Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
Mortin
nie jest to napewno najlepszy Lamps,ale jeden z fajniejszych
pozdro
GooFy
Esktra Lampard... Może czas teraz na Gerrarda... tongue.gif
szołpas
Jedynie co mi nie pasuje w tym Lampardzie to kolor bmp moze by tak dopasowac go badziej do szyji wink.gif
Edit: Jeszcze mi sie wydaje jakby troche za grubą szczenke miał ...
pozdro c(:
demiano7
ponawiam prośbe o ronaldo we włosach z początku sezonu Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
wiem że ktoś napewno ma go w takich włoskach, patrzyłem alena pesface niema nictakiego sad.gif sad.gif sad.gif pomóżcie
demiano7
ponawiam prośbe o ronaldo we włosach z początku sezonu Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
wiem że ktoś napewno ma go w takich włoskach, patrzyłem alena pesface niema nictakiego sad.gif sad.gif sad.gif pomóżcie
Damian.
Bardzo dobra morda Wam wyszła. Może i najlepszy Lampard
Auriko
Naprawde bardzo dobry Lampard i napewno jeden z najlepszych smile.gifsmile.gif

..................................................................................................

Moglbys wykonac Quaresme i Nani'ego (Mystiq wykonal swietnego sad.gif) bo mi zaden nie przypadl tak idealnie a wasze ostatnie prace sa swietne smile.gifsmile.gif
Damian.
Cytat(Auriko @ Jul 29 2007, 14:34:11) [snapback]168543[/snapback]
Naprawde bardzo dobry Lampard i napewno jeden z najlepszych smile.gifsmile.gif

..................................................................................................

Moglbys wykonac Quaresme i Nani'ego (Mystiq wykonal swietnego sad.gif) bo mi zaden nie przypadl tak idealnie a wasze ostatnie prace sa swietne smile.gifsmile.gif

Jeśli się niemylę to Don rxf & Mortin zrobili Naniego , a potem wydał go Mystiq
sawyer
Bardzo dobry lampi, ale tak jak powiedzial mortin, jeden z fajniejszych* tongue.gif

P.S. Zmienilem nick tongue.gif(tamten bym nudny)
luke
Model spoko, może szczęka trochę nie równa, bmp ujdzie ale mogło by być lepsze smile.gif Ogólnie bardzo dobra mordka wink.gif Keep it up smile.gif
FcLvP
wow spoko moim zdaniem naj smile.gif lepszy
demiano7
no zróbcie quaresme bo on ma teraz też takie włoski z tylu dłuższe a wszyscy mu robią krótkie sad.gif myśle że potraficie zrobić go idealnie... patrząc nawasze ostatnie prace a tu macie fotke, takie ma teraz włoski Kliknij, aby zobaczyć załącznik a czasami kukurydze taką: Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik
the-bhoys
No Frank bardzo ładny wink.gif
rav
Najs, bat tu fat.
.::NorD::.
czubek nosa chyba jest za nisko
Aron
Fajna twarz ale jakoś mi do lamparda nie pasuje.

http://www.cfcpoland.com/images/kadra/lampard1.jpg

Nie wiem czy co kolwiek da się z tej foty zrobić ale wolałbym żeby tak wyglądał
ryba
Cytat(Aron @ Jul 29 2007, 17:57:53) [snapback]168626[/snapback]
Fajna twarz ale jakoś mi do lamparda nie pasuje.

http://www.cfcpoland.com/images/kadra/lampard1.jpg

Nie wiem czy co kolwiek da się z tej foty zrobić ale wolałbym żeby tak wyglądał

Z takim bananem na ryju?? blink.gif
T-Mac
fajny ten frank smile.gif tak 3maj don

a wiec tak co do teksturki Kikuta to moze jeszcze cos poprawie, a tym czasem moj nastepny wypocin

Dominoz
Rewela biggrin.gif
Ten to wymiata smile.gif

Jeszcze Dymkowski, Injac i Rengifo..please smile.gif I będzie cały I składzik smile.gif

EDIT: Przydałoby sie jeszcze edytować lekko włosy Dolhy i Zająca smile.gif
the-bhoys
Zajebisty Tanevski! wink.gif
chatek
Lampard bardzo mi się podoba imo best ever, Tanevski też oczywiście świetny smile.gif
kostek
Zajebisty, nie pogada.

Timak, don - w temacie z fotkami dałem kilka przyzwoitych zdjęć Zagłębiaków - Vaclavik, Kolendowicz, Gomes... Może się skusicie na kogoś.
Damian.
B.dobra morda ale musisz poprawic wloski w okolicach uszu bo tam sa czarne aa na gorze brazowe
Pozdr
szołpas
Swietne mordy panowie cool.gif
bartek-brt
Twarz wporzo. Szkoda że tak za lechem przepadasz:( Mógłbys sie troszke zająć innymi klubami jak sosnowiec albo legia. Fajnie by było jakbys troche poprawił Wisniewskiego, po tym co dzisiaj na meczu zrobił należu mu sie zajebista morda do pesika:P:P

Pozdro!
Mortin
swietna twarz
pozdro
luke
Tradycyjnie : Bardzo dobry.
sawyer
Tanevski wymiata biggrin.gif , pikna morda tongue.gif
don rxf
Poprawilem swojego starego Quaresme smile.gif
Ricardo Quaresma (preview)

*hair by Mystiq
T-Mac
do fotki niemal ideal smile.gif
bravo

sawyer
Dla mnie jak zawsze twoj quaresma jest zajebisty tongue.gif
szołpas
Fajny biggrin.gif ale może bys zrobił nowego z nowym fryzem biggrin.gif?
pozdro;)
don rxf
Zrobilem swoje wloski, w koncu jest moim ulubionym pilkarzem, wiec musialem zrobic wszystko sam tongue.gif rolleyes.gif

sawyer
Jak dla mnie to wypas biggrin.gif
olo
T-Mac - super Tanevski, nie ma sie do czego przyczepic
Don - włoski super, morda tez idealna
tak 3mac
INTELEKT
Bardzo dobre twarze Panowie, don niesamowite włosy u Ricardo.
Sokół
Cytat(don rxf @ Jul 30 2007, 02:00:00) [snapback]168728[/snapback]
Zrobilem swoje wloski, w koncu jest moim ulubionym pilkarzem, wiec musialem zrobic wszystko sam tongue.gif rolleyes.gif

Jeszcze lepszy niż przedtem tongue.gif
Auriko
Ricardo naprawde najlepszy na rynku smile.gif smile.gif Nic tylko czekac na bina smile.gif
the-bhoys
Świetny Quaresma wink.gif
dikhet
swietna morda don. wlosy super
ryba
Bardzo dobry Quaresma wink.gif
Dominoz
Quaresma extra....
Skoro robisz inne facjaty, to znaczy, ze skonczyles juz z Lechem?
Jak nie masz pomysłu na facjate, to Ci podrzuce takowy biggrin.gif
zywul
Twarz i włoski świetne. Tak trzymaj.
E 9
Cytat(Dominoz @ Jul 30 2007, 08:41:23) [snapback]168775[/snapback]
Quaresma extra....
Skoro robisz inne facjaty, to znaczy, ze skonczyles juz z Lechem?
Jak nie masz pomysłu na facjate, to Ci podrzuce takowy biggrin.gif

Don chyba nie robil Lechitów tylko Timak ;P

A co do Quaresmy uhm....aaaaa...oooo...najlepszy na rynku brawo don rolleyes.gif
Damian.
Niewiem który lepszy, ale mysle ze wgram twoja twarz na nie korzysc twarzy Cr7
T-Mac
wlasnie wink.gif
a lechitow bede robil pisalem przeciez ze chce miec pelna kadre
nastepni jakich zrobie to Murawski i Dymkowski
Dominoz
Murawskiego juz zrobiłeś smile.gif I to dobrego smile.gif
Nie lepiej kogos nowego walnąć? Może Rengifo i Injac?
Donantonio89
Hej T-mac!! Wiem że zrobiłeś już świetnego Kube Wilczka, ale może zrobiłbyś mały update - dokładnie chodzi mi o włoski. Pozdro!
Tutaj jest link do jego zdjęcia z Gazety Wyborczej: http://miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/super_zoom.jsp?xx=4336351
Dominoz
Takie włosy, to można zrobić w Edit Mode...Nie potrzeba angażować Timaka.
Jednak co do włosków- prosiłbym o nowe dla Dolhy i Zająca.
norek
Cytat(don rxf @ Jul 30 2007, 02:00:00) [snapback]168728[/snapback]

Slabe oczy psuja efekt calej pracy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.