[quote]Dobra, mysle ze nadszedl czas na moja wypowiedz na temat tej kompilacji
I - Zeus
Biorąc rzecz bardzo ogòlnie, przed obejrzeniem jego najnowszego dziela, widzialem dwie kompilacje jego autorstwa (zdaje się z PES-a 3). Były to całkiem niezłe produkcje, zrobiły na mnie wrażenie. Spodziewałem się ogòlnie "czegoś więcej". Oczywiście narzekam na tego, ktòry "tylko montował" bramki strzelane przez innych. Ale... Nigdy w życiu nie zajmowałem się montażem filmòw, jednak pierwsze co nie spodobało mi się w tym filmie to zbyt długie intro... Bo kto daje do filmu o długości 2:15 min, intro trwające 37 sekund? Myśle ze taka osoba jak Ty, powinna sama dobrze dobrać podstawowe proporcje czasu trwania filmu : Intro, Czesc wlasciwa, Outro & Credits.
Zaraz ktoś powie "po prostu miał za mało bramek". Zabierając się za pożądną kompilację i reprezentując użytkownikòw tego forum, powinieneś poczekać na większą i pokaźniejszą liczbę bramek, a nie robić tego od razu. Nigdzie się chyba nie spieszy, i nie ma sensu wydawać filmu natychmiast. Po prostu pozbieraj materiały, posprawdzaj, pospamuj o nowe bramki i zròb coś co na prawde będzie odjazdowe

Trzeba i tak cię pochwalić za pracowitość bo sklejanie filmu też pochłania troszkę czasu.
Ten film raczej bym nazwał tylko jakimś kròtkim zwiastunem tego, co mam nadzieje ZeuS stworzy
II - Bramki
Druga, najważniejsza chyba kwestia. W tym filmie kilka bramek rzeczywiście FENOMENALNYCH (Giggs by Jocker, bramka by Pik, goal scored by tomak) i jakoś ciężko było mi się doszukać bramek ròwnych tym

. Przeważnie reszta bramek to jakieś chore zachowania golkipera, ktòry stoi jak wryty w ziemie, patrząc jak piłeczka toczy się do jego bramek. Była tez bramka kazickiego z wolnego, gdzie bramkarz rozminąl się z piłką. Taka bramka na prawdę to jest cos niesamowitego ? Postarajcie się dawać coś naprawdę odjazdowego, coś co wchodzi tylko raz w życiu

.
Ale idea bardzo dobra, i dobre zaangażowanie forum-useròw, ale prosze... Dawajcie więcej i lepszego materiału, z ktòrego ZeuS zlepi lepsze filmy.
III - Opinia
Sam tworzyłem ze znajomym niedawno kompilacje bramek, ja nie jestem jednak z niej w pełni zadowolony. Zauważyłem mnòstwo rzeczy, ktòrych być w niej nie powinno i popròbujemy ich uniknąć w kolejnych filmach. Wiem, że nie jest to łatwa robota, ale jak dacie coś więcej od siebie, dostaniecie więcej od Zeusa (w postaci filmu

).
Oczywiście wszystko zawarte w tym poście jest WYŁ