Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
pancer
dobra ludzie, to jak, wolicie ten moj sposob z wyborem wlasnej jednej bramki-reprezentanta. czy wolicie sposob Dj Dario z wyborem 5 najlepszych z najlepszych ?? cool.gif
Soxx
CYTAT (pancer @ 1.06.2005 - 21:06)
no to widze ze wszystko wrocilo juz do normy biggrin.gif a co do konkursu to mam propozycje zeby kazdy kto zamieszczal tu bramke na tym forum, wybral swoja ulubiona brammke strzelona przez siebie i ja tutaj wystawil jako swojego reprezentanta i potem dorobiloby sie ankiete do tematu z nazwami i strzelcami goli. pozniej kazdy moglby zaglosowac na swojego faworyta, oczywiscie nie na swojego gola, tylko na innego, wiem ze tego nie da sie sprawdzic czy ktos czasem na siebie nie zaglosowal ale za to przeciez kazdy ma etyke i chyba nit nie chce innych ani samego siebie oszukiwac wink.gif tak wiec prosze o opinie odnosnie mojego pomyslu i bedzie trzeba umowic dzien w ktorym bedziemy wrzucali na forum swoje najlepsze gole. inne pomysly mile widziane.

ja byłbym za tym sposobem...tylko ciekawe jak bedzie z tą uczciwością rolleyes.gif ...kurcze no i trudne bedzie wybrać reprezentanta swojego...trza pomyslec na co postawić unsure.gif więc pozostaje umòwic termin i żeby sie zebrało troszki osòb ph34r.gif
dzenda_dzenda
ja proponuję tak:
każdy wystawia swoją najlepszą jedną bramę
termin zgłoszeń nie wiem byłby dwa, trzy dni
potem każdy kto chce ocenia bramki (każdą po kolei skala 1-5, najlepiej z uzasadnieniem), np. głosowanie przez 1 dzień będzie.
potem podliczanko punktòw.
to jest na pewno niedoskonały sposòb konkursiku ale ja sie nie zastanawiałem nad tym niech ktoś wymyśli doskonalsze.

Pozdro, mam nadzieje że wypali ten pomysł nie spali na panewce.

aha najpierw zgłoszniea kto chce brać udział przez jeden dzień o! a na nast. przysyłamy bramki! DOOOBRE! wink.gif

P.S HOHOO Andzi chłopie pikna brama Henry'ego!! laugh.gif happy.gif miodzio
bravissimo
Soxx
CYTAT (dzenda_dzenda @ 1.06.2005 - 22:51)
ja proponuję tak:
każdy wystawia swoją najlepszą jedną bramę
termin zgłoszeń nie wiem byłby dwa, trzy dni
potem każdy kto chce ocenia bramki (każdą po kolei skala 1-5, najlepiej z uzasadnieniem), np. głosowanie przez 1 dzień będzie.
potem podliczanko punktòw.
to jest na pewno niedoskonały sposòb konkursiku ale ja sie nie zastanawiałem nad tym niech ktoś wymyśli doskonalsze.

Pozdro, mam nadzieje że wypali ten pomysł nie spali na panewce.

aha najpierw zgłoszniea kto chce brać udział przez jeden dzień o! a na nast. przysyłamy bramki! DOOOBRE! wink.gif

P.S HOHOO Andzi chłopie pikna brama Henry'ego!! laugh.gif happy.gif miodzio
bravissimo

w sumie też dobrz prawisz unsure.gif pojęcia nie mam co byłoby lepsze.....ta punktacja byłaby spoko...ale chyba ankieta byłaby bardziej przejżysta...niewiem.....a co na to reszta forumowiczòw ??
lukasso
najpierw
trzeba ustalic termin zgloszen i tego sie trzymac
potem zaczynamy wysylac bramki
oceniamy w skali 1-5 wraz z uzasadnieniem
podliczamy pkt
i wygrywamy
tylko trzeba ustalic limit czasu zgloszen zeby zainteresowani nie zglaszali sie wtedy kiedy my bedziemy juz przy ocenianiu
pozdro
tomek828
Ja jestem przeciwny jakimkolwiek konkursom mad.gif to się nie uda, przez to zrobią się podziały między forumowiczami mad.gif na pewno będzie tak że ten kto kogoś lubi będzie dawał mu lepszą notę i na odwròt. Według mnie jest to bezsensu blink.gif
kyle87pl
CYTAT ("tomekronaldo")
Ja jestem przeciwny jakimkolwiek konkursom  mad.gif  to się nie uda, przez to zrobią się podziały między forumowiczami  mad.gif  na pewno będzie tak że ten kto kogoś lubi będzie dawał mu lepszą notę i na odwròt. Według mnie jest to bezsensu  blink.gif

Jeżeli sądzisz że ktoś może nieuczciwie głosować ze względu na sympatie, etc. to powiem Ci jedno " Każdy sądzi po sobie" nic innego po tym co napisałeś nie przychodzi mi do głowy
Soxx
CYTAT (tomekronaldo @ 2.06.2005 - 06:55)
Ja jestem przeciwny jakimkolwiek konkursom mad.gif to się nie uda, przez to zrobią się podziały między forumowiczami mad.gif na pewno będzie tak że ten kto kogoś lubi będzie dawał mu lepszą notę i na odwròt. Według mnie jest to bezsensu blink.gif

Sympatie jakies blink.gif ...ja tam np nie znam nikogo z tego forum osobiscie i rcazej nie jestem zkumplowany jakos nawet przez siec. A konkurs jak najbardziej jest dobrym pomysłem...tylko niektòrzy musza sie troszki zdystansować,zeby niewynikła kłòtnia taka jak
pare postòw wyzej. ściagamy bramki .... ogladamy...oceniamy...uzasadniamy....i wsio.
wszystko jasne. cool.gif bez głupich komentarzy typu..." a czemu jemu dałes 5 a mi 3 ...przeciez moja bramka jest lepsza" mad.gif Wiec z gòry prosze o niekomentowanie ocen i uzasadnien goli.... PEACE ph34r.gif
pancer
ojojojoj, tomekronaldo, nie ma to jak pesymizm i brak wiary w ludzi co nie?? popieram w tym wypadku soxxa, przeciez ja nawet nie wiem cos ty za jeden ani co za ziomek to soxx, lukassronaldo, itd. itp. trzeba byc optymista smile.gif ja proponuje zrobic ankiete z ......................... pomyslami jak przeprowadzic konkursiwo smile.gif bo widze ze sa conajmniej 3 pomysly i trzeba ktorys wybrac co nie?? i ja mam pytanko, czy ankiete moze zrobic dowolny uzytkownik forum na dowolnym temacie czy tylko zalozyciel tematu, bo jak kazdy kto chce to nawet ja moge sprobowac przygotowac ta ankiete smile.gif w sumie to kazdy pomysl jest dobry biggrin.gif
Tomak
Popieram w pełni pomysł pancera. Należy zrobić ankietę, ktòra będzie zawierać propozycje co do konkursu. Bo to bez sensu pisać ciągle, nabijać i robić burdel w temacie biggrin.gif To moje zdanie ...
pancer
to jak wie ktos z ludu myslacego co z ta ankieta czy moge ja normalnie zalozyc i ona sie w tym temacie pojawi??, ahajuz teraz przegladam moje brameczki w poszukiwaniu najlepszej biggrin.gif
dzenda_dzenda
haha a żeby nie był sympatii można zrobić coś w stylu "przyjmowacza" zgłoszeń i bramek tak żeby były anonimowe i wiecie:"WYBIERAM BRAMK
toneek
pomysl na konqrsidlo jest spoko biggrin.gif , ale jak oceniac??
najlepiej skala 1-10 i bez uzasadnien (po co?? ocena to ocena cool.gif i tyle a uzasadnienia tego nie zmienia, chyba ze twierdzicie inacze ohmy.gif j) glosujemy np. na 7 i tyle a nie zabawa w jakies usprawiedliwienia swojej oceny mad.gif
Tomak
CYTAT (pancer @ 2.06.2005 - 13:16)
to jak wie ktos z ludu myslacego co z ta ankieta czy moge ja normalnie zalozyc i ona sie w tym temacie pojawi??

Z tego co wiem, to chyba nie, musiałbyś założyć nowy temat ...
dzenda_dzenda
CYTAT (toneek @ 2.06.2005 - 15:34)
pomysl na konqrsidlo jest spoko biggrin.gif , ale jak oceniac??
najlepiej skala 1-10 i bez uzasadnien (po co?? ocena to ocena cool.gif i tyle a uzasadnienia tego nie zmienia, chyba ze twierdzicie inacze ohmy.gif j) glosujemy np. na 7 i tyle a nie zabawa w jakies usprawiedliwienia swojej oceny mad.gif

niewiem ale chyba w temacie nie jestes. Jak nie rozumiesz po co to albo sie najpierw zapytaj albo sprawdz posty.
pancer
toneek sie troszke spoznil z tekstem blink.gif to ja w takim razie zaloze ten nowy temat cool.gif
th0t
Odnosnie tego konkursu to nie lepiej zrobic ze uploadujemy najlepsze bramki do jakiegos dnia np 15 czerwca i przykladowo ja wrzucam swoja bramke jako pierwsza. Nastepny uczestnik konkursu wrzuca swoja bramke i zmienia posta wg. schematu. W ten sposob tworzy nam sie lista najladniejszych bramek.

1.th0t (tutaj link do bramki)
2.Bezimienny (link)
3.Bezimienny2
4. itd

Kiedy lista jest zamknieta rozpoczyna sie glosowanie ktore bedzie przebiegac w ten sposob:

1.th0t [bezimienny1] [Bezimienny2]
2.bezimienny [th0t]
3...

W nawiasach sa podane nicki osob ktore zaglosowaly na ta bramke. Glosowanie bedzie trwalo az do chwili uplynieca jakiegos terminu lub zaglosowanie wszystkich uczestnikow (to mozna ustalic pozniej)). W ten sposb wylonimy zwyciezce. Prawo glosowania beda mialy tylko te osoby ktore wyslaly swoje bramki. Moim zdaniem jest to lepszy sposob niz z ankieta (bo kazdy chyba wie jaki jest polski narod ;] liczne przekrety itp). Pozatym niektorym moze cos odbic i nie beda sciagac bramek a glosowac sobie w ankiecie. Przez co moga wygrac bramki ktore nawet nie zostaly obejrzane.

Oczywiscie nie oczekuje ze bedziecie sie ze mna zgadzac. Jest to poprostu moja skromna propozycja jak widze ten konkurs na najladniejsza bramke.

Pozdrawiam!
pancer
THOT spozniles sie z pomyslem o 2 dni, przykro mi ale to juz jest ustalone w jaki sposob wybieramy bramke, a odnosnie oceniania goli to bedzie to sie odbywalo w ten sposob:
1. mija termin ladowania goli na temat juz przeze mnie zalozony.
2. kazdy kto zamiescil bramke sciaga WSZYSTKIE gole zgloszone do konkursu
3. ocenia je wg skali 1 do 5
4. ja podliczam wszystkie oceny i wyloniona jest 5 najlepszych goli
5. itd jak jest w wybranym w sondzie sposobie smile.gif
dzenda_dzenda
do JASNEJ CHOLERY zamieszczajcie w bramkach do konkursu bramki ktòrych rozmiar nie przekracza OKOŁO 4mb(choć i tak to dużo) Myślicie że mi sie nudzi i chce mi sie czekać?? no bez przesady! dry.gif

P.S a i takie pytanie...dzie mamy wpisywać oceny goli??
tomixx
chcesz to moge to nagrać inaczej i wrzucvić ale nie wiem czy tak można bo regulaminu nie ma tongue.gif
tomek828
mòj nowy gol http://rapidshare.de/files/2192101/beckham...z_34_m.avi.html strzał z wolnego z 34 metròw smile.gif oceny mile widziane
maci
Witam all!! I ja tez mam nową brameczke proszę oto i ona:
http://rapidshare.de/files/2792095/Ronaldo___.avi.html

smile.gif
tomek828
Ładny gol smile.gif brawo smile.gif przy okazji oceń mojego gola http://rapidshare.de/files/2192101/beckham...z_34_m.avi.html smile.gif z gòry THX
maci
File /files/2192101/beckham...z_34_m.avi.html not found.
To mi sie pojawia na rapidzie wiec niestety nie moge nic powiedziec na temat Twojej brameczki
Czy u mnie cos nie tak czy faktycznie nie ma tego...??
tomek828
Spròbuj teraz sciągnąć z tego linku smile.gif http://rapidshare.de/files/2192101/beckham_z_34_m.avi.html i oceń smile.gif
maci
No stary brameczka swietna naprawde ale ja mam cos tutaj rownie ciekawegoi tez z wolnego.Co Ty na taką brameczkę:
http://rapidshare.de/files/2822231/robertocarlos.avi.html
Dreed
ale sie stron tu zrobilo biggrin.gif:D:D ale powiem ze coraz to dalej idac to brameczki coraz pikniejsze smile.gifsmile.gifsmile.gif szkdoa tylko ze nie mozna zapisac bramek z onlina, bo czasami fajne bramki wpadaja, a co dolnego Beckhama i Carlosa to powiem ze mi sie BARDZO podobaja smile.gifsmile.gifsmile.gif Beckhama jest bombowa biggrin.gif Carlos classic w piknym wykonaniu biggrin.gif
tomek828
dzięki za uznanie biggrin.gif a co do twojego gola maci ładny szkoda że z takiej bliskiej odległości biggrin.gif brawo oby tak dalej i czekam na kolejne twoje bramki smile.gif
maci
tomekronaldo dzieki za ocenęsmile.gif na tą chwile nie mam zbytnio czasu na granie wiec i z bramkami ciezko.Mam troche w pesie ale jw nie ma czasu na zgranie.

http://rapidshare.de/files/2846577/bak.avi.html

tu taka jedna znaleziona na dysku:)
pozdrawiam
lukasso
bramka baka wyjebana w kosmodisk biggrin.gif
a tak na serio to bardzo ładny gol a strzelec nie wyborowy
pogratulowac
Andzi
Bramka baka zajefajna biggrin.gif
A tu macie moje brameczki

http://rapidshare.de/files/2858003/Kosowski.avi.html
http://rapidshare.de/files/2858092/Pirlo.avi.html
Prosze o ocene
lukasso
ohmy.gif andzibramka pirlo ukazuje nam kolejny raz jaki to pes 4 jest dopracowany
lecz bramka niczego sobie
a gol kosowskiego zajebisty
tylko szkoda ze a kołniez
ogolnie bramki ładne
brawo
oby tak dalej
pozdro
tomek828
Dwa ładne gole Andzi smile.gif Dla mnie ładniejszy wydaje się gol Kosowskiego smile.gif czekam na kolejne bramki od ciebie biggrin.gif
Juve
Prosze moja bamka jest to 1 z ładniejszych moich bramek w ostatnich tygodniach tyle ze jest to pliczek a nie AVI wiec jezeli komus sie chce wrzuca do gry prosze bardzo zapewniam opłaca sie smile.gif Emerson
dzenda_dzenda
QUOTE(maci @ Jul 5 2005, 15:47:45)
File /files/2192101/beckham...z_34_m.avi.html not found.
To mi sie pojawia na rapidzie wiec niestety nie moge nic powiedziec na temat Twojej brameczki
Czy u mnie cos nie tak czy faktycznie nie ma tego...??
[right][snapback]28889[/snapback][/right]

o żesz w tyte ale wyjefajna bramencja!! blink.gif biggrin.gif Siuuuper biggrin.gif z TAKIEJ odległości perfekcyjnie w okienko i jeszcze od słupka. No jak dla mnie 9,5/10 jak nic!! Manifique. Bardzo mi sie podoba. Pozdro. Ja niedługo wwale moje to wam szczeny opadną tongue.gif (a poza tym to skromny jestem tongue.gif )
the_barti
tomekronaldo - co wciskałeś przy strzale tego gola? jak daleko pasek z siłą i jakie strzałki?
lukasso
QUOTE(the_barti @ Jul 8 2005, 10:21:44)
tomekronaldo - co wciskałeś przy strzale tego gola? jak daleko pasek z siłą i jakie strzałki?
[right][snapback]29182[/snapback][/right]

takie strzały wychodza tylko frankowskim i makaayem
przed wykonaniem wolnego musisz wejsc do formacji i ustawic wszystkich na atak,
nawet gk
wtedy pojawi sie okienko i wpiszesz kod:
"gol w okno "
potem tylko 100razy na 1s wcisniesz strzal
i bramka murowana ph34r.gif
poza tym o takie sprawy moglbys zapytac go prive
jeszcze jedno
gol rzeczywiscie ladny
ale zwroccie uwage ze gola strzelil becks!!
co ma podkrecanie 98
i przy dobrej formie i sprzyjajacych wiatrach oraz pasku siły minimalnie poza połowa
trzymaniu strzałki do przodu oraz r1
kazdy strzał leci w swiatlo bramki
nie kiedy GK obroni
w tym przypadku strzał był idealny
gratuluje tomekronaldo
pozdro blink.gif
Juve
mogl by ktos wrzucic moją brame zapewniam jest łada posze o ocenki wink.gif
Tomak
QUOTE(Juve @ Jul 8 2005, 15:54:07)
mogl by ktos wrzucic moją brame  zapewniam jest łada posze o ocenki  wink.gif
[right][snapback]29235[/snapback][/right]

Czemu sam jej nie nagrasz i nie wrzucisz ? ph34r.gif
Juve
Dlatego ze nie umiem zrobic dokladnie tego ze sie nie bedize sie cieło robie wszystko zgodnie z toturtialem i lipa jezeli chce kto mi pomuc zapraszam GG:2134678 rolleyes.gif
Sin3-16
Widze że strzelacie całkiem ładne bramki , więc pochwale się także swoimi niestety nie są to pojedyncze bramki tylko cała kompilacja Fc Barca Campeones Czekam na opinie na temat kompilacji wink.gif Pozdro.
Juve
Wiesz co mi sie duzo bardziej podobają kompilacje niz pojedyńcze bramki gratulacje za pomysł miałem juz sie pyatc czego nikt nie daje własnie kompilacje a tu nagle ty brawo jestm pod wrazeniem a co do bramek bardzo mi sie podobją
OCENA : 8,5
Juve
Emerson Moja 1 przerobiona bramka tongue.gif A wszystko to dzieki tomekronaldo bardzo dziekuje tongue.gif
OCENIAJCIE
lukasso
QUOTE(Juve @ Jul 9 2005, 15:08:18)
Emerson Moja 1 przerobiona bramka  tongue.gif  A wszystko to dzieki tomekronaldo bardzo dziekuje  tongue.gif
OCENIAJCIE
[right][snapback]29368[/snapback][/right]

spox gol
Juve
Wiecie co oceniajmy gole w skali 1-10 tak jest lepiej na ile moj pkt zasłuzył ?? smile.gif
Tomak
Przeczytaj parę(naście) stron wcześniej w tym temacie i zobaczysz jaka awantura była z powodu oceniania punktowego 1-10... biggrin.gif
Juve
Moim zdaniem lepiej jest oceniac w punktacij 1-10 dlatego ze dokładnie wiesz jakiego uroku była twoja bramka cool.gif
kemot
Gowno wiesz bo kazdy ma inny gust i moze ci dac 5 a inny 7, a ja napewno bym dal 1 bo ten temat mnie leczy...
owenik
Siema!!!

Dzisiaj postanowiłem sobie nagrać kompilację smile.gif

Bardzo zależałoby mi na zassaniu i ocenieniu przez Was tej kompilacji

oto link http://rapidshare.de/files/3084603/Goals_by_OweniK.wmv.html

Pozdrawiam
Jocker
No szczerze mòwiąc niezłe bramy żeś nastrzelał biggrin.gif Oby tak dalej... smile.gif Czekam na następne kompilacje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.