Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
tomek828
QUOTE(bartosz05 @ Sep 20 2005, 16:03:43)
A to moja braka warto zobaczyć naprawde smile.gif
http://rapidshare.de/files/5320396/Zajebisty_goll.avi.html
[right][snapback]36040[/snapback][/right]

gol średni a co do kompresowania plikòw to chyba nie umiesz tego robic blink.gif filmik trwa 3s a waży 13mb katastrofa mad.gif
wojczech7
Siema, czas na moja kompilacje Campione in PES Z gòry przepraszam za te paski u gòry, ale jak ją robiłem to jeszcze nie wiedziałem jak się go wyłącza. komentujcie biggrin.gif
lukasso
QUOTE(wojczech7 @ Sep 25 2005, 12:37:42)
Siema, czas na moja kompilacje Campione in PES Z gòry przepraszam za te paski u gòry, ale jak ją robiłem to jeszcze nie wiedziałem jak się go wyłącza. komentujcie biggrin.gif
[right][snapback]36755[/snapback][/right]

muzyka fajna
bramki nie ktore ładne
większość nie powala na kolana
fajna przewrotka w treningu cool.gif
czarny pasek u dołu ekranu usuwamy F1
a co do montażu to jedyny fatalny błą zrobiłeś taki ze polowa akcji sie nie skonczyla juz druga sie zaczynala,troche nie teges
ale pomysł jak najbardziej na tak
to tyle
jastrzab
.
Yearman
QUOTE(wojczech7 @ Sep 25 2005, 12:37:42)
Siema, czas na moja kompilacje . komentujcie biggrin.gif
[right][snapback]36755[/snapback][/right]

Bardzo fajna kompilacja.Mam pytanie bo gram od niedawna,.Jak mozna wykonac tego typu rzuty wolne jak w filmiku.Jakie klawisze-jaka kombinacja-czy mozesz to opisac(klawa czy pad).
wojczech7
Ja gram na padzie i jesli chodzi ci o wolnego z wysunięciem to musisz nacisnąć select, a następnie R3 (prawy analog). Wtedy ten co stoi przy pilce wysuwa ją, a ten drugi uderza (jesli nacisniesz strzal - [] oczywiscie) pozdro
skyliner
ronaldo smile.gif
pes5 mnie totalnie pochlanal smile.gif olac studia smile.gif
lukasso
QUOTE(skyliner @ Sep 27 2005, 21:08:10)
ronaldo smile.gif
pes5 mnie totalnie pochlanal smile.gif olac studia smile.gif
[right][snapback]37238[/snapback][/right]

ładny gol
baski18
Po co mu mecicie w glowie ?? ... w Pes4 trzeba bylo analogiem zrobic w rzucie wolnym teraz juz nie ... teraz wystarcy nadusic (q + podanie) na klawie

Pozdro
ali
tak sciągam wasze bramy od jakiegoś czasu i muse przyznać ( nie zebym był chwalipiętą czy coś ) ze strzelam duużo ładniejsze gole tylko niektòre bramki były ładne a niektòre normalne przynajmiej dla mnie chetnie bym sie pochwalił moimi bramkami ale niestety ( dla mnie stety tongue.gif ) mam Pesa na PS2 i tylko na tej platformie gram pzdr.
dzenda_dzenda
QUOTE(ali @ Oct 2 2005, 15:42:20)
tak sciągam wasze bramy od jakiegoś czasu  i muse przyznać ( nie zebym był chwalipiętą czy coś ) ze strzelam duużo ładniejsze gole tylko niektòre bramki były ładne a niektòre normalne przynajmiej dla mnie chetnie bym sie pochwalił moimi bramkami ale niestety ( dla mnie stety  tongue.gif ) mam Pesa na PS2 i tylko na tej platformie gram pzdr.
[right][snapback]37797[/snapback][/right]

nom, skończyłeś sie chwalić to przejdź do konkretòw, zamieść to uwierze:] A i looknij wstecz w tym temacie bo tam są perełki:-) No i do kompilek ofkoz.
ali
QUOTE(dzenda_dzenda @ Oct 2 2005, 15:09:25)
nom, skończyłeś sie chwalić to przejdź do konkretòw, zamieść to uwierze:] A i looknij wstecz w tym temacie bo tam są perełki:-) No i do kompilek ofkoz.
[right][snapback]37801[/snapback][/right]

nie chwaliłem sie tylko mòwiłem co mysle wiem ze niektòre są piekne ale mało ich i jak mam zamiescic swoje bramki skoro gram na PS2 blink.gif pozatym brmki na odległosc dla mnie sie nie liczą ładniejsze sa te techniczne ale niektòre z daleka tez sa ładne cool.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(ali @ Oct 2 2005, 16:16:11)
nie chwaliłem sie tylko mòwiłem co mysle wiem ze niektòre są piekne ale mało ich i jak mam zamiescic swoje bramki skoro gram na PS2  blink.gif  pozatym brmki na odległosc dla mnie sie nie liczą ładniejsze sa te techniczne ale niektòre z daleka tez sa ładne  cool.gif
[right][snapback]37803[/snapback][/right]

nagraj na VHS'a i wyślij tongue.gif . Nie no możesz jebnąć cyfròwke na statyw i nagrywać filmiki...Jezu jużsobie ich jakość wyobrażam laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mientkivv
rany ladniejsze bramki strzela mad.gif to fantastycznie zglos sie do dzieciakow z klasa
redrum87
A oto moja brameczka, z wolnego smile.gif
http://rapidshare.de/files/5836085/Beckham.avi.html

Pozdrawiam
tomek828
QUOTE(redrum87 @ Oct 3 2005, 20:16:57)
A oto moja brameczka, z wolnego  smile.gif

Pozdrawiam
[right][snapback]37948[/snapback][/right]

Gol ładny smile.gif i mało wazy 1.33mb smile.gif brawo wink.gif
lukasso
QUOTE(redrum87 @ Oct 3 2005, 19:16:57)
A oto moja brameczka, z wolnego  smile.gif

Pozdrawiam
[right][snapback]37948[/snapback][/right]

slaby gol
nie jest brzydki ale tez nie najldaniejszy
pepe
Sorka że piszetutaj, ale nie chciało mi sie zakładać nowego tematu, a na waszych kompilkach widziałem ża gracie Juventusem, Barceloną... jak to zrobić??? A może jest jakiś patch???

PS: CHODZI OCZYWIŚCIE O PES'a 5;)

Z gòry dzięki z odpowiedzi/rady....
redrum87
I kolejna brameczka smile.gif
http://rapidshare.de/files/5841641/Zidane_1.avi.html

Miłego oglądania
Cziter
http://rapidshare.de/files/5842657/sk_adak.avi.html <<moje około 60 bramek= 26.8 mb ENJOY , jakies 90% bramek zdobyta na double speed, najciekawsze są bramki ETO oraz LAMPARDA ale reszta tez spoko , szkoda ze lepsze bramki zle skompresowalem przez co niedzialają i niemam jak ich pokazac ale ten filmik i tak jest przyjemny
lukasso
QUOTE(pepe @ Oct 3 2005, 20:26:27)
Sorka że piszetutaj, ale nie chciało mi sie zakładać nowego tematu, a na waszych kompilkach widziałem ża gracie Juventusem, Barceloną... jak to zrobić??? A może jest jakiś patch???
PS: CHODZI OCZYWIŚCIE O PES'a 5;)
Z gòry dzięki z odpowiedzi/rady....
[right][snapback]37967[/snapback][/right]

http://nounours95.free.fr/WECN%20PE...0Plus.part1.rar
http://nounours95.free.fr/WECN%20PE...0Plus.part2.rar
a tu masz do poczytania:
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=126751
QUOTE(redrum87 @ Oct 3 2005, 21:37:56)
I kolejna brameczka smile.gif
http://rapidshare.de/files/5841641/Zidane_1.avi.html
gol ladny tylko szkoda ze na poziomie 1,2*
boze przeciez sie nie oplaca nawet czegos takiego zamieszczac blink.gif
Miłego oglądania
[right][snapback]37979[/snapback][/right]

Yearman
QUOTE(Cziter @ Oct 3 2005, 22:07:29)
http://rapidshare.de/files/5842657/sk_adak.avi.html  <<moje około 60 bramek= 26.8 mb ENJOY ,[right][snapback]37988[/snapback][/right]

Bardzo fajne brameczki-duzo sie dzieje, szybkie tempo....Widze ze kolega delektuje sie strzalami z daleka:)
redrum87
Bardzo przepraszam, ale ten temat chyba brzmi "Najładniejsze" a nie "Na 6. gwiazdce"
więc nie wiem dlaczego sie czepiasz, strzeliłem kiedyś takiego gola, ktòry jest ładny więc zamieściłem, ale jak chcesz to teraz moge dawać tylko te z 6. gwiazdki żeby Cie nie urażać...
Cziter
czesto strzelam z daleka bo gram taktyką: "masz sytuacje i kawalek przestrzeni to strzelaj!! " co jest fajen jesli gra sie totalnie 4fun, a jesli chodzi o strzaly z daleka to niewiem dlaczego ale duzo latwiej sie je wykonuje na double speed (wyczucie jakies lepsze jest czy cos)
lukasso
QUOTE(redrum87 @ Oct 4 2005, 16:07:43)
Bardzo przepraszam, ale ten temat chyba brzmi "Najładniejsze" a nie "Na 6. gwiazdce"
więc nie wiem dlaczego sie czepiasz, strzeliłem kiedyś takiego gola, ktòry jest ładny więc zamieściłem, ale jak chcesz to teraz moge dawać tylko te z 6. gwiazdki żeby Cie nie urażać...
[right][snapback]38044[/snapback][/right]

wcale sie nie czepiam ale to tak samo jakby twoja druzyna podwòrkowa grała przeciwko FC Barcelona..totalny bezsens
o to mi chodzi,a jesli sprawia ci przyjemnosc strzelanie goli na 1* to prosze bardzo nie mam nic przeciwko
rafios
zdarzylo wam sie kiedys w pes 4 zeby bramkarz dostal czerwona kartke podczas interwencji w polu karnym ? mnie wczoraj. mianowicie: robilem symulacje meczu Anglia : Polska biggrin.gif i prostopadle podanie w pole karne, a jak to czesto w pes 4 bywa, obronca sprzatnal bramkarzowi pilke sprzed nosa. Bramkarz oczywiscie juz byl w trakcie "slizgania sie" po murawie i moj zawodnik w niego wbiegl i sie wywrocil. Nie zdazylem zrobic replay, bo nie mialem wlaczonego frapsa, a zaluje sad.gif i wtedy gwizdek ja sie ciesze ze karny, a tu filmik jak bramkarz sie dziwi ze sedzie podchodzi i pokazuje mu czerwona kartke ph34r.gif samego mnie zamurowalo. nie wiedzialem ze to jest mozliwe w pes 4, a jednak. gram w ta gre od baaaardzo dawna, a ona mnie wciaz zaskakuje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif smile.gif
pepe
Wiem, że robie w tym momencie reklamę, ale chciałbym pokazać swoje bramki i screeny dlatego podaje tu linka do mojej strony: www.pes.republika.pl biggrin.gif

PS: nie wszystko jest już wrzucone na serwer ale za jakieś 2 dni bedą już wszystkie moje kompilacje, screeny itp. Będę jąaktualizował więc odwiedzajcie ją często tongue.gif
aha... teraz są 3 bramki i pare kompilacji z PESA 4.
Oskarek_89
ELo to ja Oskarek_89 moze ktos ze mna gral postanowilem ze zrobie swoj filmik o swoich bramkach biggrin.gif jest tu kilka ladnych bramek a na koniec dalem kilka wkretek z roznych kilka samobujòw i na samym koncu ''Chelsea-LOT nad bramka ''sami zobaczcie biggrin.gif Super filmik z bramkami biggrin.gif
daniel1990
Zrobiłem zarąbistą kompilke z golami z pes4 niedługo wrzuce bo mam na drugim kompie wg. mnie najlepsza z moich jakich zrobiłem biggrin.gif Za 2 dni powinienem wrzucić
lukasso
QUOTE(Oskarek_89 @ Oct 15 2005, 17:38:16)
ELo to ja Oskarek_89
Obe(R)schlesien
Siema.Jestem nowy,macie tu ciekawy strzał Alvaro Recoby(ZOBACZCIE TO!) i komentujcie biggrin.gif >>> http://dl4.rapidshare.de/files/6396210/90272085/RECOBA.avi <<< Plik zmodernizowany do 3MB biggrin.gif Gram oczywiście na 6 gwiazdkach tongue.gif
lukasso
QUOTE(Obe®schlesien @ Oct 16 2005, 17:17:01)
Siema.Jestem nowy,macie tu ciekawy strzał Alvaro Recoby(ZOBACZCIE TO!) i komentujcie  biggrin.gif  >>> http://dl7.rapidshare.de/files/6360286/86564678/Recoba.rar <<<
[right][snapback]39407[/snapback][/right]

chyba cie pokiełbasiło ze bede sciagał strzał recoby ktòy waży 36mb
człowieku wiesz co to kompresja
sciagnij virtualdub i zmienjsz łaskawie wage pliku
pa
Obe(R)schlesien
Bramka Recoby została zmodernizowana do 3MB cool.gif Teraz ściągajcie i oceniajcie tongue.gif http://dl4.rapidshare.de/files/6396210/90272085/RECOBA.avi
lukasso
QUOTE(Obe&reg;schlesien @ Oct 17 2005, 20:33:09)
Bramka Recoby została zmodernizowana do 3MB
RUCH CHORZÓW
Obowiązującym na forum językiem, jest język polski.

P.S. Na pocieszenie dodam, że moderator jest z Sosnowca ;-)
Viperdiesel
Jakoś się nie mogłem zebrać by zrobić kompilkę, a może mi się nie chciało tongue.gif te bramki ktòre wam udostępniam lężą już na moim dysku od dobrego miecha smile.gif
Click Cisse
Click Carlos
Click Cisse2
Click Robinho
Click Torres hmm fajna asysta laugh.gif
Cisse rulez!! biggrin.gif
Viperdiesel
No i proszę bardzo, udało mi się zrobić kompilkę, na szybko bo na szybko(robiłem ją ok 25 min.), ale jest smile.gif a oto ona biggrin.gif http://rapidshare.de/files/6693293/Compila...diesel.wmv.html
waga: 29,3 mb
czas: 5:49
codek: wmv
Moim zdaniem, bardzo dobra muza, compilka zawiera w sobie tylko bramki, chciałem się głòwnie nad tym skupić ;]
Sorki, że napisałem posty jeden pod drugim, ale chcę się dowiedzieć czy komuś się spodoba, bo od mojego ostatniego postu nie ma w tym temacie żadnej wypowiedzi... huh.gif proszę o komenty biggrin.gif
lukasso
QUOTE(Viperdiesel @ Oct 24 2005, 13:51:58)
No i proszę bardzo, udało mi się zrobić kompilkę, na szybko bo na szybko(robiłem ją ok 25 min.), ale jest smile.gif a oto ona
Viperdiesel
smile.gif Montaż dlatego bez rewelacji, bo robiłem ta kompilę jak już pisałem ok 25 min. więc nie ma się co dziwić. A zrobiłem ją tylko dlatego bo znalazłem akurat chwilkę wolnego czasu. Ale i tak dzięki za oceny. A bramki Cisse Ci się nie podobały?? tongue.gif
Gienia
Fajna kompilacja. Ładne niektòre bramy, szczegòlnie ta bomba Cisse:D ale mam takie pytanie. Czy ktos kiedyś walnął gole piętką, bo ja dzisiaj Giulym strzeliłem, podał mu Deco a on tyłem do bramki stał i piętką walnął, ale wcisnęłem "S", a nie "D" więc miał zamiar podawać i podał w bramkębiggrin.gif

No ale ta moja to samym srodkiem pięty. Po tym golu, na treningu siedziałem z 2 godziny i pròbowałem gola strzelić, bo nagrywałem... ale cholera nie mogłem trafić, raz w słupek, raz mi przeszkodził Eto'o, bo musiał ją dotknąć, a tak by wpadła. Ale dziwi mnie jedno, ściągnąłem tą kompile, a teraz drugi raz nie moge i żadnego tego twojego pliku. Mam coś z Rapidshare?

Nierozumiem czemu tyle osòb gra na doublee speed, ja gram na 4* i na normal speed. Może 3 razy grałem na doublee speedzie i na 2* przegrywałem tongue.gif. Proszę o odpowiedź.
Viperdiesel
QUOTE(adam_gienia @ Oct 24 2005, 15:27:46)
Fajna kompilacja. Ładne niektòre bramy, szczegòlnie ta bomba Cisse:D ale mam takie pytanie. Czy ktos kiedyś walnął gole piętką, bo ja dzisiaj Giulym strzeliłem, podał mu Deco a on tyłem do bramki stał i piętką walnął, ale wcisnęłem "S", a nie "D" więc miał zamiar podawać i podał w bramkębiggrin.gif
[right][snapback]40251[/snapback][/right]

Zobacz sobie w mojej kompilce strzał robinho tylko się dobrze przyjrzyj, to był strzał bokiem pięty?!?! laugh.gif co o tym sądzicie??

No i pękła SETA
luke9
Oto moja kompilacja
Moje bramki strzelałem :
Macco:w okienko
Barota:brazylijka z głowy(taka sobie)
Minanda:z wolnego
Celini:angielka tongue.gif

tu jest link:
Kompilacja by fiurek
Robert
czy strzeliliscie kiedys gola z wlasnej polowy?
lukasso
kwadratem nie da sie
chyba ze z wrzutki np. z rzutu wolnego
dokladnie nie wiem o co ci chodzi
luke9
Mi sie raz udało cool.gif

ale to było minimalnie z przed połowy bo inaczej sie raczej nieda
hamer_sopot
QUOTE(baski18 @ Jan 18 2005, 20:28:47)
La bona czy RABONA smile.gif to juz nie wazne ... jest to niby kombinacja klawiszy ale nie do konca ... a wiec .. jetesmy pilkarzem(np. Maradona:D ) i idziemy na bramke przezucamy pilke na druga noge czyli kursorem Lewo, prawo wtedy przezuca na druga noge i zeby moc strzelic "krzyzakiem" musimy nadusic strzalke w dòl i w kierunku dlugiego slupka u mnie to zawsze wypala. wcisakmy to rownoczesnie ... no i oczywiscie strzal smile.gif
Pozdro
[right][snapback]8277[/snapback][/right]

Coś mi to nei wychodzi. Może ktos jeszcze raz wytłumaczy??
lukasso
Pilkarz musi miec zdecydowanie jedna noge gorsza niz druga czyli : np masz prawonożnego i on ma bardzo dobra prawa noge, to druga musi miec gorsza . Mowa o tym jest w Weaker foot accuracy i weaker foot frequency . Np mòj piłkarz miał WFA na 3 i WFF na 3 czyli celnosc jest zdecydowanie slabsza niz w prawej nodze i zdecydowanie rzadziej bedzie uderzal pilke. Gdy biegniesz na bramke a on ma pilke przy lewej nodze to moze sie zdarzyć ze uderzy z krzyzaka z prawej nogi  Łapiecie :?:

moze zamiast robić chlew to poszukaj w tematach do tego adekwatnych
np TRIKI PES5
NARA
Yearman
A co z tematem bramek z PES 5 ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.