Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
sawyer
Injac best ever biggrin.gif
kris16
Brawo T-Mac super twarze Lecha wcale nie nudzisz
don rxf
Cytat(T-Mac @ Aug 4 2007, 10:21:47) [snapback]170528[/snapback]
moze juz zaczynam nudzic no ale jade dalej z lechem smile.gif

Bardzo dobry dimitrije tongue.gif
Smoti
troche mi błaszczykowskiego przypomina ;P
KKSFan
Dobry Injac... ale nie wiem czemu coś mi w nim nie pasuje:/ Pokaż fote. Czekam już na packa Lecha.
KKS 4EvEr
reS
Świetna morda wink.gif czyli jakby standard.pzdr
gelo17
T-mac mam 2 pytania. Kiedy bedzie download z twarzami OE?? Czy wiadomo kiedy wyjdzie aktualizacja do OE patch??
I jeszcze prośba. Moglbys zrobic twarze Costly-ego, Chinayamy i Andre Nunesa z Zaglebia?? Z gory dzieki smile.gif
polop
T mac wszyscy lechici których zrobiłeś wymiatają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ostatnio tu nie zagladałem i mnie zatkało jak zobaczyłem te face LECHA

Napisałeś : "postanowilem miec w grze morde kazdego lechity nie wazne czy bedzie on mial usmiech od ucha do ucha (Kikut)
ma byc i tyle smile.gif"

to mam obrazu takie pytanko czy Marciniaka zrobisz? bo on jest piłkarzem Lecha tylko jest wypożyczony do gks bełchatów smile.gif

a tak po za tym to jeśli masz fotki jakieś dobre to spróbuj zrobić Micanskiego bo stara wersja fatalna tylko nie pamiętam czy ty ją robiłeś czy ktoś inny ale raczej ty nie robisz słabych face-ów
luke
Najlepszy jakościowo Lechita w mojej opinii wink.gif
T-Mac
dzieki za pozytywne komentarze :-]
mial byc Kotorowski a jest Wilk (jeden z moich ulubionych graczy w OE tongue.gif )
jest to update mojej starej pracy - poprawilem model a także wymienilem włosy na aktualne

potter
Koledzy z sport-video mi pomogli i mam trochę fotek piłkarzy OE , lepszych się chyba nie znajdzie , T-Mac liczę na Ciebie! biggrin.gif

PGE GKS:
MAGDOŃ

Groclin:
LAZAREVSKI
TELICHOWSKI
JODŁOWIEC
BATATA
MAJEWSKI

Korona:
SOBOLEWSKI

Zagłębie:
ANDRE NUNES
PIETROŃ
VACLAVIk
KOLENDOWICZ

Widzew:
DOUGLAS

Cracovia:
Kłus - http://www.cracovia.pl/gracze/g501.jpg
Nowak - http://www.cracovia.pl/gracze/g503.jpg
Szwajdych - http://www.cracovia.pl/gracze/g505.jpg
Radwański - http://www.cracovia.pl/gracze/g508.jpg
Olszewski - http://www.cracovia.pl/gracze/g517.jpg
.::NorD::.
T-mac expresowe tempo, przy czym jakość na najwyższym poziomie ohmy.gif
artysta germanista
T-mac jakby ci ktoś płacił za jakośc twarzy,które wykonujesz byłbyś milionerem rolleyes.gif
Donantonio89
No Timak Kuba normalnie rewela!! P.S Tez najbardziej lubie Wilczka:)
ARASS
Cytat(potter09 @ Aug 4 2007, 19:08:26) [snapback]170721[/snapback]
Koledzy z sport-video mi pomogli i mam trochę fotek piłkarzy OE , lepszych się chyba nie znajdzie , T-Mac liczę na Ciebie! biggrin.gif

PGE GKS:
MAGDOŃ

Groclin:
LAZAREVSKI
TELICHOWSKI
JODŁOWIEC
BATATA
MAJEWSKI

Korona:
SOBOLEWSKI

Zagłębie:
ANDRE NUNES

Widzew:
DOUGLAS

3/4 tych fot jest w temacie Fotki dla Facemakerów ...

T-Mac Injac wyjebisty ohmy.gif miazdzysz

Po[Z]dro
potter
No to ja juz nie wiem , narzekają ze nikt nie wrzuca fotek , to zapodałem , może w koncu sie wezma za to tongue.gif
polop
No nie dopiero co post napisałem ze twarze wymiatają to już muszę cię pochwalić za Wilczka smile.gif

a co z Marciniakiem ?
cienias
T-mac prosze zapodaj biny do Lechitów (ile jeszcze każesz nam czekać ?)
reS
Cytat(T-Mac @ Aug 4 2007, 19:05:24) [snapback]170720[/snapback]

Jak zawsze wszystko b.dobrze. Oczy bardzo fajnie wyglądają smile.gif pzdr
polop
T mac a zrobił byś dawnych lechitów takich jak Drzymont i Marcin Sobczak ?

sorka ze 2 posty na raz:/
polop
Cytat(cienias @ Aug 4 2007, 20:40:44) [snapback]170763[/snapback]
T-mac prosze zapodaj biny do Lechitów (ile jeszcze każesz nam czekać ?)

każdy by chciał te biny ale T-mac juz pisał ze da je jak skończy wszystkich i wyda paczkę.
szołpas
i znowu to samo ;pp ... perfekcyjna morda ;-))
INTELEKT
T-Mac naprawde fajne twarze, u Wilka idealnie odwzorowana fryzura 10 na 10 wink.gif
Damian.
Bardzo dobra morda. Chyba najlepsza jak dotąd morda Lechitów
Namyk
bardzo dobry face wilczka
olo
Cytat(potter09 @ Aug 4 2007, 10:04:54) [snapback]170753[/snapback]
No to ja juz nie wiem , narzekają ze nikt nie wrzuca fotek , to zapodałem , może w koncu sie wezma za to tongue.gif

chlopak, o czym mowisz? nie denerwuj nawet... kioledzy ze sport- ...? fota douglasa jest zrobiona przez mojego brata wiec nie mow ze z jakiegos sport costam... a reszta byla juz dawno podana, nie masz sie czym szczycic... :/ ale breawo za pomysl, podziwiam

T-Mac, Wilk swietny
don rxf
Steven Gerrard (preview)

*hair by Mystiq
GooFy
Brawo doskonała robota wink.gif ... Najlepszy Stefan jakiego widziałem. Jak namówiłem Cię na Gerrarda (chyba xD) to może namówisz się na Dudka xD Joke. Tak 3maj Może czas na jakąś paczkę ?
rychal(rsix)
Jeden z najlepszych smile.gif
T-Mac
swietny ten dzerard smile.gif moze teraz wezniemy sie za ta mordke co pisalismy tongue.gif
Mortin
IMO niepodobny, chujowa tekstura wlosow i tak samo z profilem..
jednak wole tego od norka, gdyz jest sporo lepszy, zarowno model jak i bmp
pozdro
luke
Zjebane czoło jak już mówiłem, przeciętna tekstura i model średni. Poznać można, ale do najlepszych Stevenów dużo brakuje.
don rxf
piłkarz do paczki Feyenordu wink.gif
szołpas
Dżerard wszystko ładnie pięknie ale czoło z deksza chujowe(przez to,to wygląda jakby mu bania spuchła laugh.gif ) :/ no i te włosy(szczegolnie z profilu) nie za ładnie wyglądają smile.gif
natomiast u Guzmana to tak jakby prawe oko (patrzac od naszej strony) miał inne od lewego(chyba że tak miał na fotce) tongue.gif ... reszta zajebista
pozdrooo;))))))
reS
Gerrard dobry chociaż dla mnie najlepszy obecnie jest ten od jayM07.
Co do Guzmana to świetna robota wink.gif
Sokół
Gerrard jakoś mi się nie podoba, ale super Ci wyszedł de Guzman
Damian.
De Guzman b.dobry , ale Gerrard nie przypadł mi d gustu.
artysta germanista
fajny de guzman a gerrad taki standardzik rolleyes.gif
ryba
Niezly De Guzman,ale wole tego wink.gif
T-Mac
Guzman bajka wink.gif

Kotorowski ktory mial byc pokazany przed Wilkiem smile.gif

artysta germanista
najs krzysiu T-mac ile zostalo wam jeszcze do końca Lecha??

Timak tu byl

JAKIE WAM ???

aa tylko Ty robisz Lecha,więc ile Ci zostało??
Damian.
Fajna morda , ale niepodobaja mi sie wloski z profilu na samym koncu glowy , jest tam jakas dziura , chyba ze on tak ma
T-Mac
nie ma zandej dziury
tak poprostu czyta PES wtapianie przeźroczystość
masz tu screena z drugiego profilu znajdz dziure smile.gif

chatek
Gerrard- a jednak go pokazałeś smile.gif no i ładnie go wyprostowałeś bo robiłeś z fotki jakiejś dziwnej z boku lekko.
De Guzman- bardzo dobry ale wygląda jak robiony na szybko smile.gif gdybyś przy nim posiedział pewnie zrobił byś lepszego.
Kotorowski- no comment idealne podobieństwo, świetne włosy i ta jakość smile.gif
Brawo chłopaki za te mordki
wojczech7
QUOTE(T-Mac @ Aug 5 2007, 11:05:45) [snapback]170856[/snapback]
nie ma zandej dziury
tak poprostu czyta PES wtapianie przeźroczystość
masz tu screena z drugiego profilu znajdz dziure smile.gif

Damianinho chyba chodziło o to:

od siebie powiem, że świetne ostatnie mordy, brawo wink.gif
Simi93
Kotorowski Kapitalny ! dry.gif
potter
Cytat(olo @ Aug 4 2007, 22:45:47) [snapback]170789[/snapback]
chlopak, o czym mowisz? nie denerwuj nawet... kioledzy ze sport- ...? fota douglasa jest zrobiona przez mojego brata wiec nie mow ze z jakiegos sport costam... a reszta byla juz dawno podana, nie masz sie czym szczycic... :/ ale breawo za pomysl, podziwiam

O , lol [*]
Czy ja napisałem kto robił tą fotkę? Koledzy mi pomogli poszukać tych fotek! A czy ją robił twój brat czy twój stary to mnie to ch*j obchodzi
bilak
hah, kazdy znal te foty

twarze super !
u Gerrard bym mu przeedytowal włosy
reS
Kotorowski b.dobry. Włoski kapitalne smile.gif pzdr
potter
Cytat(..::BILAK::.. @ Aug 5 2007, 12:51:08) [snapback]170900[/snapback]
hah, kazdy znal te foty

No t-mac chyba nie , mowil ze nie ma fotek zeby robic graczy OE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.