Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
tomek828
Ładne gole i bardzo fajna muzyka biggrin.gif wszystko na wysokim poziomie smile.gif
Dreed
QUOTE(owenik @ Jul 15 2005, 20:57:39)
Siema!!!

Dzisiaj postanowiłem sobie nagrać kompilację smile.gif

Bardzo zależałoby mi na zassaniu i ocenieniu przez Was tej kompilacji

oto link http://rapidshare.de/files/3084603/Goals_by_OweniK.wmv.html

Pozdrawiam
[right][snapback]30008[/snapback][/right]

Spoko wszystko ladnie piknie, powiedz mi tylko w jakim programie robiles kompilek, bo w morde jak ja robie w Adobe After Effects 6.5 to dzwiek mi tnie sad.gifsad.gifsad.gif filmik spoko i w ogole ale muzyka mi TNIE koszmarnie sad.gifsad.gif jakbys poratowal bylbym wdziecznty smile.gif
owenik
QUOTE(Dreed @ Jul 16 2005, 23:11:08)
Spoko wszystko ladnie piknie, powiedz mi tylko w jakim programie robiles kompilek, bo w morde jak ja robie w Adobe After Effects 6.5 to dzwiek mi tnie sad.gifsad.gifsad.gif filmik spoko i w ogole ale muzyka mi TNIE koszmarnie sad.gifsad.gif jakbys poratowal bylbym wdziecznty smile.gif
[right][snapback]30094[/snapback][/right]

Same bramki konwertowałem Virtual Dubem i DivXem chyba 5.5 , następnie składałem w movie makerze smile.gif

PS. Dzieki za pochlebne opinie smile.gif
Dreed
czyli luzacko konvertowac sobie jak chce a potem movie maker plus muzyczka ??
tomek828
owenik jaka masz wersję Windows Movie Maker dry.gif ?? Bo w moim WMM nie da się robic takich ładnych przejscć jak u ciebie w filmiku sad.gif
owenik
QUOTE(Dreed @ Jul 17 2005, 00:51:21)
czyli luzacko konvertowac sobie jak chce a potem movie maker plus muzyczka ??
[right][snapback]30109[/snapback][/right]

dokładnie wink.gif

QUOTE(tomekronaldo @ Jul 17 2005, 01:53:53)
owenik jaka masz wersję Windows Movie Maker  dry.gif  ?? Bo w moim WMM nie da się robic takich ładnych przejscć jak u ciebie w filmiku  sad.gif
[right][snapback]30114[/snapback][/right]

Wersja 5.1 + dodatek Service Pack 2
Dreed
no to ja tez cos zrobilem, nie jestem najlepsiejszym monterem ani w ogole, bramki tez sa pierwsze lepsze, chcialem tylko sie dowiedziec od Was czy podazam dobra droga smile.gifsmile.gif

KOMPILKA biggrin.gif
Dj_Dario
JESTEŚ NA BARDZO DOBREJ DRODZE smile.gif Tak na serio, to podobało mi się biggrin.gif
lukasso
QUOTE(owenik @ Jul 15 2005, 19:57:39)
Siema!!!

Pozdrawiam

komplikacja bardzo fajna
bramki zadne spektakularne ale miłe dla oka
widac ze sie napracowac przy ich strzeleniu wink.gif
brawo
p.s muzyka wyjebista
QUOTE(Dreed @ Jul 18 2005, 02:02:49)
no to ja tez cos zrobilem, nie jestem najlepsiejszym monterem ani w ogole, bramki tez sa pierwsze lepsze, chcialem tylko sie dowiedziec od Was czy podazam dobra droga smile.gifsmile.gif

KOMPILKA biggrin.gif
[right][snapback]30191[/snapback][/right]

ja nie rozumiem
po co grac na poziomie 1,2* skoro to zadna frajda
bez problemu mozna do bramki z piłka wejsc
nie lepiej ustawic sobie na 6* i grac z przyjemnoscia
najwyzej bedzie sie przegrywac ale jak juz sie strzeli tego upragnionego gola to wszyscy beda ci gratulowac bo to nie lada wyczyn
ogolnie bramki raczej przecietne,szmaty,szczupaki itp
muza taka sobie
mam nadzieje ze podwyzszysz sobie poprzeczke i zaczniesz zdobywac bramki na najwyzszym poziomie
naprawde ci polecam
ale to tylko moje zdanie wiec nie bierz tego do siebie az tak bardzo
pozdro
EDIT=> zeby nie było ze sie tylko czepiam zamieszcze dzis swoja komplikacje cool.gif
EDIT2=> do dreeda: to w takim razie rozumiem
ogolnie dobrze sie oglada
podobnie zrobie komplikacje jeszcze dzis zobaczysz
plik wazy idealnie ok.30mb
wtedy dobra jakosc jest
pozdro
Dreed
mam 7 stron z bramkami od najmniejszego poziomu do najwikszego, bramki wzielem pierwsze lepsze chcialem po prostu zrobic i sie dowiedziec czy jest jako tak czy da sie ogladac, dobrze widac itp, glownie gram ze znajomymi i to z nimi stzrelam fajowe bramki, zadko gram sam na PES4 chyba ze ONLINE, ponagrywam brameczki te z max * i wtedy zrobie taka juz konkretna kompilke, ale moie tutaj chcialem bardziej sie dowiedziec czy sposob w jaki je skleilem jest OK, znaycz sie pzejscia podpis na bramkach, jakosc, rozmira, w sumie bardziej to mnie interesuje, bo powiem szczerze ze mi sie te bramki w ogole nie podobaja sad.gif a nie wiem z jakiego poziomu sa chyba dopiero jak zaczynalem sie rozkrecac smile.gifsmile.gifsmile.gif
lukasso
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif http://rapidshare.de/files/3148112/KOMPLIK...ONALDO.wmv.html ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

tu macie link do mojej komplikacji
filmik trwa 4.30min i wazy niespełna 30mb
gorąco polecam
pozdro
i czekam na opinie i komentarze
Dreed
szczerze mowiac kazda strzelona bramka przez Was mi sie podoba bo jest calkiem inna niepowtarzalna a kompilka jest hmm... fajna smile.gifsmile.gif brameczki takie jak lubie i strzelam czyli z DALEKA biggrin.gif:D choc wolne z wysunieciem galki mi nie wychodza sad.gifsad.gif

A co do tej mojej kompilki to jest to PIERWSZA udana kompilka, w poprzedniej sie dzwiek rwal i w ogole niezbyt byla sad.gif ale widac ze Movie Maker jest OK smile.gifsmile.gif - od jutra zaczynam mitting z qmplami i cieniemy turniej dziennie wiec bramek bedzie co nie miara, juz zrobilem miejsce na to smile.gif moze powstanie kompilka jakas superowa i dlugga podzielona na 3 czesc i (na 3 autorow bramek smile.gif).
owenik

KOMPILKA biggrin.gif

Bramki bardzo fajne, muza też (tą piosenke miałem wstawić do mojej kompilacji smile.gif masz dobry gust biggrin.gif )

QUOTE(lukassoronaldo @ Jul 18 2005, 11:37:05)
http://rapidshare.de/files/3148112/KOMPLIK...ONALDO.wmv.html

gorąco polecam
pozdro
[right][snapback]30210[/snapback][/right]

Kuufaaa, facet jesteś dobry smile.gif
Niektòre bramki aż wbiły mnie w fotel
Muzyka zaje zaje zajebista wink.gif

ogòłem = zajebiście

czekam na kolejne Wasze kompilacje wink.gif
kucharz
ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif http://rapidshare.de/files/3148112/KOMPLIK...ONALDO.wmv.html ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif

gorąco polecam
pozdro

Rewelka stary wink.gif kompilacja zajebista !! P.S.lukassronaldo odezwij sie do mnie na PW smile.gif pozdro
Tomak
Kompilacja niezła, ale nie ma się czym podniecać. Większość bramek to strzały prawie z połowy, ktòre stały się nudne. Co nie zmienia faktu, że kilka bramek zasługuje na szczegòlne wyròżnienie ( mi osobiście podobały się rzuty wolne ).
Od strony graficznej " komplikacja " prezentuje się celująco, natomiast nie mogę ździerżyć tej muzyki...Poprostu fatalna...( kwestia gustu ). Ogòlne wrażenia są pozytywne.

UWAGA !! To tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim liczyć ani brać go sobie do serca !! Dziękuję.
Dreed
nie no nie chce sie nazucac ale 3 kompilki byly nie oceniaj tylko JEDNEJ tongue.gif:P
lukasso
Siema!!!

Pozdrawiam

KOMPILKA biggrin.gif

http://rapidshare.de/files/3148112/KOMPLIK...ONALDO.wmv.html

gorąco polecam
pozdro

macie tu linki do 3 ostatnich komplikacji dla tych ktorzy dopiero teraz sie obudzili
oceniajcie:
Tomak
QUOTE(Dreed @ Jul 18 2005, 13:55:52)
nie no nie chce sie nazucac ale 3 kompilki byly nie oceniaj tylko JEDNEJ tongue.gif:P
[right][snapback]30223[/snapback][/right]

Spokojna głowa !! Wszystko w swoim czasie smile.gif
Dreed
tak apropos i na marginesie - dlaczego powiadamianie mailem nie za bardzo dziala ???????? znacyz nie otzrymuje mailii a jak wchodze tooo sa nowe wpisy sad.gif
kucharz
teraz kolej na moja PIERWSZA kompilacje smile.gif Chce abyscie zwrocili uwage nie tylko na bramki,ale przedewszystkim na efekty wizualne (montaz).Brameczki nie sa rewelacyjne wiec prosze o wyrozumialosc.Skupilem sie glownie na grze mojej druzynki CFC biggrin.gif komentowac wink.gif P.S. za jakis czas wyjdzie kolejny zbior akcji i bramek ale te juz bede na pewno zajebiste....hmmm...juz to czuje tongue.gif pozdro

KOMPILACJA 21MB - http://www.megaupload.com/?d=35K9BSO3
lualua
Jakim programem robiłeś montaż?
kucharz
Windows Movie Maker 2.0 polecil mi go lukassronaldo za co mu serdecznie dziekuje smile.gif
lualua
Aha, sory za zejście z tematu ale nigdzie nie moge zanleźć jak wykonuje sie ten wolny że jeden zawodnik lekko wysuwa piłeczke. Co bym nie robił to zawsze tylko koleś przeskakuje nad piłką.
kucharz
przycisk odpowiedzialny za wysuniecie pilki przy rzucie wolnym to R3 wink.gif
lukasso
lualua-ustawic go sobie mozesz poprzez wejscie do button configutation;
R3 to prawa gałka wcisnięta a nie przesunieta w bok lub do gory laugh.gif kpw?
kucharz-bramki nie ktore ladne,muzyka takze w porzasiu a co do montazu to moim zdaniem troche przesadziles wink.gif za duzo tych efektow ,lepiej skupic sie na jakosci bramek
ale to tylko moje zdanie
pozdro
i czekam na kolejna komplikacje
Dreed
nie bede mowil o bramkach bo mowiles jakie to bramki, ale te efekty na choinke smile.gif psuja tylko to co chce obejzec a przy rtej jakosci bramek to na prawde nie bardzo, co innego efekty przejscia miedzy filmikami tuta tez mozna cos pokombinowac a muzyczka OK.

Ja do kazdego klipu musze dawac efekt spowolnienia o polowe bo za szybko filmy mi leca sad.gifsad.gif ale widac ze jest ok po takim zabiegu
kucharz
dzieki chlopaki za kilka slow prawdy tongue.gif az mnie serducho boli biggrin.gif troche za mocno podrasowalem rzeczywiscie ten filmik ale z pewnoscia kolejne bede lepsze. P.S.Akcja Robbena po lewej stronie po ktorym pada strzal z woleja-robi sie taki zielony ekran (to nie efekt tylko slaba jakosc zgrywanego filmiku jakby co tongue.gif...nie wiem czym to jest spowodowane )
kucharz
kucharz powraca...... tongue.gif kolejna kompilacja.Tym razem zbior najlepszych bramek pes4 smile.gif ZAPRASZAM..................27MB
!!POBIERZ!!
Dreed
kucharz nie smaz wiecej takich plackow tongue.gif kompilka ok popracuj nad jakoscia replaykow, bramek w kompilce nie musi byc 20 moze byc 10 smile.gif tak poza tym wszystko OK smile.gif
lukasso
QUOTE(kucharz @ Jul 20 2005, 09:48:18)
kucharz powraca...... tongue.gif kolejna kompilacja.Tym razem
kucharz
Mozemy zalozyc,ale i tak nikt nie daje tutaj swoich bramek (od jakiegos czasu) tylko My zamieszczamy conieco smile.gif jeszcze by ten temat podupadl, zreszta mi juz wszystko jedno biggrin.gif P.S. Big Tnx chlopaki wink.gif
TeDi
NIE MOGE ŚCI
Capitan Tsubasa
Po pierwsze to witam bo w tym temacie sie jeszcze nie udzielalem ... Nudzilo mi sie wiec przeczytalem tutorial i zrobilem swoja brameczke ---->Link do bramki <----
Ocenki mile wdziane smile.gif
tomek828
Capitan Tsubasa Ładny gol smile.gif szkoda że bramkarz tak kiepsko się zachował smile.gif umieszczaj kolejne swoje gole biggrin.gif
lukasso
Capitan Tsubasa=> gol ladny,staraj sie usuwac czarny pasek F1,i bardziej kompresowac plik,a co do bramki to oby tak dalej ponizej macie linki do 4 wspanialych komplikacji ostatnio dodanych w tym temacie,podaje je dla tych co jeszcze nie sciagneli a jest co ogladac,na serio!
Siema!!!

Dzisiaj postanowiłem sobie nagrać kompilację

Pozdrawiam

no to ja tez cos zrobilem, nie jestem najlepsiejszym monterem ani w ogole, bramki tez sa pierwsze lepsze, chcialem tylko sie dowiedziec od Was czy podazam dobra droga
KOMPILKA
Dreed
no juz calkiem calkiem paska ni ma (sam nie usuwam go:P) no o jakosc OK, powiedz mi dlaczego twoj filmik tak wolno leci ?? bo moje zapierd*** sad.gifsad.gif
Tomak
Kompilacja owenika

Gratuluję, naprawdę dobra robota smile.gif Masa śmiesznych, komicznych sytuacji biggrin.gif
Nie zabrakło ròwnież ładnych goli. Podobał mi się wolniak Recoby, brama Keane'a no i wreszcie strzał Ronaldinho. Podkład muzyczny - Extra, dla mnie bomba smile.gif

Ogòłem kompilacja suuuuper smile.gif

Wkròtce ocenię kompilację kucharza wink.gif
TeDi
Obejrzałem wasze gole i są świetne. Filmiki zrobione przez was dają rade (czytaj zaje***te).

A tak pozatym ma ktoś pomysł jak zrobić brameczki strzelone na Xboxie? (Bo pliki, zdjęcia i mp3 z x-a można wysyłać na kompa tylko bramki są w innym formacie i ich nie można otworzyć na kompie).
Bo mi do głowy przychodzi jeden pomysł choć ja nie znam się na tym, ale może jakoś przez karte telewizyjną. Idzie tak zrobić, że gdy włącze xboxa i puszcze powtòrke bramki to będzie widać na kompie i moż wtedy będzie można zgrać. Niech ktoś mi pomoże.
Capitan Tsubasa
Przedstawiam moja 1 kompilacje, zawiera ona 10 mysle ze calkiem fajnych goli. Pobrac ja mozna STAD. Sciagajcie i komentujcie !!
Chcialbym zanaczyc ze podklad muzyczny jest wykonany w 100% przezemnie wiec zapewne podobac sie nie bedzie smile.gif
Tomak
Kompilacja kucharza

Moim zdaniem nie ma tam wielu powalających bramek, ale na parę z nich warto zwròcić uwagę, np. rzuty wolne. W pamięci zapadły mi ròwnież wspaniałe nożyce. Zdarzały się także zabawne sytuacje, np. karny Henry'ego biggrin.gif Czasem widać było efektowne dryblingi - ruletka i siatka założona portugalskiemu zawodnikowi smile.gif Natomiast podkład muzyczny - kompletnie nie w moim guście, nie podoba mi się.

Wkròtce ocena kompilacji Capitana Tsubasy. smile.gif
Czekam na jeszcze więcej kompilacji happy.gif
Miłego strzelania !! Pozdro smile.gif
kucharz
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 21 2005, 18:52:18)
Przedstawiam moja 1 kompilacje, zawiera ona 10 mysle ze calkiem fajnych goli. Pobrac ja mozna STAD. Sciagajcie i komentujcie !!
Chcialbym zanaczyc ze podklad muzyczny jest wykonany w 100% przezemnie wiec zapewne podobac sie nie bedzie smile.gif
[right][snapback]30475[/snapback][/right]

A wiec powiem bardzo krotko bo pisac mi sie nie chce tongue.gif
PLUSY:
+piekne bramki smile.gif
+nie ma to jak pileczka czerwonych diablow biggrin.gif <joke>
Minusy:
-muza biggrin.gif
-nie potrzebny efekt przy przepieknej bramce Ronaldinho (zle sie oglada i nie widac nic za bardzo)
ale podsumowujac jest OK!! wink.gif pozdro
P.S. niedlugo zgotuje kolejna kompilke tym razem ze smiesznymi sytuacjami , a mam ich troszke biggrin.gif
Dreed
A o mnie sie to jak zwykle zapomina, wiem maly jestem do tego nie rzucam sie w oczy i w ogole sad.gifsad.gif ale ocenka by sie mi przydala - prosba do TOMAKA tongue.gif

Kompilka Capitan Tsubasa:
[+]
Dobre bramki,
zabawne sytuacje,
montaz ok,
[-]
efekt przy bramce Ronaldinho,
muza - stary czekac cie jeszcze sporo pracy przy robieniu muzy sad.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(kucharz @ Jul 21 2005, 22:05:58)
-nie potrzebny efekt przy przepieknej bramce Ronaldinho (zle sie oglada i nie widac nic za bardzo)
[right][snapback]30484[/snapback][/right]

Chcialem wrzucic efekt starego filmu nawiazujac do ich nowych stroi ktore kojaza mi sie z takimi wczesymi latami pilki nozne wink.gif

QUOTE(Dreed @ Jul 21 2005, 22:33:32)
muza - stary czekac cie jeszcze sporo pracy przy robieniu muzy sad.gif
[right][snapback]30492[/snapback][/right]

To byla zabawa w fruity loopsie ( pierwsz zreszta ) z kumplem siedzialem i sie bawilem vsti wtyczkami wyszla smieszna muza to dalem do komilacji zeby bylo 100% moje. I naprawde nie bierzcie tej muzy na serio bym byl bardziej zadowolony gdybyscie ja przyjmowali z usmiechem na ustach smile.gif
owenik
Captain Tsubasa, bramki bardzo ładne, muza.... wink.gif popracuj, pamiętaj że liczy się jakość! smile.gif montaż, ok

Ocena ogòlna: Bardzo fajnie smile.gif

Oby tak dalej smile.gif

Pozdro

Edit--> Dzięki Tomak za pochlebne recenzje wink.gif Podbudowało mnie to wink.gif
TeDi
mam takie pytanko oglądał ktoś kompilacje Zeusa z PES 3 o nazwie zeus party II (to drugi film) znajdującą się na jego stronie http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/download.htm bo chciałbym się dowiedzieć kto śpiewa piosenkę w tym filmiku bo bardzo mi się spodobała. Mam nadzieje że ktoś wie.
Dreed
QUOTE(TeDi @ Jul 21 2005, 23:21:47)
mam takie pytanko oglądał ktoś kompilacje Zeusa z PES 3 o nazwie zeus party II (to drugi film) znajdującą się na jego stronie http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/download.htm bo chciałbym się dowiedzieć kto śpiewa piosenkę w tym filmiku bo bardzo mi się spodobała. Mam nadzieje że ktoś wie.
[right][snapback]30503[/snapback][/right]

Jak chcesz to moge ci ten utworek wyslac, bo wyciagnelem go z filmika, max jakosc (7mb) nie znam tytulka ani wykonawcy wiec tylko tak CI moge pomoc smile.gifsmile.gif
Capitan Tsubasa
Oto moja druga kompilacja, tym razem wszystkie gole strzelone Manchesterem United. Kompilacja nosi nazwe " Man United Compilation " a mozna ja sciagnac TUTAJ. Oceniajcie i mowice co zje**** a ja mam nadzieje ze bedzie sie podobalo !!
TeDi
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 22 2005, 01:03:00)
Oto moja druga kompilacja, tym razem wszystkie gole strzelone Manchesterem United. Kompilacja nosi nazwe " Man United Compilation " a mozna ja sciagnac TUTAJ. Oceniajcie i mowice co zje**** a ja mam nadzieje ze bedzie sie podobalo !!
[right][snapback]30508[/snapback][/right]

Bramki raczej średniej urody. Najbardziej podobały mi się 2 bramki gol w okienko
i ten ostatni. Ja bym ci radził zrobić coś większego, jakąś dłuższą kompilacje z lepszymi bramkami no i muze mògłbyś wrzucić bardziej wpadającą w ucho.

Edit-->Jakbyś mògł mi Dreed przesłać tę muzyczkę to bym był bardzo wdzięczny na [email protected] smile.gif
kucharz
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 22 2005, 00:03:00)
[right][snapback]30508[/snapback][/right]

nie no ciekawa kompilacja smile.gif fajne bramki,ale znowu cos z ta muzyka nie tak....nie podchodzi mi tongue.gif tam jakis "robocop" spiewa laugh.gif P.S.kompilka mogla by byc ciutek dluzsza bo chetnie bym sobie dluzej poogladal biggrin.gif ale to malutki szczegol. OCENA 7/10 pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.