggrin.gif  ladna brameczka czrodzieja kewell'a

http://rapidshare.de/files/3438085/PES4_20...-47-60.avi.html
[right][snapback]31135[/snapback][/right]

Zajebisty gol smile.gif szkoda że bramkarz się nie ruszył dry.gif
kosa
No dobra, to ostatnia brameczka nagrywana przed kompilacja, ktora ukaze sie za 2 dni

--------------> NAJPI
TeDi
QUOTE(lukassoronaldo @ Jul 27 2005, 20:53:57)
Windows movie maker 2
mysle ze wam sie spodoba
zreszta ocenicie sami

polecam

cool.gif  cool.gif
http://rapidshare.de/files/3404371/pes4_mo...onaldo.wmv.html cool.gif  cool.gif

P.S miłego ogladania
a tak poza tym to takich  pytan jak kolega wyzej byl juz w h*j na forum
uzywajcie czasem google
naprawde sie przydaje
znajdzie ci tysiace stronek,istnieje tak cos takiego jak wyszukiwarka na forum,trzeba sie tylko troche rozjezec wink.gif
pozdro

[right][snapback]31054[/snapback][/right]

Mimo, że mam zmniejszaną szybkość ściągania przez ch** z Neostrady tak jak Dreed postanowiłem ściągnąć zanim od nowego miesiąca dostane nowy transfer.
Brameczki fajne smile.gif , muzyczka podobała mi się smile.gif i fajnie, że ten pokazik trwał dłużej niż zwykle smile.gif Wielkie brawa dla Ciebie biggrin.gif
Dreed
QUOTE(kosa @ Jul 28 2005, 22:00:06)
No dobra, to ostatnia brameczka nagrywana przed kompilacja, ktora ukaze sie za 2 dni

-------------->  NAJPI
tomek828
QUOTE(kosa @ Jul 28 2005, 22:00:06)
lukasso
Windows movie maker 2
mysle ze wam sie spodoba
zreszta ocenicie sami

polecam

cool.gif  cool.gif
http://rapidshare.de/files/3404371/pes4_mo...onaldo.wmv.html cool.gif  cool.gif

P.S miłego ogladania
a tak poza tym to takich  pytan jak kolega wyzej byl juz w h*j na forum
uzywajcie czasem google
naprawde sie przydaje
pozdro

[right][snapback]31054[/snapback][/right]

TOMAK
i
TOMEKRONALDO
ocencie moja kompile
p.s juz kręce nastepna(mam juz 2min) dosciagne do 5min u udostepnie
kosa
lukassronaldo, twoja komplikacja chodzi plynnie i ladnie wyglada nawet. Mam pytanie: w jakiej rozdzielczosci nagrywales bramki? bo widze ze rozdzielczosc koncową jaką ustawiles zeby wszystkie bramki byly wyswietlane to 640x480...
TeDi
=>kosa i daro_ ładne rzeście strzelili brameczki smile.gif w przyszłości moglibyście je troche bardziej kompresować na format wmv. A tak to było wszystko ok smile.gif
SOLIDUS
SIEMKA CHCIAŁ BYM ZROBIC SWOJA KOMPILACJE I NIE MAM SKAD WZIASC
WINDOWS MOVIE MAKER 2 po w tym normalnym nie da sie robic napisòw i takich ładnych PRZEJSC moze mi ktos POMOZE PLISSSSSSSS sad.gif sad.gif
TeDi
QUOTE(SOLIDUS @ Jul 29 2005, 11:13:00)
SIEMKA CHCIAŁ BYM ZROBIC SWOJA  KOMPILACJE I NIE MAM SKAD WZIASC
WINDOWS MOVIE MAKER 2 po w tym normalnym nie da sie robic napisòw i takich ładnych PRZEJSC moze mi ktos POMOZE PLISSSSSSSS  sad.gif  sad.gif
[right][snapback]31176[/snapback][/right]

weż zobacz w emulu ja wpisałem i znalazłem tam pisze, że jest wiele językòw, ale nie wiem czy jest polski musisz ściągnąć to zobaczysz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.