Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Dreed
nawiazujac do kwesti dlaczego TAXI a nie Fraps, moim zdaniem FRAPS !! dlaczego, bo ja uzywam frapsa do kazdej gierki i nagrywam dlugie i krutkie filmiki, nagrywalem cale mecze nawet po 5 min polowa z pelnym dziwiekiem to bylo kolo 66mb, wiec nie tak duzo !!
Hawok
masz moze jakis meczyk biggrin.gif ? taki z emocjami
amar
Cytat
Jaaca sam jestes bzdura z tą kombinacja klawiszy.Niby skad te niusy co ?
Przeczytaj se to co ja napisalem poprzednio i to co bylo napisane w tym linku co podales. Oprocz neta poczytaj pare gazet i wtedy cos napisz (byle mądrego) ok  :?: Wszystko  bylo opisane w ktoryms z poprzednich numerow PSX Extreme.

Hehe ziomus... Ok, lekka konsternacja... otoz jestem z issonline i pisze do neoplus.
Powolywanie sie na gazety to jedno, ale w internecie siedzi duzo wiecej hardkorowcow, ktorzy na forach internetowych rozpykuja kazdy trik, ruch i zagranie - mam tu na mysli Evo-Web, na ktorym sie udzielam.
Tak sie sklada, ze na owym forum to ja pierwszy odkrylem strzal La Bona i wykonuja sie go sekwencja ruchow - a wiec? A WIEC?
A wiec sekwencja klawiszy.
CO do gazet... predzej znajdziesz odpowiedz w internecie niz w gazecie, a na zrodlo jakim jest PSX Extreme (ktore kopiuje materialy na poradniki z internetu) mozesz sobie hm... przyprawic mielone.
pozdro,
no offence ziom smile.gif
Tomak
Dobra dobra sory panowie ale przyznaje ze sie zdeka wkurzyłem :x :evil:
JAACA--> Pomyliłeś sie nie gram od trzeciej częsci PES , zaczelem duzo wczesniej juz na PSX`a w ISS 2. Wydaje mi się ze troche juz gram i mam pewne doswiadczenie.
Amar--> Z tymi mielonymi to moge spròbować he he :wink:
Dj_Dario
UWAGA UWAGA !!! MOJA PIERWSZA BRAMKA!!!

Nie jest zajebista, ale pierwsza, będą lepsze biggrin.gif OBIECUJ
Dreed
Cytat
masz moze jakis meczyk biggrin.gif ? taki z emocjami

nie no stary to tak sie nie da czasami meczyk jest z emocjami a czasami to mlucka, w sumie nie mam na razie miejsca na hdd, zreszta powiedz mi kto by zassysal okolo 100mb filmiku tylko po to aby sobie poogladac mecz, jak sobie sam moze zagrac meczyk smile.gif)
StraY
eeeeeeee.... amar...... o PSX Extreme to nie mòw tak wink.gif jak ich czytałem(z 2 lata temu) to co miesiąc czekałem na prenumerate mojego boga tongue.gif (co z tego, ze nigdy nie była przed kioskami, ale chuj tongue.gif)burzysz mi system wartości, a to nie ładnie laugh.gif :wink:
JAACA
Tomak zwracam honor w takim razie, ze sie tak wyraze:P Ale potwierdzily sie moje slowa co do la bony. Jest to zagranie zamierzone;)
LeMie
Tak czytalem sobie te wasze posty na temat "krzyżaka" no i pomyslalem ze spròbuje zrobić Krzyżaka...no i wloczylem trening wziolec KLasyczną Argetyne no i MAradona robo to 10/10 za kazdym razem wychodzi smile.gif wiec włoczylem mecz no i spròbowalem smile.gif popatrzcie sami smile.gif
http://www.djlemie.rydultowy.com/krzyzak_by_LeMie.avi
amar
Cytat
eeeeeeee.... amar...... o PSX Extreme to nie mòw tak wink.gif jak ich czytałem(z 2 lata temu) to co miesiąc czekałem na prenumerate mojego boga tongue.gif (co z tego, ze nigdy nie była przed kioskami, ale chuj tongue.gif)burzysz mi system wartości, a to nie ładnie  :lol:  :wink:

Haha, na luzie ziom. Ja z gazety wiem, ze shiva to nie mistrz i fanatyk WE/PES, wiec nie jest dla mnie jakims tam autorytetem jesli chodzi o poradniki, czy sluchanie sie jego racji na temat serii.
:roll:
Dj_Dario
Krzyżak LeMie zajebisty!!! Trochę sztuka, ja muszę potrenowac, moze uda mi się strzelić też taką bramkę biggrin.gif pozdrawiam
Jocker
No Tomak bramy ZAJEFAJNISTE :!: :!:
kazikcky
Oto 4 moje bramki (sin moze nadadza sie do kompilacji).
Linki:
http://tomar.elblag.pl/forumio/Wisgerhof.avi

http://tomar.elblag.pl/forumio/Finney.avi

http://tomar.elblag.pl/forumio/Figo.avi

http://tomar.elblag.pl/forumio/Edit%20Player.avi

Zycze milego ogladania :wink: ...
Dj_Dario
TOMAK- brameczki zajefajne, Kazikcky Twoje też wypaśne biggrin.gif WIęcej więcej bramek aż miło oglądać i znòw chce się grać biggrin.gif
Tomak
Cytat
TOMAK- brameczki zajefajne WIęcej więcej bramek aż miło oglądać i znòw chce się grać biggrin.gif

Dzieki Dj_Dario , co do tego ze znow chce sie grac to odczuwam to samo biggrin.gif
kazikcky
wielkie dzieki :wink: Sprobuje ustrzelic o wiele wiecej pieknych goli .Zabieram sie do pracy od razu biggrin.gif ...
Rymek
http://www.tkk.pl/~rymek/PES%204/Jasna%20Gora.avi

9,3 MB

Bronilem się jak mogłem. Że też pomysleć, że komputerowi [ 5 * ] tak ciężko szło. (=
W-g mnie to obrona Jasnej Gòry, co o tym sądzicie ? smile.gif
Tomak
Rymek , u mnie kurcze nie chce odtworzyc twojego filmiku , wyskakuje cos takiego : generator klas ClassFactory nie moze dostarczyc żądanej klasy . ZOnk sad.gif
Hawok
heh dopiero za 3 razem trafili z dobitki biggrin.gif
Dreed
Ktos na forum mowil o caly meczyku z jakimis tam emocjiami biggrin.gif wiec postaralem sie o takowy mecyzk miedzy Interem a Juventusem, mam nadzieje ze za jakas gosdzinke wszystko mi sie porobi co ma sie porobic i bedziecie mogli zassac meczyk razem z nowymi bramkami, dodaje ze meczyk mi sie leko podzielil a 2 nie rowne czesci smile.gif) ale najwazniejsze jest w pierwszej czesci smile.gif)
Hawok
no to ja byłem juz sie niemoge doczekac biggrin.gif

PS. Moze sie dziwicie czemu zalozylem temat a niema moim bramek wiec odpowiem ze robie kompilacje smile.gif na piatke z + biggrin.gif wiec warto poczekac :wink:
Dreed
ja tez bymmoze sie czyms takim pobawil ale zielono mi jak o tym mysle sad.gifsad.gif

EDIT: juz 50% konwersji smile.gif)
Tomak
Hawok , a robisz kompilacje z całych zgromadzonych tu bramek , czy masz coś swojego :?: widze ze jakis sooprajz sie szykuje biggrin.gif
Hawok
Cytat
Hawok , a robisz kompilacje z całych zgromadzonych tu bramek , czy masz coś swojego :?: widze ze jakis sooprajz sie szykuje  :D

Tajemnica panstwowa laugh.gif A tak serio to z niektorych zgromadzonyc tu i bedzie jeszcze cos zajebsitego ale to juz tajemnica biggrin.gif
Dreed
No to OK lecim z tym koksem biggrin.gif

nowe brameczki znajdziecie TUTAJ

Natomiast pliki z meczu znajduja sie tutaj:
1 i 2.

Milego zassysania i jeszcze wiecej z przyjemnosciz ogladania biggrin.gif

PS: w sumie pryszedl mi do glowy pewien pomysl. Minowicie zapewne znajdzie sie ktos kto lubi tego typu robote i zna sie na rzeczy smile.gif) chodzi mi o to aby przez jakis okres czasu zebral z TEGO forum najlepsze bramki i zrobil piekny zbior bramek polaczonych ze saba w jedna calosc a na koncu tak jakby ladne credyty z wykonawcami tego owego filmiku jak i z ksywkami uzytkownikow ktorych bramki sie znalazly w nim. Co wy na to ??
W sumie w takiej zabawie jest jedne warunek, bramka nagrana bez dzwieku, jezeli PAN ktory bedzie na dtym pracowal zazyczy sobie jeszcze czegos mam nadzieje ze nie bedzie problemu i kazdy bedzie mogl spelnic jego prosbe smile.gif
Hawok
Cytat

1   i   2.

linki z meczu niedziałają

ja wlasnie robie taka kompilacje biggrin.gif dreed laugh.gif
Tomak
Dreed---> ZAJEBISTY pomysł :!: :!: Jestem w 1000000% na tak :wink:
Hawok---> moze wstrzymaj sie jeszcze z tym co :?: Poczekamy aż zbierze się dużo wypaśnych bramek i wtedy... Trza sie brac do roboty z bramkami smile.gif

PS. Ja na montowaniu sie nie znam, ale postaram sie dać jak najwięcej bramek. To tyle narazie . 8)
Hawok
ja dobra tylko zeby potem niebylo ze ktos inny zrobi kompilacje :twisted:
kazikcky
Mi tez sie podoba ten pomysl dlatego nie bede gadal tylko strzelal :wink:
Rymek
Cytat
Rymek , u mnie kurcze nie chce odtworzyc twojego filmiku , wyskakuje cos takiego : generator klas  ClassFactory nie moze dostarczyc żądanej klasy . ZOnk  :(

Skompresowalem z opcja 'divX' , upewnij sie czy wszystko ok z Twoimi divX'ami. Hawokowi jakos poszlo (=

Cytat
heh dopiero za 3 razem trafili z dobitki biggrin.gif

No zemna latwo nie jest, uparty zemnie typ - jak sie bronie to jak najdluzej smile.gif

===

Tutaj Davids mogl ladna bramke pyknac, ale zabraklo szczescia

Kliknij aby pobrać.

Tomak uzylem innej kompresji, zobacz czy Ci pojdzie.
Dj_Dario
Coraz bardziej mi się podoba ten TEMAT, tyle zajebistych postòw i tematòw. Jestem napewno za stworzeniem kompilacji!!! powodzenia, strzelajcie jak najładniejsze BRAMECZKI
Tomak
Cytat
Tomak uzylem innej kompresji, zobacz czy Ci pojdzie.

Dzięki Rymek , teraz wszystko wporzo.

Zaraz wrzuce kilka ciekawych sytuacji smile.gif LOL , Jasna Gòra też działa biggrin.gif
Dobre to było laugh.gif

EDIT: Kurde shit madafaka :!: :evil: Sorki , ale nic nie wrzuce bo bramki mi sie zle zgraly , jakość jest delikatnie mòwiąc...hm...fatalna..
Nagrywalem Taksi, ale przerzucam sie znowu na frapsa :wink:
Dreed
Cytat
Cytat

1   i   2.

linki z meczu niedziałają

ja wlasnie robie taka kompilacje biggrin.gif dreed laugh.gif

juz dzialaja za szybko to dodalem zanim jeszcze na serwer sie wrzucilo sad.gifsad.gif
a w drugim linku jest blad ma byc T A K !!!!!.
kazikcky
Witam panowie :!: Mam tu dla was prawdziwą bombę ! Check this out :

http://tomar.elblag.pl/forumio/FK_Conti.avi
Hawok
Dreed na ilu gwiazdkach wymiatasz w PeS biggrin.gif ?
Tomak
Heh, a Ty Hawok :?: Bo ja ròżnie, ML na 3* (gdy skończe sezon przerzucam sie na 6*) a w Friendly na 6* z dużym powodzeniem :wink:
Dreed
a czemu pytasz ?? 8) bo ja ustawielm kiedys ML na 3 i tak jest nie zmienne to tak zostalo, a gram w zlaeznosci od nastroju inne tryby gry, meczyk nagralem na 5*.
kazikcky
Cytat
Bo ja ròżnie, ML na 3* (gdy skończe sezon przerzucam sie na 6*) a w Friendly na 6* z dużym powodzeniem  :wink:

To zupełnie tak jak ja smile.gif Ktos sciagal moja najnowsza brameczke ??
Hawok
ja gram na 4* wszystkie tryby
Jocker
Kazikcky brama WYJEBANA w kosmos :!: Niezle ci sie hukneło :!: biggrin.gif
Dreed
No dobra Hawok zassysales meczyk albo bramki ??
Hawok
tak zasysłem macz biggrin.gif tylko ze neidziala mecz2 tongue.gif
Dreed
ee no link jest OK sprawdzalem nie dawno !!
nuhi
Mam trochę bramek, tylko nie mam serwera aby je wrzucić... :/
Jocker
U mnie dziala :!:
Hawok
wiecie moze jak sie nauczyc grac w PES biggrin.gif ? bo ja na 4 gwiazdce ino 0:0 biggrin.gif i caly czas sie bronie czasami walne bombe na brame ale nic z tego laugh.gif
Dreed
Czyzby takie spostrzezenia Ci sie wysunely na mysl po obejzeniu mojego meczyka, czy tak sam z siebie ??? bo powiem Ci szczerze ze jestesm Ciekawy jak sie wam podoba meczyk z brameczki stzrelone w nim ??
ZeuS22
Kompilacje moge z powodzeniem zrobić nic nie bedzie stało na przeszkodzie smile.gif Co prawda nie chce mi sie wrzucać na serwer moich bramek ale jak coś to dajcie znać na gg i sie ugadamy. Troche robiłem kompilacji więc ... smile.gif Walcie do mnie z bramkami a filmik gwarantowany smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.