Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
sawyer
Takze go nie znam, ale twarzwydaje sie byc bdb wink.gif
ryba
Cytat(T-Mac @ Jul 27 2007, 19:34:18) [snapback]168101[/snapback]
wspominany Binkowski

Fajne wlosy tongue.gif
ARASS
Cytat(T-Mac @ Jul 27 2007, 15:58:30) [snapback]168005[/snapback]
mozesz powiedziec czym sie wyroznial Florian w Sendecji ??
bo nie mam pojecia jakie staty mu wklepac w pes, poniewaz nawet nie ma go w FM07 ;/
Jimenez fotka jakas smile.gif najlepiej dobra biggrin.gif

Podobno Florian imponuje szybkoscia i ciagiem na bramke , dobrze dosrodkowuje . Przypomina stylem gry i poruszania sie na boisku Kube Błaszczykowskiego tak napisali w dzisiejszym PS biggrin.gif

Florian , Binkowski świetni , Wiśniewski dobry , Fred troche nie podobny wink.gif

Po[Z]dro
kris16
Kiedy zapodacie bin Floriana? Już nie moge sie doczekać prosze wrzućcie go jak najszybciej
dikhet
wszystkie twarze znakomite. tego moznabyloby sie spodziewac. dobra robota
Damian.
Kozackie wlosy , morda tez. Jak zwykle swietnie
Hayalet
Kurcze bimber nie podobny coś, jakość cacy, ale on z deka inaczej wygląda.

Owszem zdjęcie małe, ale tak wygląda w realu, jak i na większosci zdjec.

Zróbcie Rendzifo:

Chociaż to z gazety.pl lepsze foto to ma banana na ryju.
don rxf
yO~!
Damien Duff collab with szYMsz (preview)

binbin

try this pic,mate;)
cienias
Panowie prosze was abyście Alexowi Del Piero zrobili włoski i będzie git
cienias
Myślę że z Orange ekstraklasy powinniście zrobić pare twarzy nowych nabytków z za granicy np. z zagłębia Tiago Gomes i Andre Nunes są godni uwagi po wczorejszej inauguracji

//edytuj posty
KKSFan
Cytat(cienias @ Jul 28 2007, 10:03:10) [snapback]168186[/snapback]
Myślę że z Orange ekstraklasy powinniście zrobić pare twarzy nowych nabytków z za granicy np. z zagłębia Tiago Gomes i Andre Nunes są godni uwagi po wczorejszej inauguracji

A ja myślę że powinieneś się nauczyć edytować posty!!
Żeby nie było OT twarze jak zwykle wyśmienite, no i czekam tylko na packa:P
Pozdrawiam
Damian.
Bardzo dobra morda. Jedynie niepodobaja mi się górne czesc wloskow bo sa malo widoczne po lewej stronie
sawyer
No pikna morda, chociasz troszke nie podobny, pewnie kiepska fotka byla tongue.gif
rav
Mordka jakościowo niezła, ale Duffa to ona nie przypomina (pokaż foto) ...
Mortin
no niestety dla mnie nie wyglada on jak duff
moze wina foty? sprobujcie z innej, napewno wyjdzie lepszy
pozdro
ryba
Cytat(rav @ Jul 28 2007, 11:15:38) [snapback]168200[/snapback]
Mordka jakościowo niezła, ale Duffa to ona nie przypomina (pokaż foto) ...

Zgadzam sie w 100% wink.gif
szołpas
Jakosciowo jak zwykle zajefajnie biggrin.gif podobny tez jest wink.gif jedynie włosy troche do niego nie pasują IMO smile.gif
pozdro;p
T-Mac
Cytat(Hayalet @ Jul 27 2007, 22:00:23) [snapback]168129[/snapback]
Kurcze bimber nie podobny coś, jakość cacy, ale on z deka inaczej wygląda.

Owszem zdjęcie małe, ale tak wygląda w realu, jak i na większosci zdjec.

jak uwarzasz ze ten moj nie jest podobny do tego co dales fotke to albo ty masz cos z oczami albo ja

postanowilem miec w grze morde kazdego lechity nie wazne czy bedzie on mial usmiech od ucha do ucha (Kikut)
ma byc i tyle smile.gif

rav
I dobra to decyzja biggrin.gif Kikut świetny biggrin.gif
KKSFan
Cytat(T-Mac @ Jul 28 2007, 11:49:02) [snapback]168210[/snapback]
jak uwarzasz ze ten moj nie jest podobny do tego co dales fotke to albo ty masz cos z oczami albo ja

postanowilem miec w grze morde kazdego lechity nie wazne czy bedzie on mial usmiech od ucha do ucha (Kikut)
ma byc i tyle smile.gif

Wreszcie. tylko jego mi brakowało w mordach KKS-u
Świetna twarz
Damian.
B.dobra morda. Kto nastepny?
Pozdr
sawyer
Swietna morda, tak 3maj wink.gif
szołpas
Gdyby nie ten banan na ryju ... unsure.gif ale i tak swietnie ci wyszedł biggrin.gif
Mortin
fajne wlosy ;D
reS
Ostatnie mordy super. Tak trzymajcie smile.gif pzdr
potter
Mordy z polskiej ligi genialne. Oby tak dalej! Moze jakies Bełchatowskie teraz? poszukam fotek
Fred tez fajny , za to Duff wg mnie bardzo słaby, ale to wypadek przy pracy

Może coś z tego wyciągniecie:
Wróbel [?]
Pietrasiak
Strąk
Costly
Magdoń
Marciniak
Sapela
Cecot
Chwalibogowski
Kowalczyk
Popek

Wresszcie jakieś fajne foty znalazłem , liczę na mistzrów! [czyt: Don i Timak]
dinho
Może wykonalibyście face'a nowego nabytku GKS Bełchatów, Kamila Poźniaka( kumpla z boiska)
Oto jego Fota
jarek1989
Binkowski i Kikut w 20000 % odwzorowani biggrin.gif pozdro biggrin.gif
olo
super ostatnie mordy Tim! szykuje sie moze jakis pack w koncu smile.gif
cienias
Mistrzu prosze o download o wszystkich Lechitów jakich masz z góry dzięki prace wyśmienite
INTELEKT
Ostatnie twarze poprostu niesamowite, oby tak dalej chłopaki.
Hayalet
Cytat(T-Mac @ Jul 28 2007, 11:49:02) [snapback]168210[/snapback]

No wiem, nie jestem w stanie wytknąć Ci błędów, ale Bimber jest jakiś chudszy, niż ten Twój i ma zupełnie inne oczy.

Może cięzej robi się, mordy z bananem tym niemniej Kikut ma oczy za wysokie, a nos i usta za szerokie, nie adekwatnie do twarzy, która powinna być szersza i oczy w innym kolorze (no to akurat detale mozliwe do ustawienia z gry).
I cholera znów, niby wszystko cacy, a jednak nie do końca podobny.

Niech Mani3k sie wypowie, bo on chyba go zna wink.gif
p@blo
Zrobicie mi twarz Davida Trezegeuta??
T-Mac
Cytat(Hayalet @ Jul 28 2007, 21:55:58) [snapback]168400[/snapback]
No wiem, nie jestem w stanie wytknąć Ci błędów, ale Bimber jest jakiś chudszy, niż ten Twój i ma zupełnie inne oczy.

Może cięzej robi się, mordy z bananem tym niemniej Kikut ma oczy za wysokie, a nos i usta za szerokie, nie adekwatnie do twarzy, która powinna być szersza i oczy w innym kolorze (no to akurat detale mozliwe do ustawienia z gry).
I cholera znów, niby wszystko cacy, a jednak nie do końca podobny.

Niech Mani3k sie wypowie, bo on chyba go zna wink.gif

oki dzieki za podpowiedz postaram sie popracowac nad nim

pozdro

EDIT

poprawilem go sporo jezeli sa jeszcze jakies uwagi pisz

po prawej ta nowa wersja smile.gif
cnb
Kikut powiem szczerze, mało podobny tongue.gif marcin troszkę inaczej wygląda, widziałem go wczoraj w Barlinku tongue.gif ma krótsze włosy tongue.gif
ale lepszy taki niż żaden tongue.gif Marcina chyba jeszcze nikt nie zrobił, może dasz bina??
tak dla porównania P.S. zdjęcie troszkę stare, jak już mówiłem lekko zmienił fryzurę tongue.gif
T-Mac
no jezeli uwarzasz ze nawet do tego zdjecia ktore dales jest nie podobny to ja chyba skoncze z tym facemakiengiem smile.gif
chyba trzeba mu jeszcze usmiech poszerzyć zebys widzial podobienstwo smile.gif

a co do tych krótszych wlosow to juz przesada
sawyer
Cytat(T-Mac @ Jul 28 2007, 23:38:14) [snapback]168430[/snapback]
no jezeli uwarzasz ze nawet do tego zdjecia ktore dales jest nie podobny to ja chyba skoncze z tym facemakiengiem smile.gif
chyba trzeba mu jeszcze usmiech poszerzyć zebys widzial podobienstwo smile.gif

Dokładnie tongue.gif
cnb
sorry źle się wyraziłem, zbyt dosadnie, chodziło mi o niektóre szczegóły typu np. oczy troszkę powinny być takie "troszkę bardziej przymknięte":P i bądź co bądź nie podoba mi się troszkę kształt twarzy, ale to tylko moje spostrzeżenia, co nie zmienia faktu, że twarz na bardzo wysokim poziomie wink.gif
i również nie zmienia to faktu, że z niecierpliwością czekam na tą twarz do pobrania wink.gif
Hayalet
Cytat(T-Mac @ Jul 28 2007, 22:47:34) [snapback]168413[/snapback]
Obrazek

No teraz model prawie, że perfekt. Jego prawe oko przesunąłbym minimalnie w lewo-gore
Myślę, że jakość bmp mogłaby być taka iż szczęka opadałaby na glebe bez zawachania, dół nosa jeszcze troche z prawej strony zwężyć oraz to zgrubienie nad nim również zwężyć.
Jak T-mac nie chce Ci sie bmp poprawiać, to byłbym rad gdybyś zarzucił je na pw wink.gif Z tego może wyjść naprawde kolosalna mordka.
Taki gif, może pomoże (chociaż model na moje oko może zostać, bmp bym tylko wymienił)
Mani3k
Kikut jak najbardziej podobny, chyba jeden z nielicznych graczy OE którego znam... tongue.gif
Widuję go u siebie w mieście od czasu do czasu, ma charakterystyczny uśmiech, który udało Ci się zachować, jedynie co bym poprawił to zęby, aby na BMP nie były niebieskie i może zrobić bardziej bujne kłaczki przy szyi.
To tyle pozdrawiam.
jarek1989
Kikut vol 1 i vol 2 wyjebane ;D
Dominoz
Ja wiem jak Kikut wygląda, nie raz go na żywo widziałem.
I niestety niewiele jest go na tej facjacie...
Usta do poprawy- po co ten banan? Czy jak sie gra w noge, to cały czas sie jest usmiechniętym? Looknij sobie w galerie meczów czy treningów na www.lech.poznan.pl i zobacz jak on wygląda...

EDIT: Co to facjatek Lecha: przydałby sie jeszcze Dymkowski, Rengifo i Tanevski.
rav
Chyba Ty powinieneś luknąć w ową galerię i znaleźć fotkę bez banana, jak tak Ci to przeszkadza. Ciesz się, że T-mac tak wiernie odwzorowuje mordki nawet z fotek, które na pierwszy rzut oka są gówniane.
ARASS
Cytat(Dominoz @ Jul 29 2007, 10:00:11) [snapback]168476[/snapback]
Usta do poprawy- po co ten banan? Czy jak sie gra w noge, to cały czas sie jest usmiechniętym? Looknij sobie w galerie meczów czy treningów na www.lech.poznan.pl i zobacz jak on wygląda...

EDIT: Co to facjatek Lecha: przydałby sie jeszcze Dymkowski, Rengifo i Tanevski.

Tylko ze on ma wszystkie foty z bananami biggrin.gif

Mordki gitowskie ! Kikut podobny , moze troche nos ma za krzywy .

Po[Z]drawiam
bartek-brt
Kikut jak najbardziej wporzo tylko jak widac na obrazku to trzeba nad lewą częscią nosa i nad jego jewą kurzą łapką tak zwaną przy policzku popracowac. A i jeszcze jezeli ktos uważa ze źle wygląda z bananem to raczej bym nie próbował zamykać ust bo to będzie wyglądało jak monstrum.

Pozdro!
cienias
czekamy na bina Kikuta podobieństwo 100%
eye63
Cytat(Dominoz @ Jul 29 2007, 10:00:11) [snapback]168476[/snapback]

Przepraszam Panowie, ale się zirytowałem. Proponuję najpierw zobaczyć fotki jakie są, ocenić co z nich można wyciągnąć, a później dopiero zabierać się za pisanie bzdurnych żądań. Zwróćcie uwagę, że to piłkarze OE i nikt im nie zrobi foty 2000x1000, tylko 300x100 co najwyżej ;P
Jeśli Dominoz widujesz często Pana Kikuta, to noś przy sobie aparat i strzel mu odpowiednią fotkę. To jest grafika komputerowa i ujmujesz tylko jeden wyraz twarzy - ten z fotki, tak jak z Kryśką Norda i ostatnio Luka i Mortina. Obie są wspaniałe i trudno którąś sobie wybrać do grania, a są z różnych fotek! Więc taki Kikut może mieć bardzo rozwiniętą mimikę twarzy i wtedy, jak by się go nie zrobiło, komuś zawsze Kikuta przypominać nie będzie.
Z tą hiperpoprawnością bez przesady, jeśli porównać podobieństwo Kikuta, a podobieństwo Niedzielana to Kikut jest i tak dużo do przodu. Ale nie wypisuję tutaj T-Mac'owi 10 postów o tym, że nie podobny, bo usiadłem i szukałem fotek dla Niedzielana, i jedyna "porządna" fota to ta, na której jest zmęczony po treningu z rozdziabioną paszczą - i z tej zrobił go T-Mac, ale ja mu dziękuję, że przynajmniej jest taki Niedzielan do grania.
A czepianie się o włosy, że trochę krótsze to już duuuża przesada. Można dodać kilka bajerów - jak napisał Maniek, ale cały fryz, bo ma trochę krótsze (a co jak mu odrosną ? ohmy.gif ).

BTW T-Mac i Don - są fajne fotki polskich piłkarzy w temacie fotki dla facemakerów biggrin.gif. Oczywiście wcale nie sugeruję, żebyście porządnego Gargułę trzasnęli.
don rxf
Zrobilem collaba z moim sasiadem tongue.gif
Frank Lampard collab with patryk1257 (preview)

*hair by Mystiq
pozdrawiam
zywul
Moim zdaniem najlepszy Lampard. Pozdrio
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.