Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Ronaldinho10
BDB Higuain wink.gif
sawyer
No Higuain wymiata, tak 3maj tongue.gif
Darekk89
Spróbujecie zrobić twarz Marciniaka, jeden z najlepszych piłkarzy na tych mistrzostwach U-20 z całej polskiej kadry !! Kto się przyłączy do prośby ??
Smoti
don a moze mogłbys sie wziasc za Jerome Rothen'a
dałem b duzo fotek w odpowiednim ku temu temacie.smile.gif pzdr
BoBaN

patrzcie panowie ten Żbik przebrzydły nie wytrzymał i też musiał go zrobić... Czy on zawsze musi robić twarze zaraz po naszych polskich facemakerach??
Flisak
Cytat(BoBaN @ Jul 26 2007, 00:21:03) [snapback]167561[/snapback]

patrzcie panowie ten Żbik przebrzydły nie wytrzymał i też musiał go zrobić... Czy on zawsze musi robić twarze zaraz po naszych polskich facemakerach??

Nie dość, że robi po nas, to jeszcze do tego gorzej. Powinien się wstydzić wypuszczać takie okropne twarze(oczywiście w porównaniu do dona i timaka i kilku innych naszych prawdziwych facemakerów)

A żeby nie robić offtopa
Bardzo dobre twarze robicie chłopaki. Szczerze mówiąc też się przyłączam do prośby o zrobienie dudka, w końcu to nowy gracz wielkiego Realu
Mani3k
Tak się składa, iż Mystiq już dawno wykonał Higuain'a... akurat w tym przypadku to Don i Bobex podłapali patent na tę mordkę od francuza, nawet bazowali na tym samym modelu włosów (Aimar od S'N). tongue.gif
Mimo wszystko udała się wam ta mordka...
Pozdro
Mortin
Cytat(Mani3k @ Jul 26 2007, 07:28:27) [snapback]167569[/snapback]
Tak się składa, iż Mystiq już dawno wykonał Higuain'a... akurat w tym przypadku to Don i Bobex podłapali patent na tę mordkę od francuza, nawet bazowali na tym samym modelu włosów (Aimar od S'N). tongue.gif
Mimo wszystko udała się wam ta mordka...
Pozdro

tutaj sie zgodze, ze zrobili go po zaboludzie, ale zabojad zobaczyl, ze zrobili od niego lepszego, to musial zrobic tez update.. gdyby nie twarz dona i bobexa to i zabolud nie poprawialby tej twarzy
pozdro
Sokół
zajebiste ostatnie twarze !
M19
tu fotka maximiliano Moralesa i ponawiam prosbe o face
http://www.racing.com.ar/noticia.php?id=1212
http://www.racing.com.ar/ficha_jugador.php?id=34
moze byc bez tego plastra:)
BoBaN
Cytat(M19 @ Jul 26 2007, 13:24:25) [snapback]167639[/snapback]
tu fotka maximiliano Moralesa i ponawiam prosbe o face
http://www.racing.com.ar/noticia.php?id=1212
http://www.racing.com.ar/ficha_jugador.php?id=34
moze byc bez tego plastra:)

kpisz?? z takiej fotki to sobie nawet avka nie zrobisz dobrego a co dopiero myśleć o twarzy do pesa...
Fotka musi być duża, bez rogala na mordzie i na wprost najlepiej. Całe inne badziewie jakie dajecie i prosicie o mordy możecie sobie wsadzić w 4 litery za przeproszeniem;) sory za ot.
Smoti
QUOTE(BoBaN @ Jul 26 2007, 00:21:03) [snapback]167561[/snapback]

Boban z jakiego forum sie dowiedziałes ze Mystiq zrobił tego Higuaina?
Mani3k
Cytat(Smoti @ Jul 26 2007, 16:23:43) [snapback]167707[/snapback]
Boban z jakiego forum sie dowiedziałes ze Mystiq zrobił tego Higuaina?

www.evo-web.co.uk
T-Mac
nowy nabytek lecha smile.gif

szołpas
Nie znam typa ;p ale jakosciowo jak zawsze pieknie wink.gif
ryba
Jakosc bardzo dobra,podobienstwa nie oceniam wink.gif
jarek1989
świetny Flotian biggrin.gif widziałem typa biggrin.gif podobieństo exstra biggrin.gif
kostek
Zajebista jakość twarzy jak i włosów.
suchy176
Doskonała twarz wręcz perfekcyjna, podobieństwo 120 % Znam gościa z wyglądu wkońcu były gracz Sandecji Nowy Sącz. Mojej lokajnej drużyny xD. Piękna praca. T-mac mógłbyś wykonać twarz Jimeneza nowgo nabytku Interu Mediolan ??
wali-góra
no wkońcu OE tak dalej Timak świetna robota... tongue.gif
eye63
No żesz - w ogóle mi się ten Florian nie wyświetla. Ale wierzę na słowo i również popieram idee tworzenia piłkarzy OE.
T-Mac
Cytat(suchy176 @ Jul 27 2007, 15:12:16) [snapback]167988[/snapback]
Doskonała twarz wręcz perfekcyjna, podobieństwo 120 % Znam gościa z wyglądu wkońcu były gracz Sandecji Nowy Sącz. Mojej lokajnej drużyny xD. Piękna praca. T-mac mógłbyś wykonać twarz Jimeneza nowgo nabytku Interu Mediolan ??

mozesz powiedziec czym sie wyroznial Florian w Sendecji ??
bo nie mam pojecia jakie staty mu wklepac w pes, poniewaz nawet nie ma go w FM07 ;/
Jimenez fotka jakas smile.gif najlepiej dobra biggrin.gif
RicardoQuaresma
Florian bdb... smile.gif
Smoti
QUOTE(T-Mac @ Jul 27 2007, 15:58:30) [snapback]168005[/snapback]
mozesz powiedziec czym sie wyroznial Florian w Sendecji ??
bo nie mam pojecia jakie staty mu wklepac w pes, poniewaz nawet nie ma go w FM07 ;/
Jimenez fotka jakas smile.gif najlepiej dobra biggrin.gif

wiec ja przeciwko niemu "kopałem" kilka razy (chyba 2)i niczym sie wtedy nie wyrozniał hehe...pzdr.
M19
Ej mam prosbe zrobcie mi prosze face bojana krkicia z barcelony tu macie kilka fotek
http://www.bojan-krkic.com/bojanimagenes.htm
sawyer
Florian wymiata biggrin.gif
Hayalet
Świetna jakość z podobieństwem również wspaniale, chociaż od fotki są pewne "odbiegnięcia", tym niemniej w realu prawie dokładnie tak wygląda, włoski też świetne ale ma tyro inne.
don rxf
szołpas
Cytat(M19 @ Jul 27 2007, 15:45:27) [snapback]168026[/snapback]
Ej mam prosbe zrobcie mi prosze face bojana krkicia z barcelony tu macie kilka fotek
http://www.bojan-krkic.com/bojanimagenes.htm

Bin do twarzy Mańka
BIN
i

drugi bin ;p ale nie wiem kto go wykonal ;pp
BIN

wink.gif

A co do Freda to jakosciowo wymiata biggrin.gif ale jakis taki nie podobny ..pewnie wina foty ;|
pozdro;)
sawyer
No szolpas ma racje, ale jakosciowa to naprawde bdb wink.gif
Smoti
jasny gwint !!!! Fred niczym zdjecie jak dla mnie doskonały
T-Mac
troszeczke dzis przyszaleje z mordkami smile.gif
pokazalem floriana, wspolna prace z donem (fred)
a jeszcze mam do pokazania Wisniewskiego (wlasnie pokazuje) i Binkowskiego (pozniej)

FcLvP
nie ma co twarz freda wymiata
luke
No fajowy ale on z tą szczęką to chyba nie ma tak na co dzień tongue.gif Łeb (łysina) wydaje się trochę za duża.

Fred jakościowo świetny podobieństwo średniawe przez fotę.
jarek1989
Fred wymiata biggrin.gif a Co do wiśniewskiego to w grze mam lepszego biggrin.gif bardziej wyraźistego biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jakoś łysina mi sięnie podoba :/
chatek
Ma krzywy ryj czyli podobny smile.gif bdb twarze chłopaki
wali-góra
świetny "Wisnia" brawo timak tak 3maj
Mortin
Cytat(don rxf @ Jul 27 2007, 17:02:51) [snapback]168043[/snapback]

no niestety malo podobny, ale jakosc jest swietna
pozdro
T-Mac
Cytat(luke @ Jul 27 2007, 17:51:06) [snapback]168063[/snapback]
No fajowy ale on z tą szczęką to chyba nie ma tak na co dzień tongue.gif Łeb (łysina) wydaje się trochę za duża.

Fred jakościowo świetny podobieństwo średniawe przez fotę.

Wisniewski wlasnie taki nie foremny wlasnie jest smile.gif (kononowicz mi sie wkradl)
jak ktos chce oblukac fote niech luknie do tematu fotki dla facemakerow
sawyer
Wisniewski best ever biggrin.gif, tak 3maj wink.gif
Pelas
Wiśnia wymiata:O....:
Fred....najlepszy na Rynku
a co do Floriana jakościowo zajebiście a co do modelu---- nie znam kolesia>:D
jarek1989
tak dla porównania wrzuce tego co mam w grze :

Twojego jakość wymiata max biggrin.gif ale aż taki kwadratowy chyba nie jest naprawde biggrin.gif

pozzdro biggrin.gif
wali-góra
jak nie wierzycie że jest taki kwadratowy to prosze bardzoo
http://www.cracovia.pl/gracze/g514.jpg
RicardoQuaresma
Wiśnia naprawdę bardzo dobry , duże podobieństwo!
POZDRO smile.gif tongue.gif
Damian.
Florian , Wiśniewski i Fred na bardzo wysokim poziomie.
Pozdr
ryba
Cytat(don rxf @ Jul 27 2007, 17:02:51) [snapback]168043[/snapback]

Usta w dol,oraz popraw jego prawe oko wink.gif
ricki
Super Fredzio reszta rowniez czekam na biny i na wiecej rolleyes.gif
T-Mac
wspominany Binkowski

elotto
bardzo dobra twarz, kiedy facepack
szołpas
nie znam kolesia tak jak prawie wszystkich z OE laugh.gif ale jakosciowo jak zwykle bdb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.