Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
.::NorD::.
Cytat(don rxf @ Jul 17 2007, 22:13:32) [snapback]164752[/snapback]
Wraz z Timakiem postanowilismy polaczyc tematy (nie do konca) poniewaz stare nasze tematy zamykamy linki beda do nich zamieszczone w pierwszym poscie tego tematu czyli w tym tongue.gif
faces by don rxf
Faces by T-Mac

a oto dwie nowe nasze prace

Dos santos bajka.
Simi93
Nie podoba mi się BMP u Adriano (może złe mapowanie?), jego lewe oko by trzeba poprawić...
Dos Santos wymiata ! nie ma sie do czego przyczepić !

Brawo Panowie ! rolleyes.gif
P@vel
blink.gif Faktycznie L.Adriano jest świetny ale G. dos Santos blink.gif Zajebjoza ph34r.gif
Mortin
u dos santosa poprawcie oczy, gdyz przez nie wyglada jak taki maly slodki piesek z kreskowek wink.gif
wlosy miazga i bmp rowniez
pozdro
P.S. nie latwiej bylo polaczyc tematy, a nie zakladac nowy? tongue.gif
luke
Luiz Adriano - baardzo mi się podoba, ale tak wyostrzone bmp wymaga wzorowego wręcz mapowania które takie nie jest smile.gif
Dos Santos - Bmp wbrew pozorom można trochę poprawić, podobieństwo genialne a włoski to poezja smile.gif
Mortin
swietna paka ;D najlepszy diego biggrin.gif
pozdro
olivier
Co za mordy,super.
szołpas
Luiz Adriano piękny biggrin.gif ale Dos Santos huh.gif blink.gif az mnie zatkało ;pp
wojczech7
QUOTE(Mortin @ Jul 17 2007, 22:26:43) [snapback]164758[/snapback]
u dos santosa poprawcie oczy, gdyz przez nie wyglada jak taki maly slodki piesek z kreskowek wink.gif
wlosy miazga i bmp rowniez
pozdro
P.S. nie latwiej bylo polaczyc tematy, a nie zakladac nowy? tongue.gif

Też masz człowieku skojarzenia laugh.gif wink.gif jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić, Dos Santos jak żywy rolleyes.gif
bobex77
Cytat(don rxf @ Jul 17 2007, 22:13:32) [snapback]164752[/snapback]
Wraz z Timakiem postanowilismy polaczyc tematy (nie do konca) poniewaz stare nasze tematy zamykamy linki beda do nich zamieszczone w pierwszym poscie tego tematu czyli w tym tongue.gif
faces by don rxf
Faces by T-Mac

a oto dwie nowe nasze prace

*Luiz Adriano - hair by NorD

Super Giovanni wink.gif
dobra robota na inauguracje smile.gif
bartek-brt
Aż przyjemnie się patrzy na wasze mordy i to jeszcze w jednym temacie.

Pozdro!
T-Mac
dzieki za komentarze ale jak to sie mowi co dwa o-edit to nie jeden tongue.gif
nie zwalniamy tempa i serwujemy kolejna nasza prace

E 9
Świetne mordki aaa GIO miazga blink.gif blink.gif Brak słow huh.gif .Czyżby szykowała sie paczka z okazji MŚ U-20??? biggrin.gif

Powodzenia na nowej drodze życia don i Tim.Przyjmijcie moje blogosławienstwo laugh.gif niech pojawiają sie tutaj same zajebiste mordki wink.gif

EDIT:Adu...o w mordke ale facjata... blink.gif z krzesła spadlem ;p i jeszcze ten wyraz twarzy uhm...
luke
Adu ładny, ale oczy nie te. Krzywe i niepodobne, zapewne tak ma na fotce, dlatego też do ich wymodelowania proponuje użyć innego photosa smile.gif

PS. Żeby nie było to ja dona z timakiem zeswatałem tongue.gif
PS2. Dzięki chłopaki za takie tempo szybko sobie posty nabije biggrin.gif
bobex77
Cytat(luke89 @ Jul 17 2007, 23:03:11) [snapback]164779[/snapback]
Adu ładny, ale oczy nie te. Krzywe i niepodobne, zapewne tak ma na fotce, dlatego też do ich wymodelowania proponuje użyć innego photosa smile.gif

PS. Żeby nie było to ja timaka z donem zeswatałem tongue.gif
PS2. Dzięki chłopaki za takie tempo szybko sobie posty nabije biggrin.gif

rzeczywiście warto sprobowac cos z tymi oczami, ale i bez tego imo emejzing wink.gif
reS
Wypaśne 3 facjatki na dobry początek smile.gif pzdr
Pelas
jego lewa brew lekko nie teges... oprócz tego nos mi nie pasi....: reszta jak najbardziej pozytywnie...:
bartek-brt
coś ten Adu mi nie przypadł do gustu ale tempo macie niezłe:P
chatek
Super mordy może zrobicie Lime fotka w działe dla fm. pozdro
D4vID
WOOOOOW ohmy.gif
nie no jak patrze na te mordy az sobie zrobie w pesie repry u-20 zamiast classic
naprawde wymiatacie
szołpas
O JAAA ph34r.gif ph34r.gif ohmy.gif ohmy.gif Poprostu magiczny ten Adu ph34r.gif
czekam na pack huh.gif
Simi93
Cytat(T-Mac @ Jul 17 2007, 22:59:49) [snapback]164775[/snapback]
dzieki za komentarze ale jak to sie mowi co dwa o-edit to nie jeden tongue.gif
nie zwalniamy tempa i serwujemy kolejna nasza prace

Adu fantastyczny ! poprawił bym może jego prawą strone nosa... (albo to takie złudzenie...)

Fajnie że go wykonaliście, wielki talent rolleyes.gif

PZDR.
Auriko
Wszystkie twarze fenomalne ale Dos Santos bajka smile.gif
.:KUNA:.
Adu nic nie trzeba zmieniac jest ssuperrr, nie wydawajcie paki za wczesnie tylko nawalcie troche tych twarzy;]
anthony
Cytat(Auriko @ Jul 18 2007, 09:59:29) [snapback]164828[/snapback]
Wszystkie twarze fenomalne ale Dos Santos bajka smile.gif

Auriko ma racje Santos jest jak z bajki wink.gif
jarek1989
wszstkie 3 facy exstra biggrin.gif

tylko zdeka Adu jest skośnooki ;D

pozdro ;D
Sokół
Ostatnie twarze świetne !.
Smoti
bardzo dobra decyzja z tym połaczeniem pomniewaz bez sesnu wypisywac pochwały jednoczesnie w dwoch tematach smile.gif
prace jak zwykle smile.gif
Aron
Adu pierwsza klasa. Już bardziej realistycznych twarzy zrobić się nie da.
Rossinho
Ja pierdziele - jak zobaczyłem Giovanni'ego Dos Santosa i Freddy'ego Adu to spadłem z krzesła!!! Znakomite połączenie (don + T-Mac = profesjonalne mordy!! biggrin.gif) Już czekam na pack u-20! Pozdro dla was!
KKSFan
Zajebisty Adu jak i reszta twarzy u-20. juz nie mogę się tego packa doczekać tongue.gif
Mortin
oczy i nos do poprawy, reszta swietna
pozdro
LeszaKSD
moze zrobicie jeszcze jakiegos Polaka ??
lewis
Amazing Dos Santos !!!
WMM
Cudowna jakość twarzyczek rolleyes.gif
PS: Może uda wam sie coś wyskrobać ze zdjęć Evera Banegi które dałem w temacie z fotkami smile.gif
don rxf

Download Kuba Blaszczykowski
szołpas
Zajebisty smile.gif dzieki za download biggrin.gif
kostek
Najlepszy Błaszczykowski bez dwóch zdan.
Pelas
zajebista pracka...download of course...:
kris16
Mam wielką prośbę możecie wydać już Dos Santosa bo nie moge sie doczekać bardzo mi zależy please
the-bhoys
A ja tam wolę poczekać, aż Timak wraz z Donem zrobią wiekszą liczbę zawodników i później wydadzą packa. Za takimi twarzami warto czekać biggrin.gif
BoBaN
Kosmiczne mordki!! Wielkie Brawa Panowie! czekam na kolejną twarzyczke:)
RicardoQuaresma
No no no Panowie...Extra twarze!!!Dos Santos jak żywy! smile.gif
PS. Kto następny?
T-Mac
swietny Blaszczykowski
fotka kolorystycznie nie ciekawa ale udalo sie wam jakos smile.gif

kto nastepny ?
ano juz pisze
Luiz Carlos i Leandro Lima (obaj z Brazil)
bobex77
Kapitalny Błaszczykowski ph34r.gif download .....
Mortin
wkoncu... ;D
bobex77
Nilmar preview

BoBaN
perfekcyjna morda!! z takiej fotki ideałbiggrin.gif
Pelas
fotka zajebiśie mała.... ryjek zajebiście dobry...: świetna robota Bobunie:P
.::NorD::.
Cytat(bobex77 @ Jul 18 2007, 17:27:46) [snapback]164970[/snapback]
Nilmar preview

Ogólnie ok pika, ale jest zbyt pulchny (albo takie wrażenie powoduje zbyt krótka broda) , nos powinien byś troszkę węższy, jego prawe oko za bardzo schodzi w dół po zewn. , a brew jest zbyt wyprostowana, pozatym kształt włosków do korekty.
Pozatym wszystko gra smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.