Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Bartezz
Henry fajnie wygląda, ale jak bedzie w grze?
Zobaczymy
KKSFan
Henry dobry, Jarka trochę nie podobny, ale jak na fotkę to może być
bilak
super Jarka
mam nadzieje ze Leo go powoła bo znow Niemcy nas wyprzedza ...

edit: tak , jego dziadek byl Niemcem i ma 2 obywatelstwa , juz mial grac w juniorskiej reprezentacji Niemiec ale trener Globisz ich uprzedzil , ale napewno o nim pamietaja
MYSZa7
Cytat(bilak @ Oct 20 2007, 13:07:03) [snapback]191708[/snapback]
mam nadzieje ze Leo go powoła bo znow Niemcy nas wyprzedza ...

A co on ma niemieckie obywatelstwo??
dawid_18
przyadlby sie jeszcze Zahorski, Pesko
vic, Brzeczek
Foley
Bardzo realistyczny Henry, jak byś mógł to zarzuć screen z gry.
norek
Cytat(MYSZa7 @ Oct 20 2007, 13:41:02) [snapback]191713[/snapback]
A co on ma niemieckie obywatelstwo??

Jeszcze jeden post ktory mi nie podpasuje i masz bana. Sory za offtop.
Co do Jarki to wiem chyba z jakiej fotki robiles no i szacunek ze Ci sie chcialo za nia brac.
Pozdrawiam
LeszaKSD
bardzo ładne ostatnie facy...moze tak zrobisz Bojana lub Gio Dos Santosa do PESA 2008 ??
bobex77
No i moja pierwsza wypocina do PES 2008 smile.gif

(not finished)

jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy jak np. nos ale puki co pokazuje screena na tym etapie pracy.
szołpas
hmmm jakościowo wyglada super smile.gif choc troche mi tu podjezdża zielonym kolorem ;D (ale to szczegol) uszy słoniowate ... to tez popraw ;p
btw: kto to jest ? Ronaldo smile.gif ?
ryba
Swietna tekstura wink.gif
Hal
Cytat(bobex77 @ Oct 21 2007, 17:17:16) [snapback]192004[/snapback]
No i moja pierwsza wypocina do PES 2008 smile.gif

(not finished)

jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy jak np. nos ale puki co pokazuje screena na tym etapie pracy.

Ronaldo z zezem triangle.gif

BMP Miażdży!
Mortin
hmm niezle wink.gif niedlugo premiera gry i bedziesz mogl pokazac screena z edit mode to wiecej cos powiem, bo w oedicie sporo jest znieksztalcen i nie mozna do konca ocenic wygladu twarzy
pozdro
d-note
Podoba mi się Ronaldo smile.gif Aczkolwiek po premierze będzie można oceniać naprawdę twarzyczki :/ A i prawe ucho trochę bardziej odchodzi niż lewe wink.gif
T-Mac
troszke teraz zaczne wykorzystywac tekstury z pes2008 smile.gif

Download
Download 2

PES2008 nie zrobil na mnie wrazenia wiec nie bede raczej robil do niego mord dry.gif
Przemoo90
bardzo ładny Raul. PES 2008 do bani... straszny zawód...
bilak
a wiec : GENIALNIE biggrin.gif
jednak zbyt jasny,siny kolor ust , w kolorze bmp odejmij minimalnie czerwoneg ale zebu nie bylo zbut fioletowy (mowie oczywiscie o 2. ver. )
kolor oczu nie ten ale to w edit mode xD

a i co do pes'a 2008 to w gre mozna nawet fajnie grac jednak strasznie sie zawiodlem na tym ze to coraz bardziej przypomina znienawidzona przez wielu nas fife (w edycji )

szkoda , bo gdyby zostawiono tamte modele , zwiekszyli tekstury , w modelach przeedytowali zeby wiecej "kropek" bylo i by bylo genialnie
edit:
chodzi mi o to ze podobienstwo w pokazywaniu screenow itd. jest piorunujaco podobne do fify , tekstury takze sie zupelnie zmienily a mi chodzilo o to zeby mogly byc wieksze ale w tym samym stylu
Mortin
Cytat(bilak @ Oct 25 2007, 22:45:43) [snapback]192791[/snapback]
szkoda , bo gdyby zostawiono tamte modele , zwiekszyli tekstury , w modelach przeedytowali zeby wiecej "kropek" bylo i by bylo genialnie

a tak nie jest? modele ryjow maja duzo wieksze tekstury i duzo wiecej kropek, wiec nie wiem o co Ci chodzi

co do twarzy, to mi sie nie podoba, wole tego od norka/mystiqa
Devilchan
W PES 2008 mogliby zrobić lepszy tryb menadżerski, coś chociażby taki jak był w klasycznym SWOS'ie, myślę ze gra przyciągnełaby jeszcze więcej graczy ; )
Auriko
Rzeczywiscie ten Raul slaby wyjebane BMP ale model do bani lepszy od Mystiqa !!! laugh.gif laugh.gif
MYSZa7
Taki sobie ten Raul wink.gif Najbardziej rzucaja się oczy do poprawienia ;D Możesz pokazać z jakiej fot korzystałeś??
szołpas
hmmm nie podobny troszke .. z oczów .. mogłbys tez sprobować zrobic własne włoski takie jak ma teraz Raul smile.gif ... mam nadzieje ze go poprawisz smile.gif
pozdro;)
.::NorD::.
Wykapany Raul . Jedynie można się przyczepić do zbyt zblurowanej grzywki i koloru szminki w 2-giej wersji.
.:CR7:.
Wypaśny Raul happy.gif
.:KUNA:.
LAdny szkoda, ze zero faceow do 2008
potter
Cytat(T-Mac @ Oct 25 2007, 22:21:09) [snapback]192780[/snapback]
PES2008 nie zrobil na mnie wrazenia wiec nie bede raczej robil do niego mord dry.gif

Złote usta 2007 biggrin.gif
Tez chcialbym abys nadal robil mordki do pes6 , szczegolnie tych brakujacych.

P.S. Nie mowie nhic o Raulu , bo po co pisac to samo co jedna twarz , jak zwykle genialnie
E 9
Brawo Piotrze [; ;] wypaśny Raul cholernie podobny tylko jak to bodajże Nordzik zauważył popraw kolor ust w ver.2 i aktualne włoski mu dorób i bedzie może BeSt EVeR rolleyes.gif brawa za to, że nadal bedziesz robił zresztą tak jak s'n facjatki do 6 czesci wink.gif Czekam na następne pozdr
Paput
Super mordy
Dzieki za download
Rafciu666
Bardzo potrzebuje twarzy Lebohanga Mokoeny z Orlando Pirates. Mam fotke ale nie wiem czy coś z niej da sie zrobic...

thierry14
Zrobiłby mi ktoś bin'a do tej mordy?

reS
Cytat(thierry14 @ Oct 27 2007, 19:04:02) [snapback]193270[/snapback]
Zrobiłby mi ktoś bin'a do tej mordy?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Chyba musisz poczekać aż Mystiq sam go udostępni. Bina ze screena sie zrobić nie da.
szołpas
Cytat(don rxf @ Oct 28 2007, 22:41:44) [snapback]193579[/snapback]

Wkoncu rolleyes.gif kiedy wydasz twoje poprzednie nie wydane jeszcze mordy ;] ?

Cytat
czesc
odchodze calkowicie ze sceny io (patche itp) za duzo to pochlania czasu, musze sie odzwyczaic od tego, ciezo bedzie ale dam rade smile.gif czas znalesc (chyba znalazlem) inny cel na zabicie wolnego czasu
dzieki

Yo wink.gif powodzenia i mam nadzieje ze jeszce wrócisz i nie jedną morda nas znowu oczarujesz ;]

Wydałbyś Tugaya :]
T-Mac
czesc
odchodze calkowicie ze sceny io (patche itp) za duzo to pochlania czasu, musze sie odzwyczaic od tego, ciezo bedzie ale dam rade smile.gif czas znalesc (chyba znalazlem) inny cel na zabicie wolnego czasu
dzieki
amen circle.gif
Karol Johnn
Cytat(T-Mac @ Oct 30 2007, 03:10:31) [snapback]193806[/snapback]
czesc
dzieki
amen circle.gif

... kobieta smile.gif T-Mac sie zakochal... tongue.gif pzdr i powodzenia

Zeby nie bylo off topa to DON... bardzo dobry McDonald, czekamy na paczke
pzdr
.Shock3r
T-Mac a ADMINEM będziesz czy w ogóle koniec już??? sad.gif

Życzę szczęścia w życiu wink.gif

Gut fejs smile.gif
.:KUNA:.
Szkoda t maca a don twarz ok;[
d-note
T-mac bay bay wink.gif
A poza tym twarz bdb i dzieq za download biggrin.gif
Damian.
b.dobry McDonald.
Powodzenia Timak.
Pozdr
Przemoo90
T-Mac zostań!!! kto teraz będzie robił super twarze do OE???!!!
Tomak
Uuuu... No cóż. Powodzenia na nowej drodze życia. Dzięki za wszystkie wspaniałe mordy do PESika. Pozdro!

PS. I tak wrócisz ;-)
P@vel
Rozumiemy T-Mac wink.gif ale szkoda ze schodzisz ze sceny sad.gif . Mam nadzieje ze słowa Tomaka są prorocze smile.gif
olo
Cytat(Przemoo90 @ Oct 30 2007, 06:42:36) [snapback]193880[/snapback]
T-Mac zostań!!! kto teraz będzie robił super twarze do OE???!!!

:/ pes nie jest calym zyciem... i tak dobrze ze robil tyle ile robil bo stworzyl prawie cala OE (mordy) i patche, ze zajelo mu to wiele czasu...
gratuluje T-Mac tego co zrobiles i powodzenia w życiu ( mhm.... rolleyes.gif ) cool.gif
Pozdro...

Don, super mordy
KKSFan
Cytat(olo @ Oct 30 2007, 19:46:46) [snapback]193937[/snapback]
:/ pes nie jest calym zyciem... i tak dobrze ze robil tyle ile robil bo stworzyl prawie cala OE (mordy) i patche, ze zajelo mu to wiele czasu...
gratuluje T-Mac tego co zrobiles i powodzenia w życiu ( mhm.... rolleyes.gif ) cool.gif
Pozdro...

Don, super mordy

Dokładnie. Pes to tylko gra która pozwala zabić czas, i niema sensu pisać że T-Mac nie odchodz itp. Każdy mądry człowiek wie, że "głupia" gra mu szczęscia nie da, a do takich Tim się zalicz, tyle co on zrobił dla OE patcha to chyba nikt tak się nie napracował. Powodzenia na nowej drodze życia.

co do mordek to świetne... może coś skąbinujesz do pesa 2008?
wojczech7
QUOTE(T-Mac @ Oct 30 2007, 01:10:31) [snapback]193806[/snapback]
czesc
dzieki
amen circle.gif

Bana mu za off-topa!! wink.gif a tak całkiem serio to wielka szkoda T-mac, wymiatałeś ze swoimi twarzami i całą niezliczoną resztą, będzie nam Ciebie brakowało sad.gif Może jeszcze kiedyś skusisz się na ulepienie jakiejś mordy... wink.gif

A żebym sam bana nie dostał: świetny McDonald don! biggrin.gif
reS
Żal odejścia ze sceny tak utalentowanego multi-patchmakera jakim jest T-Mac. Ale każdy z nas musi kiedyś odejść od kompa, bo istnieje wiele innych ważnych w życiu rzeczy. Tak czy inaczej dzięki za wszystko.
E 9
Cytat(T-Mac @ Oct 29 2007, 23:10:31) [snapback]193806[/snapback]
czesc
dzieki
amen circle.gif

Dzięki Tim za wszycho ;****************** i powodzenia w życiu rolleyes.gif życzę ;* Mam nadzieje ze kiedyś jakieś pojedyncze mordki ujżymy ;***** POWODZENIA :] ;] ;]

Don thx za McDonalda i mam nadzieje że pociągniesz w jakimś stopniu robienie mordek do OE rolleyes.gif

qazwsx
Szkoda, że odchodzisz ale tak jak mówią poprzednicy - istnieje wiele innych ważniejszych rzeczy w życiu od robienia patchy do pesa. Myślę, że kiedyś powrócisz ;] Narazie powodzenia w życiu i trzymaj sie wink.gif
bilak
hehe , rozumiem Cie biggrin.gif
powodzenia w zyciu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.