No więc zgodnie z tym co wczesniej obiecałem,zaraz zamieszcze te moje replay-e,tylko ze miałem małe problemy z umieszczeniema plikow na serwerze więc jestem zmuszony zmienic troche moje plany.
Replay-e zamiescze tak troche na raty
www.edysk.pl
Klikamy Logowanie.Następnie (po lewej stronie) w logowanie edysku wpisujemy nick :::: Dieginho
hasło:::: fcbarca
Po zalogowaniu Powinien ukazac sie wam moj skromny dysk, na ktorym będziecie widzieli pliki avi,a jezeli ich niebędziecie widziec,nalezy kliknąc w zakładne "moj dysk" pliki będą w ruznych nazwach np(rivaldo) zaznaczamy dany plik i klikamy w zakładke "sciągnij"

ktora widnieje w gornej częsci strony
w sumie mam tego ponad 70 mega więc będe codzinnie dodawał inne
a juz za chwilke bedzie mozna pobierac pierwszą porcje filmikow :] w sumie to juz mozna pobierac
Wiem ze to beznadziejny sposob ale zmusiła mnie do tego sytuacja i nic juz nieporadze.Do dyspozycji mam tylko 20 mega więc innej opcji niema
Jest tam limit transferu więc sciąganie będzie ograniczanie co czasami doprowadza do szału :/ postaram sie zmontowac cos innego na dniach
Udało mi się wykonac cos w stulu Flip Flap ,zwod ktory robi między innymi ronaldinho i c.ronaldo
http://ronaldo7.footballclips.net/Cristian...fs/44385779.gif