Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
owenik
QUOTE(kucharz @ Jul 20 2005, 09:48:18)
kucharz powraca...... tongue.gif kolejna kompilacja.Tym razem  zbior najlepszych bramek pes4 smile.gif  ZAPRASZAM..................27MB
!!POBIERZ!!
[right][snapback]30363[/snapback][/right]

Bramki bardzo ładne, niektòre (m.in. karny Henryka wink.gif, ostatnia bramka ) zajebiste muzyka też cool smile.gif

Ogòlnie kompilacja bardzo bardzo fajna smile.gif

Pozdro
Tomak
Kompilacja Capitana Tsubasy nr. 1

Fajne bramki, lecz odniosłem wrażenie, że niektòrych nie widać do końca, bo pojawia się efekt przejścia do następnej bramki. Mimo tego jak na pierwszy raz jest dobrze. Muzyka - fuuj ! smile.gif Jeszcze troche praktyki i kompilacje będą bardzo dobre biggrin.gif

PS. Dreed - Chciałbym obejrzeć Twoje wypociny, ale nie mogę ich ściągnąć - wyskakuje jakaś informacja o błędzie, że nie może znaleźć pliku
kucharz
QUOTE(owenik @ Jul 15 2005, 19:57:39)
Siema!!!

Dzisiaj postanowiłem sobie nagrać kompilację smile.gif

Bardzo zależałoby mi na zassaniu i ocenieniu przez Was tej kompilacji

oto link http://rapidshare.de/files/3084603/Goals_by_OweniK.wmv.html

Pozdrawiam
[right][snapback]30008[/snapback][/right]

postanowilem ocenic rowniez i Twoja prace smile.gif
Kompilacja jednym slowem ...zajebista!! Szczegolnie podobal mi sie montaz, prezentacje zawodnikow,bardzo fajny pomysl wink.gif Bramki eleganckie biggrin.gif ,niektore kuriozalne laugh.gif ,no a muzyka....hmmm chyba lepiej trafic nie mogles wink.gif pozdro
Tomak
Manchester United Compilation

Znowu zauważyłem ten sam błąd co w poprzedniej pracy. Piłka na dobre nie wpadnie do siatki, a tu pojawia się następna scenka. Ogòłem bramki dają radę. smile.gif
Co do muzyki - ciągle nienajlepiej.

Uwaga !! smile.gif Każdy daje swoje kompilacje, dam i ja biggrin.gif Muszę jeszcze jednak troszq czasu spędzić przy PESiku i ' uszczelić ' coś interesującego smile.gif Więc... cierpliwości tongue.gif
Capitan Tsubasa
Tu z Tomakiem rzeczywiscie sie zgodze ''pilka na dobre nie wpadnie do siatki, a tu pojawia sie nastepna scenka" wynika to z tego ze przesteja nagrywac jak pilka ledwie dotknie statki a jak dodaje przesjcie video to wogole potem nie widac ze pilka wpada do siaty smile.gif Postaram sie to zmienic w kolejnych kompilacjach.
Co do muzyki to widze ze nie przeypadla wam do gusty mi tam sie zajebiscie podoba jakby ktos nie wiedzial w kompilacja przygrywa tongue.gif " Kraftwerk " to sa prekursorzy muzyki techno !! No ale coz o gustach sie nie dyskutuje smile.gif Czekam na wasze kompilacje !!
Dreed
QUOTE(Tomak @ Jul 22 2005, 13:14:42)
Kompilacja Capitana Tsubasy nr. 1

Fajne bramki, lecz odniosłem wrażenie, że niektòrych nie widać do końca, bo pojawia się efekt przejścia do następnej bramki. Mimo tego jak na pierwszy raz jest dobrze. Muzyka - fuuj !  smile.gif Jeszcze troche praktyki i kompilacje będą bardzo dobre biggrin.gif

PS. Dreed - Chciałbym obejrzeć Twoje wypociny, ale nie mogę ich ściągnąć - wyskakuje jakaś informacja o błędzie, że nie może znaleźć pliku
[right][snapback]30546[/snapback][/right]

na serwerze na ktorym sa bramki byl maly zwis nie bylo go 2 dni sad.gif ale sie juz pojawil i mozna spowrotem zassysac biggrin.gif:D wiec czekam tongue.gif
Tomak
Kompilacja Dreeda

Jak na pierwszą kompilację jest spoko. Bramki w niej zamieszczone dają radę. Fajne akcje, śmieszne sytuacje ( Raul po rzucie rożnym tongue.gif ).
Od strony graficznej kompilacja wygląda bardzo dobrze, aczkolwiek denerwowały
mnie trochę za duże napisy ( może się czepiam, ale mi to przeszkadzało ).
Mjuzik - Super ! Wreszcie coś czego da się słuchać smile.gif

Ogòlnie kompilacja wywołała we mnie bardzo pozytywne wrażenia i liczę, że kolejne prace będą coraz lepsze.
TeDi
Dreed kompilacja zaje***ta smile.gif fajne brameczki no i muzyczka wpadająca w ucho!
Aż chciało się oglądać biggrin.gif dobrze ci poszło, jak dla mnie ta kompilacja była w pełni profesjonalna smile.gif
tomek828
QUOTE(lukassoronaldo @ Jul 18 2005, 12:37:05)
ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif http://rapidshare.de/files/3148112/KOMPLIK...ONALDO.wmv.html ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif

tu macie link do mojej komplikacji
filmik trwa 4.30min i wazy niespełna 30mb
gorąco polecam
pozdro
i czekam na opinie i komentarze
[right][snapback]30210[/snapback][/right]

Zajebista kompilacja ohmy.gif najładniejsze są oczywiście gole Geniusza el Galaktico Ronaldo R9 tak trzymać więcej takich goli ph34r.gif
Dreed
dzieki Tomak'owi i TeDi'emu za pozytywne oceny mojej kompilki - obecnie zbieram brameczki na nowa smile.gifsmile.gif.

Co do tych napisow to to standardowa czcionka, mozna zmiejszyc zawsze i wszedzie smile.gif to bylo po prostu wstawione w klip, zastanawialem sie nad takim rozwiazaniem ii nad ekranem przed bramka ale to wydluzaloby kompilke o jakas minute a nie wiem czy chcielibyscie ogladac ekrany z napisami tongue.gif
Tomak
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 23 2005, 09:55:18)
najładniejsze są oczywiście gole Geniusza el Galaktico Ronaldo R9
[right][snapback]30655[/snapback][/right]

laugh.gif laugh.gif oo tak...geniusz ( chudy ) z GALAKTYCZNYM przyspieszeniem... laugh.gif laugh.gif el grubaldo r0000x !!
tomek828
Weś ty zamknij się Ronaldo nie jest gruby tylko przybity
ty pewnie lubisz hernyego co zawsze ładuje po długim
jak jego obrazasz to i mnie
nie twoja sprawa kogo lubie
NARA
TeDi
Dreed jak te napisy będą ładnie wyglądały i pasowały do filmiku to czemu nie. Możesz spròbować, a tak szczerze to ja lubie dłuższe kompilacje jak są fajne to można nimi dłużej oko nacieszyć. biggrin.gif

A co do osoby Ronaldo to wielu ludzi mòwiło, że jest już skończony ale na MŚ w 2002 roku został kròlem strzelcòw i to jego geniusz przesądził o wygranej Brazylii. Wiem, że teraz gra słabiej i że forma z gry w Barcelonie nie wròci, ale na MŚ w Niemczech może znowu zabłyśnie. smile.gif (faktem jest że powinien schudnąć biggrin.gif ) smile.gif
Dj_Dario
No to czas zamieścić to co zmajstrowałem, czekam na ocenki i zachęcam do obejrzenia biggrin.gif

http://rapidshare.de/files/3285253/Kompila..._dario.wmv.html
TeDi
QUOTE(Dj_Dario @ Jul 23 2005, 14:50:27)
No to czas zamieścić to co zmajstrowałem, czekam na ocenki i zachęcam do obejrzenia biggrin.gif

[right][snapback]30678[/snapback][/right]

Muza wymiata biggrin.gif bardzo lubię ten kawałek trafiłeś w mòj gust cool.gif a co do brameczek to podobały mi się najbardziej okienka dales rade! u mnie filmik jakos wolno chodził. Ogòlnie podobał mi się smile.gif
tomek828

Kilka bramek strzeliłeś naprawde ładnych smile.gif i muzyka całkiem fajna smile.gif brawo
maci
Witam !!!Musze wam pokazac bramkę strzeloną doslownie przed 10 min dla mnie ona jest rewelacyjna -popatrzcie ocencie.
Pozdrawiam

Bramka-----> http://rapidshare.de/files/3295782/ronaldinho.avi.html
Tomak
<OT>Do Tomkaronaldo - Henry'ego zbytnio nie lubię, ale z pewnością jest o niebo ( albo i o dwa ) lepszy niż twoja wiewiòreczka...</OT>

Maci - bramka Ronaldinho... ZAJEBIOZA !! Brak słòw... Chyba najpiękniejszy gol jaki widziałem... 10000 / 10 !!
TeDi
QUOTE(maci @ Jul 23 2005, 21:43:42)
Witam !!!Musze wam pokazac bramkę strzeloną doslownie przed 10 min dla mnie ona jest rewelacyjna -popatrzcie ocencie.
Pozdrawiam

[right][snapback]30711[/snapback][/right]

ja pier***e ale bramka!!!! a jak piłka dostała rotacji! NAJLEPSZA BRAMKA jaką widziałem w PES 4!!. maci lepiej zapisz ją kilka razy, żeby czasami nie usunąć przez przypadek takie cudeńko. Chyle przed tobą czoło smile.gif
Ja marzyłbym o takim golu, ale na pewno nie uda mi się go strzelić bo takie gole zdarzają sie raz na kilka miliardòw strzałòw może przesadziłem ale trudno smile.gif
dzenda_dzenda
Lukasronaldo Twoja komplikacja(śmieszne:P) bardzo mi sie podoba BTW: polecił mi ją Tomekronaldo, muze jak usłyszałem chciałem już wyłączać(biggrin.gif) ale oglądnąłem i tak:
1. bramki ładne niektòre wybitne
2. za dużo bramek mi sie wydaje z daleka takich typowych gdzie bramkarz nic sie nie rusza
3. bardzo fajne bramki z rzutòw wolnych
4. najs że wwaliłeś kiksy:D
5. fajnie też że dałeś drybling, choć za mało mi się wydaje spròbuj kombinacje z L1 i potem both feet faint("szacher macher analogiem":P)
6. genialna bramka Ronaldo

ogòlnie bardzo wyjefajna kompilikalicja czy coś takiego:P

P.S i ta muzyka, wiem że niby taka dynamiczna pasuje ale i tak..."techniawa"

POZDRO i kolejne prace oglądne z miłą chęciąbiggrin.gif bajuuu:P

P.S2 A ja mam dzisiaj urodziny i sie nie chwale:D!!
tomek828
QUOTE(Tomak @ Jul 23 2005, 22:20:11)
<OT>Do Tomkaronaldo - Henry'ego zbytnio nie lubię, ale z pewnością jest o niebo ( albo i o dwa ) lepszy niż twoja wiewiòreczka...</OT>

Maci - bramka Ronaldinho... ZAJEBIOZA !! Brak słòw... Chyba najpiękniejszy gol jaki widziałem... 10000 / 10 !!
[right][snapback]30718[/snapback][/right]

Henry to ćwok mam film o nim (wszystkie gole z Arsenalu czy coś w tym stylu) i żaden gol mnie nie zachwycił blink.gif każda bramka strzelona w długi ròg ph34r.gif a Ronaldo to fenomen doskonale drybluje, strzela, podaje jest wszechstronny i już nigdy nie będzie ròwnie dobrego piłkarza !!

A teraz do Maciego twòj gol jest ku@#a zaj@#$@^y, chyba najlepszy gol jaki widziałem na tym forum ohmy.gif
PS: szczękę jeszcze teraz zbieram z podłogi wink.gif
dzenda_dzenda
zajekurwista bramka Maci!! taka meczowa, realna, ładna:D o ja pitole ph34r.gif

<pokłony>:D na prawde ładna:-)
kyle87pl
QUOTE(maci)
Pozdrawiam

user posted image
Tylko tyle mam do powiedzenia

Dreed
QUOTE(maci @ Jul 23 2005, 21:43:42)
Pozdrawiam

powiem tyle o ja PIER***** albo tak to wygladalo albo ona sie zajebiscie krecila biggrin.gif:D
Dreed

Plusy ?? wiadomo brameckzi good mjuzik biggrin.gif

minusy no niestety sa sad.gifsad.gif:
1. Jakos filmiku, sa momenty w ktorych zastanawiam sie gdzi jest PILKA sad.gifsad.gif
2. ee no stary daj nam obejzec bramke do konca a nie urywasz ja jeszcze zanim zdazy minac linie bramkowa lub w ogole nie zdazy do niej doleciec sad.gif

tak poza tym to all OK smile.gif jutro (czytaj w niedziele:P) ja cos nowego wrzucie, jeszcze torche popykam a jak sie zdenerwuje kolejnym przegranym meczem zrobie kompilke tongue.gif
maci
Hej
Witam wszystkich i dzieki za miłe słowa co do brameczki!!Co do bramki to strzał był tak szybki i mocny ze sam nie sadzilem ze to wpadnie rozegrało sie to tak szybko ze jak uslyszalem okrzyki publicznosci i komentatora to sam wydalem z siebie okrzyk radosci a przede wszystkim ogromnego zaskoczenia.Jak ktos napisal wyzej szczeke zbieram do tej pory jeszcze z podlogi:))
Pozdrawiam:)
owenik
QUOTE(Dj_Dario @ Jul 23 2005, 13:50:27)

Muzyka jak najbardziej fajna smile.gif , niektòre bramki baardzo bardzo fajne, ale niektòre (te ze szczupaka) troche monotonne. Poza tym kompilacja bardzo fajna i przyjemna dla oka wink.gif

Pozdrawiam

QUOTE(maci @ Jul 23 2005, 20:43:42)
Pozdrawiam

Ooo stary, kurde zajebiście strzeliłeś. Respect wink.gif
Taka prośba, czy mògłbyś nagrać tą bramkę też z innej kamery ?? smile.gif
owenik
QUOTE(maci @ Jul 24 2005, 11:28:09)

Dzięki facet za te ujęcia smile.gif To trzecie ujęcie normalnie wymiata, kuuuuurde ALE BRAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też chcę takie strzelać wink.gif
TeDi
QUOTE(maci @ Jul 24 2005, 12:28:09)

Stary ja po obejrzeniu tego gola wczoraj do tej pory nie mogę wyjść z podziwu. biggrin.gif Pamiętasz jak tego gola zdobyłeś? Naucz mnie cool.gif
kucharz
QUOTE(maci @ Jul 24 2005, 11:28:09)

ja powiem bardzo niecenzuralnie huh.gif O KUTWA !!! ohmy.gif blink.gif ph34r.gif
respect Maci wink.gif
Tomak
Witam smile.gif
Mam zaszczyt przedstawić państwu moje dzieło smile.gif Czy jest się czym chwalić ocencie sami :

Kompilacja

pozdro !
maci
QUOTE(TeDi @ Jul 24 2005, 14:34:26)
Stary ja po obejrzeniu tego gola wczoraj do tej pory nie mogę wyjść z podziwu. biggrin.gif Pamiętasz jak tego gola zdobyłeś? Naucz mnie cool.gif
[right][snapback]30766[/snapback][/right]

Jak pisalem wczesniej to sie stało tak szybko ze sam nie mogłem uwierzyc ze wpadło.Zostało Ci tylko grac oddawac strzały i pròbowac a moze wyjdzie.Sądze ze duzo czasu upłynie i duzo wody w Wiśle zanim strzelę podobnie piekną bramkę.
Pozdrawiam smile.gif
kucharz
QUOTE(Tomak @ Jul 24 2005, 18:01:49)
Witam smile.gif
Mam zaszczyt przedstawić państwu moje dzieło smile.gif Czy jest się czym chwalić ocencie sami :

Kompilacja

pozdro !
[right][snapback]30779[/snapback][/right]

No nareszcie Tomak biggrin.gif oceniam tongue.gif
BRAMKI:niektore bardzo ladne (wolej Xavi'ego smile.gif )
MUZZA:fajnie "wpada" w ucho smile.gif ogolem OK!!
MONTAZ:no to zes sie chlopie postoroł wink.gif Genialny !! smile.gif

OCENA:9/10
Tomak
Kucharz - dzięki za pochlebne recenzje smile.gif Motywuje to do dalszej roboty biggrin.gif
Czekam na opinie pozostałych rolleyes.gif
Dreed
QUOTE(Tomak @ Jul 24 2005, 19:01:49)
Witam smile.gif

Kompilacja

pozdro !

ja sie nie bede rozpisywal bo nie ma czego krytykowac biggrin.gif:D aaaa niee jest jedna rzecz DLACZEGO TAK KROTKO ????

Kompilka bardzo fajowa muzyczka spoko biggrin.gif:D podobalo mi sie bardzo (dlaczego tak zloiles REAL tongue.gif)
Tomak
Hmm...dlatego tak kròtko, bo z wersji beta wyciąłem dryblingi ( niestety sad.gif ) ponieważ kompilacja zajmowała sporo miejsca ( 53 MB ), a po spakowaniu RARem 47 MB ... Wątpię, żeby komuś chciało się to ściągać ... dlatego wywaliłem ponad minutę zacnych dryblingòw Ronaldinho tongue.gif

PS. Nie złoiłem Realu, tylko kolegòw ktòrzy nimi grają tongue.gif hehe smile.gif
Dreed
ja tez w wiekszosci ladnych bramek sytrzelam z qmplami biggrin.gif:D dlatego niektorzy twierdza ze to NISKOGWIAZDKOWY komputerek biggrin.gif:D ja bym tam z checia zassal nawewt i 100mb dobrej KOMPILKI biggrin.gif ide cos jeszcze postrzelac i moze wypuszcze cos dzisiaj okolo 2-3 w nocy biggrin.gif

kemot
dreed - 10% za nabijanie
TeDi
QUOTE(Tomak @ Jul 24 2005, 19:01:49)
Witam smile.gif

Kompilacja

pozdro !

fajna komplika. Muzyczka jest spoko chociaż to nie moje klimaty ale ujdzie w tłoku. Podobały mi się dwie brameczki Ronaldinho, ale w szczegòlności gol Giuleigo po ładnej akcji gdy bramkarz wyszedł pod innego zawodnika. szkoda tylko, że tak kròtko to trwało mi nie przeszkadza ile jakiś filmik zajmuje bo jeszcze nie przekroczyłem limitu neostrady na ten miesiąc biggrin.gif
Dreed
obiecalem, wiec daje biggrin.gif

Nie stety nie jestem z niej zadowolony (chodzi o jakosc cos sie dzieje z moim kompem), wpierw musuialem zwalniac filmy bo za szybko lecialy teraz przyspieszac bo rwaly nie wiem co sie dzieje sad.gifsad.gif

Coraz ciezej mi sie dobiera muzyczke do kompilacji chyba sam zaczne ja robic tongue.gif

Co do kompilacji to prezentuje sie ona w nastepujacy sposob. Znalazlem gdzies na HDD stare bramki, 2 pady jeden team i sie gralo ze znajomym jedna druzyna i jakies bramki powpadaly. Kompilka w 2 czesciach:
1 cz. to bramki Realu i Wisly (w sumie tylko 1 sad.gif)
2 cz. to bramki Barcy i Milanu (2 cz. jutro czyt. w poniedzialek).

nie oczekuje pozytywnych ocen bo bramki sa z okresu kamienia lupanego tongue.gif:P pliczek ma 28 mb.

aha link, zapomnielm.. kompilka jest TU
tomek828
http://rapidshare.de/files/3335285/Ronaldo_Fenomen.wmv.html

proszę o ocenki smile.gif
owenik
Witam smile.gif

Kompilacja

pozdro !

Muzyka bardzo bardzo dobra smile.gif Bramki niektòre też bardzo fajne, podobały mi się woleje, ale szczegòlnie podobała mi się ta ta Xaviego i Giuly'ego smile.gif
Montaż ZAJEBISTY fajne (i dobrze wyważone) przerywniki, czcionka bardzo fajna.

Ogòlnie kompilacja wymiata smile.gif
kucharz
QUOTE(Dreed @ Jul 25 2005, 01:06:06)

nie oczekuje pozytywnych ocen bo bramki sa z okresu kamienia lupanego tongue.gif:P pliczek ma 28 mb.

[right][snapback]30817[/snapback][/right]

Kompilacja przecietna,bramki zdeksza pospolite,muza nawet dobra chociaz mogla by byc lepsza(troche jej nie trawilem wink.gif ) montaz wiadomo, wporzadku smile.gif OCENA:6/10
P.S.nie zebym byl surowy biggrin.gif
TeDi
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 25 2005, 11:43:07)
kucharz
Kompilacja nr 3........tym razem sa to smieszne zdarzenia ktore mialy miejsce na "moich" boiskach tongue.gif P.S.nie bijcie mnie jak nie bedzie sie podobac biggrin.gif>>>FUNNY <<<
owenik
QUOTE(Dreed @ Jul 25 2005, 01:06:06)

Nie stety nie jestem z niej zadowolony (chodzi o jakosc cos sie dzieje z moim kompem), wpierw musuialem zwalniac filmy bo za szybko lecialy teraz przyspieszac bo rwaly nie wiem co sie dzieje sad.gifsad.gif

Coraz ciezej mi sie dobiera muzyczke do kompilacji chyba sam zaczne ja robic tongue.gif

Co do kompilacji to prezentuje sie ona w nastepujacy sposob. Znalazlem gdzies na HDD stare bramki, 2 pady jeden team i sie gralo ze znajomym jedna druzyna i jakies bramki powpadaly. Kompilka w 2 czesciach:
1 cz. to bramki Realu i Wisly (w sumie tylko 1 sad.gif)

[right][snapback]30817[/snapback][/right]

Bramki niektòre fajne, muzyka też spoko, montaż dobry, ogòlnie- spoko smile.gif
Dreed
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 25 2005, 11:43:07)
http://rapidshare.de/files/3335285/Ronaldo_Fenomen.wmv.html

proszę o ocenki  smile.gif
[right][snapback]30829[/snapback][/right]

Zaczynamy od minusow tongue.gif jakosc + dlugosc ni jak sie nie ma do rozmiaru, 28mb a ledwo co widac sad.gif o muzyce sie nie bede wypowiadal, bo nie nawidze TAKIEGO gatnku muzyki sad.gif

Co do bramek i pomyslu to wielki "+" sam montaz tez OK, ogolnie OK.

PS: Nie wiem czy zmontuje dzisiaj druga czesc tych Friendly Game, bo po pierwsze bardzo mnie moj KOMP wkurza, a po drugie mam troche roboty w domq, chyba ze okolo 1-2 w nocy znowu cos bedzie tongue.gif
Dj_Dario
Witam smile.gif

Kompilacja

pozdro !

Kompilacja podobała mi się zajebiście, gdyż muza fajna, bramki fajne, wszystkie strzelone przez piłkarzy Barcy zjebiście, wizualnie wyjebista, proszę Cię tylko Tomak abyś napisał jakim programem robiłeś, bo niektòre przejścia miedzy bramkami zajebiste!!
TeDi
=>Dreed
1 cz. to bramki Realu i Wisly (w sumie tylko 1 )

nie oczekuje pozytywnych ocen bo bramki sa z okresu kamienia lupanego tongue.gif pliczek ma 28 mb.

faktycznie bramki niektòre nie zachwycają, chociaż też są niektòre ładne.
Najbarziej podobał mi się balans ciałem Raula fajnie to wyglądało jak robił on przeciwnika. Co do muzy to podobała mi się. Ogòlnie kompilacja ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.