Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bobex77 & Don Rxf
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
potter
No i Lech ma nowych graczy , T-Mac kolejna robota tongue.gif
Durdvic
Midzierski
Szałek tongue.gif
don rxf
Bardzo dobry Dawid, czekam na Pitrego smile.gif
reS
Świetny Kucharski wink.gif każda morda trzyma poziom. pzdr
T-Mac
dzieki za komentarze smile.gif

Download
anthony
Wspaniałe prace wink.gif
cienias
T-mac kogo jeszcze zrobisz z Lecha po Pitrym i kiedy zapodasz download tych świetnych twarzy zawodników Kolejorza

Scholes najlepszy z dostępnych
chatek
Świetny ryjek, czy będziesz robił więcej twarzy graczy Szachtara czy to tylko taki wyjątek smile.gif ?
T-Mac
Cytat(cienias @ Aug 2 2007, 19:51:49) [snapback]170055[/snapback]
T-mac kogo jeszcze zrobisz z Lecha po Pitrym i kiedy zapodasz download tych świetnych twarzy zawodników Kolejorza

Scholes najlepszy z dostępnych

paczke zapodam jak skoncze wszystkie twarze robic lechitow (jak beda fotki)
po Pitrym bedzie Bosacki, Kotorowski i Injac (to nie koniec)
cienias
dzięki za odpowiedź i oby jak najszybciej wyszła ta paka bo nie moge sie doczekać
Damian.
Dzieki za download , świetna praca. Czekam na kolejne mordy Lechitów
Katalończyk
Cytat(T-Mac @ Jul 27 2007, 14:30:00) [snapback]167968[/snapback]
nowy nabytek lecha smile.gif

Zajebisty, znam typa, w końcu grał w Sandecji Nowy Sącz.
Dobry technicznie, ale nie miał z kim grać w Sandecji.
bobex77
Ostatnie prace Znakomite
T-Mac
dzieki za komentarze

stara wersja - http://img373.imageshack.us/img373/5517/pr...awpitry1mr6.jpg

next - Bartosz Bosacki
Damian.
Super morda. Brawo. Stara wersja też jest fajna:d
chatek
Stara wersja była super ale ta to już geniusz smile.gif włoski ekstra się prezentują smile.gif
sawyer
Pitry best ever biggrin.gif
Donantonio89
Jednym słowem KOLOS!! pozdro!! smile.gif
ryba
Ostatnio wlosy Ci zajebiscie wychodza ohmy.gif

Pozdro
don rxf
Super Pitry, a wloski rzeczywiscie...kozak.
reS
morda jak i włoski extra wink.gif pzdr
Mortin
bez porownania duzo lepszy
pozdro
luke
Timak trzymasz stały bardzo dobry poziom. Ostatnie fejsy to potwierdzają wink.gif
cienias
nie no kolejna kapitalna twarz widać ogromną różnicę pomiędzy pierwszą a drugą wersją T-mac jesteś jak stare dobre wino im dłużej siedzisz w tym fachu tym jesteś lepszy gratulacje
artysta germanista
porównując te dwie wersje widac jakie robisz postępy T-mac,ale nawet jakbyś ich nie robił jesteś jednym z najlpeszych polskich facemakerow
Rossinho
Super twarzyczki!!!

P.S. Jeżeli będzie się Wam (tzn. facemakerom) nudziło to spróbujcie wydać paka z najlepszymi twarzami Atletico Madryt bo dużo dobrych nie ma :/
Pozdro!!!
T-Mac
Rossinho nie ma dobrych mord bo i nie ma dobrych fotek a nawet jak zapodasz je to ja sie nie podejme roboty:)

dzieki za pozytywne komentarze

powiecie ze troszke za jasne wlosy jak na Bosackiego no ale tak mial wiec tak zrobilem smile.gif
a tu stara wersja ktora tez wydaje mi sie w miarę dobra
- http://img405.imageshack.us/img405/4130/ba...zbosackiav8.jpg

kogo ja pisalem ze nastepny !? - Injac smile.gif niech bedzie i on biggrin.gif
rychal(rsix)
Bardzo dobra twarz. Tak 3maj rolleyes.gif
Karol Johnn
nie za grubo wyszedl troche? ale ogolnie bardzo fajny
pzdr
artysta germanista
Cytat(Karol Johnn @ Aug 3 2007, 18:58:15) [snapback]170375[/snapback]
nie za grubo wyszedl troche? ale ogolnie bardzo fajny
pzdr

co to znaczy za grubo?? blink.gif fajna gemba
Damian.
Kolejna świetna praca. Szykuje się super paczka. Zrobiłeś już 11 Lechitów. Jeszcze 5 na ławkę i by stykło:D
MYSZa7
Donie albo T-Macu moglibyście zrobić twarz Roystona Drenthe?
.::NorD::.
Timak sieknij go troszkę chudszego bo sam go kiedyś robiłem i z tego co pamiętam bym mniejszy na policzkach ... no chyba że przytył ;-)
GooFy
Podobieństwo jest... Ale faktycznie Nord robił go i wyszedł mu DOSKONAŁY... Ten tutaj jest średni wg mnie.
sawyer
Bosacki bardzo dobry wink.gif
reS
Zgadzam się, że chyba powinien być trochę chudszy. Jakościowo jest best ever smile.gif pzdr
Sokół
kolejna kozacka morda
T-Mac
Cytat(.::NorD::. @ Aug 3 2007, 20:37:43) [snapback]170399[/snapback]
Timak sieknij go troszkę chudszego bo sam go kiedyś robiłem i z tego co pamiętam bym mniejszy na policzkach ... no chyba że przytył ;-)

no napewno przytyl smile.gif sporo juz nie gra
a tak na powaznie to moze za bardzo go poszerzylem w grze bo jest ustawiony na wysokosc -7 szerokosc +2

GoooooFy ja uwarzam inaczej smile.gif wedlug mnie to jedna z lepszych moich prac

edit
a no ustawilem sobie w grze wysokosc -2 szerokosc -7 i lepiej sie prezentuje smile.gif

next: Injac, Kotorowski, Quinteros
Mortin
to pokaz jak teraz wyglada na innych ustawieniach, IMO nowsza wersja duzo bardziej go przypomina i jest sporo razy lepsza
pozdro
T-Mac
podrasowalem Bosackiego smile.gif

teraz juz jest oki biggrin.gif nie za gruby nie za chudy smile.gif

ps
no rzeczywiscie ten Florian szybki co prawda wszedl na podmeczona juz korone
no ale niezle sie zapowiada mam nadzieje ze sie nie spali jak Radzewicz swietny debiut w 1 lidze przeciwko Legii a pozniej w dol w dol i w dol moze bedzie drugi Błaszczykowski
cienias
Lech przegrał sad.gif sad.gif moim zdaniem zasłużył co najmniej na remis brakowało mi w tym meczu Piotrka Reissa szkoda punktów

T-mac Bosacki elegancki może też poprawisz Piotra Reissa (o ile da się coś więcej zrobić bo jego twarz jest całkiem niezła)

CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM NA PACZKE LECHITÓW

A CO DO MECZU
FLORIAN DAŁ DOBRĄ ZMIANĘ SZYBKI DYNAMICZNY ZAWODNIK ZOBACZYMY JAK ZAPREZENTUJE SIĘ W KOLEJNYCH MECZACH
ryba
Jesli robiles go z tej foty,to niepodobny,jakosc fajna wink.gif
T-Mac
Cytat(ryba @ Aug 3 2007, 22:35:54) [snapback]170452[/snapback]
Jesli robiles go z tej foty,to niepodobny,jakosc fajna wink.gif

LOL i to z 10x smile.gif
jezeli uwazasz ze do tej fotki jest nie podobny to zdecywonie masz cos z oczami smile.gif
do kazdej jego fotki jest podobny
za to twoja wesja Bosackiego jest najlepsza smile.gif

ps
nie odpisuj
nie z tej fotki go robilem
chatek
IMO Bosacki świetny włoski też ekstra. Tylko szkoda, że nie pogra bo doznał poważnej kontuzji. pozdro
jarek1989
wypaśisty Bosacki biggrin.gif co za jakość biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
T-Mac
moze juz zaczynam nudzic no ale jade dalej z lechem smile.gif

Hayalet
Nawet nawet (potem napisze co mi nie pasi ;p)

Bosacki git, ten stary też mi sie podobał.
cienias
T-mac twarz Injaca genialna prosze zlituj się i zapodaj biny do dotychczasowych twarzy Lechitów prosze czekamy na oe 3.0 (nie każ nam czekać na twarze) PROSZE
dikhet
omg geniusz. kapitalna morda
Damian.
Kolejna morda na wysokim poziomie.
Pozdr
chatek
Timak prosze wydaj jakiś tutek jak robisz włoski pliss smile.gif twarz jak zawsze pierwsza klasa. pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.