Cytat(Dominoz @ Jul 29 2007, 10:00:11) [snapback]168476[/snapback]
Ja wiem jak Kikut wygląda, nie raz go na żywo widziałem.
I niestety niewiele jest go na tej facjacie...
Usta do poprawy- po co ten banan? Czy jak sie gra w noge, to cały czas sie jest usmiechniętym? Looknij sobie w galerie meczów czy treningów na www.lech.poznan.pl i zobacz jak on wygląda...
Przepraszam Panowie, ale się zirytowałem. Proponuję najpierw zobaczyć fotki jakie są, ocenić co z nich można wyciągnąć, a później dopiero zabierać się za pisanie bzdurnych żądań. Zwróćcie uwagę, że to piłkarze OE i nikt im nie zrobi foty 2000x1000, tylko 300x100 co najwyżej ;P
Jeśli Dominoz widujesz często Pana Kikuta, to noś przy sobie aparat i strzel mu odpowiednią fotkę. To jest grafika komputerowa i ujmujesz tylko jeden wyraz twarzy - ten z fotki, tak jak z Kryśką Norda i ostatnio Luka i Mortina. Obie są wspaniałe i trudno którąś sobie wybrać do grania, a są z różnych fotek! Więc taki Kikut może mieć bardzo rozwiniętą mimikę twarzy i wtedy, jak by się go nie zrobiło, komuś zawsze Kikuta przypominać nie będzie.
Z tą hiperpoprawnością bez przesady, jeśli porównać podobieństwo Kikuta, a podobieństwo Niedzielana to Kikut jest i tak dużo do przodu. Ale nie wypisuję tutaj T-Mac'owi 10 postów o tym, że nie podobny, bo usiadłem i szukałem fotek dla Niedzielana, i jedyna "porządna" fota to ta, na której jest zmęczony po treningu z rozdziabioną paszczą - i z tej zrobił go T-Mac, ale ja mu dziękuję, że przynajmniej jest taki Niedzielan do grania.
A czepianie się o włosy, że trochę krótsze to już duuuża przesada. Można dodać kilka bajerów - jak napisał Maniek, ale cały fryz, bo ma trochę krótsze (a co jak mu odrosną ?

).
BTW T-Mac i Don - są fajne fotki polskich piłkarzy w temacie fotki dla facemakerów

. Oczywiście wcale nie sugeruję, żebyście porządnego Gargułę trzasnęli.