Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Tomak
Hehe juz nie moge sie doczekać :twisted: Szybko szybko zamieszczaj twe dzieło 8) :!: :!:
ZeuS22
więcej szczegòłòw do kompilacji:

-pliczek bedzie zajmował ok.38mb czyli ponad 2min
-utwòr:Guano Apes - Lords of the boards
-jest to dość duży format więc prosze o zmniejszenie sobie ekranu w celu uzyskania lepszej jakości tongue.gif(juz wspominałem brak miejsca :? )

Tomak te bramki spoxik 8)
kazikcky
Cytat
Hehe juz nie moge sie doczekać  :twisted: Szybko szybko zamieszczaj twe dzieło  8)  :!:  :!:

Hehe chyba wszyscy nie moga sie doczekac :twisted: ...

Cytat
więcej szczegòłòw do kompilacji:  

-pliczek bedzie zajmował ok.38mb czyli ponad 2min  
-utwòr:Guano Apes - Lords of the boards  
-jest to dość duży format więc prosze o zmniejszenie sobie ekranu w celu uzyskania lepszej jakości (juz wspominałem brak miejsca  )

Potrafisz zaostrzyc "apetyt" :wink: Zapowiada sie bardzo dobrze biggrin.gif
ZeuS22
aha i mam prośbe z waszej strony... bądzcie wyrozumiali :wink:
Dreed
ZeuS22 nie gadaj tyle tylko wrzucaj filmik biggrin.gif
ZeuS22
No i jest !!!! Zapraszam do pobierania
Oto pierwsza kompilacja PES4 stworzona przeze mnie 8)
Oto link: http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/full1.avi biggrin.gif

Czekam na opinie :roll:

jeszcze raz sory za jakość
LeMie
kompilacja wypas !!
Muzyka tesh spox smile.gif
szkoda ze taka kròtka ale i tak masakra smile.gif
Dzieki Wielki ZeuS

ps.mozna tą kompilacje na filefrontw wrzucic biggrin.gif :twisted: :twisted:
Tomak
GRRRR a ja nie moge tego sciagnac :evil: :!: FAK :!: Wyskakuje mi
jakies lycos dupa i mnie przekierowuje na stronke ZeuSa... Shit .. Musze miec ta kompilacje wiec co mam zrobić :?:
kazikcky
Cytat
GRRRR a ja nie moge tego sciagnac  :evil:  :!:  FAK  :!: Wyskakuje mi  
jakies lycos dupa i mnie przekierowuje na stronke ZeuSa... Shit .. Musze miec ta kompilacje wiec co mam zrobić :?:

Jaaa... Mam dol;adnie taki sam problem... :evil: :evil: :evil: :evil: :cry:

PS.LeMie jak ty to sciagneles :?: :?: :?: :?: :?:
LeMie
Wiec jak was przekieruje na te stronke Zeusa to dopiszcie tylko tam na koncu na pasku full1.avi i wbijcie enter smile.gif
kemocik
A nie lepiej prawym przyciskiem myszy > zapisz element docelowy jako.. :?:
ZeuS22
Wejdzcie do Internet Explorer 6 i użyjcie dokładenie takiego linka http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/full1.avi i wtedy użyjcie :
1.prawy przyciski myszy i ... Zapisz element docelowy jako... lub użyc DAP7 laugh.gif
Tomak
Cytat
Wejdzcie do Internet Explorer 6 i użyjcie dokładenie takiego linka  http://members.lycos.co.uk/zeusowaty/full1.avi i wtedy użyjcie :
1.prawy przyciski myszy i ... Zapisz element docelowy jako... lub użyc DAP7  :lol:

DZI
kazikcky
Kompilacja =totalny wypas superowa az brakuje slow do opisu :wink:

LeMie czy nie poirytowalo Cie w napisach koncowych "LaMie" :?: laugh.gif .

Panowie co myslicie o ciagu dalszym :?: :?: :?:

My bedziemy strzelac :twisted: :twisted: :twisted: Tylko ze teraz kompilacja musi byc troszke dluzsza.Montaz znow zostawimy ZeuSowi ...Co o tym sadzicie :?: :?:

PS.Mam nadzieje ze teraz (po stworzeniu kompilacji) temat sie nie zamknie i dalej bedziemy sie miedzy soba dzielic pieknymi bramkami.
Dreed
Nie no wypasik gosicu to wykonal tylko teraz ja musze troszku popracowac aby sie jakas moja brameczka w takliej skladance znalazla, czyli czeka mnie jeszcze duzo pracy sad.gifsad.gif
kazikcky
Hehe nono Dreed chyba znasz powiedzonko "Trening czyni mistrza" biggrin.gif
A tak apropo to chyba kazdy musi trenowac aby nie bylo podobnych goli w 2 odslonie kompilacji Forumowiczow laugh.gif
gldr
sory chlopaki ze wam psuje podjarke...no ale mi sie nizbyt ta kompilacja podoba.....because....malo bramek..to raz...a dwa...malo spektakularnych bramek...no ale taki comment mysle ze jest tylko dobra mobilizacja dla was azeby hukac jescze lepsze bramki.... PZDR
Tomak
Sorry gldr ale ciekawi mnie jakie ty bramki zdobywasz i czemu sie nie podzielisz nimi z nami ??
Dreed
Cytat
sory chlopaki ze wam psuje podjarke...no ale mi sie nizbyt ta kompilacja podoba.....because....malo bramek..to raz...a dwa...malo spektakularnych bramek...no ale taki comment mysle ze jest tylko dobra mobilizacja dla was azeby hukac jescze lepsze bramki.... PZDR

Powiem Ci tyle !!!! Odiwedz TA Stronke!!!! zassaj wszystkie bramki i powiedz MI czy one sa spektakularne ???
gldr
ja nie twierdze ze zdobywam lepsze od was...a jesli chodzi o podzielenie sie nimi to jusz sie podzielile...na forum jest temat o mojej kompilacji ,ktora zrobilem z kjs'em ,powinienes skojarzyc...bo chyba nawet jakies komenty twoje sa tam w tym temacie...PZDR smile.gif
lukasso
z całym szacunkiem dla zeusa ale chyba 30s filmiku to wejsce hiszpanii i argentyny na murawe biggrin.gif a miala byc komplikacja z bramkami
poza tym tak jak napisal gldr rzeczywiscie jest malo spektakularnych bramek
przewaznie to kiksy bramkarzy itp
bramka carlosa z wolnego, i tego kolesia z NEC
ale co do montazu do jestem pełen podziwu
mam kilka bramek a avi
jak moge wam je udostepnic??
pozdro
LeMie
nawet nie zauwazyłem ze pisze LaMie smile.gif hehe
ale co z tego :)nie wazne kto strzelał smile.gif
jeszcze raz Dzieks ZeuS kompilacja spox smile.gif
pozdro for all
ZeuS22
LeMie wielkie sorki za tą pomyłke ale widze ze sie nie gniewasz smile.gif

Apropos mojej kompilacji niestety nie posiadałem zbyt dużo bramek i dlatego ten filmik jest taki kròtki. Jeśli chodzi o 30sek wejscie Arg i Hisz to racja - początek jest za długi jak na tą długość filmu fajnie widzieć ze ogòlnie się podoba laugh.gif nie spodziewałem sie takiej reakcji.. :?

Część druga będzie napewno lepsza obiecuje :!: :!:

lukassoronaldo --> jesli nie masz serwera zeby je udostępnić a uważasz ze brameczki sa wypasione to dawaj savy na maila a ja już się nimi zaopiekuje :twisted:

Dreed --> tym razem kompilacja Cie nie ominie 8) już mam ten programik do konwersji...qrcze ale jak sie to robi -pomocy :idea: :shock:
Kjs
Dobra, mysle ze nadszedl czas na moja wypowiedz na temat tej kompilacji

I - Zeus

Biorąc rzecz bardzo ogòlnie, przed obejrzeniem jego najnowszego dziela, widzialem dwie kompilacje jego autorstwa (zdaje się z PES-a 3). Były to całkiem niezłe produkcje, zrobiły na mnie wrażenie. Spodziewałem się ogòlnie "czegoś więcej". Oczywiście narzekam na tego, ktòry "tylko montował" bramki strzelane przez innych. Ale... Nigdy w życiu nie zajmowałem się montażem filmòw, jednak pierwsze co nie spodobało mi się w tym filmie to zbyt długie intro... Bo kto daje do filmu o długości 2:15 min, intro trwające 37 sekund? Myśle ze taka osoba jak Ty, powinna sama dobrze dobrać podstawowe proporcje czasu trwania filmu : Intro, Czesc wlasciwa, Outro & Credits.

Zaraz ktoś powie "po prostu miał za mało bramek". Zabierając się za pożądną kompilację i reprezentując użytkownikòw tego forum, powinieneś poczekać na większą i pokaźniejszą liczbę bramek, a nie robić tego od razu. Nigdzie się chyba nie spieszy, i nie ma sensu wydawać filmu natychmiast. Po prostu pozbieraj materiały, posprawdzaj, pospamuj o nowe bramki i zròb coś co na prawde będzie odjazdowe smile.gif Trzeba i tak cię pochwalić za pracowitość bo sklejanie filmu też pochłania troszkę czasu.

Ten film raczej bym nazwał tylko jakimś kròtkim zwiastunem tego, co mam nadzieje ZeuS stworzy

II - Bramki
Druga, najważniejsza chyba kwestia. W tym filmie kilka bramek rzeczywiście FENOMENALNYCH (Giggs by Jocker, bramka by Pik, goal scored by tomak) i jakoś ciężko było mi się doszukać bramek ròwnych tym smile.gif. Przeważnie reszta bramek to jakieś chore zachowania golkipera, ktòry stoi jak wryty w ziemie, patrząc jak piłeczka toczy się do jego bramek. Była tez bramka kazickiego z wolnego, gdzie bramkarz rozminąl się z piłką. Taka bramka na prawdę to jest cos niesamowitego ? Postarajcie się dawać coś naprawdę odjazdowego, coś co wchodzi tylko raz w życiu tongue.gif.

Ale idea bardzo dobra, i dobre zaangażowanie forum-useròw, ale prosze... Dawajcie więcej i lepszego materiału, z ktòrego ZeuS zlepi lepsze filmy.

III - Opinia

Sam tworzyłem ze znajomym niedawno kompilacje bramek, ja nie jestem jednak z niej w pełni zadowolony. Zauważyłem mnòstwo rzeczy, ktòrych być w niej nie powinno i popròbujemy ich uniknąć w kolejnych filmach. Wiem, że nie jest to łatwa robota, ale jak dacie coś więcej od siebie, dostaniecie więcej od Zeusa (w postaci filmu ohmy.gif).

Oczywiście wszystko zawarte w tym poście jest WYŁ
ZeuS22
[quote]Dobra, mysle ze nadszedl czas na moja wypowiedz na temat tej kompilacji

I - Zeus

Biorąc rzecz bardzo ogòlnie, przed obejrzeniem jego najnowszego dziela, widzialem dwie kompilacje jego autorstwa (zdaje się z PES-a 3). Były to całkiem niezłe produkcje, zrobiły na mnie wrażenie. Spodziewałem się ogòlnie "czegoś więcej". Oczywiście narzekam na tego, ktòry "tylko montował" bramki strzelane przez innych. Ale... Nigdy w życiu nie zajmowałem się montażem filmòw, jednak pierwsze co nie spodobało mi się w tym filmie to zbyt długie intro... Bo kto daje do filmu o długości 2:15 min, intro trwające 37 sekund? Myśle ze taka osoba jak Ty, powinna sama dobrze dobrać podstawowe proporcje czasu trwania filmu : Intro, Czesc wlasciwa, Outro & Credits.  

Zaraz ktoś powie "po prostu miał za mało bramek". Zabierając się za pożądną kompilację i reprezentując użytkownikòw tego forum, powinieneś poczekać na większą i pokaźniejszą liczbę bramek, a nie robić tego od razu. Nigdzie się chyba nie spieszy, i nie ma sensu wydawać filmu natychmiast. Po prostu pozbieraj materiały, posprawdzaj, pospamuj o nowe bramki i zròb coś co na prawde będzie odjazdowe smile.gif Trzeba i tak cię pochwalić za pracowitość bo sklejanie filmu też pochłania troszkę czasu.

Ten film raczej bym nazwał tylko jakimś kròtkim zwiastunem tego, co mam nadzieje ZeuS stworzy

II - Bramki
Druga, najważniejsza chyba kwestia.  W tym filmie kilka bramek rzeczywiście FENOMENALNYCH (Giggs by Jocker, bramka by Pik, goal scored by tomak) i jakoś ciężko było mi się doszukać bramek ròwnych tym smile.gif. Przeważnie reszta bramek to jakieś chore zachowania golkipera, ktòry stoi jak wryty w ziemie, patrząc jak piłeczka toczy się do jego bramek. Była tez bramka kazickiego z wolnego, gdzie bramkarz rozminąl się z piłką. Taka bramka na prawdę to jest cos niesamowitego ? Postarajcie się dawać coś naprawdę odjazdowego, coś co wchodzi tylko raz w życiu tongue.gif.  

Ale idea bardzo dobra, i dobre zaangażowanie forum-useròw, ale prosze... Dawajcie więcej i lepszego materiału, z ktòrego ZeuS zlepi lepsze filmy.  

III - Opinia

Sam tworzyłem ze znajomym niedawno kompilacje bramek, ja nie jestem jednak z niej w pełni zadowolony. Zauważyłem mnòstwo rzeczy, ktòrych być w niej nie powinno i popròbujemy ich uniknąć w kolejnych filmach. Wiem, że nie jest to łatwa robota, ale jak dacie coś więcej od siebie, dostaniecie więcej od Zeusa (w postaci filmu ohmy.gif).  

Oczywiście wszystko zawarte w tym poście jest WYŁ
saper
[quote="ZeuS22"]No i tak grzebałem i grzebałem i tutaj mam śliczną bramke autorstwa sparka jak zobaczyłem to mi oko zbielało :twisted:

Here you go ---> http://webgraphx.free.fr/files/videos/stan...park).avi[/quot
nie no fajna bramka.............ale ja strzleam ładniejsze :oops: tylko co sie chwalił bede biggrin.gif
Hawok
widzialem juz ta brameczke zajebsita nawet troche przypomina FIFE tak samo bramkarz sie wrzucil biggrin.gif
lukasso
zeusie to zapodaj melia :twisted:
mor_olo
A mi nie chca codzic te filmiki jakie wy macie kodeki u mnie robi sie cos takiego wlaczam filmik i mam czrny ekran i na dole mam podany czas

NIE wiem co robic a moje brameczki juz niedlugo sformatuje i bedziecie miec ladne gole
ZeuS22
lukassoronaldo ---> a więc przysyłaj [email protected]
mor_olo--> spròbuj te kodeki. Ja ich używam i wszyściutko mi chodzi bez problemu http://a1.edskes.com/k/klcodec227f.exe

ps1. apropo repleyòw jak nagrywacie to wciskajcie "select" bo te krzyżyki i czarny pasek nie wyglądają za ładnie na replayach
ps2. I dawajcie tylko naprawde wypaśne bramki 8)

Pozdrawiam
lukasso
zeusie sprawdz poczte biggrin.gif
pozdro
Ravgod
O kurde - Lukasronaldo - niektòre bramy naprawde extra
lukasso
sie gra sie ma biggrin.gif
niedlugo zastrzyk nowych bramek 8)
Kjs
Cytat

cos nie ten teges te bramki, jakos srednio sie chca ssac sad.gif

//EDIT

juz dzialają jednak nie wszystkie. nożyce.avi nie dzialaja zapewne ze względu na uzycie ż w nazwie pliku. Oprocz tego nie dzialaja ronnie_szczupak i techniczna.avi

Bardzo fajne bramka Inesty, Trezegueta i Luisa Garcii (?), przy czym ostatnia to na prawde klasa swiatowa smile.gif
lukasso
sciagajcie moje bramki i oceniajcie smile.gif
Dj_Dario
Bramki " lukasa" nawet nawet biggrin.gif Niedługo umieszczę parę swoich :oops:
ZeuS22
JUŻ WSZYSTKIE POWINNY DZIAŁA
mor_olo
Ja w koncu zapisalem te moje bramki i mam pytanie czemu do cholery tak malo fpsòw mam gdy zapisyuje te bramki zobaczcie sami wszytskie bramki na www.mor-olo.w.interia.pl
mor_olo
sry bez www mor-olo.w.interia.pl
kazikcky
Zeusie prosilbym o maly tutorial robienia kompilacji . Tego jakich programòw używac itp. :twisted: Jak coś to wal na GG. :twisted:
Jezeli oczywiscie masz czas biggrin.gif
mor_olo
to ja tez sie zglaszam do kursu biggrin.gif
Tomak
UWAGA UWAGA :!: :!: :!: :!: :!:
WSZYSTKIE LINKI PODANE PRZEZE MNIE, PRZEZ KAZIKCKY`IEGO I PRZEZ JOCKERA NIECZYNNE :!: :!: :!: :!: :!: NA ZAWSZE :!: :!: :!:
kazikcky
A oto moja strona jeszcze nic na niej nie ma ale juz wkrotce biggrin.gif

http://kazikcky.fm.interia.pl/

NIE SCIAGAJCIE PLIKU "GOL OWENA" BO TO TYLKO DOK.TXT TO TYLE I SORY ZA CAPSCLOCKA... :twisted:
Jocker
O co ci chodzi :?: :?(do Tomaka)
ZeuS22
Example smile.gif

1. Adobe Photoshop 7.0 lub CS
2. Ulead Video Studio 8
3.Fraps

To wszystko smile.gif

kazikcky --> tutorial będzie ciężko musisz poprostu poznać programy a są bardzo proste :twisted:
Tomak
Co za tępak...(jocker) szecież napisalem ze linki nie dzialają klapsie :x
kazikcky
ZeuS--->Dzieki ... jak będę miał czas to popròbuje biggrin.gif

Jocker--->No comments... :?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.