Wybaczcie mi ludziska ale mam limit w neo na wyczerpaniu wiec powstrzymam sie z zassysaniem waszych kompilek choc mnie okropnie KORCI do nich lubie ogladac bramki, jedyny minus to to ze nie moza na prawde dluzszej akcji zapisac, bo jak ktos stwierdzil moje bramki sa przecietne bo nie sa z dryblingu, a co ja na to poradze ze wiekszosc strzelam z kontry lub z szybkich akcji gdzie decyduja celne podania, co ja na to poradze ze mam pada bez analogow i jakos dryblowac sie nie zbytnio a uzywanie nadmiernie R2 moze czasami zgubic czlowieka, co ja na to poradze ze wiekszosc moich akcji rozgrywana jest w drugiej lini a atak dostaje pilke zazwyczaj 1vs1. Ja raczej zadko drubluje a jak drybling jest to taki badziewny i banalny, a czy to ladnie wyglada no nie wydaje mi sie - musialbym nagrywac cale mecze zebyscie zobaczyli ladne akcje itp. ale kto by sciagal jakies 60-70 mb zeby zobaczyc jak ktos se gra ?
Noo tak ogolnie mowiac to gram obecnie lige wloska - Seria A - mam pare bramek, bedzie wiecej, sadze ze na dniach cos zrobie, bedzie to kompilka Seria A i inne chyba ze takie pikne gole stzrele w serii ze na te pozostalem nie bedzie miejsca, na razie na nowym patchu sie swietnie gra

:D
PS: DO tych bramkazy co stoja jak slupy to zauwazylem takie rzeczy, kiedy bramkaz stoi, spostrzezenia wlasne:
- kiedy strzal jest ewidentnie zasloniety przez innego gracza a pilka jest na tyle szybka ze on nie reaguje,
- gdy zostaje zasoczony stzralem i nie zdaza z reakcja,
- gdy wydaje mu sie ze pilka wyjdzie a nie wleci do bramki - czeste strzaly od slupka,
- gdy jest bardzo wysuniety na polu karnym okolo 11 metra wtedy na pilki lobem z 30 metrow reaguje zlapaniem sie za glowe, gdy jest ponizej 11 metrow stara sie ja wyciagnac - tak mi sie wydaje.
Co do bramkarzy to na prawde moglbym pokazac to na filmikach ze tak wlasnie sie dzieje i powoli wynajduje na to wytlumaczenie, sam nie wiem czy bym cos zrobil widzac ze pilka leci jak mysz po ziemi mocno i bez rotacji jeszcze kozlujac ze 2 razy do tego wyglada jak odchodzaca od bramki, czy bym cokolwiek zrobil, chyba nie

EDIT:
KOSA zapomnialem ze ogladalem twoja kompilke zaraz po ukazaniu sie jej

no i zapomnialem ocenic 0 to nadrabiam zaleglosci, otow powiem szczerze ze muzyka mi nie przeszkadzala byla OK, co do bramek, stary u ciebie bramkarz sie raczej mniej rusza niz u mnie:P ale wiem to master liga jest i caliem inne teamy graja zreszta czy piekne bramki padaja na max * z najlepszymi glubami, raczej tam sa ladne akcje zakonczone stzralami albo juz na pusta albo tak bramkaza sie wyciaga ze sie nie ma szans obronic

ale tak czy siak kompilka mi sie podobala, mam nadzieje, ze to co Ja szykuje tez bedzie cie wam w miare podobac, zaznaczam ja nie drybluje tylko lutuje